Vi havde Henrik til at bygge en reolvæg i børne/legeværelset i vores hus. Fra start var dialogen med Henrik super god, han forstod vores ideer og var god til at spille ind med sine input fra en pro... See more
See what reviewers are saying
Vi havde problemer med to hylder, fire hyldeknægte og 16 huller i en meget hård mur. Rødovre Handyman havde travlt, men pludselig tikkede en SMS ind - han havde fået et hul i kalenderen. Han... See more
Gennem en del år har Henrik hjulpet mig med alt fra skimmelsvamp-test over bløde fuger og opsætning af hylder til samling af gamle skabe og senge som skulle flyttes fra et rum til et andet. Altid hurt... See more
Company details
Kaffevej 10, 2610, Rødovre, Denmark
- 402 777 42
- Henrik@roedovre-handyman.dk
- www.roedovre-handyman.dk
No recent history of asking for reviews
Utrolig positiv oplevelse
Jeg har haft en utrolig positiv oplevelse med Henrik - Rødovre Handyman. Han er utrolig behagelig at arbejde sammen med og det er et professionelt og gennemført stykke arbejde han leverer.
Han kommer med mine varmeste anbefalinger
En klar anbefaling herfra
Vi havde brug for hjælp til at sætte lamper op og ville meget gerne have det gjort så hurtig som mulig. Henrik var yderst fleksibel og vi fandt hurtig en tid, og vores lamper hænger nu på plads, og det er gjort yderst stilfuldt og ordentligt.
En klar anbefaling herfra.
Super god service
Super god service. Perfekt udført arbejde. Henrik er venlig og overholder aftaler og hans arbejde er perfekt udført. Jeg kan varmt anbefale Henrik.
Anbefaler med stor glæde!
Vi har nyindrettet et kontor (i en fredet bygning) og har i den forbindelse haft exceptionel god hjælp af Henrik fra Rødovre Handyman. Henrik har løst en lang række af mindre og større opgaver - fra opsætning af tavler, videoudstyr, skilte til en elegant og harmonisk udbygning af et eksisterende køkkenområde. Arbejdet er superpænt, der er ryddet op (!) og Henrik er meget serviceminded. Anbefaler med stor glæde!
Professionel, dygtig og god service og god priser
Henrik er meget prof. dygtig og hurtig. Han har hjulpet med opsæting lamper, reol og andre småting. Han er venlig og høflig. Kan varmt anbefales.
Efter at have gået og “bøvlet” med alle…Fantastisk, tusind tak!
Efter at have gået og “bøvlet” med alle de ting jeg ikke kunne lave, efter en flytning, kom Henrik og ordnede det hele. Både ordentligt, forsvarligt og hurtigt.
Tusind tak Henrik, du har lettet mig og nu kan jeg komme videre med mit liv.
Meget prof
Meget prof, og dygtig håndværker, selv til opgaver der ikke er "standardløsninger".
Fem stjerner for god service og godt arbejde
Henrik, Rødovre Handyman, har hjulpet med opsætning af emhætte, lamper og andre småting, som jeg kom på undervejs - alt udført med stor omhyggelighed, præcision og et smil på læben.
Jeg vil til hver en tid vælge Rødovre Handyman igen, og vil klart anbefale hans arbejde til andre.
Grundig og dygtig
Henrik satte lamper, billeder og en gymnastikribbe op i vores lejlighed. Han var grundig, behagelig og meget detaljeorienteret.
Vi har stofledninger på de nævnte lamper og Henrik vaskede hænder hver gang han skulle arbejde med en ledning, således at den ikke blev beskidt.
Når han skulle bore huller satte han krydser på malertape så der ikke blev markeret på selve væggen og samlede det meste borestøv op i en lille pose.
Alt blev hængt op præcis som jeg ønskede det og jeg har allerede anbefalet Henrik til en kollega. .
Giver 5 stjerner
Efter en flytning havde jeg nogle billeder, knager og hylder jeg skulle have boret op. Bestilte rødovre handyman til at komme og det gør jeg bestemt gerne igen. Han er punktlig, reel og arbejdet var fint udført.
Fantastisk handyman
Henrik hjalp os med flere forskellige ting i lejligheden: opsætning af en lampe, opsætning af et skab på badeværelse, satte rullegardin op og skruede løse elkontakter fast. Henrik er meget venlig og effektiv og laver et virkelig godt og professionelt stykke arbejde. Vi mangler stadig en del ting, så har aftalt at han kommer igen.
Han har noget ventetid, men han er værd at vente på!
Bingo Bango
Bingo Bango, så er der styr på alt, tjek på bollen og hvad vil de ha!!!
Den mand kan alt, og den gode karma er gratis, medsamt det mellem ørerne:))) Kh Nanna Lüders
Kun gode anmeldelser herfra til Rødovre Handyman
Jeg havde fået samlet nogle forskellige opgaver i min lejlighed, som blev udført af Henrik. Det drejede sig om nyt køkkengulv, brede vindueskarme, byg og opsætning af elskab. Alt blev gjort fint og til en rimelig pris.
Henrik er pålidelig og overholder aftaler, svarer hurtigt og er ærlig omkring hvor han har bekymringer eller eventuelle begrænsninger, så man får forventningsafstemt på en god måde.
Grundig
Effektivt og grundigt arbejde. Jeg vil helt sikkert benytte mig af Henrik igen, næste gang jeg får behov for en dygtig handyman!
Henrik er grundig
Henrik er grundig, dygtig og omhyggelig med sit arbejde. Jeg vil til enhver tid booke ham til andre opgaver.
Alsidig, flittig og kompetent.
Vi skulle have udskiftet tag på terrassen og udført andre små opgaver. Henrik kom til aftalte tid, overhold indgåede aftaler og leverede et godt stykke arbejde.
Vi kan varmt anbefale ham.
Fantastisk grundig og behagelig
Fantastisk grundig og behagelig - jeg er meget glad :-)
Perfekt!
Vi havde en stribe småopgaver af yderst vekslende karakter, og de blev alle udført yderst professionelt. Henrik kan varmt anbefales!