Sayila

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Als hobby sieraden ontwerpster bestel ik al jaren bij Sayila. Nog steeds goede service en snelle levering vanuit Nederland op mijn adres in Frankrijk. Met betalingen heb ik nooit problemen gehad. Ik v... See more

Rated 1 out of 5 stars

Zeer slechte kwaliteit en service van dit bedrijf, ga niet met hun in zee! Na het bestellen van 2 wandlampen met bewegings sensor en afstandbediening waarin staat dat het binnen 5 werkdagen geleve... See more

Rated 5 out of 5 stars

Als hobby juwelenmaakster bestel ik al jaren bij hen. Het aanbod is zeer groot,komen regelmatig nieuwe spullen bij. Ook de zelfmaakpakketjes zijn zeer leuk. Regelmatig interessante aanbi... See more

Rated 1 out of 5 stars

Een groot deel van mijn bestelde artikelen ontving ik niet (10 stuks besteld, slechts 3 ontvangen) . Toen ik dit meldde bij de klantenservice, bleken de artikelen uberhaupt nooit meer leverbaar te zij... See more

Company details

1. Hobby Store
  2. Costume Jewelry Shop
  3. Jewelry Designer
  4. Jewellery Manufacturer
  5. Jewelry Store

Information provided by various external sources

Sayila - online beads store. Wholesale beads/Retail beads. Seed beads, Swarovski crystal beads, Pandora-style, Glass beads, bead tools, bead accessories, synthetic beads, metal beads, pendants and connectors, 925 silver.

Contact info

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Algemeen teleurstellend!

De bestelling liet 2,5 weken op zich wachten. Vier telefoontjes naar de Klantendienst bleven simpelweg onbeantwoord. Pas op mijn 3de e-mail kreeg ik een onpersoonlijk (standaard-)antwoord. De producten beantwoorden niet helemaal aan de beschrijving.

August 3, 2020

Perfect

Perfect. De communicatie, de verzending, de levering. Dit was de eerste keer dat ik bestelde, ik had een verwijzing naar de site gevonden op Pinterest. Er zijn verrassend veel leuke items om uit te kiezen. Dit is echt een mega toffe ervaring. Tot volgende keer, zeker weten.
Na de derde keer nog altijd enorm tevreden. Gisteren besteld, vandaag ontvangen. Echte service.

February 3, 2020
Rated 3 out of 5 stars

Voor het eerst een artikel besteld

Voor het eerst een artikel besteld: een rode satijnen choker.
Snelle reactie op een vraag van mij. Snelle levering. Netjes verpakt.Mooi product.
Helaas bleek de kleur niet overeen te komen met de afbeelding en was eerder zacht-roestbruin dan rood en past dus niet bij de rest van mijn outfit.

June 20, 2019
Rated 2 out of 5 stars

Slechte afwerking

Snelle levering, maar product is zeer slecht afgewerkt. Ik had oorbellen gekocht waar er een bedeltje kapot in de verpakking zat en de lijm resten zitten nog overal. Je kan zien dat het gewoon met seconde lijm is vastgeplakt.

April 24, 2019

Super bedrijf

Super bedrijf
Ik was nog geen klant maar kwam op hun site omdat ik onderdelen zocht om zelf western bolo ties te maken.Ik zocht met name die metalen pinnen /kegels aan het eind van de veter of koord .Geen idee hoe die dingen heten nergens te vinden .Edward van sayila. heeft het voor mij opgezocht ze heten Metalen bolo tie eindkapje/bolo tip 51x10mm - D25593 Ik kan dus al mijn spullen om zelf mooie ties te maken hier bestellen top .
Kijk nog geen klant en dan wel voor iemand aan het werk gaan super .
Van mij krijgt deze webwinkel een vette 10 uitmuntend

August 23, 2018

Leuke kralen

Voor mijn hobby diverse leuke kralen en materialen besteld (in het begin kreeg ik er ook gratis kralen of bedels bij). Dat was altijd goed gegaan.

March 18, 2018
Rated 1 out of 5 stars

Ik bestel al langer spullen bij Sayila.

Ik bestel al langer spullen bij Sayila.
Dit keer heb ik sieraad beton besteld.
3 potten omdat dat goedkoper is.
€8,65 per pot.
ik kwam er achter dat andere webwinkels deze aanbieden voor rond de 5,50. Een flink verschil.
Ik heb meteen een mail verzonden (uur na plaatsen bestelling) met de vraag of ze mij het verschil kunnen terug betalen of evt de order kunnen annuleren.
Ik kreeg geen reactie op mijn mail.
De bestelling werd wel geleverd.
Ik belde op en de mevrouw wist meteen waar het over ging. Wel vreemd..aangezien ik geen reactie had ontvangen op mijn mail.
Nee ze konden niks doen... ja ik kan retour sturen...
Geen service. Erg teleurstellend.

August 11, 2017
Rated 5 out of 5 stars

Uitgebreide collectie, supersnelle levering en geweldige service!!!!

Bestel alweer een paar jaar steeds vaker bij Sayila mijn kralen etc. en ben zeer tevreden. Ze hebben een supercollectie met voor elk wat wils en bijna dagelijks komen er nieuwe artikelen bij. Ze hebben veel artikelen in de aanbieding en ook geregeld extra kortingsacties.
Het enige minpuntje vind ik momenteel dat ze met de layout en indeling van de website aan rommelen zijn. Het was erg onoverzichtelijk geworden (erg veel informatie op 1 pagina) en deze week hebben ze het weer aangepast, maar het is er niet beter op geworden. Veel te veel tekst en foto's op 1 pagina. Erg onrustig en onoverzichtelijk. Jammer, want verder een geweldige webwinkel!!!

July 5, 2012
Rated 5 out of 5 stars

Al jaren een ZEER tevreden klant bij hen!!

Als hobby juwelenmaakster bestel ik al jaren bij hen.
Het aanbod is zeer groot,komen regelmatig nieuwe spullen bij.
Ook de zelfmaakpakketjes zijn zeer leuk.
Regelmatig interessante aanbiedingen (leuke kortingen).

De levertijd naar België is zeer snel.
Klantenservice is gewoon top!
Het minste probleem wordt deskundig door hen opgelost.
Echt zeer vriendelijke mensen daar.

Kortom,hier blijf ik de komende jaren zeker klant ;)
Een echte aanrader!

June 1, 2012