See what reviewers are saying
Vi havde problemer med to hylder, fire hyldeknægte og 16 huller i en meget hård mur. Rødovre Handyman havde travlt, men pludselig tikkede en SMS ind - han havde fået et hul i kalenderen. Han... See more
Gennem en del år har Henrik hjulpet mig med alt fra skimmelsvamp-test over bløde fuger og opsætning af hylder til samling af gamle skabe og senge som skulle flyttes fra et rum til et andet. Altid hurt... See more
Henrik hjalp os med flere forskellige ting i lejligheden: opsætning af en lampe, opsætning af et skab på badeværelse, satte rullegardin op og skruede løse elkontakter fast. Henrik er meget venlig og... See more
Company details
Kaffevej 10, 2610, Rødovre, Denmark
- 402 777 42
- Henrik@roedovre-handyman.dk
- www.roedovre-handyman.dk
No recent history of asking for reviews
God hjælp, rådgivning og flot resultat
Vi fik både god hjælp, rådgivning og et flot resultat!
Stor ros for det udførte arbejde
Stor ros for det udførte arbejde. Omhyggelig, effektiv, energisk. Løser alle udfordringer. Alt er udført rigtig fremragende. Vi kan stærkt anbefale Henrik.
Korrekt og hurtigt.
Præcist, effektivt med høj kvalitet
Præcist og effektiv med høj faglig kvalitet, særdeles pænt arbejde. Stor hensyntagen til ikke at efterlade borestøv o.lign.
Meget tilfredsstillende og bestemt til gentagelse og anbefaling.
Top service
Top service. Hurtig og effektiv udførelse af opgaverne.
Jeg kan sagtens anbefale Rødovre…
Jeg kan sagtens anbefale Rødovre Handyman til opsætning af ting i badeværelset = 4 stjerner.
Men til oppudsning og filtning af vægge og loft i køkken før maling, blev resultatet absolut ikke tilfredsstillende = 2 stjerner.
Grundigt udført arbejde
Grundigt udført arbejde. Anbefaler så afgjort Rødovre Handyman, som både er seriøs og imødekommende.
Lille opgave - stor professionalisme
I modsætning til mange andre holder Henrik sig ikke for god til også at acceptere helt små opgaver. I mit tilfælde var det 'bare' et vægskab, der skulle hænges op. Men det sørgede han så for - hurtigt, effektivt, præcist og for en absolut rimelig hyre. Jeg kommer helt sikkert til at bede ham om hjælp en anden gang.
Jeg er fan!
Henrik er dygtig, pålidelig og virkelig fair med sine priser. Han kommer til tiden – og er super venlig :-)
Henrik er super effektiv og leverer…
Henrik er super effektiv og leverer altid i den absolut bedste kvalitet.
Prisen overholdes også efter tilbud.
Tryghed hele vejen igennem
Vi har fået istandsat hele vores lejlighed helt ind til de rå vægge og lofter, med fugning, spartling, væv og maling, inklusiv alt træværk. Resultatet er blevet meget fint. Det var en meget stor opgave for et én-mandsfirma, og Rødovre Handyman/Henrik havde godt greb om opgaven. Det var let at justere undervejs når vi stødte på uventede sager, det var let at være i dialog med Henrik, og arbejdet blev leveret som aftalt. Vi har følt os i gode hænder hele vejen igennem, og Henrik har hele tiden haft blik for, hvad vi mest ønskede os. Hermed vores varmeste anbefaling.
De bedste anbefalinger herfra
Vi havde Henrik til at bygge en reolvæg i børne/legeværelset i vores hus. Fra start var dialogen med Henrik super god, han forstod vores ideer og var god til at spille ind med sine input fra en professionelt/håndværksmæssigt synspunkt.
Vi fik et overslag i prisen, som stemte flot overens med hvad beløbet på den endelige faktura blev - altså ingen ulykkelige overraskelser. Og prisen var yderst fair.
Resultatet Henriks arbejde var langt bedre end vi kunne have håbet på.
De bedste anbefalinger herfra.
Der leveres et rigtig godt stykke…
Der leveres et rigtig godt stykke arbejde, og det er fedt, at Henrik er så koncentreret i sine opgaver. Han er mega mødestabil og shopper ikke rundt imellem opgaver/andre kunder, så tidsrammen holdes indenfor det aftalte. Han har mine bedste anbefalinger.
Dygtig, kompetent og professionel
Henrik er dygtig, kompetent og pålidelig. Opgaverne blev professionelt udført. Jeg kan give Henrik den bedste anbefaling, og vil helt sikkert bede om hans hjælp igen.
Mini bryggers
Henrik opsatte en stor tung foldedør og skabsgavl op omkring min vaskemaskine - 100 cm bredt , 72 cm dybt og 250 cm højt så jeg fik et “ mini bryggers” Det hele er lavet så pænt og sirligt.
Der var andre der takkede nej til opgaven fordi loft, vægge og gulv ikke er helt lige, men Henrik fik det hele til at passe sammen.
Næste gang jeg har projekter ringet jeg til Henrik.
Mvh
Mette
En klar anbefaling!
Vi havde besøg af Rødovre Handyman til hjælp med påsætning af sandlister og et par andre småting. Skønt med en der kommer til tiden og overholder aftaler! Vi vil helt sikkert bruge Rødovre Handyman igen en anden gang.
Henrik får mine varmeste anbefalinger
Henrik får mine varmeste anbefalinger. Han er garanti for et utrolig nemt og behageligt samarbejde. Jeg fik opført et stort redskabsskur. Håndværket er udført til stor tilfredsstillelse. Han er yderst rimelig i pris.
Rigtig godt arbejde
Det har været en meget positiv oplevelse at få arbejde udført af Rødovre Handyman. Vi har fået sat reoler, lamper, malerier og billeder op. Det er udført tip top. Henrin er reel, konstruktiv og har en meget behagelig fremtoning.
Det var en fornøjelse at have Henrik…
Det var en fornøjelse at have Henrik udføre forskellige opgaver hjemme hos os.