Spisestedet Mosen Reviews 46

TrustScore 3 out of 5

2.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Superlækkert spisested, med en sød og snaksaglig tjener. Vi spiste stjerneskud og den kogte fiskefilet var fløjlsblød som den skal være. Stedet kan varmt anbefales.

Rated 1 out of 5 stars

Som tidligere ansat , er dette sted det klammeste sted at spise, kartofler , sovs , pomfritter og andre tilbehør bliver genbrugt flere gange, stort set alt der kommer retur til køkkenet bliver brugt t... See more

Rated 5 out of 5 stars

Tak for dejlig mad 🤩 Tusind tak for dejlig mad til Jeanette og Thomas i køkkenet, for den billedskønne udsigt og perfekt betjening af Sasha og Jimmy. Som altid en dejlig oplevelse med veltilbe... See more

2.8

1-star

Superlækkert spisested

March 12, 2026

Mad og udsigt på toppen

Jeg har flere gange været på restauranten, og hver gang har jeg været tilfreds.
Jeg bor på Rendsagervej så det er en kort tur hen til god mad og god betjening.
I dag havde jeg inviteret to venner med og vi fik en sildeanretning, som var helt på toppen. Jeg havde ikke prøvet ristede kapers, men det kan anbefales, ligesom deres rugbrød var fantastisk, frisk og med knasende skorpe.
Vi sluttede af med dessert og kaffe.
Vejret var med os og vi havde en fantastisk udsigt over søen.

July 24, 2025
Rated 2 out of 5 stars

Vi var 3 der besøgte Mosen

Vi var 3 der besøgte Mosen , ikke en god oplevelse. . Et stjerneskud til 185kr )tror jeg det var. Trist friturestegt fiskefilet, kunne lige så godt at købt en frossen i (f.eks. Rema), lille halvkold dampet filet, og et salatblad, der var slasket og brun. Mørbradbøf - sej og svær at skære i, halvkold. Godt nok kun 89 kr. men . Røget laks- helt ok, ligeledes hønsesalaten, men at betale 729kr, var vist nok lige i overkanten, når det ikke var en god oplevelse. Vi finder et andet sted næste gang. Dejlig udsigt 🥲, men det er også det eneste positive

July 31, 2025

Tak for dejlig mad 🤩

Tak for dejlig mad 🤩

Som altid en dejlig oplevelse med veltilberedt månedens menu og super betjening i et fuldt hus.
Vi kommer igen,
Dorthe og Carsten

July 30, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Urimelige priser for ringe kvalitet

65 kr skal en dobbelt espresso koste - det er jo at gøre folk til grin. Jeg ledte efter et skjult kamera, da jeg fik regningen.

Udover det, var kaffen urimelig ringe. Muligvis den dårligste kaffe jeg nogensinde har smagt. Den smagte surt og der var alt for meget skum ift. hvordan en normal dobbelt espresso skal se ud.

Afsindig kortsigtet måde at drive forretning på.

July 26, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Vi blev inviteret af et vennepar og vi…

Vi blev inviteret af et vennepar og vi var 6 personer i alt fredag 11/7-25.
Jeg fik en bøf som var helt gennemstegt. Der står ellers at siger man ikke noget bliver den medium. Jeg fik desværre den værste smagløse bearnaise sovs ever. Den var tynd og UDEN smag overhovedet. Jeg måtte salte på livet løs. Jeg er ked af at man ikke gør mere ud af maden når man har sådan et dejlig sted. Desværre må jeg konstatere at I lever op til de dårlige anmeldelser. Så jeg håber at I kigger på disse oplevelser og tager dem til Jer. For I kan sagtens forbedre smagene og råvarer mm. Det er ikke svært at lave god og smagsrig mad ! Vh Betina

July 11, 2025

Dårlig service.

Maden er ok, men til prisen, havde man forventet et højere niveau. Kaffen er virkelig dårlig.
Serviceniveauet blandt alle ansatte er forfærdeligt. De ansatte har ikke det der ligner et service gen.
God udsigt, til søen, men ikke et sted man har lyst til at besøge igen.

June 29, 2025

Uforskammet tjener

Bestilte og fik en udmærket peberbøf.
Garnituren som bestod af grovskåret løg og gulerødder var rå og derfor ganske upassende til retten.
Servicen var direkte uforskammet.
Ikke et anbefalelsesværdigt sted

May 28, 2025

Nej tak

Aldrig har jeg oplevet så mishandlet en dansk nationalret. Fedtet, slattent og fuldstændig smagsløst – og dog, det smagte af friture.

Da vi nævnte for tjeneren, at maden smagte dårligt, blev vi mødt af... absolut intet. Ingen interesse, ingen undskyldning, ikke engang et falskt smil.

Colaen og vinen smagte dog fint – men den er heller ikke produceret på stedet 😅

Jeg giver én stjerne, fordi man ikke kan give nul.
Spis et andet sted. Eller et endnu bedre råd: spis hjemme. Selv rugbrød med leverpostej er et gourmet måltid i forhold til det her :)

May 17, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Jeg besøgte restauranten med kærestemin…

Jeg besøgte restauranten med min kæreste med en forventning om at få en god omgang dansk stegt flæsk. Maden der blev serveret var en omgange friturestegt flæsk der smagte af..... ja egentlig ikke andet end olien fra frituren? Dertil kom der 10 semi kogte kartofler, 6 små skiver rødbede og en sovs der var så tynd at den gled af alt den skulle på. Vi bestilte en "dame" portion og en "herre" portion, men ingen af os gik der fra hverken mætte eller tilfredse. Dog 600 kr fattigere. Jeg anbefaler ikke denne restaurant til en hyggelig date eller en aften med familien. Deres drikkevare var dog ret fine, så som værtshus ville det egne sig bedre:)

May 17, 2025
Rated 2 out of 5 stars

Maden ikke ok

Et rigtig hyggeligt sted med en ualmindelig god betjening - men men - madens tilberedning var ikke i orden - det stegte flæsk var på ingen måde ordentlig stegt - det må man kunne forvente til en pris på 175 kr - så prøv noget andet.

January 22, 2025

God service.

God service.
Jeg holdte min 50 års fødselsdag her. Jeg havde inviteret familie og venner til frokost, fra mit første opkald, til vi forlod stedet, var der bare styr på ALT.
Maden var helt i top, hyggen og charmen ved dette sted, giver en god stemning. Servicen var helt fantastisk, fyldt med smil og overskud..

November 9, 2024

Dejlig frokost platte

Dejlig frokost platte.
Havde bestilt bord til 6, fik dejligt bord med udsigt. Sød og venlig betjening og rigtig dejlig mad. Vi havde ikke noget at klage over.

September 29, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Det lugter for meget at at få penge i kassen

Jeg var i dag til en rund fødselsdag. Der var et selskab i lokaler ved siden af.
Lokalerne er ikke adskilt, det vil sig meget støj fra et andet større selskab. Det er simpelthen ikke i orden.

Der burde være støjhæmmende glas mellem lokalerne.
Det ødelagde hele fornøjelsen ved en stor rund fødselsdag, hele tiden at have larmen fra det andet selskab, der også holdt taler og sang sange. Vi kunne dårligt høre hvad dem på den anden side af vorde sagde.

Ydermere blev en taler bedt om at vente med sin tale indtil der var tage tallerkner ud, fordi det ville larme. Taleren var startet på sin tale og blev faktisk bedt om at vente, hvilket ikke blev efterkommet.

Uforskammet ud over alle grænser, alle andre steder ville man have stoppet indsamlingen af tallerkner imens der blev holdt tale.

Jeg vil ikke anbefale nogen at holde sin fest på Spisestedet Mosen, når lokalerne ikke kan adskilles og man derfor ikke kan have sin egen fest i fred for andre, som må finde det lige så generende at der er et andet arrangement lige ved siden af.

Ydermere var personalet ikke særlig opmærksom på om nogen ønskede drikkevarer. Vi måtte hidkalde dem, hvis vi ville bestille drikkevarer.

Maden var fin ikke noge at udsætte på det, men lokaliteten er ikke velegnet til at køre to selskaber ved siden af hinanden.

Derfor er min oplevelse kun til een stjerne.

September 21, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Kom aldrig forbi uanmeldt!

Jeg kom sammen med min mor i dag kl: 12.00 ved åbningstid. Blev spurgt af ansat om vi havde bestilt bord, hvilket vi ikke havde. Jeg spurgt om det var et problem, og fik svaret: “det havde været meget rart at vide, så vi vidste hvor mange vi skulle have på arbejde!.” Jeg fik sagt, at vi jo egentlig bare kom tilfældigt forbi. Der var tydligt presset stemning, og 2 ventende gæster bag os havde heller ikke bestilt, og startede med at undskylde, efter de havde hørt vores samtale.
Efter 15 min havde vi stadig ikke haft mulighed for at bestille drikkevarer, og flere gående gæster blev anvist til at “gå en tur rundt om mosen og komme igen om 1/2 time”, og “jeg er alene, så jeg har ALLE DE HER FØRST jeg skal servere for”..
Da ingen af vores naboborde havde bestilt endnu, og det egentlig mest virkede som om at kun 2 borde kunne betjenes samtidigt, valgte vi at køre igen.
Det er helt tosset at have et sted, der lægger op til at spise lidt spontant mad efter en gåtur, men er så presset at det hele ramler, når der kommer ekstra gæster.
Velkommen føler man sig i hvert fald ikke.

August 15, 2024

Diktat

Min mand, barnebarn og jeg købte drikkevarer den 28.juli. Min mand fik lyst til et stjerneskud og bestilte det. Mit barnebarn ville gerne have en platte, men der var sild på, som han absolut ikke kan spise. Pyt sagde jeg, vi beder bare om en lille tallerken, så lægger vi den der. Bestiller og får at vide, at vi ikke kan få en tallerken til silden. Beder hende om at spørge sin chef, for ellers skal vi ingen mad have. Hun kommer tilbage og siger, at det ikke kan lade sig gøre! Hvorefter vi betaler for drikkevarerne og går. Skriver derefter en mail og får svar fra Jeanette Kit Jakobsen Mosen, ar vi kunne have fået byttet silden med fx en æggemad.
Det fik vi desværre ikke tilbudt🥲

July 28, 2024

Elendigt sted

Elendigt sted - maden er kedelig. Der er ingen hyggelig stemning, men til gengæld halvsure tjenere der leverer ligegyldig og dårlig betjening 😫. ØV , det ligger ellers så et fint sted, med alle muligheder .

July 28, 2024

Is this your company?