Raz Skincare Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.5

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Kære jer, Jeg elsker elsker elsker jeres produkter - de er uden lige fantastiske, og jeg har en stor samling herhjemme, som jeg bruger flittigt hver dag med stor begejstring og gode resultater.... See more

Rated 5 out of 5 stars

De mest fantastiske produkter har næsten hele serien og kan ikke klage min hud ELSKER Raz og da jeg modtog repair der var lidt trykket sendte jeg mail og modtog straks 1 ny uden problemer (-; Hurtig... See more

Rated 5 out of 5 stars

rich creme er virkelig anvendelig. Dels almindelig nat/dagcreme, dels til at afværge tilløb til eksemlignende tilstand, omkring mund/hage/øjenlåg, ved flere gange daglig at smøre med rich creme. Min... See more

Rated 5 out of 5 stars

Dette er uten tvil de beste hudproduktene jeg har forsøkt noensinne! Huden så raskt friskere og mer gylden i fargen, har fått mindre porer og ser generelt mye freshere ut med min nye glød i ansiktet.... See more

Company replied

Company details

1. Cosmetics Wholesaler

Written by the company

Raz Skincare producerer og udvikler kosmetiske produkter med højt virkemiddel til den kræsne forbruger.

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Hasn’t replied to negative reviews

All reviews

32 reviews in the last 12 months

Write a review

Hurtig service og vejledning

Hurtig service og vejledning
Spurgte ind til behandling af bi/ hvepse stik i ansigtet, og fik råd og vejledning mindre end en time efter. Og produktet virker. Tusind tak 🙏

September 12, 2022

Tak Jette.

Ja når jeg lige er ved telefonen, så prøver jeg at hjælpe så hurtigt jeg kan.

Rated 1 out of 5 stars

Lugtende produkt og dårlig service….

Æv æv æv! De ellers fantastiske produkter bliver overrumplet af mistillid og dårlig service. Jeg har købt Repair flere gange, både på webshoppen og hos Matas/lign. Denne gang oplever jeg dog at Parfumefri Repair lugter dårligt efter 4 måneder (holdbar 12 måneder efter åbning). Jeg retter derfor henvendelse til kundeservice, men bliver spist af med besked om, at sådan lugter parfumefri produkter. Jeg har i mange år hovedsageligt anvendt parfumefri, så jeg mener godt at kunne skelne. Derudover er lugten ændret over tid, hvilket Razspas kundeservice også giver ret i. Efter at have haft venner og kollegaer til at dufte til cremen, og oplevet væmmelse hos samtlige, sender jeg cremen retur. I dag får jeg svar fra kundeservice, som igen holder fast i at cremen er som den skal være, omend duften af lanolin er kraftigere end normalt. Jeg får tilbudt 50% på en ny creme - men har lige måttet returnere en halv fuld creme, som jeg og flere mener er uanvendelig - helt uacceptabelt hos mig. Ellers ærgerligt, da jeg har oplevet god effekt af produkterne tidligere på min eksemramte søn.

September 12, 2022

Hej Sofie

Tak for din henvendelse. Din Rest på 23 g. altså under en fjerdedel har været taget op og en test er lavet. Testen viser at der ikke er nogen nedbrydning af selve cremen.

Måske en gæst har haft beskidte fingre, måske den har sået i solen, måske, måske en masse. Dette ville jeg gerne hjælpe dig med, og tilbød dig at kunne handle en ny til halv pris.

At denne service ikke lever op til din standart er jeg selvfølgelig ked af, men heldigvis skriver du også at Repair har hjulpet din eksemramte søn.

Jeg mener at hive mig ned på 1 stjerne, egentligt ikke er retfærdigt.

Jeg håber du stadig vil genoverveje at tage imod mit tilbud om at få en ny til halv pris, jeg kan også returnere de 23g. du sendte mig, så du stadig kan hjælpe din søn, lige meget om du retter dit antal af stjerner, for i virkeligheden er det vigtigste for mig, at hjælpe folk med problemhud, og det støtter du mig i at jeg stadig gør.

Hilsen skønhedseksperten Raz

Rated 1 out of 5 stars

Har købt hele serien til rocasea til…

Har købt hele serien til rocasea til 2500 kr.
Efter 1 uges brug af produkterne brænder hele mit ansigt og bliver total rød. Har fuldt morgen og aften rutinerne til punkt og prikke.
Synes det er mange penge der er gået til spildt og for dårligt der er er reklamationsret, så man kan sende produkterne tilbage og få sin penge igen. (Det er der andre steder). Har skrevet en besked til jer, men intet hørt.

August 7, 2022

Mirakelprodukter

Jeg har i mange år døjet med uren hud, og har prøvet et hav af forskellige produkter. Både dyre og billige mærker. Efter at have prøvet et par produkter fra RazSkindcare, kunne jeg ane forbedringer, og købte “hele pakken”. Jeg har aldrig haft en pænere hud, og jeg er virkelig glad for ikke at skulle forsøge at dække min hud hele tiden. TAK for dine virkelig lækre produkter, som jeg altid har med mig!

August 6, 2022

Igen.... Tak for hjælpen! 😊

Mig igen 😊Den forkerte creme jeg havde fået tilsendt blev hurtigt erstattet af den rigtige. Dejlig venlig hjælp man får, både af Raz selv og kundeservicen. Min baby er 3,5 måned, og gennem hele min graviditet blev min ellers fine hud virkeligt ramt at slem cystisk acne. Udover at det var smertefuldt, så har jeg følt mig grim hele graviditeten og det påvirkede i den grad på den måde, at jeg ikke havde lyst til at tage ud og vise mig for andre. Efter fødslen forsvandt den urene hud, og efterladte en del røde ar. Efter fødslen fik jeg så æren af grim perioral dermatitis omkring mund, omkring øjnene, i panden og på kinder. Hele ansigtet...Rødme, kløe, tør hud der skallede og en brændende følelse. Har brugt perioral dermatitispakken i 5 dage nu, og det hele er næsten væk! Kan kende mig selv igen og er bare så glad for produkterne. Udover pakken har hybenkerneolie hjulpet gevaldigt på at mindske arrene efter min graviditetsacne. Så bare tak! 🙏

July 20, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Eksem forsvandt på ingen tid

Jeg havde eksem i hele ansigtet og på halsen. Fik en salve hos lægen der blot gjorde det hele endnu værre. Læste om Razspa eksem pakken og bestilte den hjem. Allerede efter 1. Dags brug af produkterne kunne jeg se bedring. 2. Dag var min eksem ikke længere “aktiv” og var igang med at hele. Her efter en uge er der INTET eksem tilbage. Jeg har haft et langt liv med eksem og har aldrig oplevet så fantastiske produkter. Kommer aldrig til at bruge andet. TAK ♥️

July 13, 2022

Kære Karina

Tusind tak for din anmeldelse. Det gør mig så glad, når i skriver disse fantastiske historier, for jeg elsker bare at hjælpe jer.

Kan virkelig anbefales

Kan virkelig anbefales, hurtig og rigtig go service i fht svar på henvendelse omkring hudproblematik og hvordan denne kunne afhjælpes.

Så kæmpe anbefaling herfra

June 28, 2022

Kære Marie

Tak for din anmeldelse. Du har været heldig, for jeg får somme tider over 100 spørgsmål om dagen, og nogle gange kan jeg være meget bagud.

Tak for din ros.

En skuffelse - desværre!

Produkter “jordbærben-pakken”.
Jeg er dybt skuffet. Har fulgt beskrivelsen fra hjemmesiden samt Josefine Valentins fine udførlige Instagram story. Har nu gjort det dagligt i 7 dage og må erkende, at mine jordbærben nærmest ser værre ud end inden, jeg startede på det. Mega øv for troede oprigtigt på markedsføringen. Måske er jeg bare én af få, der må leve med mine ben som de ser ud.

June 27, 2022

Hej Tine

Det er desværre ikke alle der får hjælp af jordbærpakken. Nogle gange viser det sig at kunden ikke har jordbærben men noget helt andet.

Jeg kender ikke din situation, eller har set dine ben, så det er svært for mig at hjælpe dig her.

Håber du kan bruge produkterne til resten af kroppen eller give dem til en du holder af.

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har skrevet en besked til RAZspa…

Jeg har skrevet en besked til RAZspa over to omgange, og fik lynhurtigt svar uden at han forsøger at pådutte mig at købe produkter. Men bare god og ordentlig rådgivning - som virkelig hjalp på min hud!

May 27, 2022

Reply from Raz Skincare

Taaak. Det var sødt skrevet.

Kæmpe anbefaling herfra!

Alle mine hudplejeprodukter er fra Razspa, og jeg har været uendelig glad og tilfreds med dem! Ikke nok med, at produkterne er enormt effektive, så er Raz også meget hjælpsom, og har taget sig tid til at svare mig med en personlig og grundig video, da jeg sendte ham et spørgsmål på Instagram. Kun de bedste anbefalinger herfra!

May 26, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Jeg har normalt en fin hud

Jeg har normalt en fin hud, kun min næse der døjer med hudorme. Efter brug af produkter har jeg fået så mange urenheder på kinder, hvilket jeg aldrig har døjet med nogensinde. Jeg er ret skuffet over resultatet, selvom jeg fik råd om hvilke produkter jeg skulle vælge.

March 8, 2022

Hej Louise.

Vi er heldigvis ikke ens, vi er alle forskellige og det er vores hud også. Derfor er det der virker for den ene ikke altid virkende for en anden.

Det er kedeligt det du har oplevet, jeg håber du får din normale hud retur.

Hilsen Raz

Simpelthen det skønneste vidundermærke

Simpelthen det skønneste vidundermærke! Jeg bruger rapair til min søn og jeg, og den virker bare allaround fantastisk. Min søn får tit rød numse, og repair cremen fjerner det inden for et døgn. Jeg bruger den til min læber, og har aldrig haft så bløde og lækre læber! Derudover er coffee face peel også helt fantastisk! Hvorfor jeg ikke er gået igang før er mig en gåde. Alle produkter jeg har prøvet har været over alle forventninger! tak tak og atter tak!

March 2, 2022

Repair-cremen er er vidundermiddel

Jeg har i mange år døjet med eksem i ansigtet, både i form af skællende og ekstrem tør hud og rødme. Jeg har prøvet et hav af cremer, binyrebarkhormoner og alternative behandlingsformer, simpelthen i ren desperation.
Til jul lod jeg mig så endeligt overtale til at prøve Razspas repaircreme, men uden forventning om effekt. Men jeg tog heldigvis fejl! Jeg har fået en fin, glat og fugtig hud for første gang i 2 år, og jeg kan nu gå ud af døren i flere timer uden at skulle smøre mig ind i ansigtet. Førhen kunne jeg smøre mig ind flere gange i timen, da min hud absorberede creme så hurtigt. Jeg er så glad for endeligt at have fundet noget der virker, og razspa får mine varmeste anbefalinger.

February 22, 2022
Rated 2 out of 5 stars

Manglende effekt

Jeg købte tilbage i efteråret pakken Eksem/Atopiskeksem/Børneeksem ved Razspa efter jeg havde skrevet med ham.
Jeg har nu brugt produkterne i 3 måneder og må erkende at det ikke havde den ønskede effekt, alle de flotte billeder og rosende ord det får med på Instagram kan jeg ikke genkende.
Jeg har måttet gå til lægen og få en creme som hjalp med det samme.
Jeg må sige jeg er virkelig skuffet over resultatet og at der ikke er nogen tilfredsheds garanti når man køber så dyrt et produkt.
Jeg kan bestemt ikke anbefale at købe de dyre cremer ved Raz selvom han lover guld og grønne skove.

February 4, 2022

Kære Heidi

Der er desværre ikke noget mirakelmiddel der virker på alle. Det er kedeligt at mine produkter ikke kunne hjælpe dig.

Det er ikke jeg der lover guld og grønne skove. Det er mine andre kunder, det er deres oplevelser jeg deler. Jeg fortæller også ret ofte at det der fungere for en, ikke fungere for alle.

Tilfredshedsgaranti, har jeg ikke hørt om hos hverken læger, kosmetologer eller andre crememærker, for det er ikke noget vi kan give, når vi taler om mennesker, vi er alle forskellige, heldigvis.

Jeg er glad for at du har fået hjælp af din læge, og ønsker dig en fantastisk hud fremover.

Hilsen Raz

Rated 5 out of 5 stars

Ærligt og gennemtænkt håndværk!

Helt igennem fantastiske produkter! Jeg døjer med slem atopisk dermatitis på overkrop og ansigtet. Udbrud varer 6 måneder og medfører antibiotikakure samt hormoncreme (styrke 4). Har prøvet alverdens produktet uden held.
Jeg fik anbefalet Raz Spa, læste op på lektien (hans website kan virkelig anbefales!) og gik igang - kunne hurtigt mærke og se forandringer.

Det drejer sig ikke om fancy emballage, uigennemskuelige navne og alverdens dufte (som det næsten altid gør), men man er ikke i tvivl om at det er gennemtænkt håndværk. Ærlige og rene produkter uden et overflødighedshorn af varm luft.

Elsker at jeg kan sammensætte produkterne efter min huds behov. Det er alle pengene værd!

January 21, 2022

Produkter unden skrammel

Jeg har sensitiv og tør hud og har haft svært ved at finde produkter jeg ikke slår ud på, men det har jeg fundet nu.
RAZspa har de lækreste produkter, men rene ingredienser og unden nonsen.
Det første jeg prøvede var Repair og den flytter ALDRIG ud igen, jeg elsker det produkt helt ind i sjælen. Det er SÅ alsidigt et produkt og jeg bruger til alt fra rifter, til læber og ansigt.

De varmeste anbefalinger herfra.

January 21, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Jeg kan virkelig anbefale raz spa…

Jeg kan virkelig anbefale raz spa produkter! Jeg har døjet med akne og fået medicin mod det, som ikke hjalp tilstrækkeligt nok. Efter bare 14 dage med hans produkter har min hud ikke været så flot i omkring 6 år. Det har fjernet det sidste akne jeg har. Derudover er han også sindssygt hjælpsom og god til at svarer på hans Instagram hvis man har nogle spørgsmål. Bedste hudpleje jeg har prøvet og jeg har prøvet meget igennem tiden. KÆMPE anbefaling 😍

January 10, 2022

Take a closer look