Kunne jeg give minusstjerner...
Kunne jeg give minusstjerner, havde jeg gjort det.
Vi fik sat en ny og lækker brændeovn op i efteråret 2022.
Mellem jul og Nytår 2022 begyndte det at regne ind, både ved skorstenen, langs vægge og det dryppede også ud af loftslamper.
Der gik en god uges tid før vi kunne få fat i nogen på grund af ferie.
Der kom en og reparerede taget. Troede vi. Men nej. Det regnede stadig ind. Og dryppede stadig ved skorstenen, langs væggen og ud af loftslamperne.
De kom tilbage og forsøgte at reparere. Det virkede stadig ikke.
Desværre er vi gode kunder og betalte de 32000kr med det samme - det skulle vi aldrig have gjort.
De nægtede at tage sagen direkte med os, det skulle gå gennem deres forsikringsselskab Alm. Brand som ligeledes nægter at betale fordi deres taksator ikke mener at der har været vand på loftet.
Hvordan det kan dryppe ud ved skorsten, ned ad vægge og ud af lamper - UDEN det er regn på loftet, er et mysterie jeg mangler at få opklaret.
Vi har fået repareret loftet indenfor, samt maling på vægge, for egen regning men søreme om ikke nu igen, efter sidste uges regn, løber det igen ned af væggene.
Og vi står med en håndværkerregning for udbedringer af loftet, som de ikke vil betale, samt et loft hvor det igen løber ned af væggene.
Tak for intet.
Desværre kan jeg ikke uploade billeder her, ellers havde jeg sendt dem. De ligger så på deres Facebook side - indtil de uden tvivl sletter dem.
January 29, 2024
Unprompted review