See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Sikke en gang svindlere😡😡😡 Købte nogle printerpatroner fra dem, fik dem godt nok tilsendt…..ikke specielt billigt. Prøvede flere af dem, men de printede ikke rigtigt, ringede til dem og brugte n... See more

Rated 1 out of 5 stars

De fremsendte såkaldte high capacity toner koster 4 gange så meget som de originale. Dette uden der er et større indhold. Desværre tjekkede jeg ikker nettet inden jeg hoppede på den ihærdige sælg... See more

Rated 1 out of 5 stars

Har købt nogle patroner som jeg blevet lovet virkede på min printer. Ingen af patronerne virkede. De ringere flere gange hvorefter jwg ber dem om at stoppe med at kontakte mig. De bliver ved med at ko... See more

Company details

1. Business Services

Information provided by various external sources

Thrusty er en seriøs og professionel virksomhed med dygtige medarbejdere der løbende holder sig opdateret med de nyeste toner produkter, samtidig me

2.3

Poor

TrustScore 2.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

Sikke en gang svindlere😡😡😡

Sikke en gang svindlere😡😡😡
Købte nogle printerpatroner fra dem, fik dem godt nok tilsendt…..ikke specielt billigt. Prøvede flere af dem, men de printede ikke rigtigt, ringede til dem og brugte nok 1,5 time i telefonen på en dame der blev ved med at sige det nok var min printer det var galt med. Til sidst aftalte vi at de skulle kreditere dem og sende en returlabel. Det er aldrig sket, på trods af gentagne aftaler om det, og nu har de faneme været så frække at sende mig til inkasso…..ja, så har jeg jo prøvet det også…..for sølle 1095kr😡😡😡
Jeg skulle have læst deres anmeldelser før jeg handlede med dem.
Min anbefaling: handel IKKE med disse bondefangere, der er mange andre firmaer der ikke snyder folk. Føj siger jeg bare.

June 1, 2025

TOPPEN AF ELENDIGHED!!

Det mest elendig jeg nogensinde har oplevet!!
Jeg harALDRIG prøvet noget lignende.
De ringer med “et godt tilbud” - hvortil jeg siger, at jeg har en del liggende til min gamle printer (også fra Thrusty).“Dem sender du bare til os, så udligner vi de to forsendelser og sender en ny faktura til dig”.
Det sker så aldrig!!
Jeg sender pakkerne med de gamle patroner - den kommer retur, fordi de ikke afhenter dem i pakkeshoppen. Dette sker to gange.
Jeg kontakter dem flere gange, og får hver gang af vide, at jeg skal ikke gøre yderligere, og jeg skal ikke betale mere.
Jeg beder om ALDRIG at blive kontaktet af dem igen - hvilket de dog stadig bliver ved med at gøre..
Nu vælger de så at sende et trusselsbrev, hvor de truer med at sende mig til inkasso.
Tak for det - pga jeres udulighed!! Så har man hørt det med.
Jeg kommer ALDRIG til at købe noget her igen, om jeg så skal gå over til at skrive med blyant og kuglepen, og vil også anbefale alle andre at holde sig langt væk fra dette firma.
Den værste måde at drive virksomhed på - at jeg nogensinde har oplevet!!!!

June 16, 2025

God kundeservice

God kundeservice, og et stort ønske om at løse problemet med vores printer.
Var opsøgende på at høre hvordan det gik, indtil det var løst.
Hurtig respons når der skal sendes nye toner

March 18, 2025

Advarsel

Thrusty er dygtige sælgere over telefonen, men deres produkter er kopivarer og virker ikke. Du har ingen returret på deres produkter og dette er dit eget ansvar at være opmærksom på. Lige så søde og servicerende de er på telefonen, når der skal sælges - ligeså agresive og ubehagelige er de, når vi konfronterer dem med at produkterne ikke virker. Jeg sendte patronerne retur og bad dem ikke kontakte os igen, men alligevel ringer de igen og igen. Jeg kan absolut ikke anbefale at man handler med Thrusty.

November 24, 2023

Gå langt uden om Thrusty

Vær obs på, at Thrusty ikke har en fortrydelsesret på købet. De ringede og bildte os ind, at de havde et knaldtilbud på blækpatroner. Da de kom virkede farvepatronen ikke og det viste sig, at vi kunne købe dem billigere i Føtex. Vi ville derfor gerne have pengene retur på uåbnede patroner, hvilket ikke kunne lade sig gøre. Ej heller på den patron som ikke virkede. Sælgeren var der ud over aldeles ubehagelig. Et firma vi kun kan anbefale man går langt udenom.

January 24, 2023

Meget professionel

Meget professionel, venlig og imødekommende medarbejder som alt hvad de kan for hjælpe deres kunder. De tager kontakt til teknikeren og sætter sig ind i tingene for dig, hvor de derefter guider dig igennem når du står ved din printer. Vi havde problemer med en brother printer som lavede en gul streg når den printet. Ved hjælp med af guidens og billeder, blev problemet løst over telefonen og nu virker printeren som den skal.
Så længe man holde kontakten er alt muligt, blev ved med det gode arbejde og tak for hjælpen.
Mvh Restaurant Bryggen Anno 2019

March 31, 2022

Uprofessionelle

Uprofessionelle. Andet kan ikke siges. Og de søger altid en ny medarbejder hver uge. Enten fordi medarbejderen bliver opsagt, eller ikke orker de arbejdsvilkår

March 27, 2022

Printer problemer

Efter mange problemer med vores printer, er vi blevet guidet godt gennem "junglen", og er endt med et super resultat. TAK

March 24, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Nødebo Kro er en glad og tilfreds…

Nødebo Kro er en glad og tilfreds kunde.
Altid god service hos Thrusty og hurtig levering.
Har også fået gode råd om køb af ny printer, er meget glad for at have valgt den anbefalede Brother J6947DW.

February 16, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Thrusty ringer flere gange om ugen og…

Thrusty ringer flere gange om ugen og er meget pågående og næsten umulig af slippe af med selv om jeg fortæller jeg ikke er interesseret i nogen handel med dem. Håber de efter sidste samtale slutter med ringe til mig.
Ole
DANSK VVS IMPORT A/S

January 19, 2022
Rated 1 out of 5 stars

blev ringet op af deres sælger og…

blev ringet op af deres sælger og valgte at tjekke dem på trustpilot og ud fra at næsten 50 % er 5 stjerneran og 50 % et stjerne. lugter det langt væk af svindel og humbuk men bekymrende at de har så nemt ved at give sig selv topkarakter der burde trustpiolet at oppe sig og få renset ud i alle de falske anmeldelser

June 17, 2021

Take a closer look