Studenter Kompagniet Reviews

TrustScore 4 out of 5

4.0

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Vi kørte studentervogn med Mads og Anders, som var med til at give os en uforglemmelig dag. De var imødekommende, og gode til at inddrage vores ønsker og behov på turen. Samtidig bidrog de med en... See more

Rated 5 out of 5 stars

Som forældre til studenterkørsel, kan man her føle sig tryg og i gode hænder. De 2 chauffører (Søren og Martin) er gennemført professionelle og alles sikkerhed i højsædet. De tager sig sikkert af unge... See more

1. Media & Publishing

Written by the company

Danmarks fedeste studenter-lastbiler og vi kører altid med 2chauffører for at højne sikkerheden.

Great

TrustScore 4 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

All reviews

8 reviews in the last 12 months

Write a review

Vi endte med at være 2 timer forsinket og med 5000kr mindre på kontoen

Mens vores chauffører var søde nok, blev vores vogntur ikke til hvad vi havde regnet med og vi endte med at skulle af med 5000kr mere.
Turen gik i gang tidligt om morgen og vi kørte da ud af- men i løbet af formiddagen fik vi af vide at en af rørene på vognen var blevet “bukket” og de ville ikke kører videre hvis ikke vi overførte 1000kr med det samme. Vi fik overført og kom videre. Men rimelig hurtigt efter fik vi af vide at tiden var gået… så vi skulle overfører 2000kr lige med det samme ellers ville turen stoppe - vi var måske halvvejs og allerede 1,5 time forsinket- vi måtte overfører og prøvede at få fart på. Men det var svært at nå tidsplanen når vi ikke fik af vide hvornår der var gået 15 min (det gjorde chaufførerne ikke opmærksom på og som fulde studenter er det svært at holde øje med..). Vi forsøgte at holde stemningen op og kom videre. På et tidspunkt valgte de så at smide en af studenter af vognen og ville ikke på noget tidspunkt af dagen lade hende komme på igen eller kører til hendes adresse- selvom at firmaet siger de burde have kørt hjem til hende eller lade hende komme på igen nogle stop efter. Samtidig blev vi mere og mere forsinket og det virkede heller ikke som om chaufførerne var interesseret i at vi kom frem til tiden.. der blev nemlig også “leget” lidt fra deres side. Da vi ramte aften tiden var vi 2 timer forsinket og manglede stadig 2 stop men vi fik at vide igen at hvis ikke vi overførte 2000kr så ville turen stoppe. Vi mente selfølgelig at vi skulle besøge alle på vognturen og måtte så overfører igen. Det endte med at vi var over 2 timer forsinket og betalte 5000kr mere end hvad vi allerede havde. Alt i alt var det en fantastisk dag - men frustrerende og meget svært at skulle beslutte og koordinere disse betalinger med lidt meget alkohol i blodet…

Jeg vil gerne bare advare fremtidige studenter - selvom studenterkompagniet er søde, så vælg en vogn hvor chaufførerne hjælper jer med at holde tiden! I kan ikke selv holde ordentligt styr på det og ender her med at miste flere penge.

Reply from Studenter Kompagniet

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at I trods alt havde en fantastisk dag, og at I oplevede vores chauffører som søde. Vi er selvfølgelig kede af, at betalingerne undervejs har givet anledning til frustration.

Der er dog nogle væsentlige oplysninger, som mangler i anmeldelsen.

Når man booker en studentervogn hos os, er 10 timers kørsel inkluderet i prisen. Hvis kørslen varer længere, skal den ekstra tid naturligvis betales. Det er ikke noget, der bliver opfundet undervejs, og det er heller ikke en ekstraregning, vi pludselig finder på, når dagen er i gang.

Disse betingelser bliver oplyst til klassens kontaktperson flere gange – både i forbindelse med bookingen og igen, når den endelige køreliste skal afleveres senest 30 dage før kørslen. Her gør vi også meget tydeligt opmærksom på, at ekstra køretid skal afregnes løbende og inden den pågældende ekstra tid påbegyndes.

Hvis resten af klassen ikke har været bekendt med dette, er det selvfølgelig beklageligt. Men så må vi samtidig konstatere, at klassens kontaktperson ikke har fået videregivet de informationer, som vedkommende har modtaget fra os.

Grunden til, at vi kræver betaling undervejs, er ganske enkel: Vi har gennem årene desværre haft meget dårlige erfaringer med at få betaling for ekstra timer efter endt kørsel.

Og selv om det måske kan føles irriterende at skulle betale ekstra midt under en festlig dag, kan vi naturligvis ikke fortsætte kørslen gratis. V Der sidder fortsat to chauffører, som skal have løn. lastbilen bruger fortsat diesel, og der er øvrige driftsomkostninger for hver ekstra time, vognen er på vejen.

Det samme gælder, når noget på vognen bliver ødelagt. Hvis der under kørslen sker en skade, som klassen er ansvarlig for, beder vi om, at den bliver afregnet med det samme. Også her skyldes proceduren dårlige erfaringer med efterfølgende at skulle forsøge at inddrive pengene.

Med hensyn til tidsplanen er det vigtigt at understrege, at det er klassens ansvar at overholde den køreliste og de tider, klassen selv har planlagt. Vores chauffører hjælper selvfølgelig gerne med at holde turen på sporet, men de kan ikke være ansvarlige for at holde øje med, om hvert enkelt stop varer 15 minutter – heller ikke fordi studenterne undervejs har fået alkohol. Det er netop derfor, kørslen og tidsplanen planlægges på forhånd.

Hvis man undervejs bliver 1½\-2 timer forsinket, bliver den samlede arbejds- og køretid tilsvarende længere. At der derfor skal betales for ekstra timer, bør ikke komme som en overraskelse, når dette på forhånd er meddelt klassens kontaktperson.

Vi vil dog gerne undersøge den konkrete episode omkring studenten, der blev bedt om at forlade vognen. Hvis vores chauffører har handlet anderledes end vores retningslinjer foreskriver, skal vi naturligvis forholde os til det.

Vi tager gerne kritik til os, når der er noget, vi kan gøre bedre. Men vi synes også, det er rimeligt at få med, at de 5.000 kr. ikke er en vilkårlig ekstraregning: 1.000 kr. vedrørte en skade på vognen, mens de øvrige 4.000 kr. var betaling for ekstra køretid ud over de 10 timer, der var inkluderet i bookingen.

Vi håber derfor også på forståelse for, at en studentervogn ikke kan fortsætte gratis, fordi den planlagte tidsplan skrider. Chaufførernes arbejdstid og lastbilens omkostninger stopper trods alt ikke, når de første 10 timer er gået.

Men vigtigst af alt er vi glade for, at I trods frustrationen beskriver selve dagen som fantastisk. Det er trods alt dét, en studentertur først og fremmest skal være.

Rated 5 out of 5 stars

kæmpe skud ud til søren & mohammed og…

kæmpe skud ud til søren & mohammed og max & anders! kørte to dage og de var simpelthen fantastiske 💗 godt humør hele vejen og tålmodige overfor de stive studenter.

Hej Laura og klasse😃,
Mange tak for den super gode anmeldelse. Jeg sender straks de rosende ord videre til de 4 chauffører.
Du/I må have en fantastisk god sommer😊

Platugler

Midt på turen krævede chaufføren 4500 kr for en højttaler der efter hans mening var vandskadet, ellers ville han ikke køre videre. Det er afpresning. Ingen ville have protesteret mod at betale for et reelt krav - efter turen var afsluttet. Men Studenterkompagniet valgte altså at sige betal nu - eller turen stopper. Det er ikke i orden!

Hej Niels,

Tak for din anmeldelse og fordi du tog dig tid til at skrive den.

Den pågældende højttaler blev desværre udsat for væske under kørslen og ophørte efterfølgende med at fungere. Da vejret den pågældende dag var tørt og uden regn, er vores vurdering derfor, at skaden skyldes væske, som er blevet spildt eller kastet på højttaleren under turen.

Af erfaring med tidligere skadesager er det vores faste praksis, at skader på udstyr afregnes på stedet, da vi ellers desværre ofte oplever, at skaderne efterfølgende ikke bliver dækket. Denne praksis blev fulgt i den konkrete situation.

Der var således ikke tale om afpresning, men om håndtering af en skade på udstyr i overensstemmelse med vores normale procedure for skader, der opstår under kørslen.

Den defekte højttaler står fortsat hos os, og du er naturligvis velkommen til at få den undersøgt eller repareret af en elektromekaniker eller et værksted efter eget valg.

Hvis højttaleren kan repareres billigere end erstatningsprisen på 4.500 kr., refunderer vi selvfølgelig forskellen med det samme. Skulle reparationen mod forventning vise sig at overstige dette beløb, vil merudgiften blive afregnet særskilt med en faktura.

Vores erfaring er, at moderne aktive højttalere indeholder betydelig elektronik og er meget følsomme over for væskeskader, hvilket ofte medfører omfattende skader på forstærker- og styreenheder.

Vi benytter normalt en professionel lydtekniker med mange års erfaring og eget værksted til vurdering af defekte højttalere. Hvis det viser sig, at højttaleren kan repareres, vil eventuel prisforskel naturligvis blive tilbagebetalt.

Under briefingen inden kørslen blev klassen informeret om, at der ikke måtte kastes eller spildes væsker på højttalerne eller andet udstyr, men dette blev desværre ikke overholdt.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at få højttaleren undersøgt nærmere eller ønsker yderligere oplysninger.

Henrik Olsen
Studenter-Kompagniet ApS

Niels og Michael var geniale

Niels og Michael var geniale! De gjorde det hele overskueligt og sikkert samtidigt med at de sørge for at vi var sikre morede os!

June 29, 2026

Reply from Studenter Kompagniet

Mange tak for de flotte ord, som er givet videre til Niels og Michael.
I må have en dejlig sommer.

Rated 5 out of 5 stars

Vi kørte vores studentervognstur med…

Vi kørte vores studentervognstur med studenter kompagniet og alt kørte bare som det skulle! De to vognmænd var utroligt søde og gjorde alt for at vores tur blev god. Inden turen var de altid hurtige til at svare på spørgsmål og mindede altid om rater i god tid. Ville klart anbefale. ☺️

Reply from Studenter Kompagniet

Mange tak for de rosende ord. Det betyder meget for os.
I må alle have en dejlig sommer.

Rated 5 out of 5 stars

Vi kørte studentervogn med Mads og…

Samtidig bidrog de med en stemning og et smil, hele dagen.
Vi følte os allesammen i trygge hænder, og de bragte os godt gennem dagen.

Mvh 3.G - Næstved handelsgymnasium

Hej 3G,
Mange tak for de rosende ord, som er bragt videre til vores chauffører.

Vognkørsel med Mads og Henning

Vi kørte vognkørsel i går og der havde vi chaufførerne Mads og Henning som simpelthen bare var fantastiske at køre med. De var rigtig gode til at sørge for os alle og hjælpe os med at overholde tidsplanen samt sørge for at vi alle fik en god vogntur.

Mvh 3.T Næstved gymnasium

June 26, 2026

Hej 3T
Mange tak for de flotte ord som er givet videre til de 2 chauffører.
I må have en skøn sommer herfra.

Chaufførerne Lars og Niels

Chaufførerne Lars og Niels!
Virkelig fantastiske og sjove chauffører! De vidste hvad de lavede, og vi fik en skøn dag! Det ene dæk på vognen sprang, men vi tog det roligt, fandt en løsning, fik et nyt dæk, og kunne hurtigt kørere videre igen! Helt klart anbefaling 🙌

June 26, 2026

Hej Nete,
Mange tak for de super flotte ord og anmeldelse som er givet videre til Lars og Niels.
I må have en skøn sommer.

Vælg et andet firma

Den 28.6.25 var vi 1.stop på studenterkørslen fra Næstved Handelsskole, hvor studenterne efter planen skulle ankomme kl 12.18. Vi var taget fra skolen i god tid, så vi havde tid til at gøre klar til at kunne modtage de forventningsfulde studenter. Chaufførerne Brian og Mads prioriterede at køre langt tidligere fra skolen, hvilket gjorde, at de allerede ankom 11.55. Som 1.stop er det helt uacceptabelt at komme SÅ meget før tid, og firmaet skriver netop på deres hjemmeside, at de kører til tiden. Vi var omme i haven og forberede det sidste, og hørte derfor ikke at de kom. Pludselig stod de i haven, og ingen havde taget imod dem! Virkelig skuffende! Vi fik ikke mulighed for at tage imod med flag osv, og det var vi selvfølgelig utrolig kede af, for den mulighed får vi ikke igen! Ikke mindst vores søn var påvirket af, at hans familie ikke var der. Totalt antiklimaks!
Jeg klagede i en mail til firmaet, men de har ignoreret min henvendelse.
Desuden fortæller de øvrige studerende, at chaufførerne også hos dem, på skift tog for sig af retterne - også uden at være blevet tilbudt noget. Helt igennem en ubehagelig oplevelse! Da de kørte herfra, brugte den ene chauffør endda lang tid på at fortælle om alle de regler, der er, hvilket jeg overhørte (kunne med fordel været gjort ved skolen, så havde tiden passet) Meget arrogant og nedladende tone, og han burde ikke køre med unge mennesker.
Gør jer selv den tjeneste og vælg et andet firma… der er bedre og billigere muligheder med mere behagelige chauffører, som kan starte kørslen til tiden, og i det hele taget være venlige og hyggelige. Det var Brian og Mads ikke, og firmaet er åbenbart ligeglade.

Reply from Studenter Kompagniet

Tak for din anmeldelse – vi er kede af, at dagen ikke levede op til dine forventninger på din søns vegne.

Når det er sagt, føler vi os nødsaget til at korrigere en række faktuelle fejl og misforståelser i dit opslag.

Først og fremmest: Vi er ikke blevet kontaktet af dig, hverken telefonisk eller pr. mail, som du skriver.

Vi har dobbelttjekket både indbakke og spamfilter samt telefoner.

Det havde ellers været god stil og god praksis først at række ud direkte til os for en forklaring, før man lægger en så hård og ensidig anmeldelse på en offentlig platform.

For en god ordens skyld kan vi oplyse, at klassens kontaktperson, Caroline, den 2. juni sendte os en mail, hvor hun bad om at rykke tiden fra kl. 12 til kl. 11. Det betød, at studenterne skulle forlade skolen kl. 11.30 efter en halv times pyntning af vognen – og ikke senere.

Efter planen skulle vi altså have ankommet kl. 11.48 hos jer, så at vi ankom kl. 11.55 var faktisk senere end det aftalte.

Vi har naturligvis en kopi af denne mail og fremsender den gerne, hvis du vælger at kontakte os direkte – og ikke blot gennem Trustpilot.

Det er selvfølgelig ærgerligt, hvis I i familien ikke har fået besked om, at tiden blev ændret – men det ansvar kan ikke placeres hos os eller vores chauffører. Vi følger altid den seneste opdatering, vi har fået fra klassens kontaktperson.

At vores chauffør gennemgik reglerne ved jeres stop, og ikke på skolen, skyldes ganske enkelt, at der ofte er støj og kaos på skolen, og at vi prioriterer, at alle studenter hører sikkerhedsreglerne klart og tydeligt. Det handler ikke om arrogance, men om ansvarlighed. Hvis det opleves som “nedladende” at forklare sikkerhedsregler, så vil vi hellere tage den kritik end at gå på kompromis med sikkerheden.

Hvad angår din bemærkning om mad og drikke: I de 13 år vi har kørt studenterkørsel, er det helt normalt, at vores chauffører undervejs bliver tilbudt en vand, en kop kaffe eller lidt mad – hvis det er sikkert og passende. Det er ikke noget, vi forventer, og det er bestemt ikke noget, vi kræver. Vi har aldrig modtaget en klage over det før – tværtimod bliver det ofte betragtet som en hyggelig del af dagen.

Vi forstår din skuffelse over, at I ikke nåede at tage imod studenterne, som I havde ønsket – men vi håber også, at du nu kan se, at ansvaret for det ikke ligger hos chaufførerne, men i en intern misforståelse hos jer om det ændrede tidspunkt.

Vi ønsker jer alt det bedste fremover – og sender naturligvis gerne den pågældende mail, hvis du kontakter os direkte.

Rated 5 out of 5 stars

Tak fra en curling mor ♥️ Vil bare sige…

Tak fra en curling mor ♥️ Vil bare sige sikke en service - sikke chauffører i søndags 🤩

På de unges tur i bl.a. Køge med sidste stop Amager. Fantastisk I tog pigerne med sikkert hjem til Køge… 🙏🏼

June 29, 2025

Reply from Studenter Kompagniet

Mange tak for de rosende ord

Chaufførerne Connie & Thomas, vogn ALFA

Chaufførerne Connie & Thomas

Vogn Alfa

Kæææft en god tur💙
Chaufførerne var de mest rummelige mennesker i verden, som gjorde turen endnu bedre. Kæmpe skud ud til vogn.

Venlig hilsen 3.A, Slagelse Handelsgymnasium

June 30, 2025

Reply from Studenter Kompagniet

Mange tak for de rosende ord som er sendt videre til Connie og Thomas

TAK!

1000 tak for endnu engang at være super professionelle, søde, sjove og ansvarlige og passe godt på vores unge mennesker. Jeg anbefaler gerne Studenter-kompagniet.

June 29, 2025

Reply from Studenter Kompagniet

Mange tak for de rosende ord. Det betyder utroligt meget for os. Super god sommer herfra

Fantastisk

Vi havde en super fed tur d. 28 juni. Anlægget var perfekt, og vi havde nok den flotteste vogn på skolen 🤩. Vores 2 chauffører var ambulance reddere, og der var styr på sikkerheden. Super god oplevelse og en klar anbefaling.

Reply from Studenter Kompagniet

Mange tak for de rosende ord og jeg sender videre til vores chauffører.
Super god sommer herfra

Meget tryg oplevelse

2 reddere, der kører studenterkørsel!
Helt utroligt trygt at modtage en flok glade studenter ved aftenens sidste stop, hvor chaufførerne sikrer sig at alle er okay, inden de kører derfra.

Reply from Studenter Kompagniet

Mange tak for de rosende ord😊

Virkelig professionelt firma

Virkelig professionelt firma. Der går op i sikkerheden mens de holder en fest med de unge. Alle arbejder inden for beredskabet, så man kan mærke der styr på det. Og de tager sig så godt af vores unge mennesker. Havde den bedste oplevelse.

June 28, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Dejlig og sikker oplevelse!

Vi kørte med studenter kompagniet her i 2024, og havde en rigtig god oplevelse. Vi kørte med Brian og Michael, og de var super søde til både at snakke og joke med os, men var samtidig også meget seriøse omkring deres arbejde. Vi følte os i meget trygge hænder, og havde en helt vildt god oplevelse. Som de også selv sagde er de der for at gøre vores dag god, og sørge for vi kommer sikkert hjem igen, og det formåede de i den grad. Vognen var også mega god, og de havde generelt bare styr på det hele! Helt klar anbefaling herfra!!

June 28, 2024

Reply from Studenter Kompagniet

Mange tak for de rosende ord som bringes videre til Michael og Brian.
God sommer herfra

5 store stjerner

Vores datter kørte lørdag d. 29/6-24 med Studenter-kompagniet, og vi som forældre må sige at det var noget af en overraskelse at se hvor seriøst de 2 chauffører tog deres job lige fra de mødte eleverne på skolen og til at vi mødte dem igen på vores stop sent om aftenen. På skolen gennemgik de sikkerhedsregler for dagen, og stod og hjalp dem op og ned med et smil selv meget sent om aftenen, hvor de unge var blevet godt berusede. Vores datter fortæller at de havde en fantastisk dag. Så 5 store stjerner herfra.

June 29, 2024

Reply from Studenter Kompagniet

Mange tak for de rosende ord.
God sommer herfra

Rated 5 out of 5 stars

Vores datter bookede deres…

Vores datter bookede deres studenterkørsel hos Studenter-kompagniet og det virkede til at der var styr på det hele fra start af, også på det vigtige omkring sikkerheden.
Inden afgang fra skolen gik de 2 chauffører op på ladet og fortalte om reglerne ombord herunder at de unge ikke skulle stå på bænkene og passe på hinanden. Det var således med tryghed vi sendte dem godt på vej.
På de andre vogne på skolen var der kun en chauffør og det virkede ikke til at han fortalte om reglerne og heller ikke omkring sikkerhed.

Undervejs blev de forsinket, da de ønskede at bade ved et stop hvor der var pool.

Allerede fra start regnede klassen med at de nok skulle køre en time over de timer de havde til rådighed og dette blev afregnet nemt og hurtigt med chaufførerne.

Ved vores stop hjalp chaufførerne både ned og op og jeg fik senere at vide at det gjorde de hele dagen.
Stor ros til firmaet og de 2 chauffører.

June 30, 2024

Reply from Studenter Kompagniet

Mange tak for de rosende ord.
God sommer herfra.

Take a closer look