1. Horseback Riding Service

Information provided by various external sources

Sadelmager B.K. Rützou er et traditionelt sadelmageri. Værksted og butik er beliggende i Tasstrup. Se mere på sadelmageren.dk

4.2

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har nu haft Stephanie ude af to…

Jeg har nu haft Stephanie ude af to omgange med halvanden måneds mellemrum.
Første gang fordi jeg havde to ældre sadler købt hos dem i nov2017.
Det endte med at den ene blev ordnet og fungere som allround sadel og samtidig købte vi så en passier Marcus ehning. Passieren spillede bare og min gamle sadel virkede lige pludselig som om den klamrede sig til hesten.
Jeg tog fat i Stephanie igen og hun kom ud, løsningen blev, væk med mine ældre 2017 sadler og en passier dressursadel på hesten. Yes det spillede bare.
Tusind tak for ekspertisen, grundighed og din skønne tilgang til os kunder.
Hilsen passier hesten

July 18, 2022
Advertisement

Fantastisk sadelmager

Fantastisk sadelmager!

Stephanie er så professionel og et utrolig behageligt menneske. Hun ser den bedste løsning for hest og ejer.

Hun kom ud med 3 sadler som vi prøvede på min 4års. Jeg var fuldt indstillet på at jeg skulle have den store pengepung frem og købe en ny sadel, derfor var jeg et meget nemt offer at overbevise til at skulle købe en dyr sadel, men efter Stephanie havde prøvet de 3 sadler (en af dem lå rigtig godt) ville hun gerne se den jeg havde i forvejen. Hun syntes at den lå ret godt med den trængte til en seriøs omstopning. Løsningen blev derfor at I stedet for at spendere 10.000kr på en ny sadel som skal skiftes hurtigt ud, eftersom en unghest ændre sig meget i løbet af de første rideår, at jeg slap med en omstopning til 2000kr og så er jeg ridende i det næste stykke tid og har en glad hest. Det et helt sikkert Stephanie jeg ringer til næste gang jeg skal have tjekket sadel.

Samtidig en fantastisk service i butikken i Taastrup da jeg skulle hente sadlen

March 30, 2022

-Kompetente og dygtige sadelmagere

-Kompetente og dygtige sadelmagere
-kommer altid til aftalt tid
- fornuftig pris
- fantastisk rådgivning
- Flot håndværk i topkvalitet
- vi har brug dem siden efteråret 2013, og ALTID være HELT tilfredse.

Sådan et erhverv, kræver en god og grundig uddannelse, som de besidder.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Fra vores side.

May 21, 2021
Rated 5 out of 5 stars

Professionel sadelmager, solidt arbejde, rolig og nærværende overfor hesten

Jeg fik ham anbefalet at en anden rytter fra gården, hvorefter jeg skrev en mail til ham. Her forklarede jeg mine ønsker til sadel, mit budget og med billeder af hestens ryg.
Ud fra disse oplysninger havde jeg en fornuftig og god dialog med Brian inden besøget.
Det skal også nævnes at hesten har et kompliceret sadelleje. Brian brugte tid på at forklare om dette, og hvordan det desværre ikke kunne forenes med mine ønsker og budget.
Han foreslog i stedet en mulighed sadelløsning, som jeg efterfølgende tænkte lidt over.
- Jeg valgte at justere mine forventninger til, da vigtigste for mig er at sadlen passer hesten 100%.

I overensstemmelse med vores videre dialog, havde jeg fundet den pågældende anbefalede sadel brugt, og fået den godkendt via billeder på mail.

Nu skulle det så testes om sadlen kunne ligge på hesten i virkeligheden.
Ved besøget oplevede jeg Brian som yderst professionel. Han vurderede sadlens stand og var ærlig omkring hvad der var nødvendigt at få lavet, og hvad der var rart, eller kosmetisk, at få lavet. Han prøvede altså ikke at prakke mig alle mulige reparationer på som slet ikke var nødvendige, eller kunne vente.

Samtidig var han meget forstående og imødekommende overfor hesten. Den har tendens til at blive lidt nervøs ved sadlen (forhenværende skidt oplevelse i bagagen).
Brian var nærværende og rolig overfor mig, og overfor hesten. Hvilket er meget værdsat fra min side. Jeg kunne også tydeligt mærke at hesten kunne lide Brian😊.

Min sadel var færdig, repareret og omstoppet til dagen efter. Nu har jeg en skøn sadel at ride i, og som samtidig passer hesten.

Pris, kvalitet og serviceniveau stemmer overens 👍

Jeg giver mine varmeste anbefalinger til Brian Rützou 👌.

February 23, 2021
Advertisement
Rated 5 out of 5 stars

Top professionelt og fantastisk service!

Fantastisk service og super professionel vejledning. 🤩
Jeg har købt og fået tilpasset sadel til begge mine heste hos Brian Rützou. Begge sadler ligger perfekt og de er begge fantastiske at ride med.

Tusind tak for hjælpen. 🙏🏻☺️

June 11, 2020
Rated 1 out of 5 stars

Dårlig service

Dårlig service
Jeg må fraråde alle at købe eller få ordnet sadler hos sadelmageren.dk i Taastrup. Har selv købt en sadel i dyre domme, som efter tre år viser sig slet ikke at passe - og som sandsynligvis har været forkert fra start. Jeg oplever ingen imødekommenhed fra Brian Rützau i at udbedre fejlen eller tage noget som helst ansvar. Jeg ved godt at hesten kan ændre sig og at det er mit ansvar, men når der er tale om en så stor investering havde jeg håbet på en interesse i at være med til at udbedre fejlen.

April 5, 2019

Is this your company?