Besøget var en gave til et ældre familiemedlem. Vi bestilte to stjerneskud, som jf menukortetbestod af fiskefileter og rejer. Rejerne, brødet og dressingen var ok, men fiskefileterne var nærmest u... See more
Company replied
Konfirmationen for mine tvillingepiger gik over alt forventning. Vi ankom en halv time for tidligt og blev taget rigtig godt imod. Der var kun lavet et gavebord, men det fik de hurtigt ændret t... See more
Vi har netop haft et helt igennem fantastisk kroophold, hvor vi nød den overdådige fiske- og skaldyrsbuffet med fri bar samt en overnatning på et af kroens vidunderlige værelser. Allerede... See more
Replied to 42% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
Besøget var en gave til et ældre familiemedlem.
Vi bestilte to stjerneskud, som jf menukortetbestod af fiskefileter og rejer.
Rejerne, brødet og dressingen var ok, men fiskefileterne var nærmest uspiselige. Min gæst havde end ikke kræfter til at skære dem i mundrette stykker- så hårdt stegte var de, - smagte værre en de billige frosne fiskefileter fra supermarkedet.
Jeg bestiller ofte stjerneskud på restauranter og har aldrig oplevet et så ringe som det jeg/vi fik på Svostrup kro!

Reply from Svostrup Kro
Allerede ved ankomsten mærkede vi den helt særlige stemning – en kombination af ro, charme og ægte gæstfrihed, som man kun finder de steder, hvor værtskab virkelig tages alvorligt.
Personalet fortjener en særlig ros!!! De er ikke bare søde og imødekommende – de er oprigtigt nærværende og gør alt for, at man føler sig velkommen. Deres varme smil og hjælpsomhed skaber en atmosfære, hvor man straks slapper af og føler sig hjemme.
Maden var en oplevelse i sig selv. Fiske- og skaldyrsbuffeten var FANTASTISK – frisk, velsmagende og smukt anrettet. Hver eneste ret var en kulinarisk fornøjelse, og man kunne tydeligt mærke, at der var kælet for både råvarer og detaljer. Det er sjældent, man får lov at nyde så høj kvalitet i så afslappede og hyggelige omgivelser.
Værelset var lige så imponerende: rummeligt, smagfuldt indrettet og med en ro, der gjorde det let at falde helt ned i gear. Vi sov som sten.
Morgenmaden næste dag holdt samme høje niveau. Et lækkert udvalg af friske råvarer, hjemmelige smage og små detaljer, der gjorde det til en perfekt afslutning på opholdet.
Alt i alt har det været en oplevelse, vi vil huske længe – og helt sikkert vende tilbage til. Vi kan på det varmeste anbefale et ophold her til alle, der ønsker forkælelse, kvalitet og ægte krohygge på allerhøjeste niveau.

Reply from Svostrup Kro
Vi er lige kommet hjem fra et besøg på Svostrup Kro, forstår ikke de negative anmeldelser her. Vi fik serverer en super go' wienerschnitzel og kroens dessert med kaffe en virkelig god oplevelse. Det bliver ikke sidste gang vi besøger kroen.
Med hilsen fra
Anny og Erling Abrahamsen
Var til julefrokost på Svostrup Kro i går. Min svigermor havde inviteret, og jeg har så ondt af hende at hun måtte betale en formue for det, for det var simpelthen grotesk.
Sild, laks, og rejer som de ikke selv havde lavet var ikke ligefrem topkvalitet, men det gled da ned med lidt god vilje, men alt de selv havde lavet var uspiseligt. Simpelthen ikke noget man kan være bekendt at servere.
Kunne godt gå ind i en længere ting om at der blev serveret for lidt (der var ikke nok til antal kuverter), at det blev serveret i fingerbøl, og at der var alt for længe i mellem at der kom andet på bordet, men vil korte det ned til at sige at som standarten var at det faktisk kun var en fordel.
Skal jeg sige noget godt om oplevelsen, så er det om serveringspersonalet. De gør hvad de kan for at man skal føle sig velkommen, og godt behandlet. De fortjener ros, og kan ikke bebrejdes for de rædsler der kommer ud af køkkenet. Men det man kommer for er nu en gang maden, og af alle skrækkelige steder må man sige at Svostrup kro har scoret førertrøjen.
Hermed et trefoldigt FØJ!!!!
Ps. Vær opmærksom på at Svostrup Kro ved dårlig omtale ringer rundt og forstyrrer samtlige gæster de har numre til for at finde den "formastelige". Formoder de har opgivet at respondere herinde som følge af de mange dårlige omtaler man finder når man læser videre.
Svar til svar:
Hos nogle glider alt ned. Det samme som gør at visse politikere og brugtvognsforhandlere kan blive ved. Det er naturligvis op til jer, men personligt ville jeg tage de alt for mange kritiske røster op til overvejelse, og prøve at forbedre tingene fremfor at feje det under gulvtæppet. Det er måske bare mig, men som jeg ser det, er det den bedste måde at drive forretning på. I har rigtig meget godt at byde på på andre måder. Lad det også omfatte maden.
I ønskes en rigtig glædelig Jul.

Reply from Svostrup Kro
Bedste tartelet jeg nogensinde har smagt 😋😋😋
Jeg besøgte Svostrup Kro med min søster, min far og hans hustru. Vi havde alle fire en fantastisk hyggelig aften i en ægte, tryg og hjertevarm atmosfære med god mad og super betjening.
Personalet var flinke, smilende og tog sig generelt god tid til os, både ved ankomst og under middagen, selv om der var travlt i restauranten.
Vi startede med tarteletter til forret og fik en wienerschnitzel til hovedret, skyllet ned med et par gode store fadøl, hvor der var lidt af hvert at vælge imellem.
Maden var solid og smagte glimrende - særligt tarteletterne synes vi alle var verdensklasse.
Vi gik mætte og tilfredse derfra, og var alle enige om, at det bestemt ikke var sidste gang vi kommer på Svostrup Kro. Faktisk har vi booket et bord igen i aften (d. 18. oktober), hvor vi håber på endnu en god og hjertevarm kro-oplevelse. :)
Meget søde og venlige tjenere - de havde overskud til at være kække trods stor travlhed.
Maden er almindelig kromad - vi havde afgivet bestilling inden ankomst.
Vi fik i travlheden ikke givet drikkepenge- hvilket de fortjente!

Reply from Svostrup Kro
Har været til selskab på restauranten idag til kedelig smørrebrød hvor man selv henter brød og sætter sammen medtunmousse et par skiveskåret og lidt laks, dette efterfulgt af en kedelig tartelet og et par kager + ost til 375 per person. Dette er i sig selv ikke sindsoprivende dyrt, men godt nok en kedelig omgang.
Svostrup topper så med at tage 45kr for en alm flaskeøl, 32 kr for en sodavand og kaffen kunne selskabet selv betale for til 45kr per person. Vi kom til at betale alt for meget for noget der knap kan kaldes middelmådigt.
Der findes glimrende steder i området som ikke tager så meget for sig og leverer tilsvarende eller bedre kvalitet end Svostrup.

Reply from Svostrup Kro
Jeg havde fået et gavekort af mit arbejde til Svostrup kro. Jeg bestilte bord og vi tog dertil. Vi blev hurtigt vist på plads og mødte vores flinke og rare tjener Esper.
Vi fik fantastisk lækker og veltillavet mad. Lokalet var så hyggeligt med sjæl og charme. Vi fik rigtig fin betjening af vores tjener Esper hele vejen.
Bestemt et sted vi vil besøge igen og varm kan anbefale til andre.
Alt for simpelt stjerneskud ift ingredienser. Alt for dyr, skuffende oplevelse ift tidligere oplevelser Svostrup kro.
Elendig mad til prisen - virker slet ikke hjemmelavet af gode råvarer.
Wienerschnitzel tør med alt for meget panering og virkelig kedelig og smagsløs tilbehør. Rejecocktail og stjerneskud med samme kedelige dressing.Fiskefileterne var stegt for meget og også med for meget panering,
Uengageret betjening.
Kæresten og jeg fik rigtig god behandling og service under vores ophold. De tog hensyn til vores handicaps, og var meget venlige. Vi fik dejlig mad.
Rejecocktail og gryderet m pølser og bacon + kaffe. Mumz ❤️❤️❤️.
Kr 480.00
Glemte billede af rejecocktail. Øv. Den var ellers flot.
Lige ud til Gudenåen. 2 timers råhygge med tonsvis af myg, insekter og fluer.
Svostrup kro kan anbefales selv om det er et hårdt greb på feriepengene hvis man er på offentlig ydelse.
En af arbejdsferiens bedste oplevelser.
Jeg er fleksjobber og har haft råd til at spare op.
Det kan kun de færreste som nyder godt af andre folks penge 🤣
Jeg betaler dog min egen løn ved ansættelse i foreningen for Retssikkerhed - Betaler 600 kroner i kontingent hver måned - og så får foreningen råd til at udbetale min løn for 1 time pr uge hver måned.
Når jeg vinder i lotto så inviterer jeg jer allesammen. Så vil jeg bestille mindst 100 limousiner med eget lokum - og så skal vi hygge os, shoppe og bruge penge som aldrig før...
Nå- ønsketænkning, men uden håb for fremtiden så går vi i stampe.
Men Svostrup kro SKAL besøges igen
Knuz til jer alle ❤️❤️❤️
Stadig meget at ønske på servicen. Til kaffe og kage, uanmeldt, blot 4 personer. Der var slet ikke fyldt op. Alligevel var tjeneren stresset, hurtig og meget upersonlig. Det blev ikke bedre med ham der serverede og som vi betalte til. Magen til umotiveret og intetsigende betjening skal man lede længe efter. Kunne ikke engang få et tak og farvel udover læberne, da jeg havde betalt. Og prisen var ellers høj nok. Kaffe og te var ad libitum, men vi blev ikke tilbudt mere end det, vi fik fra starten. Mælken var i brikker i stedet for i kande. Det lever vi med, men det harmonerer ikke med en pris på hele 70 kr. for et stykke fin kringle.
Virkelig lækker mad og god betjening i skønne omgivelser, den gamle kro er spækket med stemning og portionerne er store.
Tradition efter mere end 30 år er slut. Ikke flere besøg her. Sidst var både betjening ringe og flæsket klart genopvarmet (mikroovn!?) Måtte selv finde personale og i en ny omgang var flæsket stegt tørt, det pulveriserede fuldstændig:(
Og når jeg ser tilbage på de sidste 4 gange har det være lidt i samme fure.
Månedens menu, svarede ikke til beskrivelsen på menu kortet. Kødet : sejt kunne næsten ikke skæres igennem, blev toppet med lever terrine ? som smagte som en skefuld leverpostej med små ristede løg drysset over. Grønsagerne ikke frisk tilberedte, indtørrede små seje tern. Pebersauce , meget stærk, overdøvede alle andre smage. Kartofler ikke nye som beskrevet. Forret : 2 hummerhaler ovenpå grønne ikke sprøde asparges. Dessert: velsmagende, anretningen på 2 plader bagt filodej var visuelt en uprofessionel oplevelse. Hele menuen var ikke pengene værd. Kejserens nye klæder !
Konfirmationen for mine tvillingepiger gik over alt forventning. Vi ankom en halv time for tidligt og blev taget rigtig godt imod. Der var kun lavet et gavebord, men det fik de hurtigt ændret til to.
Ejeren kom efterfølgende og ønskede begge konfirmander tillykke!
Maden var en standart Konfirmationsmenu, men hold da op det var lækkert. ALT maden var tilberedt til perfektion!!! Og smagte vidunderligt!
Hyggelige lokaler og idylliske omgivelser!
Ved afrejse kom der endnu en overraskelse, regningen nok noget billigere end jeg forventede!
Dette var første, men bestemt ikke sidste gang jeg holder fest på jeres smukke kro og med jeres fantastiske personale!
10 stjerner til jer!
Mvh Jan
Anmeldelse af Svostrup Kro – desværre en skuffende oplevelse
Vi har i mange år haft en særlig tilknytning til Svostrup Kro. I mine drengeår deltog vi hver år til Sankt Hans-aftener i krohaven, og gennem hele livet har vi valgt at holde vores familiefester på kroen altid med super gode oplevelser.
Derfor var det naturligt, at min onkel inviterede os til at fejre hans 96-års fødselsdag på kroen. Vi havde glædet os meget til en hyggelig aften i de velkendte rammer.
Vi havde bestilt bord til kl. 17.30, men ankom omkring kl. 17. Vi var ude og køre en tur og min gamle onkel skulle på toilettet, jeg sagde til han at der sker ikke noget ved vi kommer lidt før men jeg tog fejl.
Desværre blev vi mødt af en ældre tjener, som på en meget ubehøvlet og ubehagelig måde skældte os ud for at komme en halv time før. Dette satte en trist stemning for aftenen, allerede inden vi overhovedet var kommet på plads.
Heldigvis tog en yngre tjener senere over og undskyldte oplevelsen. Han var meget forstående gav os også ret, min mor klaget over det til han og han gav os 3 gratis sodavand – en gestus vi naturligvis satte pris på, men som ikke kunne rette op på den skuffelse, vi følte.
Vi havde glædet os til at nyde en dejlig middag med lam, som annonceret i menukortet. Men efter bestillingen kom tjeneren tilbage og oplyste, at lam desværre ikke var tilgængeligt, og hvis vi stadig ønskede det, ville det tage ekstra lang tid, da det skulle tilberedes fra bunden. Vi valgte derfor andre retter. Kort tid efter – måske otte minutter – blev maden serveret, men desværre var tarteletterne ikke varme, De blev sendt ud i køkkenet for at blive varmet, men kom tilbage med bløde skaller, hvilket ikke ligefrem forbedrede oplevelsen.
Alt i alt blev en aften, som vi havde set frem til, ødelagt af dårlig modtagelse, manglende service og skuffende madoplevelser. Det gør os kede af det at sige, at vi nok ikke vender tilbage til Svostrup Kro igen – en kro, som ellers har betydet så meget for vores familie.
Jeg er selv uddannet kok og har været restauratør i mange år, sådan behandler man bare ikke kunderne, når man tager ud skal man føle sig velkommen og afslappet og tages godt imod. Han kunne jo bare have sagt vi var nødt til at vente men at komme ind præciskl.17:30 🤣
Boret var dækket og vi forvente ikke hurtig mad lavet på 8 min men frisk lavet mad 🤔
Synes også det er lidt trist at se cocktailpølser der har været en tur i friture
Konklusion
ØV!!!
Meget fin og imødekommende service fra vi kom til vi gik. Vi var et selskab på 25 personer, og restauranten gav os en rigtig fin oplevelse. Vi fik rigtig dejligt smørrebrød med lækkert brød. Vi kommer igen🤗