Kære jer, Jeg elsker elsker elsker jeres produkter - de er uden lige fantastiske, og jeg har en stor samling herhjemme, som jeg bruger flittigt hver dag med stor begejstring og gode resultater.... See more
See what reviewers are saying
De mest fantastiske produkter har næsten hele serien og kan ikke klage min hud ELSKER Raz og da jeg modtog repair der var lidt trykket sendte jeg mail og modtog straks 1 ny uden problemer (-; Hurtig... See more
rich creme er virkelig anvendelig. Dels almindelig nat/dagcreme, dels til at afværge tilløb til eksemlignende tilstand, omkring mund/hage/øjenlåg, ved flere gange daglig at smøre med rich creme. Min... See more
Dette er uten tvil de beste hudproduktene jeg har forsøkt noensinne! Huden så raskt friskere og mer gylden i fargen, har fått mindre porer og ser generelt mye freshere ut med min nye glød i ansiktet.... See more
Company replied
Written by the company
Raz Skincare producerer og udvikler kosmetiske produkter med højt virkemiddel til den kræsne forbruger.
Amagertorv 27, 1160, København K, Denmark
- 27 84 66 69
- Contact@RazSkincare.Com
- www.raz-spa.dk
No recent history of asking for reviews
Hasn’t replied to negative reviews
Repair har hjulpet både min datter og…
Repair har hjulpet både min datter og jeg. Jeg er ved at få fjernet en tatovering, og et ar som følger af det, blev helt rødt af for meget sol på ferien. Efter blot 3 dage med Repair, er det næsten hudfarvet og flot igen. Repair har også hjulpet på mine pigmentpletter. Og Repair har hjulpet meget på min datters røde mærker, som er kommet efter uren hud. Nu har jeg investeret i flere af Razspa's produkter, og jeg er meget spændt på at prøve dem :)
Repair er min go to
Repair er min go to, til tør hud og læber når vind og vejr er hård ved min hud!
Den kan bare noget rigtig godt!🤩
Raz-spa produkter er så lækre
Raz-spa produkter er så lækre, effektive og giver synlige resultater hurtigt. Raz er god til at komme med brugbare anbefalinger og ved, hvad han taler om. Jeg er specielt begejstret for Cleansing Mask, Hh serum og den fantastiske Repair!
De mest fantastiske produkter 😍👌🏼
Simpelthen de mest fantastisk produkter! Min hud er smukkere end nogensinde. Helt klart hver en krone værd. Kæmpe anbefaling herfra 😍❤️👌🏼👌🏼
Razspa's produkter er noget af det…
Razspa's produkter er noget af det lækreste og (sundeste) jeg har kommet i mit ansigt. Jeg giver 4* da jeg har været i gang i 6 måneders tid😍 jeg giver nok 5* næste gang.
Ved ikke hvad jeg skulle gøre uden Repair om aftenen og al den fugt som den giver.
Knuselsker
Ikke pengene værd
Prøvede repair mod lidt eksem, for at slippe for hormoncremen som ellers normalt tager det hurtigt. Havde store forventninger dels pga reklamer, dels pga prisen. Har brugt den i 14 dage og det er fuldstændig uden virkning. Kontakter Raz-spa for at få råd og hjælp - får et flabet svar retur. Kontakter så Raz-spa for at reklame varen, da jeg ikke mener den lever op til det lovede. Men man kan ikke reklamere varen???! Men de vil gerne sælge mig endnu en creme som skulle gøre at repair cremen virker. Det bliver et kæmpe nej tak herfra!

Reply from Raz Skincare
Som sendt fra himlen
Jeg har prøvet utallige hudplejeprodukter - så mange at jeg slet ikke har tal på det. Dog har jeg aldrig været hundrede procent tilfreds og følt at det var et match til mig og min hud - i hvert fald ikke indtil jeg fik anbefalet Razspa af en veninde. Er du vimmer, hvor er det gode produkter! Det er vitterlig som at få en spaoplevelse morgen og aften - aldrig har jeg følt min hud så blød og i balance. Jeg døjer ikke med store urenheder som jeg gjorde tidligere. Razspa produkterne er som sendt fra himlen og hver en krone værd.
Med hånden på hjertet
Med hånden på hjertet - jeg har aldrig haft så gode oplevelser med hudpleje produkter, som jeg har med dem fra RAZspa! De har gjort underværker for min utilregnelige hud. Jeg er gået fra tør og uren hud til en blød og fugtet hud der ikke slår ud på samme måde som jeg har været vant til tidligere.
Endelig har jeg fundet hudpleje som jeg ikke er nødt til at skifte ud! Jeg anbefaler alle veninder med problemhud at prøve RAZspa, for det virker bare.
Tak for jer og jeres produkter!!
Jeg ville ikke sige det
Jeg ville ikke sige det, hvis det ikke var rigtigt… Men…
Jeg har i mange år lavet mine egne produkter af ingredienser, jeg havde i mit køkken. Følte ikke andre produkter på markedet gjorde noget godt for min hud. Jeg har i rigtig mange år lidt af acne, og min hud har på den baggrund været meget sart og sensitiv.
Jeg opdagede Razspa produkterne ved et tilfælde, da jeg var i Matas.
Jeg er på 8. uge nu med hans produkter og jeg har ALDRIG NOGENSINDE haft pænere hud end nu! Jeg tåler alle hans produkter og har ingen urenheder tilbage. Det er alle pengene værd! Han er utrolig dygtig og pålidelig.
Jeg vil anbefale hans produkter til alle der bare har lidt tendens til uren hud.
Jeg vil måske endda gå så langt og sige, det er et mirakelmiddel 🌸
Bedste hudpleje jeg har prøvet
Bedste hudpleje jeg har prøvet, og det skal siges, at jeg har prøvet en del. Razspa er de eneste produkter der har kunne forbedre, ja næsten fjerne mine ar efter akne. Min hud har aldrig været pænere, og både min familie og venner kommentere endda, at de kan se min hun er blevet decideret flot.
Bruger: cleansing mask, Hh, A-retinoid, rich face creme, Coffee peeling og repair.
Er alle pengene værd, hvis man ønsker en flot hud.
Min hud har aldrig haft det bedre
Min hud har aldrig haft det bedre! RazSpa produkterne er helt unikke og virker på alt fra perioral dermatitis til rødme og tør hud. Hele familien bruger Repair og vi elsker den.
Jeg kan varmt anbefale RazSpa.
God, bedre, RAZspa
Helt igennem fantastiske produkter og en service udover det sædvandelige. Hvis der var seks stjerner ville jeg give det.
Hudprodukter for alle.
Hos Razspa får du en fantastisk service og vejledning til at vælge lige præcis de produkter, der er gode for dig og din hud, både via hudanalyser, og på hjemmesiden, hvor der nøje er beskrevet hvilke produkter, der kan være gode at bruge til din type hud. Jeg er rigtig glad for produkterne. De er så lækre og efterlader mig med en flot glød og blød hud og mine urenheder bliver holdt nede. En tredje ting jeg synes er dejligt ved Razspa er, at priserne er holdt på et moderat niveau, hvor alle kan være med (vil jeg våge og påstå), For det bliver meget hurtigt rigtig dyrt, når man skal have flere forskellige produkter, såsom serummer, dagcreme og natcreme. Men hos Razspa kan det heldigvis godt lade sig gøre.
Jeg er begyndt at bruge produkterne til…
Jeg er begyndt at bruge produkterne til min psoriasis.
På blot 7 dage var min psoriasis nærmest væk. Jeg har prøvet nærmest alt for at få min psoriasis ned til et minimum, uden held.
Da jeg så at Raz spa havde en psoriasis pakke tænkte jeg - at det var værd at prøve.
Jeg er SÅ glad for at jeg prøvede produkterne !!! Kæmpe ros herfra.!
Udover ovenstående, var der mega hurtig levering og en super nem hjemmeside at handle fra.!
Helt igennem amazing produkter 🥳🏆…
Helt igennem amazing produkter 🥳🏆 razspa produkter er de Aller beste på markedet !!
Anti-age foredrag 29.04.21
Raz er et fantastisk boblende menneske, som formår at formidle den spændende verden omkring hudpleje med et glimt i øjet. Jeg er ikke et øjeblik i tvivl om, at han er passioneret, og har en masse viden han gerne vil formidle. Uanset om han er på walk'n'talk eller giver online-foredrag om fx anti-age så giver han sig tid til at svare på spørgsmål fra sine lytterskare.
I forhold til produkterne så er det i sandhed noget der virker. Repair cremen bruges til store og små her i huset - det er blevet husets sætning, hvis de har fået en rift og viser den til mig, så siger de "den skal have repaircreme på" inden jeg når at svare..
Til anti-age foredraget blev der sendt små prøver ud så vi kunne prøve det på egen hud og se forskellen. Her morgenen efter er min hud fortsat blød og lækker fugtet igennem. Jeg er dybt imponeret og taknemlig over, hvad det gør ved min hud.
100% ærlig kommunikation
100% ærlig kommunikation
100% sjov
100% fantastiske produkter
100% fornøjelse
Kunne der gives flere stjerne så også 100 af dem ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️➡️
Fantastiske produkter + vidensdeling
Fantastiske produkter - min anti age behandling har aldrig virket bedre.
Og Raz FB/Instagram hvor han svarer på spørgsmål er geniale.
Det virkede desværre ikke på vores børn
Vi købte “eksem” pakken og fulgte vejledningerne på hjemmesiden. Det havde desværre ingen effekt overhovedet på vores børn. Derudover var det meget omstændigt at smøre dem ind med den creme der fulgte med.

Reply from Raz Skincare
De bedste produkter
De bedste produkter, min hud har aldrig haft det bedre!