Sports24

See what reviewers are saying

Rated 2 out of 5 stars

Had 6 artikelen besteld. Twee bleken niet leverbaar. Geld wordt later (hoop ik) teruggestort. Van 1 artikel kreeg ik de verkeerde maat is op zich niet dramatisch maar netjes is anders. Ik k... See more

Rated 5 out of 5 stars

een goedenmiddag, ja dat klopt dat ik enige tijd geleden een bestelling heb gedaan, ondanks dat het een paar keer verkeerd is gegaan, ben ik uiterst tevreden over, de snelle service van de bestellin... See more

Rated 5 out of 5 stars

Onze oudste zoon van 7 schaatst met heel veel plezier op zijn mooie Nijdam hockeyschaatsen met verstelbare 34-37 schaatsschoen. Afgelopen dinsdag besteld en donderdag in huis! Zijn allereerste winter,... See more

Rated 5 out of 5 stars

De schaatsdrukte was overal al toegeslagen en veel modellen waren al uitverkocht. Ik zag deze comfortabele noren bij Sports24, weliswaar in 'junior' uitvoering, en hoopte dat ze breed genoeg zouden zi... See more

Company details

1. Internet Shop

Information provided by various external sources

Verschillende websites, veel producten! De scherpste prijs van Nederland! Levering binnen 24 uur, veilig en snel betalen met een van de 8 betaalmethodes!

Contact info

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

eerste en laatste keer

Twee weken geleden schaatsen besteld. Door een fout op de site werd er na de betaling een melding gegeven dat de betaling mislukt was. Moest het opnieuw proberen met gevolg dat ik ineens 2 paar schaatsen had besteld. Hierover maandagochtend gelijk gebeld. 1 paar werd geannulleerd en geld teruggestort, het andere paar zou zeker weten de volgende dag bezorgd worden. Maar helaas werd het aan het eind van de dag een mail dat ze toch niet geleverd konden worden. Ik kon mijn rekeningnummer opgeven voor teruggave. Daarna al meedere malen gemaild (geen reactie) en gebeld. Dan wordt er verzekerd dat ik met 2 dagen geld terug heb, maar helaas...
Laatste keer dat ik hier iets besteld heb.

February 17, 2012
Rated 4 out of 5 stars

Prima, laat je niet bang maken!

Bestelde schaatsen waren niet op de afgesproken dag geleverd. Begon me al zorgen te maken na allerlei negatieve reacties gelezen te hebben maar het zal druk zijn geweest tijdens die laatste dagen met ijs want één dag later werden ze alsnog netjes afgeleverd. Bedankt!

Rated 3 out of 5 stars

W. Steeg

Wij hebben Nijdam schaatsen voor onze dochter besteld. Schaatsen waren na 2 dagen binnen dus prima.

Zeer slecht

Komen afspraken niet na, informeren niet en staan je onbeschoft telefonisch te woord als ze je niet gewoon wegklikken

bestelling prima bereikbaarheid slecht

ik heb 3 dagen na de bestelling onze schaatsen binnen gekregen, 1 dag later dan werd vermeld maar ach, dat moet kunnen. Wel is play24 erg slecht te bereiken, de telefoon is regelmatig in gesprek, maar even daarna wordt er niet opgenomen. Ook nog geen reactie op mijn mail na nu een week verder te zijn....

Rated 1 out of 5 stars

wel op tijd geen kwaliteit

De Nijdam 3100-schattsen die wij hadden besteld op tijd geleverd maar ze bevallen niet. De bovenste clip laat steeds los. Eerst alleen aan de ene, daarna ook aan de andere kant. Echt een teleurstelling. Is hier iets aan te doen?

schaatsen

Alles goed gegaan en mooie schaatsen voor de kids gekregen!! Super veel plezier van gehad

super gegaan

dinsdagmiddag Nydam noren 3100 verstelbaar 38-41
via DHL Express besteld en de volgende dag in huis super dus
men dochter heeft heerlijk geschaatst en heeft er van genoten!

Hele slechte zaak

wij hebben zondag een bestelling geplaatst voor schaatsen.
dinsdag zouden deze bezorgt worden. Hier hebben we nog voor gebeld. Ze zouden echt dinsdag geleverd worden. Wij hebben hiervoor vrij genomen maar geen schaatsen. Woensdag geen schaatsen, donderdag geen schaatsen, vrijdag geen schaatsen. We hebben alle dagen geprobeerd te bellen/mailen maar geen reaktie. Er ligt nog maar een paar dagen ijs en heeft het nu dus weinig zin. Ik vind het een erg slechte zaak, vooral omdat er niet gereageerd wordt!

eens maar nooit Weer !

Op 30 januari zijn door ons een paar schaatsen voor onze zoon besteld.
Na telefonisch contact , werd ons belooft dat de schaatsen uiterlijk woensdag 1 februari binnen zouden zijn . Donderdag gebeld omdat de schaatsen niet binnen waren. In overleg nog een dag afgewacht.je raad het al nog geen schaatsen. Toen zaterdag maar gewoon schaatsen in de winkel gekocht want onze zoon wou toch wel eens een keer schaatsen. Toen de volgende week de schaatsen eindelijk kwamen ,hebben we die in overleg retour gedaan.Er werd ons belooft dat het geld direct retour zou worden gedaan , nu anderhalve week verder nog steeds ons geld niet terug .[ hier is verschillende keren over gebeld pim/ben het zou direct retour worden gestort!!]
Wij wachten nog steeds op ons geld,

Rated 3 out of 5 stars

Uiteindelijk goedgekomen...

Twee paar schaatsen besteld voor een leuke prijs!
Eén paar schaatsen werd vlot bezorgd, maar van het andere ontbreek ieder spoor... Op allerlei manieren geprobeerd om contact te zoeken (mail, customer service, telefoon, terugbelaanvraag), maar alles zonder resultaat. Na een aantal reviews te hebben gelezen, dacht ik te zijn opgelicht...
Tot ik een verzoek kreeg een beoordeling te schrijven! Want daarin stond een ander mailadres genoemd voor klachten. Hierop werd gelukkig wel snel en naar tevredenheid gereageerd. Heb nu uiteindelijk toch het tweede paar schaatsen ontvangen. (Al moeten we nu wel naar een kunstijsbaan, want het natuurijs is inmiddels gesmolten...)

Levering 1 dag! Super!

Donderdag besteld, vrijdag in huis! Geweldig! En dat terwijl half Nederland schaatsen zocht. Bovendien een zeer goede prijs!

gewoon goed !

ik had mn schaatsen besteld midden in de koudste tijd , nergens meer te koop in de winkels en bij sports24.nl nog wel verkrijgbaar voor een hele mooie prijs. en binnen 2 dagen had ik ze netjes in huis ! ik ben zeker zeer tevreden !

raar

Ik dacht een bestelling te gaan doen, schaatsen voor de kinderen 29,95 p.paar, maar twijfelde nog site weggeklikt.
Volgende dag dacht ik de schaatsen toch te gaan bestellen, bleek dat ze ineens 3 euro p.paar duurder waren geworden, maar beide dagen waren ze in de aanbieding.
Omdat ik ze ergens anders ook voor 29,95 euro heb gezien heb ik ze uiteindelijk daar gekocht.
Krijg ik een mail dat ik schaatsen heb gekocht bij Sports24, of ik een revieuw wil invullen of tevreden ben over mijn bestelling...???!!!!
Welke bestelling dan??? Maar als ik al deze berichten hieronder lees, ben ik blij dat ik ze uiteindelijk niet hier heb gekocht. Zonde dat Sports24 zó met haar klanten om gaat, want zo krijgen ze alleen maar negatieve reclame!

Zeer slecht

Ik heb vorige week maandag een paar schaatsen besteld nadat mij via de telefoon de uitdrukkelijke toezegging was gedaan dat die nog op voorraad waren en ik ze uiterlijk woensdag in huis zou hebben. Na vele malen contact te hebben gezocht (mail wordt niet beantwoord en telefoon niet opgenomen) krijg ik afgelopen maandag een kort mailtje dat de schaatsen niet geleverd kunnen worden, leggen de schuld bij de fabrikant en een normaal excuus kan er niet van af. Ik raad een ieder af hier iets te bestellen! Ik begrijp dat ze overvallen zijn door de schaatsdrukte en als ze dat ook aan de telefoon hadden laten weten was er niets aan de hand geweest, ze doen nu echter toezeggingen die ze niet waar kunnen maken en zijn vervolgens ook totaal onbereikbaar.

Slecht!

Ik heb een paar schaatsen besteld via de site, snel geleverd alleen de verkeerde maat. De pakbon had de juiste maat alleen de schaatsen niet. om te zorgen dat mijn kleine meid op tijd schaatsen had heb ik nogmaals een paar besteld. Dit keer ging het wel goed. 1e paar gelijk teruggestuurd, Nu 2 weken geleden en dan wordt het stil. Mail gestuurd naar pimsr@sports24.nl maar die reageren niet. Geld is wel dubbel afgeschreven. Volgende keer toch gewoon maar weer naar de winkel.

The Trustpilot Experience

Take a closer look