Pris hænger ikke sammen med kvaliteten. Hyggeligt placeret “ ude i skoven “ Borde var meget beskidte og vi ankom tidlig til frokost , hvor der ikke var travlt. Kedelig burger uden grønt og kedelig... See more
See what reviewers are saying
Blev modtaget af en sød ung pige, der modtog vores ordre. Ventede ca 15 min på vores mad: en Rasses burger samt en ØF som meal. Begge dele var super godt, bøffen stegt til perfektion, mør kamsteg med... See more
mega god oplevelse, var på denne lækre lille "Imbiss" på min tur på jylland, og jeg var positivt overrasket, man kunne virkelig mærke charmes ose ud af den her lille hytte. mega sødt personale, blev g... See more
Et super hyggeligt besøg hos Rassers Skovpølser. Et sted med personlighed og charme, hvor vi blev budt velkommen, af imødekommende og venlige betjening🌞 Jeg valgte den berømte bøfsandwich og je... See more
No history of asking for reviews
Sådan skal en bøfsandwich smage!!!
Sådan skal en bøfsandwich smage!!!
Fantastiske syltede rødbeder, 2 slags løg, 2 rosastegte hakkedrenge hjemnelavet remo, ketchup gode boller og stjernen i retten- den brune let whiskeyfermenterede sovs der binder det hele sammen. Accepter ikke overdyre efterligninger andetsteds, Jesper Græm og hans skønne personale er kompetente og søde der laver ærligt og fremragende gourmetgrillmad mad til fornuftige priser.
Danmarks bedste bøfsandwich!?!?2019
Danmarks bedste bøfsandwich!?!?2019
Har været forbi Rasse’s skovhytte idag og bestilte bøfsandwich, hvilken skuffelse!!!
Kold sovs, kold mad, og tarvelig betjening!
Kom forbi med 8 mand og bestilte alt fra pølsemix til bøfsandwich, dårlig information/service og dårlig tilberedt mad!
Sidder og spiser og høre kun kunder der klager. De klagende kunder får ombestilling, efter fastholdelse af deres klage, for både lille bøf og kold mad.
Vi efterlader selv over halvdelen af vores mad!
Totalt spild af penge!
Ikke hvad det har været, synd og skam.
God mad og service! 5 stjerner
Vi var nede og besøge denne ekstravagante restaurant her forleden. Jeg bestilte en Rasses Burger, dette var det mest smagfulde, opulente og sofistikeret burger jeg har fået meget længe. Personalet var helt fantastisk og meget imødekommende, især den unge arbejdere der var - tror han hed Philip. Han var meget professionel og talentfuld, af sin alder at være. Det var generelt et dejligt sted, med god mad og service.
5 stjerner herfra!
Aldrig mere Rasses skovpølser
Havde glædet mig til en tur på Rasses
Som vi har besøgt nogle gange.
Ville ønske vi havde fået et coinoffer i stedet. Det var godt engang. Men nu besøger vi aldrig Rasses skovpølser igen. Det var den dårligste klammeste burger jeg noglesinde har fået.
Man skulle tro brødet. Havde lagt i vand
Ingen salat ingen bacon. Det hele havde samme klamme konsistens
Det plejer at være godt men det er det…
Det plejer at være godt men det er det slet ikke mere. Verdens dårligste burger med et ringe brød ingen salat også fik man pakket burger ind i papir selvom vi skulle spise på stedet. Dårlige ponefrits fra fryseren og ikke hjemmelavede som før. Kommer ikke igen
Uspiselige burger
Uspiselige burger, flyver burgeren vi fik var iskold og kyllingen så tør og hård. Burger bollen var ristet til ukendelighed. Pomfritterne havde slet ikke fået nok. Alt for dyrt ift hvor ringe kvaliteten er!
Sikke en fiasko
Det var den dårligste oplevelse jeg har fået på et spisested.
Maden var ok, men deres serviceniveau er helt til grin og ventetiden er vanvittig.
Det er på samme tid den dyreste bøfsandwich menu jeg har smagt og især når de så glemmer halvdelen af ordren og aldrig følger den til dørs. Ville have klaget og forlangt penge retur, men køen af mennesker der var ved at klage var så lang at jeg til sidst bare gik. ALDRIG vil jeg benytte det igen.
Jeg havde sympati med de unge gutter der stod for farcen og fornemmede at de måske bare havde deres værste dag, men siden at jeg kan se at det har været tilstanden siden august så er det måske på tide at de lukker og slukker butikken.
Her kommer jeg IKKE igen
Her kommer jeg IKKE igen. Elendigt fra ende til anden. Kl. 12.51 bestilte vi mad 6 menuer samt 2 pølser med brød. Kl. 13.30 fik vi serveret 4 kolde bøfsandwich uden pommes. Vi sendte 2 af dem retur og så aldrig skyggen af mad siden. Efter flere gange hvor vi spurgte hvor maden blev af, blev dem for meget efter 2 timer og bad om at få vores penge retur. Så vi gik derfra på tom mave. Aldrig har jeg oplevet noget så ringe☹️.
Hele familien var inviteret herud😡
Hele familien var inviteret herud. Ventetid på over 1,5 time. Ingen service, maden er ikke kommet og serveres ikke på samme tid. Får serveret 2 kolde bruger mens de resterende 4 ikke er kommet. Pomfritter til menuen er endnu ikke kommet.
Virkelig trist at skulle stå overfor en 14-15 årig og klage adskillelige gange. ALT DER KUNNE GÅ GALT, UNDER ALT KRITIK.
Tænker der må være en dårlige chef😂
Under al kritik
Under al kritik.
Plejer at være super lækker mad, men du skal bare lige vente 1 time og 30 minutter på din mad for så at få en kold bøfsandwitch hvor halvdelen af ordren mangler og pomfritterne ikke kommer sammentidig med burgeren. Det ender med man skal stå og skælde en 14 årige ungarbejder ud for ikke at have styr på tingene hvilket på ingen måde er retfærdigt. De har dumpet på alle parametre. Deres koncept skal revideres.
Vi tager på mcd.
Vi havde bestilt 3 hot dogs og en…
Vi havde bestilt 3 hot dogs og en burger menu. Da vi kom til aftalt tid for at hente maden, måtte vi vente 20 min. Hot dogs var klar, men de stod og blev kolde, pølserne var ikke stegt, bøffen i burgeren var så salt, at den var uspiselig.
Vi kunne ikke betale m kontanter, da I ikke kunne give byttepenge (30kr).
En rigtig dårlig oplevelse.
TYVERI er hvad det er…
TYVERI er hvad det er man betaler 80kr som mest af alt ligner cheeseburger fra McDonald’s og som vi oven i købet ventede 40 min på.
Prøvede at ringe for at bestille et…
Prøvede at ringe for at bestille et bord telefon blev taget og der blev sagt lige et øje blik 10 minutter efter lagde jeg på da der ikke var sket noget
DÅRLIG STIL
Bestilte take away
Bestilte take away. Bor 3 minutter væk, men maden var is kold da vi kom hjem.
Ganske få pomfritter var der. Da vi ringede for at klage fik vi at vide at man kun får en halv pomfrit til en menu og at man skulle forvente kold mad når det var take-away.
I skriver godt nok jeres bøffer ikke er…
I skriver godt nok jeres bøffer ikke er gemmenstægt det er os fair. Men rå det var den. en skam der ikke kan vedhæftes billede spørgsmålet er om jeg vil komme igen? Kan se andre os har haft samme oplevelse
330 kr spildt
Burgerne var så kedelig at selv en hamburger fra McDonald's smager af mere
Ringe mad, slet ikke pengene værd
Vi bestilte 4 Rasses burgere 2.0 og nogle pomfritter. Overhovedet ikke det samme som engang. Kvaliteten af maden bliver ringere og ringere. Burgeren er skrumpet og smager ikke af noget særligt. Bøffen var brændt. Pomfritterne er kedelige. Slet ikke pengene værd, McDonald’s laver bedre mad til mindre penge. Det eneste positive var det smilende personale. Vi kommer ikke igen!
Føj for den lede til hundeæde
Føj for den lede til hundeæde, til den pris,
husk at skyde koen "bøffen"
Dyrt hundeæde!