Tommerup Efterskole Reviews 27

TrustScore 2.5 out of 5

2.4

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Tommerup Efterskole er desværre ikke en skole som vi kan anbefale. Skoleåret startede fint - søde lærere, gode kammerater og god faglig læring. Men efterhånden ændrede det meste sig og fler... See more

Rated 1 out of 5 stars

Tænk dig meget godt om inde du vælger tommerup efterskole!!!! Tommerup-efterskole har stort set ingen udannet lærer. Fagligheden er så dårlig. Der er på under en uge 3 af lærerne der har sagt... See more

Company details

1. School

Information provided by various external sources

-Den fynske skole for teater og musik

2.4

Poor

TrustScore 2.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

Rated 2 out of 5 stars

En venlig anbefaling

Steg bacon i olivenolie i en tykbundet gryde ved middelhøj varme. Tag baconen op og lad den dryppe af på et stykke køkkenrulle.

Kom løg, hvidløg og timian i gryden med baconfedt og steg det under omrøring, til løgene er bløde.

Tilsæt kødet og brun det, hæld rødvinen ved og lad det koge lidt ind. Tilsæt soltørrede tomater, balsamico og hakkede tomater. Skær den ristede bacon i små tern og kom den tilbage i gryden.

Læg låg på og lad det simre i en times tid ved lav varme. Hold øje med, at det ikke koger tørt, tilsæt lidt ekstra rødvin eller fx lidt grøntsagsboullion. Hvis saucen er for våd, så tag låget af og kog lidt op, mens spaghettien gøres klar.

Kog spaghetti efter anvisning på pakken. Server pastaen i dybe tallerkener med bolognese, et stænk olivenolie og masser af friskrevet parmesanost.

---Eller---

Uanset om bøffen er frossen eller fersk, er det vigtigt at bøffen kommer op til rumtemperatur inden stegning. Hvis den er fersk fx, er det derfor en god tommelfingerregel at tage bøffen ud af køleskabet MINDST 20 min inden stegning. Hvis bøffen er iskold i midten ved stegning, kommer man let til at overstege den på ydersiden, for at få varme hele vejen igennem, og det ødelægger det hele.

Kom godt med salt og peber på begge sider af bøffen. Vær opmærksom på at man under stegning mister op mod 30% af kryderierne, så sørg for at være generøs med salt og peber.

Tag din pande og sæt på komfuret (en alm. pande er fin, men en grillpande giver det bedste resultat). Herefter skal der tændes op på fuld skrald! Det er vigtigt at man kommer op på høje temperaturer, ellers koger man bøffen i stedet for at stege den. Når panden lige akkurat begynder at småryge lidt, er du klar til at gå igang.

Kom lidt olie på panden. Ved disse høje temperaturer brænder man smør, så derfor starter man altid med olie. Kom herefter bøfferne på panden, og giv dem 30-45 sek. ved fuld varme på begge sider. Dette er med til at give skorpe, hvori en stor del af smagen sidder.
Skru derefter ned på ca. halv styrke, og sørg for at vende bøfferne mindst en gang i minutet, så de bliver stegt jævnt.

Hvidløg og timian tilføjes mens panden stadig er godt varm, og lad det stege med i olien. Herefter tilsættes gode mængder smør, lad det smelte til det bruser op. Tag en ske, vip panden let i mod dig selv, og overhæld bøffen med smøret. Evt. tag et af hvidløgene og kør det over bøffen.

Alt efter hvordan du godt kan li din bøf, skal man til at overveje at tage den af panden nu. Man kan mærke på kødet hvornår bøffen er færdig ved at trykke på bøffen med sin finger. Alt efter hvad du er til, kan du her se hvordan bøffen skal føles når du trykker forsigtigt på den.

Når bøffen er som du gerne vil have den, tager du den af. Lad bøffen hvile mindst lige så længe som den har været på panden. Evt. overhæld bøffen med safterne fra panden en sidste gang. Herefter er den klar til servering. Enjoy!

March 4, 2026

Vedrørende fodboldlinjen

Denne efterskole er så elendige til fodbold. Vores tredje hold på ringe efterskole gennem røvpulerede dem fuldstændig. Og hvis man ikke skulle tro det, er ringes tredje hold ekstrem hamrende dårlige, og bliver kaldt for kageholdet. Men formår stadigvæk at smadre tommerup fuldstændig 5-1. Deres målmænd var værre end Karius (reference), som en af de andre andmeldelser her på siden ligger vægt på. Tak til tommerup. De installerede selvtilleden i ringes tredjehold, og der er håb for fremtiden. GG. God stemning på lægterne tho!!

February 19, 2026
Rated 1 out of 5 stars

den her dårlige afførings efterskole er…

den her dårlige afførings efterskole er så dårlig. Maden smager af afføring og røvsved, der er svamp på væggene på badeværelset og hvis man siger det, maler de det bare over. Her i vintertiderne er der ikke varme på radiatorerne så alle dør af kulde. Lærene er sygt dårlige og ikke pædagogiske fx hvis man har feber gir de ikke en lov til at melde sig syg før der er gået 4 timer. de har det med at eksperimentere meget med maden og det smager altid af afføring, bræk, tis, røvsved, smegma og i det hele taget alt klamt man kan finde på fx fik vi ostesuppe hvor osten var blåskimmelost man får også tit diarre og de her dårlige toiletter stopper af ingenting så fx hvis man bor på drengegangen aneks og man skal skide kan man ikk trække ud og toilettet stopper og så er der afføring over alt. vi taber også alle vores fodboldkampe og vi har en dum mongol tysker målmand der ikk kan redde en bold. jeg anbefaler ikk denne her efterskole den er klam og lærens er sygt mærkelige.

January 10, 2026

Undgå Tommerup Efterskole

Forfærdelig dårlig efterskole vælg den aldrig, hvis du gerne vil gå på en god efterskole så tag alle andre skoler end Tommerup, lærerne er meget søde men undervisningen er ekstremt ringe og uden mening, det er en meget gammel skole med elendige faciliteter og små værelser, det føltes som et fængsel. Der sker ingen ting og det er kedeligt. Og maden er fuldstændig uacceptabel det er fængsels mad man får serveret. Nogle af lærerne opførere sig mærkeligt og med mangel på pædagogiske evner og formegentlig også uden uddannelse. Man synger hele tiden i foredragssalen og beder fadervor morgen og aften man bliver hjernevasket af lærerne og deres holdninger og deres mærkelige historier med at de har set nisser og at en lærer skulle have set et darth vader lignende monster på en klassetur. Der er bare generelt noget helt galt med skolen det er gået over stregen synes jeg.

November 30, 2025

Kan desværre ikke anbefales

Tommerup Efterskole er desværre ikke en skole som vi kan anbefale.

Skoleåret startede fint - søde lærere, gode kammerater og god faglig læring.
Men efterhånden ændrede det meste sig og flere af lærerne viste sig ingen pædagogisk indsigt at besidde.
Og dem som skulle varetage elevernes trivsel i familiegrupperne, skabte i stedet mistrivsel og øget mobning.

Der var ingen fleksibel eller empatisk styring fra skolens side,
men i stedet en kategorisk hård og principiel linje, som var lagt uden hensyn til elever, lærere eller trivsel generelt.

Der er ingen grund til, at remse alle skolens problemer op her, men listen er lang.
Skolepengene blev dog opkrævet hver måned uden problemer.

July 29, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Tommerup er et godt valg!

Tommerup er det bedste valg jeg nogensinde har taget!
Du bliver mødt af nogle lære der virkeligt vil dig det bedste og det er der ingen tvivl om allerede fra start. Lærerne sørger for at alle os elever bliver rystet godt sammen og alle fungerer super godt sammen.
Jeg har gået der i to år og ville aldrig bytte de år væk for noget andet!

July 1, 2021
Rated 1 out of 5 stars

Tænk dig meget godt om inde du vælger…

Tænk dig meget godt om inde du vælger tommerup efterskole!!!!

Tommerup-efterskole har stort set ingen udannet lærer. Fagligheden er så dårlig. Der er på under en uge 3 af lærerne der har sagt op.

Da jeg starte på tommerup havde de 2 dygtig uddannet danske lærer - en til vær 9 klasse (der er 2x 9 klasser) da jeg skulle til mine dansk eksamener havde vi ingen dansk lærer. De har begge sagt op. Så jeg skulle tag min danskeksamen med vores viceforstander om ikke engang kunne den rigtig definition på det emne jeg skulle op i.

Derudover har jeg oplevet nogle ubehagelig ting som elev - som tommerup ikke har gjort noget ved har fx blevet kaldt tyk, fået kaste en mental stol efter mig, blevet digital mobbet af de andre elever, blevet lukket ude af de andre elever fra fælleskabet og mange andre ting. Men tommerup har ikke gjort noget ved det og når mine forælder har skrevet til tommerup er mine forælder blevet ignoreret.

Jeg gik på tommerup i 2 år og da jeg stoppet græd jeg af glæde for jeg aldrig skulle tilbage

June 24, 2021

Det bedste!

Jeg er så glad for at jeg valgte Tommerup efterskole. Jeg savner det helt afsindigt! Det er simpelthen bare et fantastisk sted, hvor der er plads til hver og en af sin slags. I min årgang blev der hurtig ryddet ud af de typer som overtrådte reglerne, ud med dem og så var det ellers bare den helt fantastiske blanding af mennesker. Skolen er har et kristent livssyn, hvilket vil sige man synger salmer og samles dagligt over sang eller bøn. Det kan skræmme nogle, men selvom man ikke går op i religion er det noget af det bedste jeg har gjort for mig selv. Man går virkelig igennem en kæmpe udvikling og værdsætter nogle helt andre ting. Man får et sammenhold med både elever og lærer der ikke kan sættes ord på.
I min årgang var der ikke hverken kliker eller noget der ligner, alle snakkede sammen og respekterede hinanden, det var simpelthen så fedt. Lærerne et så helt igennem unikke til deres arbejde, og på vores sidste dag, da vi skulle sige farvel, var det både elever og lærer der stod og græd i armene på hinanden.
De går meget op i god opførelse, så mobning og ulovligheder, som sex, narko eller hvad det nu måtte være, finder slet ikke sted. Og hvis, så bliver man smidt ud omgående.
Jeg håber mine børn vil gå der når de engang bliver gamle nok.

TE <3

April 20, 2014
Rated 5 out of 5 stars

De to bedste år af mit liv!!

Jeg er i fuld gang med mit andet år på Tommerup Efterskole. Jeg har aldrig i mit liv oplevet et sted med så højt til loftet og så stor rummelighed som på TE! Stedet har givet mig tonsvis af fantastiske oplevelser, som umuligt kan beskrives
- TE skal opleves, for at forstå det ubeskrivelige fællesskab!

Skolen er meget bred forstået på den måde, at der er plads til forskellighed. TE bygger på et kristent livssyn, som ligger til grund for de regler og værdier skolen, lærere og elever lever efter. Dermed ikke sagt, at man skal være kristen for at gå på TE - hvert år er der mange elever, som enten er ikke-troende eller af anden religiøs overbevisning. Dette undstreger blot, at TE har et fællesskab, som er åbent for alle!

Hvis jeg ser tilbage på mig selv, da jeg startede på TE i 9. klasse, er der sket en enorm udvikling. Skolens motto "Lyst til livet - Mod til mening" er det, som beskriver min udvikling bedst. Jeg er blevet stærkere både fagligt og socialt, jeg er blevet modnet og har lært både mig selv og min omverden bedre at kende.

TE har givet mig oplevelser og venner for livet. Jeg er meget taknemmelig for mit valg af efterskole, og ville ikke bytte de to år væk for noget andet.

TE bryder skalaen - jeg giver den 6 ud af 5 stjerner! ;-)

De varmeste anbefalinger
en nuværende elev på Tommerup Efterskole

February 19, 2014

Én gang TE - altid TE!

"Jeg har ikke gået på efterskole, jeg har gået på TE" Sådan lyder det fra mange tidligere elever fra TE. For Tommerup Efterskole er ikke kun en efterskole. Det er MEGET mere end det!

Fra mit første besøg på åbenhus dag, vidste jeg at det var stedet for mig. Jeg havde aldrig før oplevet en stemning, som jeg mødte der og jeg kunne ikke vente med selv at blive en del af det fællesskab. Og jeg blev ikke skuffet!

Skolen er kristen og morgensalmer og mange andre slags sange, er en del af dagligdagen. Selvom jeg ikke er kristen, har jeg nydt det i fulde drag og det er noget af det jeg savner mest. For det er unikt og livsbekræftende at sidde over 100 mennesker og synge med på den samme sang så taget letter. Personligt synes jeg, at man møder stor frihed til selv at vælge hvad man vil tro på.

Tommerup Efterskole har givet mig venner for livet og givet mig chancen for at opdage nye sider af mig selv. Lærerne er fantastiske og man kan mærke hvor meget de elske det de laver. På TE er fællesskabet i fokus og det udvikler dig som menneske at mærke at du er en del af noget større!

Lyst til livet - Mod til mening
Et valg du aldrig vil fortryde!

Emilie Pedersen, tidligere elev på Tommerup Efterskole årgang 11/12/13

February 19, 2014

Et ophold med menig

Tommerup efterskole - jeg kan kun sige at når man har været der enten som elev eller forældre BLIVER man Tommerup efterskole (TE). Engagementet og glæden lyser ud af lærere og elever og man oplever de unge mennesker komme til at tro på sig selv og vokse - den "lille forsigtige" pige/dreng kommer hjem som en ung med sin egen fornuftige mening og som tror på sig. En skole hvor man kommer hinanden ved og glæder sig med sine holdkammerater. ABSOLUT EN SKOLE JEG GÅ PÅ.

March 17, 2013
Rated 5 out of 5 stars

Aktiv efterskole i vores by !

En super efterskole, som ikke bare lukker sig om sig selv, men er en aktiv del af vores "lille" by.
Det er en fornøjelse at se alle de unge mennesker, som virker glade og med mod på livet.
Tak til hele skolen og dens elever.

March 14, 2013

Take a closer look