Vagtshop Reviews

TrustScore 5 out of 5

4.9

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Jeg bestilte noget Security tøj. Jeg bestilte en T-shirt, sweatshirt, turtleneck og en jakke for KUN 850 kr. Til at starte med tænkte jeg det var for billigt og det ville være dårlig kvalitet - MEN... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg bestilte tre ting, hvoraf én af tingene ikke var hjemme på daværende tidspunkt - hvilket jeg ikke havde set. Jeg blev ringet op og spurgt, hvad vi skule gøre derfra - om de skulle eftersende,... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg skulle bruge et nyt batterimagasin til min LED lygte. Jeg afgav ordren fredag eftermiddag klokken 14:45 (ca). og postbudet lagde kuverten i min postkasse her lørdag formiddag. Den opgivne pris... See more

Rated 5 out of 5 stars

Super dag i VagtShop. Skulle bruge et sikkerhedsværktøj, 5.11 produkter, en genial tæller der både registrerer ud og indgående personer/trafik og svar på nogle spørgsmå vedrørende opbevaring af søgesp... See more

Company details

1. Uniform Store

Information provided by various external sources

Professionelt udstyr til personlig sikkerhed - skudsikker vest - surefire - maglite - håndjern

Excellent

TrustScore 5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

3 reviews in the last 12 months

Write a review

Kanon Services

Jeg skriver en mail af jeg skal bruge tingen hurtig og de sender det hele så jeg får det hurtig. det er sku god kundeservices og 3 timer efter det er bestilt får jeg en mail om det er pakket og sendt !

October 1, 2014
Rated 5 out of 5 stars

God kundeservice, gode priser, hurtig levering!

Kan kun anbefale Vagtshop!
Nu er det anden gang jeg handler hos dem, og historien er den samme.
Gode priser, super service og hurtig levering!

Jeg skulle have et sæt ekstra håndjern, og jeg ville gerne have nogen magen til dem jeg har i forvejen.

De kører en tilbudspakke med håndjern, etui og en gangs handsker.
"Mine" håndjern var en del af denne pakke.
Det var mit etui dog ikke.

Jeg ringede derfor til shoppen, for at spørge om vi kunne finde ud af noget der. - Mens jeg snakkede med ham, gik han ind og ændrede så man kunne vælge det ønskede etui i tilbuddet. - Super service!

En times tid efter jeg sendte ordren fik jeg mail om at den var sendt afsted.

September 15, 2014

Perfekt!!!

Betalte med det samme og vupti så var min vare i postkassen. Det aller bedste var, at på følgesedlen var der en lille håndskrevet hilsen med en smiley. Jeg blev bare så glad....

August 29, 2014

Enkel bestilling, enkel levering

Kan kun varmt anbefale >Vagtshop<, rimelige priser og god service. Og skulle der være "noget", bliver man kontaktet med alternative muligheder/forslag, og "de" er ikke ringere end det bestilte, men gode ligeværdige alternativer

August 7, 2014

Perfekt

Kanon betjening både i butik og over tlf. Hurtig levering. Godt udvalg til gode priser.

July 15, 2014
Rated 5 out of 5 stars

hurtig levering, gode priser, gratis levering

Igen super hurtig levering. Igår torsdag kl 1545 kom jeg i tanke om at jeg havde mistet mine høreværn under den sidste øvelse. Og jeg står og skal afsted på søndag igen.

Selvom jeg bestilte sent, så er de allerede ankommet idag, og jeg kan være klar til søndag med beskyttede ører.

Plus er at i er super billige med kvalitet, hurtig levering og gratis levering.

Kan ikke bede om mere. :D

Hilsen en glad kunde.

July 11, 2014

Fantastisk!

Som jyde giver jeg sjældent 5 stjerner da jeg mener altid at der skal være plads til forbedringer. Men her:
Fair priser!
Gratis levering!
Varen afsendt under en halv time efter bestilling!
Modtaget dagen efter!
Må siges at være perfekt.

Tak for handlen, vi ses helt sikkert igen.

June 2, 2014
Rated 4 out of 5 stars

Lækkert og billigt

Rigtig god og hurtig betjening samt lækkert og billigt grej!

Jeg kunne dog godt tænke mig at man var certificeret med e-mærket, sådan bare for en god ordens skyld.

May 14, 2014

Godt sted at handle

Meget hurtig levering, selv efter helligdage. Bestilte min vare midt i påsken. Pakken blev sendt første hverdag efter påsken og jeg modtog den anden hverdag, kl 11.
Købte en lygte, som jeg også er meget tilfreds med. Thumbs up :-)

April 26, 2014

Sublim kundeservice og priser

Købte et par 5.11 TDU Pants - fik svar fra Steen at farven ikke var på lager i øjeblikket, så valgte en anden. Dem modtog jeg dagen efter, men de var for store, så ville sende dem tilbage. Der skete en fejl med returneringen, og havde egentlig droppet ideen om at Vagtshop ville modtage dem. Det skete så i går, og i dag har jeg modtaget dem i en størrelse mindre uden betaling. Fantastisk kundeservice, man bliver personlig betjent, og jeg har følelsen af at de virkelig vil det bedste for deres kunder. Vil til hver en tid anbefale dem - måske en af de bedste online-købeoplevelser jeg har oplevet.
Fremragende!

March 12, 2014