Pris hænger ikke sammen med kvaliteten. Hyggeligt placeret “ ude i skoven “ Borde var meget beskidte og vi ankom tidlig til frokost , hvor der ikke var travlt. Kedelig burger uden grønt og kedelig... See more
See what reviewers are saying
Blev modtaget af en sød ung pige, der modtog vores ordre. Ventede ca 15 min på vores mad: en Rasses burger samt en ØF som meal. Begge dele var super godt, bøffen stegt til perfektion, mør kamsteg med... See more
mega god oplevelse, var på denne lækre lille "Imbiss" på min tur på jylland, og jeg var positivt overrasket, man kunne virkelig mærke charmes ose ud af den her lille hytte. mega sødt personale, blev g... See more
Et super hyggeligt besøg hos Rassers Skovpølser. Et sted med personlighed og charme, hvor vi blev budt velkommen, af imødekommende og venlige betjening🌞 Jeg valgte den berømte bøfsandwich og je... See more
No history of asking for reviews
People also looked at
Første eneste og sidste gang
Vi bestilte to øfdog hvor den ene skulle være uden sennep. Da vi fik dem havde jeg fået sennep i. Jeg går ind med den og måtte vente 10-15 min på en ny der var min kæreste længe færdig med sin. Det ødelægger hele oplevelsen at man ikke kan spise sammen🤬 ligger ikke mine penge der igen. Ingen undskyldning eller kompensation øv
God vært med overskud
God vært med overskud, selvom det var mange mennesker. Vi fik ikke spist op, da vi blev mætte før tid.,☺️ bøf sandwich, rasse burger, pomfritter
👍👍
Super god mad og venligt personale.
Først så er personalet super søde og venlige, det vil jeg gerne rose.
Maden var super god. Bestilte en flyver burger og kyllingen var god og saftig. Dem jeg havde med bestilte bøfsandwich og de roser den meget. De 3 forskellige løg giver en fantastisk smag til bøffen og sovsen. Man får en god portion dyppelse og her har de mange gode varianter vil gerne rose estragon mayo og bacon mayo.
Super god oplevelse vil anbefale til alle.
Lækker burger midt i skoven
Venlig betjening, ikke så meget ventetid og god atmosfære.
Jeg bestilte Rasses burgermenu og den var opulent og lækker.
Det eneste der trækker lidt ned er den lidt høje prissætning.
Alt i alt en god oplevelse og anbefaler et pitstop her hvis man er i området, eller går en tur i skoven.
Øv...bliver ikke til et gensyn.
Øv, havde ellers set frem til en god oplevelse!
Vi bestilte 3 franske hotdogs og en portion pommes frites.
Næsten kolde franske hotdogs i seje, blege brød...men til gengæld var pommes frites varme....MEN smagte af gammel fritureolie... Øv....bliver desværre ikke til et gensyn fra os.
Efter 50 minutter har vi stadig ikke…
Efter 50 minutter har vi stadig ikke fået vores mad. Kom kun hvis du har god tid og ikke er sulten nu, men kun hvis du er sulten i fremtiden...
Råt kød
Super dårlig oplevelse burger med råtkød og efter påtale fortæller personalet mig at det er meningen da der står i menu kortet at de bliver stegt medium puha
Fantastisk mad og rigtig god service🍔🍔
Det er den mest sure sovs vi nogen…
Det er den mest sure sovs vi nogen sinde har smagt. Det smagte som om det var en fejl.
En grill udover det sædvanlige.
På tur til Skanderborg-området blev Rasses Skovpølser besøgt for første gang, men helt sikkert ikke sidste! Rigtig hyggeligt sted med god stemning og imødekommende betjening.
Vi spiste Rasses Burgermenu og fik glimrende mad - alt var lækkert, veltilberedt og velsmagende.
👍
Hyggeligt sted.
Vi var et selskab på 4, der alle fik en Rasses burger menu, efter ca. 10 min. Burgeren var god og saftig, måske lidt for rød bøf. Pomfritterne var rigtig gode. Flink og rart personale. Rigtig hyggeligt sted.
Bøfsandwich en nitte!
Bøfsandwich en kæmpe skuffelse - halv størrelse og dobbelt så dyr …Troede jeg hørte forkert da jeg blev oplyst prisen på hele 160 kr med en sodavand til …Spild ikke jeres tid og find gerne et andet sted …det var ikke køreturen værd
det er nok Danmarks dårligste bøf med…
det er nok Danmarks dårligste bøf med sovs.kvaliteten af kødet var så dårlig at jeg ikke ville give min hund kødet og de her årbentbart nok ikke så meget strøm så di kan servere en ordentlig stegt Bøf. dette sted er ikke anbefales værdigt. så fy for den da. hold jer væk fra dette sted. 26/9 2023 i skulle skamme jer når i servere den slags mad. det er første gang jeg sætter mine ben der og siste gang. bliver i ved med at servere den dårlige kvalitet. så går i sgu konkurs.
Uspiselig mad
Uspiselig mad
Var ude igen spise der i dag.
Min bøfsandwich var ikke som bedt om. Bøffen var rå, sovsen var sur
Alt i alt uspiselig mad.
Min kone og børn havde samme oplevelse.
Til gengæld lugtede lokalerne af offentlig toilet.
Spis her ikke.
Jeg var en tur forbi rasses skovpølser
Jeg var en tur forbi rasses skovpølser. Jeg bestilte mig en burger, og overså at de som standart serveres rosa stegte. Da jeg fandt ud af, og den var serveret ,tilbød de mig en ny som var gennemstegt... SUPER SERVICE for os der er lidt tungnemme... Burgeren var SUPER LÆKKER...... Vi ses
Deres Bøfsandwich med sovs
Deres Bøfsandwich med sovs, DK’s bedste flere gange.
Den var nærmest uspiselig, tror bøffen var nogenlunde kunne ikke smage andet end kulør, noget meget surt og bittert samt en smag som ikke høre til en DK vinder bøfsandwich, de bruger de billige boller med sesamfrø, sort sovs med smag af kulør føj for den lede. Og det kostede 330kr for to, 190kr for en med pommesfrites og sodavand og 140kr for en uden.
Der er IKKE pengene værd, find et andet sted.
Kan på det kraftigste advare andre at købe denne vinder bøfsandwich, dem som i sin tid har været dommer, må da have fået en eller anden form for erkendelighed 😡
To bøfsandvis med sovs og 2 sodavand…
To bøfsandvis med sovs og 2 sodavand fra frem 355 kr. 2 bøf som ikke var stegt kold sovs og nogle franske kartofler som man ikke kunne bide i . Aldrig har jeg fået noget så ringe . Og de har været med i Hans Pilgårds program hvor de fik 5 stjerner fatter ikke hvordan .mener de kostede 135 kr stykket i tv 2 s program det er 270 kr .for maden så koster 2 vand fra frem som i indkøb koster ca 2 kr. 85 kr. Det syntes jeg er mange penge . Kør forbi venner og find et andet sted .
Fin bøfsandwish
Fin bøfsandwish - passende størrelse og passende mængde af det hele.
Nok den næstbedste bøfsandwich jeg har fået (den på Kohalen er den bedste)
Kyllingeburgeren som min bedre halvdel fik - fik også gode anmeldelser
Betjeningen var dog ikke på "danmarks bedste bøfsandwich" niveau - unge og uengagerede medarbejdere, der trænger til et grundkursus i serviceminded og smilende betjening
..kommer gerne igen er dog klart den samlede konklusion
Danmarks måske bedste Bøfsandwich
Søde mennesker til en start. Den bedste Bøf sandwich jeg nogensinde har fået.
Super oplevelse kommer igen
Jeg har altid elsket stedet
Jeg har altid elsket stedet. For nogle uger siden var jeg der så igen, kvaliteten var i top og alting smagte glimrende, både med de gamle og nye ejere.