Kære jer, Jeg elsker elsker elsker jeres produkter - de er uden lige fantastiske, og jeg har en stor samling herhjemme, som jeg bruger flittigt hver dag med stor begejstring og gode resultater.... See more
See what reviewers are saying
De mest fantastiske produkter har næsten hele serien og kan ikke klage min hud ELSKER Raz og da jeg modtog repair der var lidt trykket sendte jeg mail og modtog straks 1 ny uden problemer (-; Hurtig... See more
rich creme er virkelig anvendelig. Dels almindelig nat/dagcreme, dels til at afværge tilløb til eksemlignende tilstand, omkring mund/hage/øjenlåg, ved flere gange daglig at smøre med rich creme. Min... See more
Company replied
Written by the company
Raz Skincare producerer og udvikler kosmetiske produkter med højt virkemiddel til den kræsne forbruger.
Amagertorv 27, 1160, København K, Denmark
- 27 84 66 69
- Contact@RazSkincare.Com
- www.raz-spa.dk
No recent history of asking for reviews
Hasn’t replied to negative reviews
Det bedste valg
Jeg skriver meget sjældent anmeldelser, men jeg kunne simpelhent ikke holde fingrene fra tasterne efter jeg er begyndt på raz-spa produkterne. Jeg har sensitiv og tør hud med tendenser til urenheder i min nedre del af mit ansigt. Jeg oplevede derfor at brugen af mundbind gjorde min situation meget værre og ude af kontrol, så jeg gik ned i min lokale Matas og mødte den mest service minded materialist, som havde styr på hendes anbefalinger. Hun anbefalede mig udelukkende at skifte mine holy grail clinique produkter ud med raz-spa, så jeg svingede dankortet og det har jeg ikke fortrudt en dag siden. Min hud klarede op som aldrig før og jeg har kun oplevet 1 urenhed siden jeg er begyndt på min nye rutine. Jeg vil klart anbefale alle at prøve raz-spa, i vil ikke fortryde det!
Fantastiske produkter og hurtig levering
Intet mindre end fantastisk
Under min 2. graviditet ændrede min hud sig drastisk - pigmentforandringer og røde plamager osv. Jeg håbede det ændrede sig efter fødslen - men desværre ikke. Jeg overvejede flere muligheder men valgte RAZspa og har på ingen måde fortrudt! Min hud er i forvejen meget sart så jeg har tidligere haft dårlige erfaringer med flere produkter. Jeg købte en af pakkerne med rens, maske, serum, ansigtscreme og repair - og alt er helt fantastisk! Alles hud er forskellig - men med den rette vejledning så får man virkelig en perfekt pakke til sin hud! Kæmpe anbefaling herfra ❤️🙏🏼 Kh en 40 årig mor til to der nu har en hud der nu føles fantastisk igen 🙏🏼
Atopisk eksem er lindret efter 2,5 døgn 🌱🤩👌🏼
Efter 2,5 døgn med RazSpa’s atopiske eksem pakke, kan jeg allerede se rigtig gode resultater. Min håndeksem er dyb og kræver flere dage. Men når det kampen med den atopiske eksem har varet 5 år - og har krævet et hav af lægebesøg hos forskellige hudlæger, så er det her kæmpe succes 💪🏼 Jeg kan allerede slippe plastrerne, jeg ellers har gået med, for at undgå infektion. Kløen er også forsvundet, helt uden brug af antihistaminer 🤩 Jeg elsker tanken om, at RazSpa er naturligt og ikke et lægemiddel 🌱
Nu bruger jeg kun RazSpa til min eksem. Hormoncreme er fortid.
Det er ALLE pengene værd, fordi livskvaliteten topper med denne behandling 🤩😍👌🏼 TAK! 🌸
En KÆMPE anbefaling herfra ❤️
I er hurtige til at sende varerne, MEN .....
I er hurtige til at sende varerne, når man bestiller. Jeg ville ønske, at I var lige så hurtige ifm reklamationer.
Elsker mine nye hudpleieprodukter!
Dette er uten tvil de beste hudproduktene jeg har forsøkt noensinne! Huden så raskt friskere og mer gylden i fargen, har fått mindre porer og ser generelt mye freshere ut med min nye glød i ansiktet. Det er superdigg også at irritasjoner og rødhet i huden forsvinner på et blunk. Har nå investert i nesten alle produktene, huden min og jeg elsker dem. Tusen takk Raz!

Forværring af hud.
Jeg købte razspa repair salve, da jeg døjer med meget tør hud/uslæt under næsen. Og den er reklameret på instagram til at være et totalt vidundermiddel, som nærmest kan klare alt. Desværre havde den modsatte effekt og efter få dages brug er min hud slået fuldstændigt ud med urenheder og den tørre hud er blevet værre. Min hud var ellers super fin inden. Øv! For mig var produktet hvert fald ikke et vidundermiddel. Snarere tværtimod! Har ikke prøvet andre produkter og har heller ingen intention om det, når ét produkt derfra har sådan en effekt på min ellers fine hud.

Reply from Raz Skincare
Kommer aldrig til at bruge andet…
Kommer aldrig til at bruge andet hudpleje end fra Razspa.
Produkterne er så lækre og smukt indpakket. Jeg købte Repair cremen da jeg under barbering kom til at skære mig selv meget dybt, det gav et stort og meget mørkt ar, repair cremen har hjulpet på arret efter blot 2 ganges brug.
Kan også varmt anbefale Coffee face scrub, utrolig lækker og drøj i brug. Lækker duft og konsistens.
Mange mange anbefalinger herfra.

Reply from Raz Skincare
Repair fra Raz-spa er ren magi
Rapair er ren magi for mig og mine unger.
Den bruger jeg til slidsår mellem benene da jeg går meget. Hjælper på frost/kulde eksem om munden på ungerne.jeg Bruger den til små rifter og skrammer . Nå ja også som fugtighed maske eller hva det hedder😆
Ja jeg jo efterhånden er en middel aldrende mand så huden har brug for fugt. Og der er repair så lækker for mig .
Siger ikke den hjælper andre ,men for mig er det magi

Fantastisk produkter
Fantastisk produkter, jeg bruger ret mange af dem, jeg er i oa og det kan ses på min hud, hvis jeg ikke bruger produkter fra razspa, morgen og aften rens med cleansing mask morgen Hh og face cream Rich, aften A retinoid og repair, jeg bruger alle produkter helt ned på brystet da huden er tynd på hals og bryst, jeg kan tydelig se en forskel på min hud, ud over det laver jeg en scrub/peel ca 2 gange om ugen.
Fantastiske produkter👌
Fantastiske produkter, men tydelig effekt 😍👌
Jeg har haft stor glæde af de produkter jeg har i mit skab 👌
Jeg har Repair, Cleansing mask, Ai, Mdh, og E-vitamin serum 👌.
Jeg vil klart anbefale RAZspa, til alle der vil forkæle deres hud !!!
Fantastiske produkter
Fantastiske produkter
Jeg har været meget plaget at acne/Rosacea. Det har RAZspa lavet om på. Jeg brugte først hans acne kur og kom urenhederne til livs. Nu bruger jeg Rosacea kuren. De minder meget om hinanden.
Ingen kan se hvor hvor meget jeg har kæmpet med min hud i ansigtet. Jeg har i alt den tid med RAZspa, altid brugt face peel. Og har den flotteste hud og HELT UDEN ar fra mine mange udbrud af urenheder.
Tak RAZspa
Seriøst lækre produkter!
Seriøst lækre produkter!! Jeg har netop modtaget Coffee face scrub - mums!! Den dufter af noget syndigt man kan spise og så efterlader den huden blød som en babynumse! Også stor anbefaling til cleansing mask, der fjerner urenheder, make up mv! Skønt produkt!! Mint scrub er også lækker og efterlader benene dejlig bløde - bruger efterfulgt Au liquid Gold - den dufter af søde ferieminder 🤗 A Retinoid er en skøn godnat olie til ansigtet og favorit cremen må være repair! Den er så all-around - bruger den i ansigtet, til tørre pletter, på benene, tørre læber og ikke mindst på mine børn, når de er faldet og har slået sig… de kalder den trylle cremen ❤️ Afprøver også om den kan gøre noget godt for min datters irriterende vandvorter 🤞🏻
Ai er også kommet hjem idag.. den har jeg kun hørt godt om og glæder mig til at afprøve den!! 🙏🏻
Stor anbefaling herfra ☀️
Repair
Jeg giver Repair 5 stjerne og Raz 5 stjerne for hans venlighed og mega hjælpsomhed. Jeg har prøvet meget til mine læber og har haft mega tørre læber i 2 år. Jeg skrev til Raz hvad jeg skulle gøre, jeg skulle bruge repair og ingengang 24 t. Efter var mine læber normale igen ikke tørre og ikke røde. Og har ikke Hart problemer med læberne siden.
RAZspa Repair
RAZspa Repair, er et mirakelmiddel! Intet mindre! Til store og små<3 Den er uundværlig hjemme hos os.
Vi ELSKER dine produkter, Rasmus! :-*
De bedste produkter jeg nogensinde har…
De bedste produkter jeg nogensinde har prøvet 🤩
Eeeelsker repair, A retinoid, cleansing mask, face cream osv osv Er vild med det hele 🥰
Absolut elsker Razspa produkter!
Absolut elsker Razspa produkter!
Det mest uundværlige af alle mine plejeprodukter er uden tvivl Razspa Repair. Har brugt den i flere år nu. Da jeg sveder lidt mere end alm. under armene bruger jeg perspirex (antiperspirant man bruger om aftenen, der holder flere dage) Min hud bliver rød, og kløer af det. Men når jeg bruger Repair efter så "heler" det huden og beroliger den.
Derudover bruger min kæreste den som aftershave. Han har prøvet en masse forskellige, og har altid fået rød og irriteret hud, samt knopper efter barbering. Men med denne giver den huden alt ro med det samme. Ingen gener efter barbering. Og så generelt bare når huden har brug for et fugt boost.
Jeg har længe døjet med tør hud i, og omkring øjenbrynene, hvor huden "skaller". Der bruger jeg Razspa AI. Og blander det også i min shampoo når jeg i perioder får tør hovedbund.
Derudover bruger jeg også:
Rh olie inden min dagcreme som fugter
E-vitamin til heling af sår
A-vitamin til at mindske ar
Jeg snakkede med en medarbejder der var så sød og lyttende, som tog sig tid til at prøve at hjælpe mig af med min akne. Og prøvede en masse forskelligt. (min hud har aldrig været så gennemfugtet før, som med de produkter) Desværre har jeg fået diagnosen PCOS. Så i mit tilfælde stammer min akne fra bla. hormonel ubalance, og forhøjet testosteron. så det vil hudpleje desværre ikke kunne hjælpe med. Men så var det prøvet.
7-9-13
Har brugt og bruger stadig repair på min 6 årig søn. Han har/ havde eksem under armen i lysken og rundt om munden. Købte “eksem kittet” da jeg ikke havde lyst til at bruge hormoncreme mere.. efter intens brug af kittet er der intet spor af eksem….. 7-9-13
skulle der komme lidt rødme bruger jeg repair som får rødmen og kløen til at forsvinde….
Har selv brugt repair og E-vitamin på mit 2 grads forbrænding som har gjort at min hud er blød, glat og ensartet der er kun en lille farve forskel tilbage på huden…… det skal lige skrives at jeg har på egen hånd og initiativ behandlet min 2 grads forbrænding, uden anbefaling eller vejledning fra razspa.
Har altid en repair med i tasken.
En varm anbefaling herfra og et kæmpe tak
Jeg ELSKER RazSpa og alle de lækre…
Jeg ELSKER RazSpa og alle de lækre produkter, der er så skønne for min hud og et rent slaraffenland af naturens ingredienser. Jeg er fuldstændig afhængig af den skønne Repair som hjælper på alt fra småskrammer til tørre læber og ikke mindst er den skønneste "natcreme" i kombination med A-retinoid. Det bedste jeg har gjort for min hud og uden tvivl pengene værd!