Jeg så først anmelderne efter jeg havde bestilt og tænke åh nej, men hold op jeg blev positivt overrasket - leveringen tog 5 dage og jeg fik notifikationer om pakken hele vejen igennem og de to ting j... See more
See what reviewers are saying
5 uger tog det at få leveret, ting der skulle bruges til jul, ingen kontakt eller meddelser, så man kunne bare krydse fingre.. Yderligere 14 dage på en lille restordrer. Købte plastikperler terni... See more
KØB IKKE HER - Virkelig ringe - bestilte vare 22/1-20 - de trak penge 14/2-20 her d. 4-3 er min bestilling ikke kommet. Skrevet til dem de reagerede ikke - ringet til dem, sad 30 min i kø men kom igen... See more
Venter stadig på ordre bestilt d.8/1! Pengene ER blevet trukket d.3/2(!), men stadig ingen varer, her d. 15/12. Det er ulovligt at hæve penge inden varerne bliver leveret. Politianmelder Skabemere... See more
No history of asking for reviews
Utrolig lang leveringstid og svartid…
Utrolig lang leveringstid og svartid har efter en uge stadig ikke modtaget min pakke
Er sådan set tilfreds med selve…
Er sådan set tilfreds med selve handlen, og hurtigheden af levering...
MEN så stopper det også her...
Er ekstrem utilfreds med at Skabmere bruger Bring som kurrer og at min pakke kan hentes i naboby mell. 8 - 16 Man til Tors, og 8 til 15 Fre. Så betyder det at jeg skal tage fri fra atbejde for at hente min pakke... jeg havde selvfølgelig mulighed for at betale 49 kr ekstra til Bring for at hente i min lokale pakkeboks. Hvis jeg havde haft mulighed for at se at Skabmere benytter Bringhavde jeg IKKE handlet hos Skabmere...
💩💩💩 Det er min mening om det firma
Ingen problemer.
Ingen problemer.
Har modtaget mine varer.
Tak for handelen.
Jeg har bestilt en vare d 12-12-21 og…
Jeg har bestilt en vare d 12-12-21 og ville gerne annullere den forde der stod jeg ville modtage pakken senest d22-12-21 og nu står den den først bliver sendt d 25-02-20222. Har sendt over 10mails til dem uden svar. Jeg er træt a man ikke kan komme igennem nogle steder. Lor*e service fuldstændig
HER SKAL DU IKKE HANDLE.Har fået hævet…
HER SKAL DU IKKE HANDLE.Har fået hævet beløbet på min konto 2 gange for min bestilte vare.Et svensk firma med dansk hjemmeside.HOLD DIG LANGT VÆK FRA DETTE FIRMA
Fup og fiduser
Glemte desværre at tjekke firmaet på Trust Pilot, for så havde jeg ikke handlet med dem.
Bestilte en vare kl. ca. 10 og afbestilte den kl. ca. 14.
Det kunne ikke lade sig gøre.
Hjemmesiden er total gak. En kan ikke bestemme afhentningssted, det betyder, at jeg skal afhente meget længere væk i den forkerte retning i forhold til mit nærområde.
Kundeservice er svensksproget. Find et andet sted at handle.
Fik en meget dårlig betjening skulle…
Fik en meget dårlig betjening skulle betale for noget vare der var slået i stykker der blev sendt en regning, handler aldrig mere med dem mere😡
UTROLIGT.
UTROLIGT.
UTROLIGT.. 👎🏼
Handler ALDRIG her mere ALDRIG.
Vil IKKE have varen alligevel.
Årsag.!!!
Man afleverer min Pakke meget længere væk hvor jeg bor, til en Pakkeboks.
Har spurgt om den IKKE kunne afleveres i
en Pakkeboks tættere på.!!!
Eller.!! Aflevere den på min hjemme adresse.
Vil IKKE tage imod den, og sender den retur.
Nu kan jeg IKKE få alle mine penge tilbage.
De har INGEN ret til at tage penge fra mig,
da jeg IKKE vil have den og IKKE tager imod.
Ved IKKE mine gode råd nu.
Hvad bilder de sig endeligt ind.
VIL BARE HAVE MINE PENGE IGEN,
Utrolig så DÅRLIGT et firma de er.
Vil ABSOLUT IKKE ANBEFALE DET STED. 😡
Fik mine var 2 dage efter bestilling
Fik mine var 2 dage efter bestilling. Og de var pakket godt, så ingen knækkede blyanter 👌 rigtig fornuftige priser. Jeg vil helt sikkert handle her igen.
Bestilt vare d 6/5-21
Bestilt vare d 6/5-21. Penge trukket d 2/6-21 men ikke set min varer endnu. Skrevet til dem to gange uden respons. Det er ikke en service jeg vil anbefale til nogen!
Lad være med at købe hos dem
Jeg har bestilt en vare. Da jeg ikke modtager nogen ordrebekræftelse bliver jeg først mistænksom... Jeg skal vist lære at slå dem op på Trustpilot først.
Jeg er spændt på om jeg nogensinde modtager min vare ???
Totalt ubrugeligt grimt stof
Totalt ubrugeligt grimt stof. Jeg føler mig meget snydt.
Birgitte Hansen
Varene kommer ikke og der er mange…
Varene kommer ikke og der er mange dages svartid når man kontakter dem
Kan ikke anbefales
Jeg bestilte en vare hos dem i starten af december og har stadig ikke modtaget noget fra dem. Jeg har kontaktet deres kundeservice uden nogen former for tilbagemelding fra dem. Kan ikke anbefale, at handle herfra.
Ikke modtaget varer
Har ikke modtaget hvad jeg har bestilt og betalt for.
Et firma man skal holde sig langt væk fra.
Levering 4-5 hverdage
Levering 4-5 hverdage, er nu 4 uger siden og jeg har fortsat ikke fået mine varer. Har i mail forsøgt at annullere min ordre, modtager bekræftelse på at min mail er modtaget og de vil vende tilbage. 5 dage senere modtager jeg mail om at mine varer nu er afsendt. Spændende om de nogensinde kommer frem...
super oplevelse
super oplevelse. Rigtig gode varer, og hurtig levering. Bestilte mandag og hentede i pakkeshop torsdag.
meget tilfreds
Elendig/manglende kundeservice
Modtog 4 m stof i forkert farve. Klagede og fik tilbagemelding om at sende photos. Det gjorde jeg 16-2-21, men har intet hørt siden på trods af flere rykkere fra mig. Har nu opgivet og betragter pengene som tabt. Vil aldrig handle med det firma igen!!
Elendigt firma - Køb ikke fra dem !!!
Elendigt firma. Bestilte varer der ikke ankom og derefter fik jeg at vide, at de var blevet sendt retur. Herefter trak de mig 150 kr - ud over fragten som jeg havde betalt. Føj. Køb ikke fra dette firma.