Bestilte støvler den 12.2, beløbet blev trukket den 14.2. Har ikke modtaget støvlerne, og har ikke fået svar på 4 henvendelser. Har været hjemme hele perioden! Øøø det er da virkelig ikke et firm... See more
Shop
See what reviewers are saying
Jeg bestilte lækre produkter med 60% besparelse søndag aften. Torsdag morgen er varerne her. Jeg fik notifikationer omkring, hvornår varen blev afsendt, track & trace osv, så følte mig tryg hele vejen... See more
Kan under ingen omstændigheder anbefale Allershoppen.dk De er flere uger om at levere varene, tros andet er beskrevet i deres handelsbetingelse, har selv måtte rykke for at få pakken tilsendt.... See more
Ordrenummer PO-130880263 Har bestilt 16 Juni og fik besked om jeg ville få leveret seancen senest den 13 Juli - intet modtaget. I har snuppet 500 kr fra min konto - de penge vil jeg have ti... See more
Company replied
Company details
Information provided by various external sources
Lidt diva har man vel lov til at være?Med denne store og smukke sorte blomst er du sikret en broche, som får dig til at skille dig ud fra mængden. Hvad enten om du ønsker at give din chikke kjole et ekstra pift, eller vil give dit hverdagstøj mere elegance, er denne b
Contact info
Langsom levering og intet at spare
Jeg bestilte diverse artikler for ca. 600 kr. en onsdag eftermiddag og fik først leveret varerne tirsdag. 4 hverdage er simpethen for lang tid at vente på helt alm. varer der alle var på lager. Deres udvalg er okay stort men der er intet at spare andet end turen til mange forskellige butikker, men jeg havde ikke forestillet mig at skulle vente så længe på mine varer fra en netbutik. Bemærk at de selv oplyser i bekræftelsesmailen at der er en leveringstid på 3-5 hverdage så jeg kan ikke klage men det havde jeg slet ikke fantasi til at forestille mig så det havde jeg ikke læst. Da varerne kom var de kun pakket ind i en sort affaldssæk med gaffatape så der var heller ikke meget luksus-feel over det indkøb.
Netbutik som den skal være.
Har bestilt på Allershoppen 2 - 3 gange. Hver gang har jeg fået det, jeg har bestilt, 1 til max 2 dage efter, afhængig af hvornår på dagen, jeg har bestilt.
Ingen klager fra mig - dog skal nævnes, at de ikke sender en mail, når varen bliver afsendt, men når den kommer dagen efter, gør det ikke så meget.
Indpakningen af sidste bestilling, kan diskuteres lidt. Jeg bestilte shampoo, balsam og den slags og det blev modtaget i en alm. boblekuvert.
Kunne se kuverten har fået nogle skrammer på dens vej til mig, men indholdet var der heldigivs intet galt med, men en lidt mere solid indpakning er ønskelig.
Dog ingen klager herfra.
Dårlige vare, dårlig behandling!
Kan under ingen omstændigheder anbefale Allershoppen.dk
Da pakken blev modtaget manglet halv delen af varene.
Samt der var fejl ved de vare der blev modtaget.
svarer IKKE på mails
har modtaget FORKERT OG BILLIGERE produkt. Der er trukket betaling for den bestilte ordre, som er dobbel så dyr, selvom jeg har gjordt opmærksom på problemet i mail til virksomheden.
De svarer IKKE tilbage.
The Trustpilot Experience
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.