Rasses Skovpølser Reviews

TrustScore 3.5 out of 5

3.6

See what reviewers are saying

Rated 2 out of 5 stars

Pris hænger ikke sammen med kvaliteten. Hyggeligt placeret “ ude i skoven “ Borde var meget beskidte og vi ankom tidlig til frokost , hvor der ikke var travlt. Kedelig burger uden grønt og kedelig... See more

Rated 5 out of 5 stars

Blev modtaget af en sød ung pige, der modtog vores ordre. Ventede ca 15 min på vores mad: en Rasses burger samt en ØF som meal. Begge dele var super godt, bøffen stegt til perfektion, mør kamsteg med... See more

Rated 5 out of 5 stars

mega god oplevelse, var på denne lækre lille "Imbiss" på min tur på jylland, og jeg var positivt overrasket, man kunne virkelig mærke charmes ose ud af den her lille hytte. mega sødt personale, blev g... See more

Rated 5 out of 5 stars

Et super hyggeligt besøg hos Rassers Skovpølser. Et sted med personlighed og charme, hvor vi blev budt velkommen, af imødekommende og venlige betjening🌞 Jeg valgte den berømte bøfsandwich og je... See more

Average

TrustScore 3.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

All reviews

9 reviews in the last 12 months

Write a review

Rigtig tarvelig oplevelse…

Desværre en rigtig tarvelig oplevelse at få mad ude fra Rasses i denne omgang. Vi bestilte en omgang takeaway og ringede derud for at bestille. Præciserer hvilke menuer jeg gerne vil købe ud fra menukortet. Vi kommer hjem med en rasses 2.0 double smash cheesebruger, men én bøf i. Prisen var heller ikke korrekt anført i enten menukortet eller på kvitteringen. Betalte ihvertfald 10 kr for meget i forhold til menukortet. Vi fik ikke sodavand med og bøffen i børnemenuen var nærmest rå og uspiselig. Den efterfølgende kontakt med personalet var dicideret ringe og der var ingen kundeservice eller beklagelse over den elendige oplevelse. Sidste gang vi støtter. Desværre, vi vil ellers gerne støtte lokalt. Men det er simpelthen for ringe en oplevelse hele vejen rundt, lige fra bestilling til mad og kundeservice.

June 10, 2022

En slem skuffelse

En slem skuffelse, ventede en time på en hotdog og en bøfsadwich, dvs hotdoggen som min hustru skulle have kom efter en time 10 min efter kom min bøfsandwich som ikke var varm men lunken. Gik ind og gjorde opmærksom på det. Ingen undskyldning bare,: Så må du jo have en ny" Yderligere 10 min gik, før jeg fik min mad. En trist afslutning på en ellers hyggelig formiddag. Virkelig en dyb skuffelse.
Ikke anbealelsesværdig
overhovedet. FØJ og ØV.

May 14, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Som lokal person fra Skanderborg og med…

Som lokal person fra Skanderborg og med stolthed over det Grillmad der kunne trylles frem på Rasses Skovpølser tidligere, er min og min families oplevelse fra d. 30.04.22 så katastrofal at stedet burde lukkes af Veterinærstyrelsen.., tror desværre aldrig jeg har oplevet noget mere uhumsk…, beskidt bestik, kolde burgere, udefinerbar genstand i sovsen, for gammel remulade, total smagløs kød, forskellig tidspunkter på udlevering af maden, total inkompetent personale som desværre intet fattede af hele situationen, dog meget høflige nærmest undskyldende for deres total manglende forståelse.., “Sorry” men kan kun råde folk til og holde sig væk.

Vh. Lokal Borger.

May 1, 2022

Vor Herre Bevares

Jeg har altid været vild med Rasses gourmet grillmad og anbefalet det i øst og vest; men i går var nok sidste gang, at jeg var der.

For 220 kr. fik vi 2 dåsesodavand og de to dårligste og mest uappetitlige burgere, jeg længe har smagt. Føj!

Tørre triste bøffer og noget trist smagløst brød, ketchup, løg mv.
Intet virkede "hjemmelavet" eller sprødt.

Det hele serveret af to uengagerede trætte unge mænd.

April 25, 2022

Dårlig oplevelse

Dårlig oplevelse. Vi skulle have vand til maden, da den unge fyr kom med glassene, havde han fingrene nede i glassene for at kunne gå med dem, karaflen var uklar i glasset og vandet lunkent. Ribben sandwich var ok, men mega dårlig kold bolle. Min pige på 10 år nægtede at spise hendes børnemenu, fandt noget udefinerbar i hendes remoulade, og rasses burger var smagsløs og kødet brændt på.

April 24, 2022
Rated 3 out of 5 stars

Vi fandt aldrig ud af hvordan maden…

Vi fandt aldrig ud af hvordan maden smagte, for efter at have stået og kigget på medarbejderne i noget tid uden at blive betjent, valgte vi at gå.

Jeg kunne godt blive i tvivl om de var for få ansatte, for det var ikke fordi de ikke lavede noget.

April 16, 2022

Helt igennem ÆV

Det var godt nok en stor skuffelse!!!!!
For to år siden, var det vildt godt!
Men niveauet er godt’ nok faldet, hvilket ikke er tilfældet m prisen!
Ribbensandwick - ok steg, men tør kedelig bolle og intetsigende fyld👎
Sidst var der æbleringe og hj lavet rødkål
Nu fesen spand rødkål og ikke en skid andet
85 kr😨
+ “sjovt” som der er forskel på mængden af pommes man får, rundt v de forskellige borde👎
Og salt, det måtte vi selv lede efter rundt på de andre borde….
Aftørring af borde er ikke noget der blev gjort i….
Helt igennem ÆV
Svarer til, hvad jeg ville forvente på en tank station…….

March 5, 2022

En kæmpe skuffelse

En kæmpe skuffelse!
Skulle have 4 bøfsandwich med hjem, - vi tjekkede desværre ikke posen og fandt ud af da vi kom hjem, at der manglede til 1 person.

Vi ringede og fil at vide, at der ville gå ca. 1.5 t. før den manglende bøfsandwich ville være klar. Det ville vi ikke vente på, og sagde vi ville komme forbi dagen efter, så vi kunne få pengene retur - vi ville ikke godtage et gavekort, da madoplevelse var så ringe og også kold. Sovsen var så ringe og smagsløg.
Da vi dagen efter kom, fik vi vores penge retur for den manglede portion, men først skulle vi lige svare på, om det nu også var rigtigt, at der havde manglet een...!?!?!!
Vi kommer aldrig tilbage, det var både første og sidste gang.
Oplevelsen er fra slut 2021.

February 20, 2022

Giver kun 1 stjerne

Giver kun 1 stjerne, fordi man desværre ikke kan give 0 stjerner !!! Dårligste og værste kyllingeburger, jeg nogensinde har fået. Tæt på uspiselig. Bestilte burgermenu til kr 150, fik lille og trist og tør og overstegt burger og 20-25 kolde hårde pomfitter til. Vi kommer helt sikkert IKKE igen. Påtalte det for personalet, at vi bestemt ikke var tilfredse, men de trak blot på skuldrene.

February 13, 2022

Jammerlig service

Jammerlig service, når man vil bestille over telefonen. Telefonen bliver bare taget og besvaret med "Rasses øjeblik..." og så ligger man ellers på hold i evigheder uden at nogen vender tilbage. Ringede op to gange og begge gange gav jeg op efter at have ventet i 8-9 minutter uden respons. Ringede endda tidligt (kl. 16) for at bestille aftensmad i god tid. Jammerligt!
De tjener vist deres penge for nemt!

January 22, 2022

Kommer der ikke mere!!!

Torsdag aften var vi to på besøg hos Rasses Skovpølser. Vi havde glædet os, da vi før havde været der og fået god mad. Men denne gang var det helt galt. Trods der ikke var mange mennesker på stedet, var de alligevel ikke i stand til, at serverer en varm bøfsandwich. Selvom vi påtalte, at den var pivkold, sagde de, det ikke kunne passe, da sovsen stod på komfuret. De skulle måske prøve, at tænde for det, eller i det mindste prøve, at kigge på anmeldelserne og se, hvor mange der har fået serveret en kold bøfsandwich, vi er i hvert fald langt fra de eneste, der har prøvet det. Det var bare en mega dårlig oplevelse.

January 14, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Efter flere vellykkede besøg hos…

Efter flere vellykkede besøg hos Rasses, blev torsdag aften desværre en stor skuffelse, og helt sikkert sidste besøg efter en dårlig behandling. Først var bordet beskidt, da vi ankom. Vi betaler gerne 180,- pr. person for en menu, som vel er en Ok pris, når man får 20 pommes frites med 1 dyppelse, 1 dåse sodavand og sidst men ikke mindst, en kold bøfsandwich. Efter første bid kontakter vi personalet, som modsiger os og siger sovsen er varm, men vil ikke smage på den. I stedet for, får vi en ny tom tallerken samt en kop sovs, så kan vi selv arrangere vores “nye” kolde bøfsandwich. Vi har flere gange kørt fra Hobro til Skanderborg på en hverdagsaften, men det er slut. Ideen og konceptet bag “grillen” er genialt, men behandlingen fra personalet er under al kritik.

January 13, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Sådan skal en bøfsandwich smage!!!

Sådan skal en bøfsandwich smage!!!

Fantastiske syltede rødbeder, 2 slags løg, 2 rosastegte hakkedrenge hjemnelavet remo, ketchup gode boller og stjernen i retten- den brune let whiskeyfermenterede sovs der binder det hele sammen. Accepter ikke overdyre efterligninger andetsteds, Jesper Græm og hans skønne personale er kompetente og søde der laver ærligt og fremragende gourmetgrillmad mad til fornuftige priser.

December 22, 2021

Is this your company?