Bestilte støvler den 12.2, beløbet blev trukket den 14.2. Har ikke modtaget støvlerne, og har ikke fået svar på 4 henvendelser. Har været hjemme hele perioden! Øøø det er da virkelig ikke et firm... See more
Shop
See what reviewers are saying
Kan under ingen omstændigheder anbefale Allershoppen.dk De er flere uger om at levere varene, tros andet er beskrevet i deres handelsbetingelse, har selv måtte rykke for at få pakken tilsendt.... See more
Ordrenummer PO-130880263 Har bestilt 16 Juni og fik besked om jeg ville få leveret seancen senest den 13 Juli - intet modtaget. I har snuppet 500 kr fra min konto - de penge vil jeg have ti... See more
Company replied
Information provided by various external sources
Lidt diva har man vel lov til at være?Med denne store og smukke sorte blomst er du sikret en broche, som får dig til at skille dig ud fra mængden. Hvad enten om du ønsker at give din chikke kjole et ekstra pift, eller vil give dit hverdagstøj mere elegance, er denne b
Lang leveringstid, dårlig kundeservice og dårlig oplysning om ordre!!!
Ville kunne give 0 hvis jeg kunne!! Bestiller 3 produkter. Der står at de leverer inden for 2-4 hverdage. Der går en uge før de skriver at det er afsendt (afsendt samme dag som modtaget mail) og så står der at de kun har afsendt det ene produkt. De sidste to skriver de ikke noget om. Det er først da jeg selv skriver for at høre hvad der sker med de to andre produkter at de skriver (efter flere dags venter) noget i stil med "nej dem kan de søreme ikke sende fordi de produkter er udsolgt og de bestiller ikke flere hjem"! Dårligt at man så kan købe det når de ikke har det (okay dette kan ske for alle hjemmesider) men endnu dårligere at de ikke selv kan skrive ud omkring ændringer men at man selv må tage initiativ hertil.
Alt i alt en dårlig oplevelse på alle punkter!
Perfekt
Alt var præcis som det skal være. De bestilte varer blev leveret hurtigt, de skulle desværre returneres (sad ikke pænt), jeg skrev en mail om at jeg ville returnere og fik hurtigt svar, under en uge efter jeg havde sendt varene return var pengene på min konto igen. Dejligt!
Få styr på jeres lager!
Jeg bestilte - og betalte - en vare i weekenden. Der var tale om en jakke, som jeg skulle bruge som gave i morgen fredag, men det var jo god tid, knap en uge før tid.
I dag torsdag modtager jeg en mail om, at varen er udsolgt fra deres lager, og min betaling vil blive afvist. Der oplyses, at varen ikke kommer på lager igen.
Dette er fuldstændig uhørt dårlig service. Jeg bestiller i weekenden, og I svarer mig torsdag! I øvrigt er varen udsolgt overalt, og jeg ved nu ikke, hvad jeg skal give i gave i morgen. Virkelig dårlig situation at stille mig i :-(.
Handler ALDRIG ved shop.dk igen!
God service, besparelse og levering
Jeg bestilte lækre produkter med 60% besparelse søndag aften. Torsdag morgen er varerne her. Jeg fik notifikationer omkring, hvornår varen blev afsendt, track & trace osv, så følte mig tryg hele vejen igennem, trods bedømmelser her på trustpilot. Jeg har afgivet endnu en ordre her til middag på en masse lækre produkter med kæmpe besparelse og tror på lige så god levering, som denne gang. Skønt! :-)
Discountoplevelse...
Jeg er noget skuffet over min første oplevelse med shop.dk. Leveringstiden var ok - intet der. Jeg modtog bl.a. 3 pakker julepynt hvoraf de 2 pakker åbenlyst var defekte, clipsene til fuglene lå og raslede rundt i æskerne, hvilket var tydeligt da der var plastikruder i æskerne. Fuglene var stærkt nedsat, så jeg vælger selv at lime dem. Men jeg undrer mig over, at det kunne overses. Desuden havde jeg bestilt en adventsstage med en glaskasse og en lignede lysestage, som de havde puttet inden i adventsstagen, men kun i klar plast ingen bobleplast eller lign. Ikke så rart at høre hvordan den lå og slå mod glaskassen. Ydermere mgl. Der 3 julekugler, hvilket dog også var noteret på fakturaen Jeg fik mig nogle gode tilbud, men det var også alt i alt en discount oplevelse. Ikke et sted jeg ville være tryg ved at lægge et større beløb.
God vare, lang levering
Jeg bestilte d. 13.10.14 en serum på deres hjemmeside - De har nogle produkter jeg bruger, som normalt er rigtig dyre, og som der aldrig er tilbud på. Men det var der her :-)
Desværre gik der rigtig lang tid før varen var fremme, nemlig først d. 21.10.14 - Men de havde så heller ikke trukket penge fra kontoen før afsendelse. Ved mail kontakt skal man også væbne sig med tålmodighed.
Men er fuldt ud tilfreds med vare og pris - Så vælger nok at vende tilbage :-)
Jeg hører intet fra shop.dk
Jeg har den 12. oktober (før der blev nedsat med 40 pct.) lagt en bestilling på shop.dk, og jeg modtog lige efter en ordrebekræftelse på min bestilling.
Der står på hjemmesiden, at man skal forvente 1-3 dages levering, men nu er der gået 10 dage, og jeg har intet hørt fra shop.dk. Jeg har forsøgt at sende mail, men den bliver heller ikke besvaret, og nu står jeg og venter på bare at høre noget som helst kommunikation eller få noget som helst kundeservice på min ordre. Der står et telefonnummer, jeg kan kontakte, men jeg får at vide, at den er lukket.
Jeg har forsøgt at logge på for at se status på ordren, men jeg får at vide, at min mailadresse ikke eksisterer i systemet. Det virker altså heller ikke. Så ingen som helst mulighed for at komme i kontakt med shop.dk, og derfor stor frustration fra mig som kunde.
OPDATERING: Der er nu endelig langt om længe kommet et svar på mail efter to mails og denne review. Pakken ventede åbenbart fordi, der var/er en vare, som ikke er hjemme - og som i øvrigt ikke kommer hjem igen. Altså ikke nogen grund til, at den blot ligger og venter. Ærgerlig kundeservice og kommunikation fra Allers side, at der ikke kommer nogen information ud om 1. at en vare er udsolgt og ikke kommer igen og 2. at pakken er væsentligt forsinket pga. denne manglende vare, før man gentagne gange selv har rykket for det. Derfor fastholder jeg det lave antal af stjerner på denne anmeldelse.

Hvor er mine varer
Jeg har også købt produkter inde på shop.dk sat ned med 40% men har intet hørt og har prøvet at ringe!!
Opdatering: Har i dag fået mine varer, 1 uge efter bestillingen. Er glad for responsen på Trustpilot, men at kundeservicen på telefon er lukket og svartiden på mail er så lang, er stadig ikke godt nok. Derfor rykker min anmeldelse kun op på to stjerner for det holder ikke.

Intet stemmer
Order 100007317
Har købt for 1000kr, da Shop.dk reklamerede med 40 %
Men nu er jeg virkelig blevet nervøs for, om jeg får mine varer.
Lav score her. Ingen der tager telefonen, trods oplyste daglige telefontider på nettet. Skriver varen leveres inden 3-5 dage. Hvilket ikke er sket. Men det der m telefonen gør mig virkelig utryg. Jeg skrev en
Mail for fem dage siden, der ikke har udløst svar endnu. Hvis der altså er nogen ansat.
Tror, jeg er snydt for en tusse.

Reply from Shop
Sendte forkert vare, ingen hjælp.
Jeg havde bestilt en sampak af plakater. Da de kommer, er det de forkerte, de har sendt. Jeg skriver en mail og de påstår nu (over 2 uger efter) at de aldrig har haft den plakatpakke, som jeg har købt. Og at jeg selv har bestilt den, jeg har fået sendt. Hvilket absolut ikke er sandt.
Jeg har aldrig haft interesse i de plakater, jeg har modtaget fra dem. Beløbet er dog det samme.
De har nu trukket det, jeg havde bestilt af hjemmesiden igen.
Jeg har i 2 uger forsøgt telefonisk kontakt. Når man ringer i åbningstiden, er telefonen lukket af til direkte telefonsvare.
Jeg handler næsten alt på nettet og har aldrig før følt mig nødsaget til at give så dårlig en vurdering.
Vil fraråde enhver at handle her.

super hurtig lev. bestilte kl. 13 modtog varen dagen efter i super indpakning
Utrolig langsomt og snydt for rabat
Jeg bestilte en vare d 4 august. Der var 15 procents rabat at hente, hvis man bestilte INDEN d 5 august.
Først den 14 august får jeg en mail om at pakken er sendt, jeg kan se at de har trukket det FULDE beløb UDEN rabat.
Jeg kontakter kundeservice d 14 august pr mail, de kan ikke finde mig i deres system. Så jeg sender en ny mail med oplysninger i og har stadig intet hørt.
Jeg kan nu se på post dk at pakken er på vej retur til aller media shop pga forkert adresse. Jeg ved at den adresse jeg har opgivet er korrekt.
Nu er det 11 dagen siden jeg bestilte varen. Jeg er blevet snydt for rabat og der er LANGE udsigter til at jeg modtager den vare jeg har bestilt, da den er på vej retur. Jeg har ALDRIG oplevet noget så langsomt og så ovenikøbet blive snydt for rabat.
Opdate:
Den forklaring jeg har fået, er at pakken slet ikke er sendt afsted, men det er en fejl fra lagerets side. Men pengene er blevet hævet fra min konto. Hvis man hæver penge fra en konto uden at sende pakken, er det vel en overtrædelse af markedsføringslovens § 1.
Jeg er stadig uvis om jeg overhovedet modtager det jeg har bestilt.
Elendig service, langsom levering, dårlig oplevelse
Jeg ville ønske det var muligt at give 0 🌟.
Jeg bestilte varer ca 10 dage før jeg gik på ferie, i god til vil jeg mene. Umiddelbart inden ferien blev jeg kontaktet af shoppen, med en besked om, at den ene vare var udgået og spørgsmål om, hvorvidt jeg ønskede resten af ordren fremsendt?
Det ville jeg gerne og ændrede i den forbindelse modtageradressen, så mine ønskede varer blev fremsendt til sommerhuset.
Denne øvelse var åbenbart for vanskelig at håndtere.
Efter en uge uden pakke, ringede jeg til kundeservice, som kunne fortælle at pakken ikke var afsendt, da den ene del af ordren var udgået.
Det var jo ikke overraskende, eftersom jeg jo allerede havde talt med en servicemedarbejder om dette! Og vi havde jo aftalt ny modtageradresse.
Mange beklagelser og undskyldninger om ferieafløsere o.s.v. Fik jeg både mail og mundtlig bekræftelse på at jeg ville have pakken 1-2 dage efter.
Endnu en uge gik og stadig ingen pakke.
I to dage måtte jeg ringe til kundeservice for at få efterlyst min pakke, som så viste sig at være leveret til den forkerte adresse........
Så den skønne grøntsagshakker, som havde været skøn at have med på ferie, kan vi så se langt efter, for den befinder sig i den anden ende af landet, næste gang handler jeg hos den lokale isenkræmmer.
Det eneste man får fra shop.dk er dårlig service, et hav af dårlige undskyldninger og beklagelser.
Kort tid efter sidste telefonsamtale modtog jeg endnu en mail med beklagelse på beklagelse og en rabatkoder på 20% på hele mit næste køb. Det er jo helt sort..... Giv mig 20% på indeværende ordre! for ovenpå denne oplevelse bliver der IKKE nogen næste gang.

Svindel
Ordrenummer PO-130880263
Har bestilt 16 Juni og fik besked om jeg ville få leveret seancen senest den 13 Juli - intet modtaget. I har snuppet 500 kr fra min konto - de penge vil jeg have tilbage når I ikke leverer varen !
Såfremt I ikke kommer ud af busken til i morgen med en levering eller forklaring laver jeg en indsigelse via min bank
Det her er direkte svindel !!!!!!!
Useriøst

Alt fint
Bestilte en creme i netbutikken som ankom 2 dage efter, varen var til normalpris, men alt var fint og gik hurtigt.
PERFEKT!
Siden har masser af varer at vælge imellem, og rimelig ok priser.
Man får en god instruktion til varen (magic pantyhose) - så man ved hvad man køber og præcis hvordan det skal anvendes rigtigt.
Enormt hurtig levering - helt positivt overrasket over så hurtig levering :o)
Stort udvalg og hurtig levering
Jeg har længe ledt efter nogle "stram ind" produkter, og faldt tilfældigt over shop.dk's site. Det viste sig, at de havde et kæmpe udvalg, så jeg bestilte 2 ting uden de store forventninger, men de var rimelige i pris og lød lovende.
Kun 2 dage efter bestilling modtog jeg varerne, og de levede fuldt ud op til mine forventninger!
Mvh
Louise Bruun-Rasmussen
Aller Shoppen tager ikke ens henvendelser seriøst
Jeg har modtaget den ringeste service nogensinde til trods for at jeg jævnligt benytter mig af online shops både nationalt samt internationalt.
Hændelsesforløb:
- Jeg bestiller 5 varer i september, og får mail om de er i restordre.
- En måned efter rykker jeg for levering. Jeg får svar, og det viser sig, at det hele tiden kun har været én ting der har været i restordre (og stadig er det), så de 4 andre varer sendes.
Jeg beder om at få den sidste vare anulleret. Jeg får ingen svar.
- Godt 1 måned efter beder jeg igen om at få fjernet den sidste vare (2 måneder efter oprindelig bestilling). Jeg får et "automatisk svar" på at min ordre nu er sendt.
Et par dage senere modtager jeg en seddel fra Postdanmark om, at en pakke venter på mig. De 4 oprindelige varer er nu igen blevet sendt til mig.
- Jeg er nu endelige kommet igennem til dem (vha. store bogstaver), og sagen er (7-9-3) forhåbenligt overstået. Det tog så også 2½ måneds frustration...
fin info, men irrititationsmoment
Jeg bestilte Barnaby film og igennem det hele fik jeg god information omkring bestilning og afsendelse af varen. Men da jeg så modtager pakken mangler der nogen film, og da jeg sender mail modtager jeg intet svar tilbage på nuværende tidspunkt 4 dage, og det er jo irriterende at købe og betale for noget hvor man ikke får det man bestiller. PT Mangler jeg 2 af de film jeg bestilte. Ellers kan jeg godt anbefale shoppen, da de har nogen ting man ikke finder til samme pris mange steder
VERDENS BEDSTE SERVICE =)
Jeg bestilte Isabellas have dag bog til min kæreste. Der var 7 dages leverings på bogen (og jeg skulle bruge den inden for 3 dage, da min kæreste havde fødseldsdag) - jeg skrev til Camilla fra Shop.dk - om hun kunne hjælpe mig, så min kæreste kunne få den på dagen. Og på 3 dageen dukkede pakken op med bogen. Min kæreste blev helt vildt for gaven, - og kan varmt anebefale andre at handle hos shop.dk. De yder en verdens klasse service.