Brændeovnsshoppen Reviews

TrustScore 5 out of 5

4.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

5 store stjerner herfra. Kan absolut kun anbefale brændeovnsshoppen. De var super imødekommende og hjælpsomme hele vejen igennem. Service var i top og det samme med installation af pejsen! En af ska... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg kan varmt anbefale Brændeovns-shoppen. Aldrig har jeg mødt så effektiv og serviceminded en håndværker, som ham der satte vores nye ovn op. Han var ikke alene meget dygtig men løste også uforudse... See more

Rated 5 out of 5 stars

Så en havepejs - Jøtul Frøja - på firmaets hjemmeside. Jeg ringede med spørgsmål om lagerstatus og leveringstid, og fik hurtig klar besked. Lagde en ordre ind d. 25/8 kl. 11, og den 26/8 kl. 13:30 b... See more

Rated 4 out of 5 stars

Bestilt en gulvplade til indbygget pejs via deres web shop. Ingen fragtomkostninger ved bestilling i juni måned og så kom den lige til døren. Ventede en uge og hørte intet. Kontakte dem og de ville un... See more

1. Fireplace Store

Information provided by various external sources

Brændeovn og tilbehør til din ovn og pejs - online salg af brændeovne. Gulvplade, skorsten m.v. til ovne og pejse. Levering overalt i Danmark - Brændeovns-shoppen.

Excellent

TrustScore 5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

4 reviews in the last 12 months

Write a review

5 store stjerner herfra

En af skamolpladerne inde i pejsen var en lille smule beskadiget, men Brændeovnsshoppen sender en ny. Vi er SUPER tilfredse og glade for vores nye pejsindsats :-)

September 10, 2026
Rated 5 out of 5 stars

God rådgivning, skarp pris og god service.

Jeg har fået installeret en brændeovn for en uge siden, og alt spiller.

Prisen var væsentlig bedre end noget andet tilbud jeg fik.

November 11, 2025

Utrolig god service

Jeg havde bestilt en vare og fortrød, da målet skulle være anderledes.
Selvom varen var pakket, blev ordren stoppet og annulleret 👍😊

October 24, 2025

Ordentligt arbejde.

Hurtigt svar, med tilbud, på forespørgsel (email). Nemt at aftale, kom på dagen og til tiden. Venlig, ordentligt og professionelt arbejde. Udførte det aftalte og kontrollerede det øvrige. Helt perfekt!

Anbefales ubetinget.

February 12, 2025

Mange tak

Rated 5 out of 5 stars

Har købt en pille brændeovn 30/12-2024 super service i butikken , og da ovnen drillede lidt idag kom han med det samme og løste problemet . 😊
Kunne jeg fik han mere end 5 stjerner 😊

January 27, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Har netop haft service på en ovn…

Har netop haft service på en ovn leveret fra brændeovnsshoppen. Super oplevelse hele vejen - fra kontakt med butikken til udført reparation - efter garantiperiodens udløb uden beregning. Super service og vil klart anbefale brændeovnsshoppen til andre.

January 6, 2025

Virkelig god service

Virkelig god service i butikken. Dejlig hjælpsomme og imødekomne. Gav gerne 6 stjerner hvis man kunne.
Fik både hjælp og god vejledning.
Tak.
- Kristian

December 17, 2024

Dygtig servicetekniker.

Et bestilt service på vores pilleovn, blev lavet af en særdeles kompetent og serviceminded ung mand, meget omhyggeligt og professionelt - god oplevelse.

October 17, 2024

Reply from Brændeovnsshoppen

Mange tak, det er vi glade for

Fantastisk service

Vi havde nogle udfordringer med vores brændeovn og fik en super service. En forsendelse blev skadet i forsendelsen og det blev løst med det samme! Tak for det :-)

March 15, 2024

Rated 5 out of 5 stars

Vi var lige ved at skrotte vores…

Vi var lige ved at skrotte vores brændeovn, de ildfaste plader var helt færdige, luftbjælken bag i brændeovnen var der kommet store huller i, så den ikke brændte ordentligt, glasset var helt hvidt så man ikke kunne se ilden.
Så fandt jeg alle reservedelene (ny luftbjælke, nye ildfaste plader, et nyt glas) i Brændeovns shoppen.
Alle reservedelene kom hurtigt og godt emballeret.
Det var forholdsvis nemt at skifte reservedelene, så nu er brændeovnen næsten som ny, og vi har sparet en masse penge, og miljøet for en ny brændeovn.

February 9, 2024

Rated 5 out of 5 stars

Meget hurtig levering og forsvarlig indpakning…

Bestilte et komplet skamolsæt til vores brændeovn om fredagen og modtog pakken om lørdagen. Var lidt nervøs for at pladerne kunne blive beskadiget under fragten, men pakken var pakket meget forsvarligt ind fra afsenders side.

February 3, 2024

Hej Stefano.

Rated 5 out of 5 stars

vi har fået vores nye skorsten der…

vi har fået vores nye skorsten der ligner en halv million og har aldrig haft bedre træk i vores ovn - desuden var prisen over 3000,- lavere end det aftalte beløb. Vil bestemt anbefale Brændeovnsshoppen og får vi behovet ved vi hvor vi skal henvende os.

January 3, 2024

Hej Bo
Mange tak for de pæne ord

Rated 5 out of 5 stars

Kvaliteten og servicen er i orden

Jeg har netop fået foretaget rensning og service af min pilleovn til en yderst konkurrencedygtig pris. Kvaliteten og servicen er i orden og jeg kan kun anbefale andre at bruge Brændeovns-shoppen.

December 15, 2023

Mange tak