Raz Skincare Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.5

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Kære jer, Jeg elsker elsker elsker jeres produkter - de er uden lige fantastiske, og jeg har en stor samling herhjemme, som jeg bruger flittigt hver dag med stor begejstring og gode resultater.... See more

Rated 5 out of 5 stars

De mest fantastiske produkter har næsten hele serien og kan ikke klage min hud ELSKER Raz og da jeg modtog repair der var lidt trykket sendte jeg mail og modtog straks 1 ny uden problemer (-; Hurtig... See more

Rated 5 out of 5 stars

rich creme er virkelig anvendelig. Dels almindelig nat/dagcreme, dels til at afværge tilløb til eksemlignende tilstand, omkring mund/hage/øjenlåg, ved flere gange daglig at smøre med rich creme. Min... See more

Rated 5 out of 5 stars

Dette er uten tvil de beste hudproduktene jeg har forsøkt noensinne! Huden så raskt friskere og mer gylden i fargen, har fått mindre porer og ser generelt mye freshere ut med min nye glød i ansiktet.... See more

Company replied

Company details

1. Cosmetics Wholesaler

Written by the company

Raz Skincare producerer og udvikler kosmetiske produkter med højt virkemiddel til den kræsne forbruger.

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Hasn’t replied to negative reviews

All reviews

33 reviews in the last 12 months

Write a review

Mangel på kundeservice

Jeg syntes at det er ærgerligt, at i ikke gør mere ud af jeres kundeservice.
I mandags sendte jeg en forespørgsel, på en ordre jeg ville sende. fik ikke noget svar.
Sendte en mail i går + en besked på Messenger, ingen svar.

Jeg kan se at det ikke er første gang, at jeg ikke får besked retur fra jer inden for en rimlige tidshorisont. Der spurgte jeg også til hjælp til en ordre, fik ikke noget svar og fik lavet et fejlkøb. Efterfølgende fik jeg en besked fra jer - nå den besked, havde vi ikke lige set.

Jeg syntes at jeres produkter er gode. Men det kan ikke være rigtigt at man skal tikke og bede om at lægge sine penge i jeres virksomhed.

Man burde få et svar inden for en time i hverdagene.
Lørdag og søndag burde der også være en på mails og telefonen, for det er der kunderne er, der har de fri og vil gerne købe.
Uden for åbningstiderne, burde man få en mail om, at vi er rigtig glade for, at du er interesseret i vores produktet, men kontoret er lukket og vi kontakter dig, som det første når vi åbner. Og så får man et svar !

Tænk hvor mange kunder i mister ,ved ikke at svare
Per dag ...
Per måned ...
Per år .......

Lidt stof til et morgenmøde.

Nu har jeg fri og jeg vil går ud og finde mig et nyt produkt, For det er mange penge, man lægger i en ordre og der ønsker jeg, en god og imødekommende, set, hørt og lidt hurtig betjening.

January 29, 2025
Raz Skincare logo

Reply from Raz Skincare

Hej Marlene
Vi er rigtig kede af din oplevelse.
Jeg tjekkede op på din sag umiddelbart efter du sendte mailen, dog var mailen fra om mandagen der ikke, men du fik et svar på under 24 timer, på den anden mail.
Vi beklager rigtig meget at du ikke har haft den optimale oplevelse, dette er ikke vores normale service og vi stræber efter at levere de bedste produkter og den bedste kundeservice som muligt.

I forhold til at have nogle på kundeservice i weekenden, er dette ikke muligt for vores forretning lige nu, men vi håber selvfølgelig på at få det i fremtiden.

Vi undskylder for din oplevelse.

De bedste hilsner
Raz Skincare

Rated 5 out of 5 stars

Syntes jeg ville prøve Raz’s produkter…

Syntes jeg ville prøve Raz’s produkter og hvor er jeg bare blevet overrasket over, hvor GODE produkter det er.
Jeg har Psorisis på kroppen, og hvor er det bare blevet flot, siden jeg er begyndt, at bruge Raz’s pakke til psoriasis. Så fantastisk det er blevet. Så kun den BEDSTE ANBEFALING til produkterne fra mig. BIG LOVE.❤️

January 10, 2025

Dårlig oplevelse

Bestilte deres sundrops og efter deres egen beskrivelse af produktet havde jeg høje forventninger til det. Jeg har brugt det nu i 14 dage. Både alene og med dråber i min ansigts creme. Det har ingen effekt på mig. Jeg har alm skandinavisk hud og bruger ikke solarium.
Jeg kontakter kundeservice og fortæller at jeg ingen effekt har af deres produkt. De spørger hvordan jeg bruger dem. Som i har beskrevet i jeres annonce svarer jeg og det har ingen effekt.
Jeg spørger om jeg kan få refunderet mine penge. Svaret er at de ikke kan refunderer penge for et produkt som er åbnet. Vil mene det er svært at bruge produktet hvis ikke jeg må åbne det😳
De skriver at de aldrig har oplevet at deres produkt ikke virker. Jamen så er jeg den første og jeg skriver jo ikke til dem for sjov. Nu spørger de mig så om ikke bare jeg oplever en lille bitte glød 😳😳😳😳😳😳😳😳😳 NEJ NEJ OG ATTER NEJ 👎

January 15, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Fantastiske produkter, der faktisk virker.

Jeg købte på Black Friday 2024 bla Rocacea pakken. Dog med en del skepsis, efter at have prøvet en del andre mærker/produkter uden held.

Men jeg må indrømme at jeg kun kan rose produkterne.
Allerede efter 3 dage var der langt over 50% forbedring, og efter en uges tid, næsten intet at se i mit ansigt.
Helt fantastisk........

Også kun ros til kundeservice, fik forkert produkt tilsendt, men super hurtig håndtering, og venlig. Og det rigtige på vej med det samme.

Kan kun anbefale produkterne.

November 29, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Vildledende lykkeposer og ubehjælpsom kundeservice

Lykkeposer målrettet bestemte hudtyper er snyd – jeg bestilte den til yngre hud, men den bestod primært af solcreme, som jeg kan læse i andre reviews, at man fik, uanset hvilken pose man bestilte.

Og oplever man fejl/mangler i sin ordre, bliver man mødt med virkelig ringe kundeservice (eller mangel på samme). Der er absolut ingen beklagelse eller forslag til løsninger, men et klart indtryk af, at man bare skal affærdiges hurtigst muligt. Ønsker man at returnere de forkert leverede varer, bliver man bedt selv betale for returen af dem. Dette afviste jeg, men blev alligevel fratrukket et beløb tilsvarende returfragten. Da jeg i god tone bad dem rette dette, blev jeg ignoreret. Jeg rykkede for svar og over en uge senere, lød meldingen nu, at min rabatkode (som resten af min ordre ellers stadig levede fuldt op til) var blevet nedjusteret ved returen – så selvom jeg intet havde at gøre med fejlen, mente de alligevel, at jeg skulle trækkes for den. Så igen måtte jeg bruge tid på at forklare, at dette ikke hang sammen og ikke var en fair håndtering af >deres< fejl (som de stadig ikke havde givet den mindste beklagelse for). Først da blev returbeløbet tilrettet – i øvrigt uden yderligere besked fra dem.

En virkelig sær måde at bedrive kundeservice på og ikke noget, der giver én lyst til fortsat at være en (ellers loyal) kunde hos Raz.

January 3, 2025
Raz Skincare logo

Reply from Raz Skincare

Kære Camilla
Det er meget beklageligt at du har haft denne oplevelse.
Der har været juleferie og der har derfor været længere svartid, jeg har fikset alt det du efterspurgte og også besvaret din mail efter jeg havde fikset det.

Jeg beklager meget at du har haft denne oplevelse, det virker ikke som vores normale service og det skal der selvfølgelig rettes op på.

De bedste hilsner
Raz Skincare

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har været med helt fra starten og…

Jeg har været med helt fra starten og aldrig har dine produkter svigtet mig . Jeg har været ude og prøve andet, men min hud fungere bare bedst med Razspa ❤️
Udover det så er jeres service jo sublim og man føler sig i den grad speciel, når man er kunde hos jer. 🙏

December 29, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Raz Skincares produkter redede mit…

Raz Skincares produkter redede mit ansigt, da jeg pludseligt fik Perioral Dermatitis for ca. 5 år siden. Havde prøvet flere cremer efter anbefaling fra lægen uden effekt og fandt så Raz’ produkter målrettet hud “sygdommen”. Jeg oplevede effekt nærmest lige efter opstart på produkterne og efter anvisningen på Raz’ hjemmeside. Jeg har ikke anvendt andre produkter siden og er fortsat meget tilfreds.

December 1, 2024
Rated 4 out of 5 stars

Har ad flere omgange de sidste måneder…

Har ad flere omgange de sidste måneder købt “lykkeposer” via LIVE online salg.
Er fuldt ud tilfreds med produkterne - dog en ret stort minus, at der i hver lykkepose … uanset om det var “favorit”/“mature” eller anden pose - så var der to solcremer i hver pose. Faktor 30 og én faktor 50. Ergo SEKS solcremer i alt🙃Det kan godt gøres bedre👌🏼
Samtidig vil jeg gerne fremhæve Repair Warming effect salven - har pt et gigt attack. Smurte salven på og det tog ikke alle smerter, men faktisk toppen af den👌🏼♥️
Ift kundeservice - Har været i kontakt med Eddie via mail & han er bare venlig og imødekommende🤗

Ps tak for gode grin, smil og positivitet ift dine lives Raz - både torsdag før BF og jule-liven😉🤭

November 28, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Jeg bruger udelukkende krops og…

Jeg bruger udelukkende krops og ansigtsprodukter fra Raz Skincare.
Hvis jeg skal fremhæve 1 produkt som jeg er særlig glad for, så falder den på Repair.
Repair bruger jeg altid inden jeg går i seng. Især inden jeg som saunagusmester skal lave gus, da min hud er sart overfor nogle æteriske olier. Når jeg bruger Repair inden saunagus kan jeg bruge alle æteriske olier på sauna ovnen uden at min hud reagerer. Den er eminent. Har jeg glemt at bruge Repair inden gus, kommer jeg den på efterfølgende og hokus pokus, så forsvinder de røde plamager i ansigtet.
Kæmpe anbefalinger herfra.

December 15, 2024
Rated 4 out of 5 stars

Produkter og kundeservice i topklasse 💎

Jeg har kun positivt at tilføje.
Jeg fik i efteråret et voldsomt udbrud i ansigtet som hudlægen i første omgang mente var perioral dermatitis (men som nu er konstateret som rosacea). Jeg besluttede derfor til Black Friday at købe en kurpakke hos Raz Skincare, til trods for at min hud har været VIRKELIG sensitiv og ikke har kunne bruge nogen former for cremer, make up, vaske produkter eller andet.
Jeg har været i gang 14dage nu og det har bare vendt fuldstændig op og ned på mit udbrud 🔃 🙃 (vel og mærke kombineret med medicincreme fra lægen).
Men HOLD NU OP - Jeg tror aldrig jeg har haft så blød hud. Powder to mousse, Repair salven og Calm cremen har bare haft så mega god og blødgørende effekt på mit udbrud.. og produkterne er lækre og det føles bare som at få et dagligt kurbad i ansigtet 🍀👍🏻

Og til sidst vil jeg så lige slå et slag for kundeservicen. Der var udfordringer med DAO og deres registrering af ikke kun 1, men 2 pakker 😵‍💫 MEN Raz Skincare var så imødekommende, hjælpsomme og har været utrolig løsningsorienteret 👌🏻💎

Grunden til at de ikke får den sidste stjerne er grundet deres kurer valg 🙃

Tusind tak til Raz Skincare 🙏🏻

December 16, 2024
Rated 2 out of 5 stars

Ikke ok!!!

Købte en lykkepose til black Friday som skulle være til anti age. Når man ser produkterne på hjemmesiden og så får cp og sd så passer det ikke rigtig sammen.
Selvom det er gode produkter synes jeg det er dårligt at sende noget der måske bare skal bruges. Det har jo ikke noget med antiage at gøre. Alle kan bruge det.
Jeg har brugt jeres produkter i mange år og været tilfreds men her blev jeg irriteret.
Købte også lykkepose inden b. f og her var også andet i end der stod. Bl. a solcreme som nok skal bruges inden næste år.
Det er en ommer raz. Har ellers altid rost jer men ikke denne gang.

December 6, 2024
Rated 3 out of 5 stars

Lykkepose til Mature skin.

Købte en Lykkepose til Mature skin på online salg. Ingen af produkterne var til ældre hud fik 2 x solcreme i November....ok gemmer til næste år. 1 Orange skin peel som jeg ikke kan benytte pga sensitiv hud. 1 fodcreme (?) 1lille repair og 10 ml vit C. Det er okay og mange produkter til en god pris men kan simpelthen ikke se hvordan dette passer til en Mature skin profil. Det gider jeg ikke bruge mere energi eller tid på. Køber et andet brand med ingredienser der passer til ældre hud, havde ellers glædet mig til nogle nye produkter jeg kunne benytte dagligt i min pleje. Øv.

November 15, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Må lige tale Repair warming effekt op..

Må lige tale Repair warming effekt op..
Jeg læste en anmeldelse et sted måske på din egen hjemmeside.. den var negativ . Der stod noget med at den bestemt ikke varmede og det kan jeg så skrive her .. HOLD DA OP ...jeg masserede det ind efter bad om morgenen og igen om aftenen inden jeg gik i seng.. jeg lider meget af kramper i begge læg som er meget slemt ... da jeg her til morgen vågnede , kunne jeg stadigvæk mærke det på mine ben og det VARMEDE gange 100 .. Stadigvæk og jeg havde ikke været oppe i nat og danse indianer dans som jeg plejer... så den kommer på hver nat nu... Tak for det....

November 9, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Fantastiske produkter og service!

Fantastiske produkter og service!
Jeg er mega fan af deres produkter, ikke nok me de er super lækre så virker de også! Søde Eddie var en stor hjælp i forhold til en ordre og kæmpe tusind tak for det! 1. klasses kundeservice, det må jeg sige🥇🫶🏽✨

October 24, 2024

Retinol serum

I snart 10 måneder har jeg brugt Retinol serum hver aften i mit ansigt under min natcreme, og jeg har aldrig været mere tilfreds !

Den er blød og lækker at påføre, har givet mig en mere ensartet hud, færre pigmenter i huden og har reduceret akne.

Kæmpe anbefaling herfra !

October 19, 2024
Rated 3 out of 5 stars

Plads til forbedring

I har lavet en rigtig fin solcreme, men beholderen den kommer i, er under al kritik. Der er stadig en del solcreme i mit eksemplar, men pumpen kan ikke få det ud mere uanset hvad jeg gør.
Jeg har skruet låget af og må nu bruge resten ved at prøve på at trykke/slå den ret betydelige mængde resterende solcreme ud - hvilket gør det fuldstændigt umuligt at dosere.
Prisen på solcremen taget i betragtning, bør I stramme op på dette straks, da jeg kan se flere anmeldelser herinde vedr dette problem.

September 22, 2024

Take a closer look