Vi havde Henrik til at bygge en reolvæg i børne/legeværelset i vores hus. Fra start var dialogen med Henrik super god, han forstod vores ideer og var god til at spille ind med sine input fra en pro... See more
See what reviewers are saying
Vi havde problemer med to hylder, fire hyldeknægte og 16 huller i en meget hård mur. Rødovre Handyman havde travlt, men pludselig tikkede en SMS ind - han havde fået et hul i kalenderen. Han... See more
Gennem en del år har Henrik hjulpet mig med alt fra skimmelsvamp-test over bløde fuger og opsætning af hylder til samling af gamle skabe og senge som skulle flyttes fra et rum til et andet. Altid hurt... See more
Henrik hjalp os med flere forskellige ting i lejligheden: opsætning af en lampe, opsætning af et skab på badeværelse, satte rullegardin op og skruede løse elkontakter fast. Henrik er meget venlig og... See more
Kaffevej 10, 2610, Rødovre, Denmark
- 402 777 42
- Henrik@roedovre-handyman.dk
- www.roedovre-handyman.dk
No recent history of asking for reviews
Malerarbejde og pudsning
Havde noget malerarbejde og reperations-spartling af hhv køkken og en ældre fyldningsdør. To opgaver der ikke nødvendigvis havde så meget med hinanden at gøre. Begge opgaver blev løst meget tilfredsstillende.
Jeg kan kun anbefale Rødovre Handyman.
Jeg kan kun anbefale Rødovre Handyman.
En lille opgave for Henrik, men stor for mig.
Skulle ha' en reol hængt op på væggen.
Jeg er meget glad for resultat.
Effektiv hjælp
Henrik hjalp mig med at sætte lampe, vægreol, TV, rullegardin og billeder op i min lejlighed. Han arbejder effektivt og gør meget ud af at holde orden undervejs. Udover en professionel tilgang til arbejdet er Henrik også behageligt selskab, og jeg kan varmt anbefale at kontakte ham, hvis man har brug for en handyman. Det var en stor fornøjelse at få ordnet så meget - så effektivt.
Verdensklasse
Forbilledlig kommunikation under hele forløbet. Henrik er super kompetent, punktlig og gennemført ordentlig. Han får mine allervarmeste anbefalinger.
Kan varmt anbefales
5-stjerner herfra. Engageret handyman. Alt blev gjort som ønsket. God kommunikation hele vejen. Godt arbejde. Kan kun anbefales.
Havelåge og rampe
Henrik har bygget en havelåge og en rampe til vores hund. Er meget tilfreds med arbejdet - udseende og kvalitet. God kommunikation. Overholdt aftaler og gav besked om status undervejs.
Henrik er alletiders handymand
Henrik er alletiders handymand, som kommer til tiden og laver et fantastisk stykke professionelt arbejde. Vi havde en masse opgaver i et nyt hus med opsætning af lamper, knager, wc-udstyr osv, billeder osv. Intet var for småt, alt kan lade sig gøre og han var meget realistisk på sin tidsberegning. Henrik er endvidere behagelig og serviceminded, så jeg vil varmt anbefale ham og bruger ham gerne en anden gang.
Flot og gedigent udført arbejde!
Flot og gedigent udført arbejde!
( børnesikring af hems) Kan kun give de bedste anbefalinger herfra. 😊
Håber også at kunne bruge Henrik i mine fremtidige byggeprojekter i hjemmet.
Flot arbejde
Jeg havde brug for en Handy-man til nogle opgaver i min nye lejlighed. Jeg er meget tilfreds med Henrik’s arbejde, og alle opgaver blev udført perfekt.
Varmeste anbefalinger herfra 😊
Rigtig god kommunikation med Henrik
Rigtig god kommunikation med Henrik, og et flot og veludført resultat til en fornuftig pris. Jeg giver mine varmeste anbefalinger.
Dygtig handy mand
Dygtig handy mand. Klarer alle opgaver til UG og meget fornuftig pris :-)
Klar anbefaling!
Flink og venlig. Forklarer, hvad han har tænkt. Undgår at støve for meget, hvor det kan lade sig gøre, ved boring. Henrik kommer med gode råd. Alt i orden. Jeg bruger ham gerne igen, og kan varmt anbefale ham!
Rødovre Handyman
Vi benyttede Rødovre Handyman til ophængning af skabe og lamper. Der blev leveret et meget fint arbejde, så vi er meget tilfredse
Det bliver ikke sidste gang.
Det var første gang vi havde hyret Rødovre Handyman ind. Arbejdet blev udført omhyggeligt og til vores store tilfredshed. En meget alsidig person. Vi vil ikke have betænkeligheder med at hyre ham ind igen.
Preben, Tranegilde.
Meget anbefalelsesværdig
Let at komme i kontakt med, virkelig god og ærlig kommunikation og så er resultatet (opsætning af underskabe i køkken samt underskab og håndvask på badeværelse) meget meget flot.
Professionelle løsninger
Opgaverne blev udført professionelt med fokus på kvalitet og gode løsninger.
Intet blev overladt til tilfældigheder og diverse ønsker blev vurderet og efterfulgt eller vendt hvis der var bedre muligheder.
Alt hænger lige og pænt hvor det skal :)
Rødovre Handyman brillierede igen
Henrik brillierede igen. Jeg har tidligere benyttet Rødovre Handyman service til praktiske ting, hvor udseendet ikke betyder det store, som han løste perfekt, men denne gang havde jeg brug for at han rykkede mine billeder og lamper rundt, og kan hermed konstatere, at resultatet er lige så godt, når det bedømmes på æstetisk perfektion. Han er lynhurtig og meget overbærende og venlig imens der tages beslutninger om hvad der vil se bedst ud.
Resultatet er fejlfrit.
Tak til Rødovre Handyman for så god en oplevelse.
Dårlige oplevelser med håndværkere…
Jeg har haft rigtige dårlig oplevelser med håndværkere, og har derfor kontaktet Henrik til at afslutte finish i mit køkken, så som fugning efter opsætning af køkken, klaprende køkkendør og opsætning af foldedør. Jeg har været meget glad for den løbende kommunikation og Henrik er stabil og kommer til tiden. Det er ikke sidste gang, at jeg benytter Henrik til de opgaver jeg ikke selv kan udføre.