Midt på turen krævede chaufføren 4500 kr for en højttaler der efter hans mening var vandskadet, ellers ville han ikke køre videre. Det er afpresning. Ingen ville have protesteret mod at betale for et... See more
Company replied
Vi kørte studentervogn med Mads og Anders, som var med til at give os en uforglemmelig dag. De var imødekommende, og gode til at inddrage vores ønsker og behov på turen. Samtidig bidrog de med en... See more
Company replied
Vi kørte vores studentervognstur med studenter kompagniet og alt kørte bare som det skulle! De to vognmænd var utroligt søde og gjorde alt for at vores tur blev god. Inden turen var de altid hurtige t... See more
Company replied
Som forældre til studenterkørsel, kan man her føle sig tryg og i gode hænder. De 2 chauffører (Søren og Martin) er gennemført professionelle og alles sikkerhed i højsædet. De tager sig sikkert af unge... See more
Company replied
Danmarks fedeste studenter-lastbiler og vi kører altid med 2chauffører for at højne sikkerheden.
Denmark
No recent history of asking for reviews
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
10/10.
Vi var færdige med at pynte op et kvarter før så de lod os køre før rundt i byen og hygge lidt uden ekstra regning. Chaufførene hjalp op og ned 24/7 hele dagen så ingen faldt og slog sig på noget tidspunkt. De var så gode til at stoppe når nogen havde glemt noget/tabt noget osv. godt humør og smilende. Vognen var fed & kom ret ren på trods af det var en søndag og nogle nok havde flækket den dagen før, så var den 9/10 ren. overall virkelig fed oplevelse.
TAK TIL STUDENTERKOMPANIGET!
Tak for en helt uforglemmelig oplevelse i leverede til vores vognkørsel d. 24/6-2022!
Intet minde end tak til de aller bedste chauffører Jesper og Anders, det var i aller højeste grad deres fortjeneste, at oplevelsen blev så god, tryg og unik!
Vi kørte i vognen Juliet, der var god plads, vi havde endda også kæmpe dj-set up med på vognen. Alle havde virkelig en fest.
Derudover har kommunikationen med firmaet været til perfektion.
Alt i alt har det været en fantastik oplevelse, med de sødeste chauffører. Kæmpe anbefaling fra hele 3.S Greve Gymnasium 19/22!
Skud ud til Jesper og Anders 🫶🏽
SYGT DÅRLIGT BEHANDLING AF DE UNGE
De unge er blevet taget godt i rôven af den her flok kale.... Snyder med tiden og hjælper ikke og prøver endda og lyve om de aftaler som er blevet lavet.. Også skulle de da have nogle ekstra penge i kontant...? Lidt mærkeligt når der på aftalen står at ALT forgår over MobilePay? hmmm
Også når der bliver sat belysning på sagen på Facebook kommer "chefen" eller hvad man vil kalde den spas`ser, som bare benægter alt i stedet for at komme med løsningsforslag, også kalder han bare folk dumme og curling forældre. Vildt hvor ligeglad man er med sit image? IKKE BESTIL DE HER, SÅ SKAL I BARE BETALE EKSTRA FORDI DE IKKE KAN FINDE UD AF AT STYRE DET HER LÒRT
Super søde, venlige og friske vognmænd. Fedt anlæg samt køler ombord. Klar anbefaling herfra!

Verdens bedste vogntur!!
Vi havde verdens bedste vogntur, med fremragende service og sikkerhed. Alt fungerede, chaufførerne var så fantastiske, og holdte tidsplanen til punkt og prikke! Vognen var mega fantastisk, god plads til alle, godt anlæg og plads til kolde drikkevarer. Folk havde en fest, og vil klart anbefale Studenter Kompagniet til alle fremtidige studenter, hvis de vil have en vogntur i verdensklasse!

Reply from Studenter Kompagniet
Afkrævede 5600 kr ekstra for en tur, der var forsinket en del, trods køreplan, som Studenter Kompagniet ikke forud for turen oplyser om er for lang og vil koste ekstra.. Kunne følge vognen på Snapchat og der blev kørt omveje. Der blev sprunget et stop over og turen endte ikke hvor det var aftalt. Studenter Kompagniet henviser til at man ikke kan afkræve betaling efterfølgende, da studenter da er spredt for alle vinde, men de har jo en kontaktperson og en kontrakt, hvor sådanne problemstillinger må være indskrevet. Svarer på klager uprofessionelt og lægger alt ansvar over på studenterne under kørsel. Når alt er aftalt på forhånd, så ligger ansvaret på firmaet, hvor der i forvejen er lagt 45.499 kr forud for turen, inkl. DJ gennem Studenterugen.
Forslag til Studenter Kompagniet: Aftal et depositum på 10.000 kr til brug ved ekstra køretid. Tilbagebetal resterende beløb efter kørsel.

Reply from Studenter Kompagniet
Verdensklasse firma der yder en fremragende service, både før og under vognturen. Uafklarede spørgsmål blev hurtigt besvaret, chaufførerne var fantastiske og vognen var lækker!👌🏻Vi havde den fedeste dag! Kan helt klart anbefales til kommende studenter❤️
Super fed vogn, søde chauffører, nem kommunikation og hurtig svar på spørgsmålene. Vil klart anbefale til fremtidige studenter!
Det er simpelthen så fin en vogn og nogle rigtig gode, chauffører, som var meget hjælpsomme, glade og kørte rigtig godt! Alt var i den skønneste orden, og vi havde en super god dag. Det har også være let hele vejen igennem, og meget dejligt at jeg altid har kunne skrive til dem og få hurtigt svar.
Fantastik oplevelse! Og super søde chauffører! Kan helt klar anbefales!
I sommer havde min klasse og jeg fornøjelsen af at køre med Studenter-kompagniet. Vores to chauffører sørgede for, at der fra start til slut var styr på sikkerheden.
Der var dog nogle misforståelser undervejs i form af ruten og antal købte timer, men det fik vi i fælleskab styr på.
Dog skal det siges vores chauffører var meget åbne og fleksible over for de små ændringer vi havde, og faktisk selv foreslog vi kunne køre ind til Storkespringvandet (et stop vi havde været nødt til at fjerne pga. tidsmangel).
Et kæmpe + fra vores side af var alle de fede “ekstra ting” vi fik med i pakken som kopholdere, kølere, bænke, højtalere og især slutrengøring! Disse ting var ikke alle noget vi kunne få andre hos andre selskaber.
Studenter-kompagniet var i den grad med til at fuldende vores store dag, og kan kun anbefale dem.
Stor ros til jer og jeres chauffører på GOLF
(Aurehøj 3M. d. 29/7-2019)
TAK for jeres bidrag med at fragte vores nyudklækkede studenter rundt i lørdags !!!
Fedt at se så lækkert og velplejet udstyr med super friske, skape og velbegavede unge chauffører, der stod klar til at hjælpe i enhver situation en-route.
Keep up the good work !!!!
Fantastisk service, min klasse og jeg manglede et alternativ til vores studenter vogn. Og stunderkompaniget var bare spot on, de havde et godt tilbud, og de var hurtig til at hjælpe os, og med en rigtig god tone !
Min klasse og jeg kørte for ikke så lang tid siden med studenter kompagniet, det var en virkelig stor og fed vogn! Den havde alt som lovet på deres hjemmeside, vi kunne høre vores egen musik, og holde vores øl kolde som egentlig var det vigtigste, det var så et mega bonus at der var kasser til vores tasker mm.
Det eneste der måske lige kan nævnes er at man skulle betale det sidste i kontant, samt hvis man vil have mere tid skal det også betales kontant, og det havde vi ikke med, vi klarede dog ruten på de 11 timer, så vi havde ikke brug for at betale mere.
De to flinke personer der kørte for os holdt øje med tiden så vi ikke kom for langt bag ud, og hjalp alle med at komme ned fra den høje vogn, derudover sørger de for rengørigen som er med i prisen hvilket er super dejligt, så skulle man ikke tænke på det efter 11 våde timer med en masse øl :D
Jeg vil klart anbefale den videre til andre, vi/jeg havde en helt igennem fantastisk tur med en masse minder, og sjove timer!! :D
super godt planlagt. da de kom med deres vogn, var der masser af tape og strips, som vi bare kunne bruge. der var super god lyd med nem tilgang via telefon (der var endda en indbygget telefonholder). super køleskab, med god størrelse. flinke og konkrete vognførere, som var gode til at hjælpe, ogs til at overholde tidsplan, så hvis vi brugte for lang tid et sted, så hyllede de med hornet, og så vidste vi at vi skulle ud. derudover stoppede de hver gang vi bad om at komme ud og tisse :D
alt i alt, så tak for en fantastisk tur!! :D :D
Vi havde den fedeste vogntur med Studenterkompagniet. Vognen var super god og havde det hele - godt anlæg, god plads, kasser til overtøj og tasker, kopholdere, kølebokse og skraldespand. Derudover var det rart, at vi ikke selv skulle stå med oprydningen ved turens afslutning og at der desuden var en hjælpende hånd fra chaufførene ved nedstigning fra vognen.
Dog var chaufførene også et minus ved turen, idet de ikke var synderligt servicemindede. Ved turens start havde de ikke styr på, om vi havde betalt sidste rate (der skulle betales kontant på dagen, hvilket var en anelse upraktisk) og derudover, havde de den forkerte ruteplan med. Undervejs var chaufførene ikke sat ind i, hvad vi havde betalt for og de mente derfor, at vi kun kunne køre til det tidspunkt, vi havde sat som sluttidspunkt på ruteplanen, i stedet for de 11 timers kørsel vi havde betalt for.
Der kom styr på det hele undervejs, men det var en smule ærgerligt, at en del af en ellers virkelig god tur, skulle gå med at forklare og forhandle med chaufførene.
Min klasse gav 25.000kr for vognturen, og vi er super tilfredse! Chaufførene var venlige og søde, og var nemme at koordinere med, og de var med på at vi skulle have en fest.
Ingen problemer what so ever, dog skulle man betale restbeløbet (12.500kr) kontant på selve køredagen, hvilket var lidt irriterende. Desuden skulle ekstra kørselstimer (udover de 12 timer man får med) også betales kontant, hvilket vi ikke vidste, og derfor ikke havde kontanter til, da vi stod sent på aftenen og ønskede flere timer.
Vognen var super fed og man kunne få lov til at hoppe og danse så meget man ville. Musikanlæget var også mega godt og vi kunne høre vores musik fra vores telefoner.
Alt i alt en stor fornøjelse at køre med, og noget jeg vil anbefale alle mine kommende studenter-venner om at bruge.