Har lige fået den bedste service
Har lige fået den bedste service, stod og skulle på ferie, så røger campingvognen af trækket. Indenfor et par timer, så var vi køreklar igen.
Super god service
Vi udfører reparation og service af campingvogne og trailere. Vi kan også hjælpe, hvis der er kommet en forsikrings-skade på campingvognen. I vores butik har vi salg af tilbehør og udstyr. I vores udstyrs butik har vi mange varer på lager. Vi vil altid være klar til at hjælpe vores kunder, på den bedste mulige måde. Om det et teknisk spørgsmål, en reservedel, et fortelt, eller udstyr til campingvognen
Rønnevej 1, 4060, Kirke Såby, Denmark
No recent history of asking for reviews
Super god service
Et troværdig sted.
Vi bruger altid Såby Camping center og har altid kun modtaget god service.
Har netop haft vores campingvogn til reparation hos Såby Camping Center og vi føler os godt behandlet, så 5 stjerner herfra.
Super god oplevelse. De er alle meget venlige og imødekommende, og så udfører de et godt og professionelt arbejde. Meget tillidsvækkende.
Altid venlig og professionel behandling. Er kommet der gennem flere år og har tillid til deres professionelle løsninger.❤️🤠
Dejligt sted at komme altid tid til at hjælpe. Stor kompetance og vil gerne uddybe viden.
God service og stemning i butikken.jeg har ingen erfaring med reparationer, men ingen tvivl om at det er her min vogn skal repareres, hvis det kommer der til
Sjældent finder man en virksomhed så smilende og servicemindet som såby campingcenter, samt høj faglighed.
Rigtig god service og absolut rimelige priser. Man føler sig altid velkommen og der er altid tid til spørgsmål. God rådgivning og vejledning. Helt klart vores faste værksted.
Har fået rigtig god service samt rådgivning de gange vi har været der. Der har altid været tid til os og vores spørgsmål. De er bestemt et besøg værd.