Trimlessspots Reviews 6

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Geen fijne ervaring

Geen fijne ervaring. Ik heb heel veel kosten gemaakt met aannemers ivm hun steeds verkeerde levering de hele tijd. Enige pluspunt is dat ze vriendelijk zijn aan de tel. Voor de rest raad ik ze niet aan. Het gaat om de bestelling in Lelystad.

September 8, 2025

Reply from Trimlessspots

Beste Lisa, we hebben uw review gelezen maar kunnen u helaas niet terugvinden als klant in onze administratie. We zouden dit graag oplossen, maar zonder bestelgegevens of contact kunnen wij dit niet. Wilt u contact opnemen met ons team zodat we dit samen kunnen bekijken? Mocht dit niet op ons bedrijf betrekking hebben, dan willen we dit graag laten rechtzetten.

op 10-10-2025 heeft Trustpilot of wij nog steeds geen reactie gekregen van u. Wij hebben u ook niet in onze webshop gehad of in onze showroom. Erg jammer dat deze ''nep'' review blijft staan. Als klant kunt beter op webwinkelkeur.nl kijken naar onze reviews. https://www.webwinkelkeur.nl/webshop/Trimlessspots-nl_1203881

Wij zijn nu 15 jaar bezig in de verlichting en wij doen er alles aan om alles goed te laten verlopen. Neem aub contact met ons op.

Rated 5 out of 5 stars

Blij met spots en snelle levering

Blij met spots en snelle levering. Lichtplan laten maken en ronde bronze spots genomen. Complimenten aan het team.

November 8, 2024

Reply from Trimlessspots

Dank je wel voor uw recensie! Blij dat we direct konden leveren uit onze voorraad.

Levertijden komen niet overeen bestelling 358750

Levertijden komen niet overeen bestelling 358750. Zelfde dag verzonden is onzin. We zijn 4 werkdagen verder, nog niks ontvangen. Geen track an trace. Sta je dan met de bouw een week stil

Dit is een soort dropship bedrijf die na een bestelling dan pas je bestelling gaat plaatsen

July 26, 2024

Reply from Trimlessspots

Hoi Coen. Weet u zeker dat uw bestel nummer klopt. Wij hebben een andere naam staan in ons ordersysteem.

Wij hebben u direct gecontacteerd (of uw compagnon) dat het iets langer duurde dan 1 a 2 dagen. Wij hebben diverse spots op onze website staan en veel op voorraad en direct leverbaar. Daarnaast hebben wij ook aangegeven dat er een DPD storing was in ons systeem. Bedankt voor uw feedback.

Wit besteld, overgespoten zwarte versie ontvangen NA 6 MAANDEN

Heb in maart 2024 eindelijk de laatste onderdelen van mijn bestelling van okt 2023 ontvangen. Besteld was een witte lijnverlichting en ontvangen is een wit overgespoten zwarte lijnverlichting. Ik heb dit geretourneerd ruim een maand geleden en wacht nog op bevestiging en geld terug. Spullen die wel goed waren zijn mooi. Maar 6 maanden moeten wachten en dan iets ontvangen wat overgespoten is omdat ze schijnbaar niet kunnen leveren is waardeloos. En het niet verwerken van retouren is een no-go.

May 8, 2024

Reply from Trimlessspots

dank je wel voor de review. Blij dat 90% van de bestelling naar wens is. De laatste artikelen heeft onze fabriek uit eigen overwegingen de lichtlijnen overgespoten. Achteraf gebleken is dit niet gedaan zoals het zou moeten. Een leermoment voor ons is om de klant nog vaker te informeren over de levertijd. Dit hebben wij al intern doorgevoerd en de voorraden zijn nu op niveau.

Rated 5 out of 5 stars

super service

Een 48volt rail besteld met spots en pendelsets. Na het ophangen bleek 1 pendelset niet goed en kwam de gehele rail (2x2meter) naar beneden. Naar bellen werden meteen twee nieuwe rails en pendelsets oogestuurd. Na ophangen bleek een spot kapot. Meteen een nieuwe gestuurd. Geweldige service in deze. Nog niet eerder meegemaakt.

April 5, 2023

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look