Sports24

See what reviewers are saying

Rated 2 out of 5 stars

Had 6 artikelen besteld. Twee bleken niet leverbaar. Geld wordt later (hoop ik) teruggestort. Van 1 artikel kreeg ik de verkeerde maat is op zich niet dramatisch maar netjes is anders. Ik k... See more

Rated 5 out of 5 stars

een goedenmiddag, ja dat klopt dat ik enige tijd geleden een bestelling heb gedaan, ondanks dat het een paar keer verkeerd is gegaan, ben ik uiterst tevreden over, de snelle service van de bestellin... See more

Rated 5 out of 5 stars

Onze oudste zoon van 7 schaatst met heel veel plezier op zijn mooie Nijdam hockeyschaatsen met verstelbare 34-37 schaatsschoen. Afgelopen dinsdag besteld en donderdag in huis! Zijn allereerste winter,... See more

Rated 5 out of 5 stars

De schaatsdrukte was overal al toegeslagen en veel modellen waren al uitverkocht. Ik zag deze comfortabele noren bij Sports24, weliswaar in 'junior' uitvoering, en hoopte dat ze breed genoeg zouden zi... See more

Company details

1. Internet Shop

Information provided by various external sources

Verschillende websites, veel producten! De scherpste prijs van Nederland! Levering binnen 24 uur, veilig en snel betalen met een van de 8 betaalmethodes!

Contact info

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

prima

we zijn erg tevreden over de afhandeling van de bestelling. 's avonds laat besteld en de volgende dag af te halen in amersfoort. de kinderen hebben heerlijk kunnen schaatsen.

Rated 1 out of 5 stars

De helft van de bestelling

Ik heb afgelopen donderdag 2 paar kinderschaatsen besteld. Zaterdag leverde men maar 1 paar schaatsen. Kinderen deden de deur open...het was geven en....wegscheuren. We waren gelijk beneden, maar 1 paar schaatsen. Wel een ander paar dan dat we voor onze dochter hadden besteld. Dat was nog niet zo'n ramp..........maar onze zoon had niets!
Ook meteen gebeld en ook wij kregen zo'n leuk bandje met "vanwege de schaatsdrukte......".
Ook formulier ingevuld via website.....eerst inlogcode aanvragen.
Vandaag 14-02-2012 paar keer gebeld en welk menu je ook volgt, je krijgt niemand te spreken!!!!! Waardeloos!!! "Wat een pech.....i.v.m. schaatsdrukte geld weg?"

Net op tijd

De kinderen zouden gaan schaatsen woensdag dus maandag nog schaatsen besteld. Dinsdag niets...balen... Maar woensdagochtend, net voor het middaguur kwamen ze toch dus perfect en precies op tijd!

Heel tevreden

Vorige week zondag schaatsen besteld voor onze zoon. Op woensdag werden ze geleverd. Net iets meer dan 48u. Prima toch als je weet dat wij in België wonen.
Heel tevreden over de ruime keuze, goede prijzen, correcte afhandeling!

Rated 4 out of 5 stars

niet 'morgen in huis', wel tevreden!

Maandagmiddag (6/2) kinderschaatsen (nijdam) besteld. De slogan 'vandaag besteld, morgen in huis' kwam me erg goed uit met al die ijspret. Maar helaas had ik de volgende dag nog geen schaatsen. Wel begrijpelijk met de run op schaatsen.
Woensdags mail ontvangen dat de levering 1 dag vertraagd was wegens sorteerproblemen. (als dat zo was, had ik ze dus woensdag moeten ontvangen...).
Donderdags (3e dag na bestellen) werden de prachtige schaatsen geleverd. Prima voor elkaar! M'n dochter blij, ik blij.
Pluspunt = de lage verzendkosten en goedkope prijs van de schaatsen!

Niets ontvangen!

Leuk dat alle slechte ervaringen van de site gehaald worden en de zogenaamde goede blijven staan. Gezien de slechte ervaringen bij dit bedrijf, geloof ik daar nl. niet zo in.

Ook schaatsen besteld bij deze firma. Nog steeds niets ontvangen! Bellen of mailen helpt helemaal niets en de centen gewoon weg dus! En dan ook nog een mail durfen te sturen voor een reactie!

Nijdam schaatsen

Voor onze drie kinderen 3 keer een paar Nijdam Schaatsen besteld, de schaatsen zijn op tijd geleverd, niet binnen de 24 uur maar wel binnen de 72 uur.
Prima schaatsen, prima prijs en correcte aflevering.
Onze kids zijn er erg happy mee!

Rated 2 out of 5 stars

Niet geleverde schaatsen,bedrag niet teruggeboekt

Ik zou het al betaalde bedrag van niet geleverde schaatsen z.s.m teruggeboekt krijgen, maar tot op heden ( een week later) is dit nog steeds niet gebeurd. Al 3 mails gestuurd en ook om een antwoord gevraagd, maar dit niet gekregen!
Zeer slechte zaak! Hoelang moet ik nog wachten op mijn geld!
Het minste was toch wel een antwoord op mijn mails!
Cummunicatie van dit bedrijf is zeker niet hun sterkste kant, je moet overal zelf achteraan.

Ik beveel play24 en sports24 niet aan bij anderen

Schaatsen gekocht. Niet op tijd binnen. Toen pas alle ellende gelezen op deze site. Iedere dag gebeld en aan het lijntje gehouden met allerlei beloftes. Uit eindelijk naar 10 dagen goed geholpen door [naam verwijderd]. (Bedankt [naam verwijderd]). Toch nog de verkeerde gekregen 1 paar van de 3 paar die ik besteld heb. Weer [naam verwijderd] gebeld die heeft de juiste opgestuurd en ik de foute weer retour gestuurd.
Nog net 2 dagen kunnen schaatsen voor het weer ging dooien het hadden er 10 kunnen zijn als ze zich aan de 48 uur leveren hadden gehouden.

Schande

Ik bestel nooit meer iets bij dit bedrijf! het is deze ster die ik moest geven niet eens waard!

Ik heb vorige week woensdag schaatsen besteld en ze vertellen op hun site vandaag besteld morgen in huis. Dat het dan wat langer duurt van wege de schaatsdrukt is prima en begrijpelijk. Een kennis van mij was de dag na de bestelling in de buurt van de winkel en dacht misschien kan ik ze wel meenemen. Hij heeft het dus gevraagd, maar ze waren al verzonden en ze zouden dus die dag en anders de volgende dag bezorgd worden.

Nu vandaag nog niks gehad en een zoveelste mail gestuurd waar mijn bestelling bleef. Krijg ik paar uur daarna een bericht terug( voor het eerst heel snel!) waarin staat:

U schaatsen zijn al een enige tijd niet meer leverbaar.

Echt niet te geloven dit echt werkelijk waar een schande!
Zo ga je toch niet met je klanten om! ik heb nog nooit zo'n slecht bedrijf meegemaakt en zal hier noooit meer bestellen en ook niet aanraden aan andere mensen

zeer tevreden

De elfstedentocht ging helaas niet door, maar verder kom er volop in Friesland geschhatst worden. Twee dagen na de bestelling werd de Nijdam schaatsen thuis afgeleverd. Heel veel schaatsplezier beleefd.

niet tevreden

Afgelopen donderdag 4 paar schaatsen besteld bij sports.24.
Gekozen voor een express bestelling van DHL met een 24h leveringsgarantie. Tot op vandaag niets ontvangen en niemand aan de telefoon kunnen bereiken. Op zaterdag via de mail een bericht dat de schaatsen nog die dag bezorgd zouden worden.
Helaas niet geschaatst afgelopen weekend. Wat ons betreft mag de hele bestelling retour en graag zien we de verzendkosten en de evt. retour verzendkosten vergoed.

redelijk

ik had 2paar schaatsen besteld, ze waren niet op voorraad werd mij verteld. Ik koos voor de andere optie- geld terug. Geen geld terug, de volgende dag toch schaatsen binnen, 1 paar maar niet de goede. Wel geld terug voor de andere schaats, de schaats die we binnengekregen hadden maar niet de goede was, toch gebruikt en zeker prima. Iedereen blij. Blije klant.

nog niets

het is alweer een aantal weken geleden dat ik schaatsen bestelde nu heb ik dus nog niets!!!! het moest een andere maat zijn dan ze hadden gestuurd en een paar kinderijzers erbij en ze hebben mij nog wel netjes gebeld dus niet geschaatst

Rated 3 out of 5 stars

2 paar schaatsen goed, 3de paar niet, play24 niet bereikbaar

De bestelling heeft er weliswaar 3 dagen over gedaan, de kinderen helemaal blij met hun schaatsen, 2 van de 3 paar waren dan ook prima. Echter het derde paar daar bleek het palletje waarmee je de maat verzet, lam te zijn, ik heb een mail verzonden hierover en ben een paar dagen bezig geweest om Play24 telefonisch te bereiken maar helaas constant in gesprek en de chat offline. Voor deze beoordeling wil ik best 3 sterren geven de 2 paar schaatsen die goed zijn daar is volop op geschaatst, maar door het slechte bereik van Play24 toch zeker niet meer sterren van mij op dit moment.

Uiteindelijk alles goed gekomen

2 paar Nijdam schaatsen besteld. Op tijd geleverd alleen verkeerde kleur (maakt niet echt uit). Heb wel de bestiging gemist dat ze inderdaad verzonden waren. Waren ook niet bezorgd op het bezorg adres maar op het factuur adres (maakte ook niet uit was toch thuis).

slecht.

ik heb hier laatst ook een paar schaatsen besteld maar die kwamen niet aan.
Eerst zeiden ze dat het een dag vertraging.
oke dat kan gebeuren maar na nog 2 dagen te hebben gewacht kreeg ik ineens een mail dat ze niet geleverd konden worden.
dat vind ik toch wel raar.
ze zeiden dat ik mijn rekening nummer moest doorgeven en dat ze het geld zouden terug storten.
tot op heden nog steeds niks terug gehad.

The Trustpilot Experience

Take a closer look