Professionel sadelmager, solidt arbejde, rolig og nærværende overfor hesten
Jeg fik ham anbefalet at en anden rytter fra gården, hvorefter jeg skrev en mail til ham. Her forklarede jeg mine ønsker til sadel, mit budget og med billeder af hestens ryg.
Ud fra disse oplysninger havde jeg en fornuftig og god dialog med Brian inden besøget.
Det skal også nævnes at hesten har et kompliceret sadelleje. Brian brugte tid på at forklare om dette, og hvordan det desværre ikke kunne forenes med mine ønsker og budget.
Han foreslog i stedet en mulighed sadelløsning, som jeg efterfølgende tænkte lidt over.
- Jeg valgte at justere mine forventninger til, da vigtigste for mig er at sadlen passer hesten 100%.
I overensstemmelse med vores videre dialog, havde jeg fundet den pågældende anbefalede sadel brugt, og fået den godkendt via billeder på mail.
Nu skulle det så testes om sadlen kunne ligge på hesten i virkeligheden.
Ved besøget oplevede jeg Brian som yderst professionel. Han vurderede sadlens stand og var ærlig omkring hvad der var nødvendigt at få lavet, og hvad der var rart, eller kosmetisk, at få lavet. Han prøvede altså ikke at prakke mig alle mulige reparationer på som slet ikke var nødvendige, eller kunne vente.
Samtidig var han meget forstående og imødekommende overfor hesten. Den har tendens til at blive lidt nervøs ved sadlen (forhenværende skidt oplevelse i bagagen).
Brian var nærværende og rolig overfor mig, og overfor hesten. Hvilket er meget værdsat fra min side. Jeg kunne også tydeligt mærke at hesten kunne lide Brian😊.
Min sadel var færdig, repareret og omstoppet til dagen efter. Nu har jeg en skøn sadel at ride i, og som samtidig passer hesten.
Pris, kvalitet og serviceniveau stemmer overens 👍
Jeg giver mine varmeste anbefalinger til Brian Rützou 👌.
February 23, 2021
Unprompted review