See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Vanavond hadden wij het unieke genoegen om “winnaars” te zijn van de mysterieuze Purello-actie. Spoiler: de enige prijs die we effectief gewonnen hebben, was een masterclass in geduld en l... See more

Rated 5 out of 5 stars

Dagelijks gebruiken wij de Ritello. Iedere dag zijn wij overtuigd van deze verrijking in ons leven. Zowel bij het verbeteren van onze luchtkwaliteit in de woning als bij het reinigen van ons huis ,... See more

Rated 5 out of 5 stars

Ik heb mijn stofzuiger reeds 5 jaar,geweldig toestel,de lucht is merkwaardig zuiverder, heb sinds geen zuurstof tekort in mijn bloed meer gehad en zelfs geen puffer meer gebruikt.helaas kreeg ik d... See more

Rated 5 out of 5 stars

Lieve vriendelijke jongedame, goede uitleg gekregen en de Ritello gekocht. Sindsdien is ons leven echt veranderd! 's Morgens opstaan met een fris en helder hoofd, onaangename geurtjes zoals de brandge... See more

Company details

1-star

Replied to 30% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 4 out of 5 stars

Kennismaking met ritallo

Wij hebben voor het eerst kennis gemaakt met het machine, gek wat deze machine allemaal kan op deze korte tijd. Vooral het stofzuigen was ik van verschoten!
Miranda heeft ons laten kennismaken met het machine en uitleg komen geven.

June 14, 2025
Rated 5 out of 5 stars

De verkoper was heel vriendelijk

De verkoper was heel vriendelijk. Zeker niet opdringerig. Gaf een goede uitleg en demonstreerde al wat we wilden zien. Mochten ook zelf uitproberen.
Verbazingwekkend wat het toestel allemaal kan.
Een echte aanrader

June 3, 2025

Reparatie

Onze ritello was stuk, we belden Miranda en de dag erop was ze al. Miranda heeft er voor gezorgd dat we onze Ritello niet lang moesten missen. Een aangename vrouw en altijd met de glimlach. Bedankt kt Miranda.

December 12, 2024

Een knap machine.

Super goede stofzuiger,als je ziet wat er allemaal in het water resevoir zit als je gedaan hebt met stofzuigen dan weet je dat het een krachtige stofzuiger is.Miranda heeft ons vlug overtuigd dat het wel een degelijk apparaat was en als er problemen zijn dan kan ik altijd beroep op haar doen,Een toffe dame.

November 15, 2024

Ritellotoestel gekocht van Miranda Pharazijn🥰

Graag wil ik langs deze weg Miranda bedanken voor de superduidelijke uitleg,wat een toptoestel,telkens als ik onze matras of onze zetels stofzuig ,zie je wat eruitkomt,Kan niet meer zonder toestel,en de lekkere geur die het nalaat.Hebben ook het kleine ,luchtzuiverende toestel gekregen,staat in de slaapkamer.Was onlangs kapot,door wat weten we niet maar zonder problemen een nieuw gekregen.Miranda is zo’n lieve madam,hebben zelfs buiten het werk kontakt,blij dat we haar en het toestel natuurlijk kennen 😄😄we geven het aan veel mensen door hoe goed dit wel werkt ! Bedankt Miranda 😘

June 7, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Wij zijn heel content over Tom

Wij zijn heel content over Tom, toffe gast en hij heeft alles goed uitgelegd en heeft er zijn tijd goed in gestoken en als hij het toestel komen leveren is heeft hij alles nog geschekt dat er alles bij was en dan ook terug laten zien hoe het werkt, Wij kunnen hem zeker en vast aan iedereen aanraden, echt een aangename persoon.

June 6, 2025

Netjes uitgelegd

Netjes uitgelegd, en gepresenteerd, we zijn onder de indruk van het product. Het is zeker aanrader maar op moment niet voor onze portemonnee.

June 5, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Matras beschadiging tijdens demonstratie

Op zaterdag 24 mei is Sophie bij ons langsgekomen voor een uitgebreide toelichting over het gebruik van de Ritello. Helaas zijn wij allesbehalve tevreden over het verloop van dit bezoek. Er is namelijk het een en ander misgelopen, waaronder schade aan onze matras tijdens een demonstratie met de stofzuiger door Sophie. Tot op heden hebben wij hierover nog geen enkele terugkoppeling ontvangen met betrekking tot een schadevergoeding.

May 24, 2025
Ritello Belgium logo

Reply from Ritello Belgium

Geachte
Graag wil ik u mijn oprechte excuses aanbieden voor de schade die is ontstaan op 24 mei.
Ik betreur het ten zeerste dat dit heeft plaatsgevonden en begrijp dat dit voor u overlast of ongemak heeft veroorzaakt.
Zoals u weet, heeft u reeds contact opgenomen met onze fabrikant met betrekking tot dit voorval. Zij hebben u inmiddels geantwoord en enkele aanvullende vragen gesteld om het dossier verder te kunnen behandelen en de juiste opvolging te verzekeren. Wij waarderen uw medewerking hierin.
Ik wil u vragen vriendelijk op deze vragen te reageren, zodat het proces vlot en correct kan worden afgehandeld. Uiteraard blijf ik ook zelf beschikbaar voor verdere toelichting of ondersteuning waar nodig.
Nogmaals mijn excuses voor het ontstane ongemak. Ik hoop op een spoedige en correcte afhandeling en dank u bij voorbaat voor uw begrip en medewerking.
Het Ritello team

Aangenamer dan verwacht

Ik heb het niet zo met verkopers maar Ronny was vriendelijk, beleefd, aangenaam , absoluut niet pushy en zeer duidelijk in zijn uitleg. Respect voor persoonlijke sfeer, oprechte interesse en kennis van zijn producten.

May 27, 2025

Wij waren zeer verrast

Wij waren zeer verrast
Van het product.
De uitleg van Ronny heeft er veel
aan gedaan prima uitleg en niet te vergeten, hij heeft alles ook nog eens voorgedaan. Prima top

May 24, 2025

Miranda

Miranda, heeft de ritello komen voorstellen bij ons, super machine die ik iedereen kan aanraden en super super vriendelijke dame die een zeer goede demo gaf!

May 23, 2025

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look