Jeg så først anmelderne efter jeg havde bestilt og tænke åh nej, men hold op jeg blev positivt overrasket - leveringen tog 5 dage og jeg fik notifikationer om pakken hele vejen igennem og de to ting j... See more
See what reviewers are saying
5 uger tog det at få leveret, ting der skulle bruges til jul, ingen kontakt eller meddelser, så man kunne bare krydse fingre.. Yderligere 14 dage på en lille restordrer. Købte plastikperler terni... See more
Venter stadig på ordre bestilt d.8/1! Pengene ER blevet trukket d.3/2(!), men stadig ingen varer, her d. 15/12. Det er ulovligt at hæve penge inden varerne bliver leveret. Politianmelder Skabemere... See more
No history of asking for reviews
Varer som forventet
Varer som forventet - 4 dages leveringstid.
Giver kun 3 stjerner da der ikke er track/trace på forsendelsen samt at der ikke svares på hverken mail eller telefon.
Man får på telefonen bare at vide at der er mange der ringer og man skal prøve at ringe igen senere - det er ikke godt nok
KØB IKKE HER
KØB IKKE HER - Virkelig ringe - bestilte vare 22/1-20 - de trak penge 14/2-20 her d. 4-3 er min bestilling ikke kommet. Skrevet til dem de reagerede ikke - ringet til dem, sad 30 min i kø men kom igennem og fik klaget. De har lovet penge retur og en bekræftigelse på klage og aftalen- ikke fået en mail på at de beræftiger tilbage betaling og tvivler på penge kommer. Er på nippet til at anmelde både til politi, bank og forbrugerombudsmand - HOLD JER VÆK
God produkter til gode priser
God produkter til gode priser
Da jeg bestilte sammen med en veninde, stod der på hjemmesiden at man skulle regne med 1-3 hverdags levering. Så vi bestiller. Desværre står der i mailen at vi skal forvente 2-3 ugers leveringstid... var meget skuffet og sur da jeg læste dette, og ønskede de havde skrevet det noget før, da det er fuldt forståeligt med corona, men at det er vigtigt at udmelde det til kunderne fra start.
4 hverdage går der, og så er det kommet hjem .... jovidst, ikke 1-3 hverdage, men hurtigere end hvad ellers lovet! Så blev positivt overrasket, og vi glæder os til at lege med fimoler og lave smykker ud af det. Det er super priser! Så ikke sidste gang vi bestiller derfra, vil dog opfordre forretningen til at give korrekt udmeldelse om forventet levering på hjemmeside fra start, evt give begrundelse også ... men er rigtig glad for vores køb!!
MANGLER DET JEG HAR BESTILT!!
MANGLER DET JEG HAR BESTILT!!! Jeg bestilte og betalte for lidt vare den 14.01.2021 og jeg har intet modtaget! Jeg har rykket firmaet 2 gange nu og der sker stadigvæk intet :-( Hvad sker der og hvor er det jeg har bestilt? Virkelig dårlig stil, specielt når de praler med en lynhurtig levering på deres hjemmeside... Det er sidste gang jeg handler med det "firma"
Jeg bestilte en 40 cm. værktøjskasse
Jeg bestilte en værktøjskasse, 40 cm. lang. allerede efter 3 hverdage kunne jeg hente den i pakkeshop, - fint nok. Desværre viste det sig at værktøjskassen er 45 cm. lang, - ikke så godt. De sælger altså 45 cm. værktøjskasser, og reklamerer dem som værende 40 cm. Jeg havde ellers regnet med den kunne stå i mit skab, som er 42 cm. i dybden. Øv!
Venter stadig på ordre bestilt d.8/1
Det er ulovligt at hæve penge inden varerne bliver leveret.
Politianmelder Skabemere i løbet af ugen, hvis mine mails og telefonopkald stadig ignoreres.
Vh Inger
Mangel på information om ordre
Jeg vil ikke give 5 stjerner, da de ikke besvarede min mail og at jeg derudover ikke havde fået opfølgende information om min pakke, hvilket førte til en del bekymring. Jeg ringede til GLS og blev oplyst om at min pakke ville ankomme i pakkeshop, som jeg ikke havde forstået forinden. Pakken kom dog på tredjedagen, så leveringstiden passede med de 1-3 hverdage. Så alt i alt, dårlig opfølgende information om ordren, men lovende leveringstid.
Tak!
Havde den dårligste mavefornemmelse efter jeg havde læst alle anmeldelser her og på skapamers facebook side. Men jeg må ærligt indrømme at jeg ingen grund havde til nervøsiteten!
Jeg bestilte den 2/2-21 og modtog min pakke i dag den 4/2-21. Jeg har intet at brokke mig over! God indpakning, ingen beskadiget vare og hurtig levering.
Tak!
Bestilte en vare hos dem d
Bestilte en vare hos dem d. 31/1 og BUM. Har modtaget den idag. Det er sqi ikke sidste gang jeg bestiller der.
Jeg bestilte broderigarn 29/12
Jeg bestilte broderigarn 29/12. Har endnu intet fået.
De har trukket pengene fra min konto.
Jeg bad dem om at annullere min vare, men fik en besked om at jeg selv skulle gøre det. Det kunne ikke lade sig gøre.
Jeg vil absolut IKKE anbefale dette firma!
5 uger tog det at få leveret
Købte plastikperler terninger, der er ikke hvide prikker på flere sider, og antallet på siderne er tilfælde, eks. Fire med seks på den modsatte side.
Mosaiksten 12 farver, en meget lille pose, med meget meget små sten.
A4 skumplader til at male på, virker voldsomt dyrt i forhold til hvad det er.
Vinyl ok.
Jeg bestille noget stof til mine…
Jeg bestille noget stof til mine stolesæder og da jeg ikke havde modtaget det efter 14 dage , skrev jeg til dem og de svarede at der gik lang tid inden de fik det på lager igen. Så jeg kunne vælge at finde noget andet stof eller få pengene tilbage. Jeg valgte at få pengene tilbage, 4 dage efter er pengene kommet tilbage.
Ingen varer, ingen kontakt.
Jeg lagde en ordre på varer som er på lager, der stod 1-3 dages leveringstid, efter 3 dage er de endnu ikke afsendt. Der er ingen kontakt på deres telefonnummer, kun en svensk telefonsvarer.
Har bestilt 5 plader 3 mm krydsfiner…
Har bestilt 5 plader 3 mm krydsfiner for et par dage siden og de er nu ankommet som aftalt og i en bedre kvalitet end forventet.
Jeg kan se andre her omtalt denne side dårligt men jeg kan kun sige god for den, der skal dog siges at det er første gang jeg bestiller derfra.
Dårligt, utroværdigt og utroligt ringe,
Forsøgt at handle hos dem via internet.
Da jeg var så langt i betalingen, at jeg havde skrevet alle kortoplysninger , krævede de pludseligt mit cpr-nummer.
Jeg vil ikke oplyse mit cpr-nummer for at købe på nettet, så jeg forsøgte at annullere. Dette sendte mig til en web-site der ikke var aktiv. Intet fungerede rigtigt. Nu ved jeg ikke om pengene bliver trukket eller ej. Eller om varerne nogensinde kommer.
Jeg har forsøgt at ringe til firmaet, men får blot en telefonsvarer, der er på svensk.
Jeg vil ALDRIG anbefale dette sted til andre.
Spild af tid og penge
Øv øv øv
Wish er billigere og hurtigere.
Under al kritik...
Jeg placerede en ordre 13.12.20 med forvisning om at den ville nå frem inden jul da det var en gave til min datter. Idag den 05.01.20 har jeg fået en ordreopdatering om at den nu er afsendt. Det er dog den mest elendige service jeg har oplevet, når pakken kommer så bliver den nægtet modtaget og så må vi se hvor mange måneder der går før de 533,- havner tilbage på min konto...
Jeg kan se i anmeldelserne at jeg ikke er den eneste frustrerende kunde, så det er åbenbart en kultur der eksisterer i pågældende firma, lad være at handle der. I kan få de samme varer på Wish til 1/5 af prisen, og leveringen er hurtigere. Det til grin...
STOP!!!!!!
Den 02.12.2020 lage jeg en ordre, til min mor, i julegave. Nu skriver vi den 26.12.2020, har jeg intet hørt og intet modtaget..
Har ALDRIG oplevet så ringe "service". Vil på ingen måde anbefale dette firma til nogle!!!!
Det er så pinligt for jer, at det tager 24 dage, for ingen ting...
Ordrenummer: 1315838
vare smadret
Min ordrer er leveret og indenfor rimelig tid, desværre er halvdelen af varerne smadret og dermed ubrugelige. Ingen reaktion fra kundeservice. Kan ikke anbefales.
Kan ikke anbefales..
Kan ikke anbefales... Har ventet 3 uger på varerne! Udenlandsk tlf. nr., og ingen reaktion på mail 😕👎
Købte glasperler til en rigtig god pris.
Købte glasperler til en rigtig god pris, selvom jeg var lidt skeptisk pga. de mange dårlige anmeldelser. De blev leveret efter et par dage. De er super flotte og en god kvalitet. Jeg er meget tilfreds. Jeg handler gerne her igen og anbefaler skabemere til andre.