Okay, het leek wat vreemd. Na de bestelling. Maar ik heb gewoon alles snel binnengekregen. Ook qua bezorging wist ik niet precies hoe laat en wanneer. Vrijdag's besteld en woensdag's de banden in hu... See more
See what reviewers are saying
Wat zijn jullie afschuwelijk. Een jongen van 18 oplichten. 2 maanden geleden banden besteld voor 500 euro en nooit gekregen. Niet te bereiken. Reageren nergens op. Verzendnummer klopt niet. Geen geld... See more
Wijze koopbeslissing na al die spookverhalen over Topbanden.com: ik heb mijn bestelling geplaatst op zondag 22.30 uur: GT Radial Champiro FE1 (195/65/15). Vandaag (dinsdag om 14:00 uur) heb ik 4 glo... See more
3 banden besteld, 2 geleverd
3 banden besteld. Hebben ze opgesplitst in 2 pakketten. Eindelijk na 1 week bericht van de montagepartner dat de banden binnen waren. Waren maar 2 van de 3 banden geleverd. Het andere pakket was heel lang onderweg totdat het afgeleverd werd in Turku in Finland!
Topbanden zou het uitzoeken, stuurden uiteindelijk een nieuwe band op en die was volgens DPD (een waardeloze pakketdienst) afgeleverd op maandag. Montagepartner wist van niks, Topbanden en DPD wisten niet waar de band was. Uiteindelijk werd ik op vrijdag gebeld door de montagepartner dat de band binnen was. Heeft in totaal 3 weken geduurd.
Nul sterren lukte niet
Nul sterren lukte niet
Niet doen, aftersales nodig? Je bent aan de goden overgeleverd.
Verzinnen een retour beleid, welke niet overeenkomt met de wet op kopen op afstand, 3 x een leuke koop gedaan, nu blijkt goedkoop is toch weer duurkoop.
Motor band bestelt
Motor band bestelt, na drie dagen gebelt met dpd, pak eet bleef in Duitsland geen adres.
Na een week band in huis, verkeerde type band, klante service is niet te bereiken.
Na meerdere mails geen reactie, uiteindelijk mail naar Frankrijk, krijg je een reactie waar je niets mee kunt.
Bedankt voor de foto, he ik heb de verkeerde band.
Goedkoop is duurkoop, volgende keer weer motorbandenmarkt.
Toppie!
Maandagavond 4 banden besteld, woensdagochtend 4 banden ontvangen. Toppie ! Dotcode 0119 , dus helemaal niks mee. Het leveringsproces was precies te volgen. Prijs gewoon de goedkoopste. In eerste instantie twijfelde ik om bij topbanden.com te bestellen na het lezen van de recensies, maar deze twijfel is onterecht. Volgende keer zou ik zo weer hier een bestelling plaatsen.
slecht zijn bedriegers
TopKoopje
Wijze koopbeslissing na al die spookverhalen over Topbanden.com:
ik heb mijn bestelling geplaatst op zondag 22.30 uur: GT Radial Champiro FE1 (195/65/15). Vandaag (dinsdag om 14:00 uur) heb ik 4 gloednieuwe banden ontvangen: DOT 4818. Immens tevreden. Ik kon ook stapsgewijs het leveringsproces volgen. Verder: de bezorger van DPD was bijzonder aardig. Ik heb de aangewezen montagepartner benaderd voor €50: 4 banden monteren/balanceren (aluminium velgen) & 4 nieuwe ventielen. Zo'n webshop is zeer beslist voor herhaling vatbaar. Dank jullie wel!
Groet, Rachid el Battioui (Delft)
Mijn advies is om geen zaken te doen…
Mijn advies is om geen zaken te doen met deze onderneming. Ze zijn gevestigd in Andorra en als er een probleem is kun je fluiten naar je geld. Ik heb winterbanden besteld, maar deze zijn nooit geleverd. Ik heb een afleverbewijs ontvangen met een vage handtekening en een vreemde naam en Topbanden geeft aan dat het hiermee is bewezen dat het is afgeleverd. DPD, nog zo'n waardeloze onderneming wil niets uitzoeken, alleen op aanvraag van de verzender. Ik heb dus geen pakket geleverd gekregen en ik krijg geen geld terug. Ik heb een incassobureau ingeschakeld, maar Topbanden reageert niet op mails of aanmaningen. Mijn advies: Doe geen zaken met deze partij in een land waar het heel lastig is om je recht te halen. Stuur niets met DPD, want de personen die het afleveren hebben niets op met service. Het moet snel, tegen kostprijs en ze jatten als raven.
Topbanden is TOP!!
Twee keer eerder hier zomerbanden besteld, hankooks in 2013 en vredesteins afgelopen jaar. Banden geleverd bij montagepartner en ben zeer tevreden. Sta nu op het punt om goodyear winterbanden te bestellen, ik ga er vanuit dat dit ook uitermate goed verzorgd gaat worden door topbanden.com. Een zeer tevreden klant!
Bij Topbanden.com 4 nieuwe banden van…
Bij Topbanden.com 4 nieuwe banden van Vredestein besteld en gemonteerd op mijn Ford Focus 2017. Tijdens het rijden hobbelt en trilt de auto alle kanten op. Na verdere controle van een dealer blijkt dat alle 4 de banden niet helemaal rond zijn. Ik heb diverse mails verstuurd naar Topbanden.com gestuurd maar krijg geen enkele reactie op mijn probleem. Doe volgens meerdere bronnen zeker geen aankopen bij Topbanden.com
M.Plazier
Duidelijke website,vlotte levering via…
Duidelijke website,vlotte levering via DPD met Track&Trace,goed gemonteerd via montagepunt Hugos bandenshop aan huis !
Let op: Ze voldoen niet aan het herroepingsrecht, bedrijf achterhalen nagenoeg onmogelijk
Na twee weken geen progressie in de order heb ik via de email de order geannuleerd. Ik heb een bevestiging ontvangen dat de order geannuleerd zou worden, desondanks zijn de banden enkele dagen later alsnog verzonden.
In hun algemene voorwaarden hanteren ze een tarief van €25 per band indien de order geweigerd wordt en aangezien het bedrijf gevestigd is in Frankrijk (of Andorra) wil de creditcardmaatschappij niet meewerken aan het terughalen van het geld. Ze maken dus misbruik van het feit dat eigenlijk niemand precies weet waar ze gevestigd zijn. Ik heb op verschillende manieren proberen te achterhalen waar het bedrijf precies gevestigd is, maar dat hebben ze bijzonder lastig gemaakt tot een vestiging in Canada aan toe.
Doordat het bedrijf nagenoeg niet te achterhalen valt (retour adres is enkel een depot) en communicatie niet mogelijk is raad ik bijzonder af om hier ooit te bestellen. Het risico op problemen is te groot.
Slechte service
4 Vredestein winterbanden besteld. Na 6 dagen geleverd. Het blijkt om banden te gaan die ouder zijn dan een jaar. Topbanden is niet telefonisch bereikbaar. Via moeizaam e-mail verkeer, dat door vertaal software wordt gehaald, getracht te communiceren. Uiteindelijk stelt Topbanden dat banden tot 3 jaar oud nieuw zijn ! Terugsturen mag, maar wel op mijn kosten. Slechte beurt hoor.
4 banden besteld die redelijk vlot…
4 banden besteld die redelijk vlot geleverd werden ( 4 dagen) bij het montage adres. Goede prijs en de juiste banden met dot code 2018. Ik wilde betalen met PayPal maar dat lukte niet. Uiteindelijk met ideal betaald. Verder goed tevreden
topbanden...
Zoals mij verteld was, heb ik binnen 12 uur de bestelling gecanceld omdat ik een andere maat band wilde. De banden (4 stuks) waren al verstuurd, dus plotseling kon de bestelling niet meer gewijzigd worden. Geven ze netjes via de mail aan dat je de banden moet weigeren aan de deur, zodat je geen € 100,-- retour kosten hoeft te betalen!
Kom je thuis, liggen er 2 banden dus al heel de dag voor je deur, met alle risico dat ze gestolen worden!
Dan mail je ze hierover, dat ik niet aanwezig was en dat ze de banden voor dender hebben gelegd, dan geven ze aan dat ze daar niks aan kunnen doen... Volgens mij is de oplossing heel makkelijk, teken voor ontvangst!
Dus nu zit ik met minimaal € 50,-- retour kosten!
Als het goed is worden morgen de andere 2 banden geleverd en ik heb via de mail aangegeven dat ik niet van plan ben om hier nog een keer € 50,-- voor te gaan betalen!
Ben erg benieuwd hoe dit gaat aflopen.
ps. Telefonische zijn ze ook niet te bereiken..
Zeer trage levering
De banden bij Topbanden.com zijn relatief nieuw en worden voor goede prijzen aangeboden. De levering van de banden duurt alleen ontzettend lang. De informatieverstrekking vanuit Topbanden.com klopt ook niet. De dag na het bestellen een email dat de banden zijn verzonden. Op de site van de bezorgdienst daarom via Track & Trace gekeken waar de banden in het proces zijn. Uit navraag bij de bezorgdienst blijkt dat 2 dagen na de email van Topbanden.com de banden nog steeds niet door de bezorgdienst zijn ontvangen.
In het verleden was de verzending door Topbanden.com altijd snel maar bij de laatste bestellingen heb ik lang moeten wachten voordat ik de banden thuis had.
goedkoop en snel geleverd.
2 banden gekocht, goedkoop en snel geleverd. Banden zijn geproduceerd in 2018 en heb er niets extra voor hoeven te betalen, in tegenstelling tot sommige andere websites.
Vier nieuwe banden, snel geleverd, snel gemonteerd
De vier banden (beste uit ADAC-test 2018), tegen een superscherpe prijs zijn netjes en snel (via twee DPD pakketten) bij een montage-partner in de buurt geleverd. Die namen keurig contact met me op, en ze hebben de banden snel en vakkundig gemonteerd. Omdat ze mijn ventielen niet hoefden te vervangen kreeg ik daar ook nog eens korting.
Ja, dit is een Franse organisatie, en hun website is duidelijk niet professioneel vertaald en ziet er in het geheel nogal knullig uit. Ik ben wel bereid om daar overheen te stappen als ze me een superscherpe prijs bieden. Vanwege de slechte reviews hier op Trustpilot was ik wat huiverig, maar toch bereid om het risico te nemen. Ik zeg: top!
Vrijdag besteld
Vrijdag besteld, maandag geleverd. Met alles op de hoogte gehouden. Geleverd bij het gecontracteerde station die de banden omgeruild heeft. Perfect! Zeker voor die prijs. De schrik was groot toen ik al die negatieve reviews zag. Mijn ervaring is: perfect!! Topbanden, hopelijk gaat het van af nu altijd zo goed, dan bestwl ik ook "zomersloffen" bij jullie en: zeg het voort!!
Garantie en contact ver onder de maat …
Garantie en contact ver onder de maat bestel 2 banden deze werden Door hun geannuleerd vervolgens sturen ze er een ,waar ik niks aan heb en probeer maar eens contact te krijgen telefonisch of per mail dus niet dus zit met een band die niet retour kan en van de geannuleerde band hebben ze het geld op het tegoed gezet terwijl in de annuleringsmail stond dat als je het geld op de bank retour wilde even mailtje sturen heb ik gedaan geen reactie nog een after sail verzonden om de band te routeneren al weken in behandeling dus de banden ergens anders moeten bestell duur grapje voor 2 motorbanden .
Banden nog steeds niet ontvangen
Banden op 22 mei besteld, maar nog steeds niets ontvangen.
Op mail wordt door hen ook niet gereageerd.
Uiteindelijk 7 juni een mail in gebrekkig Nederland/Frans ontvangen, maar nog steeds geen banden.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.