See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Sikke en gang svindlere😡😡😡 Købte nogle printerpatroner fra dem, fik dem godt nok tilsendt…..ikke specielt billigt. Prøvede flere af dem, men de printede ikke rigtigt, ringede til dem og brugte n... See more

Rated 1 out of 5 stars

De fremsendte såkaldte high capacity toner koster 4 gange så meget som de originale. Dette uden der er et større indhold. Desværre tjekkede jeg ikker nettet inden jeg hoppede på den ihærdige sælg... See more

Rated 5 out of 5 stars

Meget professionel, venlig og imødekommende medarbejder som alt hvad de kan for hjælpe deres kunder. De tager kontakt til teknikeren og sætter sig ind i tingene for dig, hvor de derefter guider dig... See more

Company details

1. Business Services

Information provided by various external sources

Thrusty er en seriøs og professionel virksomhed med dygtige medarbejdere der løbende holder sig opdateret med de nyeste toner produkter, samtidig me

2.3

Poor

TrustScore 2.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

Dårlig oplevelse

Dårlig oplevelse. Patronerne var ikke kompatible med vores printer, på trods af jeg blev guidet til at vælge rigtigt. Da pakken ankom kunne printeren ikke læse patronerne, sikkert fordi det er et kopi-produkt. Da jeg ikke havde mod på at prøve nye patroner og bare gerne ville sende varen retur, bliver jeg oplyst at der ingen retur-ret er og at det er mit eget ansvar at være opmærksom på dette. Forklaringen lød desuden på, at vores printer var for gammel. Det er irriterende og spild af arbejdstid at skulle rode med det. Vi købte efterfølgende de ægte patroner i el-giganten og printeren virker (som altid) fint igen. Vi har efterfølgende prøvet at forklare det til Thrusty over telefonen, men de er ikke lydhøre og forstår ikke, hvorfor vi ikke ønsker at prøve nye patroner fra dem....

May 19, 2021
Rated 5 out of 5 stars

Jeg har købt blæk hos Thrusty igennem…

Jeg har købt blæk hos Thrusty igennem vel nok snart 10 år. Jeg nyder den dejlige kundeservice, hvor der efter ordren er placeret også er tid til lidt hyggesnak. Thrusty ved, hvornår de skal ringe til mig, og det passer altid, for jeg er altid tæt på at løbe tør for blæk, når de ringer. En enkelt gang har jeg oplevet at modtage en forkert farve. Det blev dog håndteret meget seriøst. Uden problemer fik jeg den ønskede farve. Jeg giver Thrusty mine varmeste anbefalinger.

March 23, 2020
Rated 5 out of 5 stars

Vi lige dele en god oplevelse med…

Vi lige dele en god oplevelse med Thrusty.dk, det er ny ejer og firmaet forvekles med det gamle Thrusty , 2 søde piger der står på spring for at løse evt. ombytning af toner super søde, giv dem en chance igen mvh. Rene´Stenlandsdal ApS

March 23, 2020
Rated 1 out of 5 stars

Skal aldrig købe af dem igen-patronerne…

Skal aldrig købe af dem igen-patronerne virkede ikke -farve flød ud på papiret -kunne ikke få patronerne byttet elller krediteret De blev ved med at sige jeg skulle slå noget fra på printer-så de kunne tage ukurente patroner.de havde bestemt ikke oplyst om at det ikke er originale patroner.spild af penge-trods det har de efterfølgende ringet for at sælge mig flere.

February 28, 2020
Rated 5 out of 5 stars

Er meget tilfreds med at være kunde hos…

Er meget tilfreds med at være kunde hos Thrusty. Har købt hos dem i mange år. De er altid klar til at løse hvad problemer, der end opstår. Kan de ikke lige svare på det man spørger om, undersøger de det med det samme og vender hurtigt tilbage med svar. Jeg kan kun varmt anbefale at handle med Thrusty.

January 21, 2020
Rated 1 out of 5 stars

Intet virker! Ik til at stole på!

Har købt nogle patroner som jeg blevet lovet virkede på min printer. Ingen af patronerne virkede. De ringere flere gange hvorefter jwg ber dem om at stoppe med at kontakte mig. De bliver ved med at kontakte mig, hvorefter jeg skal hører på en sur sælger blive fornærmet over jeg ikke vil hører på hendes salgstale. De sælger uægte varer som ikke kan returneres eller virker som lovet. Vil aldrig købe noget af dem!

December 10, 2019
Rated 1 out of 5 stars

Hold da kæft en simpel firma

Hold da kæft en simpel firma, først fanger de ikke adressen som de ringer til, uopfordret !!!! Og dernæst sender de (gudfader i skuret) en rykker på varer, men skriver samtid, at det kan være deres egen fejl !!!!!!!!!!!!!!! Hvor f..den er de fra ??? lige landet fra neptun el. mars :-(

August 26, 2019
Rated 1 out of 5 stars

Hold da op en aggressiv markedsføring.

Hold da op en aggressiv markedsføring.
To sælgere der ringer på 1 uge, selvom jeg oplyser, at jeg ikke skal have noget.
Uægte patroner der spilder farve i printeren, som herefter skal have den store rengøring.
Når man beder dem om at holde op med at ringe, så ringer de fortsat, bare fra et andet telefonnummer.
LAD VÆRE MED AT HANDLE HOS TRUSTY.

April 5, 2019
Rated 5 out of 5 stars

Så reddede Thrusty.dk min r..

Så reddede Thrusty.dk min r... igen, ikke nok med at de har leveret alle mine printerpatroner lige når jeg skal bruge dem, gennem de sidste mange år, nu kunne de også sælge mig en ny printer til en super skarp pris, hold nu op jeg er glad for at handle hos jer <3

June 19, 2018
Rated 4 out of 5 stars

Jeg har flere gange købt farvepatroner …

Jeg har flere gange købt farvepatroner her og der har ikke været problemer med dem, de er også meget søde og høflige at tale med. jeg har en gang bestilt noget forkert, heller ikke her var der problemer, jeg sendte retur og fik straks en KN
BP-regnskabsservice
Bente Petersen

January 24, 2018
Rated 1 out of 5 stars

Uægte produkter der skader din printer.

På trods af at den "søde" sælger informerede om at det var originale produkter, så kommer printeren konstant med advarsler om at produktet er uægte. (det er ikke originale produkter) Deres forslag var at slå printrens advarsler fra inde i windows. Nej tak. Ydermere er der en konstant lækage fra patronerne, så et hyppig rensning af printeren er nødvendig. Imens man har en klagesag kørende hos dem fortsætter de med at sende rykkere ud.

Hold jer langt væk.

January 17, 2018

God service!

Når god service er ligeså vigtigt som et godt produkt!
Hurtig levering, hjælp til at installere produkter, god kundeservice - og ingen problemer ved reklamation. Er super godt tilfreds hele vejen rundt!

September 26, 2017

Take a closer look