Raz Skincare Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.5

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Kære jer, Jeg elsker elsker elsker jeres produkter - de er uden lige fantastiske, og jeg har en stor samling herhjemme, som jeg bruger flittigt hver dag med stor begejstring og gode resultater.... See more

Rated 5 out of 5 stars

De mest fantastiske produkter har næsten hele serien og kan ikke klage min hud ELSKER Raz og da jeg modtog repair der var lidt trykket sendte jeg mail og modtog straks 1 ny uden problemer (-; Hurtig... See more

Rated 5 out of 5 stars

rich creme er virkelig anvendelig. Dels almindelig nat/dagcreme, dels til at afværge tilløb til eksemlignende tilstand, omkring mund/hage/øjenlåg, ved flere gange daglig at smøre med rich creme. Min... See more

Rated 5 out of 5 stars

Dette er uten tvil de beste hudproduktene jeg har forsøkt noensinne! Huden så raskt friskere og mer gylden i fargen, har fått mindre porer og ser generelt mye freshere ut med min nye glød i ansiktet.... See more

Company replied

1. Cosmetics Wholesaler

Written by the company

Raz Skincare producerer og udvikler kosmetiske produkter med højt virkemiddel til den kræsne forbruger.

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Hasn’t replied to negative reviews

All reviews

33 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 4 out of 5 stars

Fantastisk solcreme!!!

Har lige købt ansigts-solcremen med spf 50+ og ELSKER DEN!!! Bedste solcreme! Og tror jeg har været igennem de fleste solcremer!
Men pumpen på min tube er desværre defekt! Virkelig irriterende og besværligt!

September 19, 2024
Rated 3 out of 5 stars

Kundeservicen er desværre middelmådig

Jeg giver desværre kun tre stjerner med overbærenhed.

Det produkt, jeg købte, er nok meget godt, men kundeservicen er desværre middelmådig.

Jeg modtog de tre små krukker, hvor etiketten manglede på bagsiden af to af dem. Det er etiketten, der indeholder ingredienslisten og andre vigtige oplysninger. Jeg ville gerne have givet dem i gave, derfor var de etiketter vigtige.

Jeg skrev en e-mail den 20/8, hvor jeg anmodede om disse etiketter. I dag, den 2. september, har jeg stadig ikke modtaget noget svar.

Jeg bad om fakturaen for det køb og modtog en faktura udstedt til leveringsadressen i stedet for at blive udstedt til faktureringsadressen. Jeg bad om at få rettet fejlen, og jeg venter stadig på svar.
Desuden er den tilsendte faktura i et format, der ikke uden videre kan bruges i elektronisk regnskab.

Kundeservicen er meget langsom og laver fejl, og der går en masse tid tabt på grund af det.

September 2, 2024

Fantastisk

Fantastisk oplevelse fra man rammer hjemmesiden, til man modtager varen og vigtigst når man har modtaget produktet. De mest lækre og virkende produkter.
Lækker indpakning, god beskrivelse til brug af produktet. Produkterne er nemme at arbejde med og så lækre at anvende.
Super høfligt kundeservice der altid står klar til at hjælpe. 🌸
Kh en kunde der er vendt tilbage flere gange😊

May 20, 2024

De bedste produkter

De bedste produkter. Holder hvad de lover. Naturlige ingredienser. Hurtig levering. Hurtig svar ved spørgsmål.
De bedste anbefalinger.

May 1, 2024

Springer skalaen

Både produktet i sig selv og det at Raz tager sig tid til at besvare eventuelle spørgsmål springer skalaen for hvor god kundeservice og hvor effektivt produktet er.
Min datters hud tåler intet andet end Repair fra Raz Skincare

August 30, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Raz Skincare holdte online lagersalg

Raz Skincare holdte online lagersalg. Aldrig har jeg oplevet noget så UPROFESSIONELT. For det første er ejeren dybt useriøs og uprofessionel og for det andet forsvandt hver enkelt respektive produkt jeg lagde i min kurv online for næsen af mig, hver gang jeg skulle til at betale. Derudover skulle man betale for 1 produkt for at være sikker på at handlen gik igennem og det betød, at du skulle betale for fragt for hvert produkt du købte! Du kunne ikke samle dine produkter i et køb og få fragt 1 gang. Latterligt!

July 15, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Aldrig i mit liv har jeg oplevet så…

Aldrig i mit liv har jeg oplevet så dårlig kundeservice der blir gentagen gange ej svaret og overholdt det man ber om.
Jeg bestiller nogle produkter for 10 dage siden spørh hvornår de blir afsendt for svar “ de er væltede ned af ordre så den ville blive sendt fredag Aller seneste mandag” høre intet skriver igen mandag og tirsdag til kundeservice intet svar skriver endnu engang onsdag med det svar at jeg skulle have fået svar mandag at der var udsolgt af en af produkterne og de spørg om de må lave min bestilling om hvilke jeg svare ja til men at den skal sendes i går ellers skal de annullere den er ej blevet sendt.
Skriver i dag at de skal annullere min ordre vil simpelhen ikke vente mere på mine ting høre intet der blir ikke svaret på mail eller telefon og pakken er ej hellere stadig sendt så det hele står bare stille.
Har en forventning at i retur mine penge og annullere min ordre da jeg absolut ikke ønsker at handle med jer

Hilsen Anna Hansen

July 22, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Det eneste der har kunnet redde min hud…

Det eneste der har kunnet redde min hud - også i forhold til medicin og cremer fra hudlæge.
Jeg kunne se forbedring på få dage - ville dog ønske at det var lidt billigere, men forstår også at så meget viden og arbejde skal belønnes. Jeg går aldrig tilbage til andre produkter end fra Raz.

April 30, 2024

Elsker Razskincare

Jeg elsker Razskincare produkterne. Har prøvet mange af dem og de er så lækre. Sidst og ikke mindst solcremen er helt fantastisk.
Elsker Raz live, hvor han forklare om de forskellige produkter og de bedste, altid gode tilbud ❤️
Kan kun anbefale Razskincare ❤️

June 15, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Virkelig gode, effektive og lækre produkter!

Jeg har prøvet virkelig mange gode ansigts produkter igennem mit liv, men nu har jeg fundet de bedste af dem alle!
Powder to mousse er virkelig effektiv til at rense huden med, og drøj.
Hh er en fantastisk fugt serum, den giver virkelig fugt til min tørre hud, især sammen med Rich face cream.
Sundrops elsker jeg at bruge om vinteren for at få kulør.
Solcremen er virkelig effektiv og lækker.
Raz ved hvad han taler om, varm anbefaling herfra!

June 6, 2024

God service oplevelse!

Jeg havde bestilt et sæt fra Danmark da jeg bor i Norge fik jeg en stor ekstraregning på told.

Jeg skrev til Raz, som var meget imødekommende, og sammen fandt vi en løsning på problemet.

Jeg glæder mig til og teste produkterne!

May 13, 2024

Bedste mærke !

Raz Spa er min go to everyday mærke i hudprodukter. De fejler aldrig.

Mit yndlings produkt jeg ikke kan undvære er cleansing mask. Jeg har altid en ekstra på lager, og det er gaven jeg altid får. Den er sikker og virker altid på mig.

Som menneske der har meget sensitiv hud med svær grad af akne op til 2 gange i medicinsk behandling, har Raz Spa’s produkter altid kunne holde det nede og forebygge svære udbrud.
Hvis jeg havde r’ven fuld af penge, ville jeg købe det hele men sådan er det ikke, og jeg nøjes med hvad jeg ved virker. Tak for at gerne min hverdag og livslyst bedre! For gode produkter der virker, er sgu svært at få!

Jeg har brugt Raz Spa i 5 år, og det vil jeg ikke skifte ud.

April 23, 2024

Jeg er fan!!!

Jeg er fan!!!
Jeg har nu brugt produkter fra Raz i ca. 4 måneder og jeg har kun udvidet mit repetoire. Jeg bliver mere og mere glad for produkterne for hver dag der går. Min hud ser sund og næret ud, og føles også sådan.
Og så er der ikke langt fra bestilling til levering. Det skal ikke forglemmes.

March 6, 2024

Hurra for REPAIR

Hurra for REPAIR. Har været til check på hudafdelingen med min psoriasis og de var ved at falde bag over hvor pæn min hud er blevet. Fortalte at jeg som eneste creme bruger Repiar fra Razskincare. Så kan kun anbefale andre med Psoriasis at prøve Repair.

March 5, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Rich er en fantastisk creme

Jeg har prøvet rigtig mange ansigtscremer gennem livet, men Rich vinder simpelthen præmien for bedste nogensinde.
Den er fed i konsistensen, men føles så lækker når den kommer på huden. Fugten holder hele dagen, huden bliver smukkere og det føles som om der kun er gode, nærende ingredienser i cremen.

March 1, 2024

Take a closer look