Bedrägeri - Oseriöst företag med konstig ägarstruktur
Sveriges Mobil på Fosievägen 6 i Malmö har förstört min mobiltelefon och erbjuder INGEN garanti. Efter lagningen startar telefonen startar om sig själv hela tiden och kameran har slutat fungera. Skärmens touch funkar knappt och vid videos så hackar telefonen till - Företaget använder sig av katastrofala Kina LCD-skärmar.
Jag ombads att åka in till lokalen på en Söndag vid en dialog med ägaren - Som inte dök upp vid bestämd träff. Jag skulle istället återkomma vid ett senare tillfälle då jag fick berättat för mig att de inte kunde hjälpa mig.
Ägaren verkar tro att hans kunder bedriver en taxiverksamhet och gladeligen vill köra fram och tillbaka till hans lokal trots att ingen garanti/hjälp finns.
Jag har sällan blivit bemött av ett så pass arrogant och oansvarigt företag att jag avråder alla som överväger att bli kund hos detta företag. Betala hellre ett par hundralappar med för garanti och ordentliga delar till er telefon.
Jag fick betala kontant och fick inget kvitto vid lagningen. Händelsen är anmäld till både ARN & skatteverket.