Raz Skincare Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.5

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Kære jer, Jeg elsker elsker elsker jeres produkter - de er uden lige fantastiske, og jeg har en stor samling herhjemme, som jeg bruger flittigt hver dag med stor begejstring og gode resultater.... See more

Rated 5 out of 5 stars

De mest fantastiske produkter har næsten hele serien og kan ikke klage min hud ELSKER Raz og da jeg modtog repair der var lidt trykket sendte jeg mail og modtog straks 1 ny uden problemer (-; Hurtig... See more

Rated 5 out of 5 stars

rich creme er virkelig anvendelig. Dels almindelig nat/dagcreme, dels til at afværge tilløb til eksemlignende tilstand, omkring mund/hage/øjenlåg, ved flere gange daglig at smøre med rich creme. Min... See more

Rated 5 out of 5 stars

Dette er uten tvil de beste hudproduktene jeg har forsøkt noensinne! Huden så raskt friskere og mer gylden i fargen, har fått mindre porer og ser generelt mye freshere ut med min nye glød i ansiktet.... See more

Company replied

Company details

1. Cosmetics Wholesaler

Written by the company

Raz Skincare producerer og udvikler kosmetiske produkter med højt virkemiddel til den kræsne forbruger.

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Hasn’t replied to negative reviews

All reviews

33 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk virkning på kraftigt ar efter nyt knæ.

Jeg har fået et kunstigt knæ,og har samtidig fået syet mit ledbånd sammen.
Jeg kender vigtigheden af at passe på arret som er voldsomt.
Jeg havde 30-35 metal clips i,og for mig var det altafgørende at mit ar blev stærkt og smidigt.
Det kan være svært,jeg har proteser andre steder så jeg ved hvad jeg taler om,men efter at jeg virkelig har plejet det med RAZ SKINCARE REPAIR SALVE ,har jeg fået et stærkt, smidigt og flexibelt ar.
Jeg startede på at bruge salven den dag mine clips blev fjernet,og jeg bruger den fortsat.
Det er intet mindre et fantastisk produkt.
Samtidig fik jeg eksem på min ene arm,jeg var hos lægen og fik en Cortison salve.
Den havde ingen virkning,så jeg begyndte at bruge RAZ SKINCARE SALVE på min eksem,og efter 2-3 dage var der en mærkbar forandring,og min eksem er nu helt væk.
Jeg anmelder sjældent,men dette,og andre Raz produkter fortjener virkelig ros.
Det er så rene, fine produkter af sjælden karakter med en meget stor virkning.

February 20, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Er virkelig positiv overrasket over…

Er virkelig positiv overrasket over Rich, som nok er den bedste ansigtscreme jeg har prøvet til dato. Navnet siger alt - den er meget fed og tung og faktisk lidt svær at smøre ud, men når man arbejder med den føles det som en gave for huden at tilføre et tykt fugtende lag, som hurtigt trænger ind. Jeg er lige kommet hjem fra ferie og jeg synes min kulør holder meget bedre, fordi min hud ikke tørrer ind.
Kæmpe anbefaling herfra.

February 1, 2024

Fantastisk!

Skrev til Raz via Instagram omkring tørhed ved næsen. Han svarede hurtigt og kom med anbefalinger. Jeg købte Valentinspakken og fulgte hans råd samme dag, jeg fik produkterne hjem - morgenen efter og siden har jeg ingen tørhed haft! Kæmpe tak for, at han tager sig tid til at svare og hjælpe - elsker hans produkter, for de virker!

February 15, 2024

Skønt skønt skønt..

Skønt skønt skønt... Altid hurtig og smuk leveret indbakning❤️ Flot embalagesom med en smule opfindsomhed, kan genbruges.
Produkterne er det jeg har søgt i mange år. Jeg har rosacea, som produkterne fra Raz holder nede. Har stort set ingen "udbrud" siden jeg gik all in på produkterne fra Raz.
TAK RAZ 🙏

January 8, 2024

Supergode produkter

Alle de produkter, som jeg hidtil har købt fra Raz Skincare, har til fulde levet op til mine forventninger - og mere til. Virkelig god kundeservice med hurtigt svar på spørgsmål. Bestilte varer sendes lynhurtigt og smukt indpakket. Det eneste, som jeg kan sætte en finger på, er emballagen til f.eks. Rich Facecream. Den brune glaskrukke er uhåndterbar til så tyk en creme og den medfølgende spatel af metal er både skarp og upraktisk. I det mindste burde man få valget om at købe cremen i en dåse eller refill-pose i stedet.

November 15, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Dyre og dårlige produkter

Dyre og dårlige produkter
Produkterne er i hvert fald ikke egnet til følsom hud, Hudrensen der skummer op skaber øget rødme i huden og irritation allerede ved første brug og jeg kunne kun bruge den et par gange. Calm cremen, har en meget mærkelig konsistens og føles som at have en lermaske på hele dagen og irriterer huden, så der er ikke noget calm over den. Jeg købte også et par prøver, men har ikke prøvet dem, da de to andre produkter var så mærkelige. Repair cremen var ok til brug på hænder, men ikke til prisen. Generelt meget spild af penge, desværre, da konceptet med naturlige produkter er rigtig godt.

December 20, 2023
Rated 4 out of 5 stars

Generelt positiv oplevelse

Jeg har handlet flere gange hos Raz Skincare, og det fungerer generelt rigtig fint og uden problemer. Jeg har prøvet flere af produkterne, og nogle bliver jeg ved med at købe, andre ikke.
Cleansing Mask og Repair er god og effektiv for min keratosis pilaris, som jeg i mange år har prøvet forskellige præparater mod uden virkning. AI er også prøvet sammen med, men ikke relevant for mig; det fungerer så fint med de andre to produkter. Cleansing Mask og Repair bruger jeg også som hhv. rens og maske i ansigtet.
Repair SPF 30 bruger jeg på læberne.
Repair cool ved forkølelse.
Cremen Calm, som er grøn og dermed skal den være god mod rødme, skal man arbejde så meget ind i huden (det skal man også ifølge Raz selv), at jeg bliver helt rød, selv om jeg gør det forsigtigt. Min hud reagerer nemt på kulde, varme og berøring, og pga. jeg, som skrevet, bliver rød af den/blusser op, kommer jeg ikke til at købe den igen.
Hh har jeg også prøvet, den er god og jeg kan godt lide konsistensen på den, men jeg kan finde nogle, der gør det lige så godt til lavere pris.
Hybenerneolie er et fint produkt, som er støj i brug, men som med Hh findes der billigere alternativer, der er lige så gode.
Mdh synes jeg bliver brugt for hurtigt op i ft. prisen.
Det var en anmeldelse af både webshoppen og de produkter, jeg har prøvet. Og til slut vil jeg sige, at jeg oplever god service, når jeg skriver på mail.

November 1, 2023

Fantastisk ♥️

Fantastisk ♥️
Skønne produkter, der holder hvad de lover.
Skøn service og hurtig levering. På hjemmesiden er alle produkter, samt anvendelse, grundigt forklaret og ellers er der hurtigt svar på IG
What's not to like ✨

November 24, 2023

Luksus oplevelse

Alle de produkter jeg har bestilt hos Raz Skincare har til fulde levet op til min forventning. Hver dag jeg bruger dem føler jeg glæde og luksus🤗

November 23, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Jeg er vild med Raz produkter og når…

Jeg er vild med Raz produkter og når han kører med rabat får man hans produkter til virkelig gode priser. Har lige bestilt og fik gratis hjemmelevering dagen efter bestilling.
Kan kun anbefales 👌🏼

November 16, 2023

Kæmpe anbefaling

Kæmpe anbefaling
Man får altid så god behandling hvis der opstår spørgsmål
Har hjulpet med mine hudproblemer, alt fra akne til psorarasis
Man får altid god vejledning og ikke følelsen af de bare vil sælge en masse produkter

November 13, 2023

Elsker produkterne

Elsker produkterne. Hvis nogen har hudproblemer i min omkreds- så anbefaler jeg altid Raz skindcare.
Der er super service og virkelig hurtig ekspedition.

November 3, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Min hud er super flot nu

Jeg har i 3/4 år brugt produkterne A-vitamin, E-vitamin, Calm, Rich, Hh Serum, Cleansing Mask og Repair salve og aldrig har min hud set flottere ud! Den er glat, fugtet og de ar jeg har haft efter urenheder er stort set forsvundet.
Repair virker også godt for min 14 årige søn, som endda ikke er vild med fede cremer.
Super kundeservice med nyttige svar på instagram - tak for det.

September 14, 2023

Produkter der virker!!!

Jeg har brugt Raz Skincare i et par år nu.
Min hud har aldrig været pænere efter jeg begyndte med produkterne.

Jeg bruger Ai, de forskellige serummer både til dag og nat. Begge cremer Rich og Calm. Repair, SD, cleasing mask, powder to mousse.
De forskellige face peel. Og de er alle fantastiske.

Jeg har for nylig afprøvet Ai i hovedbunden pga. eksem i flere måneder. Sov med Ai i 5 nætter vaskede det ud om morgen med Raz’ Shampoo og balsam. Effekten er fantastisk og det bedste resultat jeg har haft.

Det er en rigtig god hjemmeside med masser af information og gode vejledninger. Rigtig god kundeservice og Raz er altid klar til at hjælpe med gode råd.

September 1, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Det bedste sted at handle

Det bedste sted at handle. Produkterne er så utroligt gode og lever op til beskrivelserne. Forsendelsen er et kapitel for sig. Flot leveret og der er kræset for kunden. Du bliver ikke skuffet

September 5, 2023

De bedste produkter nogensinde

Fantastiske produkter

jeg elsker at jeg kan behandle mit udslæt i ansigt og hovedebund uden at skulle bruge hormonbaseret behandling som er det lægen har udskriver igennem de sidste 14 år og som kun virker i en kort periode for når behandling stopper er udslættet tilbage på få dage.

Jeg har afprøvet AI i hovedbunden daglige i 3 dage hvor jeg sov med det om natten og efter den første uge så var irritationen i hovedbunden næsten væk og nu bruger jeg AI i hovedbunden ca 1 gang om ugen for at holde mine hovedebund fri for irritation og mit hår har det Betydeligt bedre her 6 mdr efter.
effekten er fantastisk og det bedste resultat jeg har haft.

Jeg har nu brugt AI, repair, Hh, Mdh og ansigt creme for udslættet i mit ansigt og her efter 2,5 uge er mit udsæt næsten helt væk og det virket endda Bedre, end de Præparater jeg har fået på recept tidligere

Jeg har haft udslæt i ansigtet og hovedbunden siden 2010 pga et nerve system som er i alarmberedskab 24-7 og derfor er overbelastet så nu kalder de mit udslæt for Stressrelateret udslæt og der er ingen medicinsk behandling for dette. Så jeg er overlykkelig for at jeg endeligt har fundet nogle produkter som kan holde udslettet ned og som ikke er hormonbaseret behandling.

August 30, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Jeg har KUN godt at sige om både…

Jeg har KUN godt at sige om både kundeservice, produkter, resultater og manden bag magien. Høj kvalitet og troværdighed over hele linjen. Once you go Raz, you never go noget som helst andet. Elsker elsker elsker ❤️

August 24, 2023

Take a closer look