Vagtshop Reviews

TrustScore 5 out of 5

4.9

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Jeg bestilte noget Security tøj. Jeg bestilte en T-shirt, sweatshirt, turtleneck og en jakke for KUN 850 kr. Til at starte med tænkte jeg det var for billigt og det ville være dårlig kvalitet - MEN... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg bestilte tre ting, hvoraf én af tingene ikke var hjemme på daværende tidspunkt - hvilket jeg ikke havde set. Jeg blev ringet op og spurgt, hvad vi skule gøre derfra - om de skulle eftersende,... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg skulle bruge et nyt batterimagasin til min LED lygte. Jeg afgav ordren fredag eftermiddag klokken 14:45 (ca). og postbudet lagde kuverten i min postkasse her lørdag formiddag. Den opgivne pris... See more

Rated 5 out of 5 stars

Super dag i VagtShop. Skulle bruge et sikkerhedsværktøj, 5.11 produkter, en genial tæller der både registrerer ud og indgående personer/trafik og svar på nogle spørgsmå vedrørende opbevaring af søgesp... See more

Company details

1. Uniform Store

Information provided by various external sources

Professionelt udstyr til personlig sikkerhed - skudsikker vest - surefire - maglite - håndjern

Excellent

TrustScore 5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

3 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Ganske engkelt ,,,,,, GODKENDT ;-)

Bestilte mine varer omkring middagstid torsdag d 27/2-2014 på nettet, havde mine varer på adressen næste dag den 28/2 med posten i Holstebro ;-) ,,,,,,,,,,,, super varer og hurtig levering Mvh .Jan

February 28, 2014

ok handel

Udemærket købsproces. Blev kontaktet ved restordre på en af mine varer.

February 25, 2014

Yderst positivt

Jeg oprettede en konto er alene fordi jeg gerne ville dele min oplevelse. SUPER hurtig levering og effektiv behandling under hele forløbet. Dertil fik jeg den vare jeg havde bestilt ca. 20% billigere end jeg kunne finde alle andre steder. Thumbs up :)

January 8, 2014

Imponeret!!!

Jeg bestilte mine varer søndag inden kl. 12.00. 15 minutter efter fik jeg en bekræftelse på at min ordre var pakket. Mandag morgen stod posten med pakke i hånden.
Ingen fejl i leveringen og superhurtig ekspedition.
Ikke sidste gang jeg handler der:-)

December 24, 2013
Rated 4 out of 5 stars

God og hurtig service

Jeg bestilte en hue, som viste sig at være udsolgt i den ønskede farve, men jeg blev kontaktet med det samme om dette, og de ændrede og sendte min nye ordre med det samme. Rigtig søde til at svare hurtigt.

December 22, 2013

Verdensklasse

Blev endnu en gang overbevist om at vagtshoppen yder noget af det bedste service, jeg har for et år siden købt en wolf-eye lygte, efter rigtig god vejledning endnu en gang, havde så lidt problemer med mit batteri for nylig, og skrev så ind en sen eftermiddag, klokken 23:30 eller deromkring samme aften, fik jeg så en mail fra Steen om at det nok var elektronikken i batteriet som var ved at dø og at det gik under slidtage, så besluttede mig for at købe et nyt batteri, fik batteriet leveret dagen efter. Verdensklasse!
Så blev det tid til nye sko, jeg besluttede mig for at tage ind i butikken, for at prøve skoene først, og endnu engang bliver man mødt af fantastisk kundebetjening, god vejledning, en sælger som ikke bare prøver at prakke dig det dyreste og mest muligt på dig, men som faktisk lytter til dine behov, og så giver dig skoen som opfylder dem bedst.
Men det fedeste er, man kan altid få en masse råd og vejledning, uden at føle sig forpligtet til at skulle købe noget, de bruger gerne 10-15 min på at snakke om tingene, dog kunne jeg aldrig finde på det, for jeg handler kun i vagtshoppen fra nu af !

December 20, 2013

Vagtshop Kbh Ø

Mini MagLite lommelygte+ pærer til anden lommelygte.
Ordren ekspederet hurtigt og rigtigt . Bedre kan det ikke gøres.

December 10, 2013
Rated 5 out of 5 stars

Vagtshop holder hvad de lover!

Efter en kedelig oplevelse med en engelsk web-shop valgte jeg at købe min vare hos Vagtshop. De var en smule dyrere, men til gengæld får man sin vare hurtigt og præcis som aftalt. Bestilte søndag aften og modtog varen med posten tirsdag.

Bravo, perfekt og hurra! Vagtshop har fået en fast kunde mere!

November 12, 2013

Super Butik

Hver gang jeg skal købe noget vagtgrej, lander jeg hos vagtshop :-)
De har en lav pris, hurtig ekspeditionen og fri fragt.
Ikke noget at klage over.

November 11, 2013

SUPER GOD KUNDESERVICE OG PROFESSIONELT

Jeg har handlet flere gange hos VAGTSHOP, og har kun rosende ord at give med på vejen. De har et meget bredt udvalg af vare, og er altid med på det nyeste som rør sig i branchen. Varerne kommer dagen efter man har bestilt, og jeg har ikke oplevet at skulle sende noget retur.
Deres vare sortiment er fra de bedste producenter i verden, og det er dejligt som forbruger at kunne læne sig op af den indstilling.
Super godt sted at handle. Får hermed mine bedste og varmeste anbefalinger.
Hilsen
Brian Ajspur
G4S Servicevagt

November 2, 2013
Rated 2 out of 5 stars

fint nok, men køre samme sælger trick på alle kunder, for at sælger deres egne dårlige handske.

Virksomheden er self pro nok, og alt er i god kvalitet og i orden.

Skulle købe nogen snit sikre handsker, hvor efter jeg bliver anbefalet nogen, og kan self se at de er snit sikre. jeg lader mig overtale selvom jeg ikke føler handsken sidder 100% behagligt. Da sælger siger det er nogen af de bedste handsker. Har brugt hanskerne en gang og de er elendige, for det første er der for meget plads fra tomme finger og ud til spidsen. Men jeg tænkte det nok bare mig, men så havde min kollega været forbi deres shop, og samme sælger smøre, købt de samme handsker og har samme problem. og det gik først op for mig der at der stod vagtshop dk trykt på handskerne og det self er deres egne handsker og det er derfor de er de bedste handsker. Det er 100% mit eget valgt at jeg har købt de handsker, men syns det dårlige stil at vejlede folk på den måde. Men mine 400 kr. handsker kan ligge fint på hylden.

October 21, 2013

prof service

Super god oplevelse med vagtshop.dk
hurtig levering. - og en særlig tak for de vælger at forhandle mærker som 5.11 og uncle mike's til fornuftige priser.

plus den personlige hilsen fra den medarbejder der behandlede ordren.. Det var lige den ekstra service, som gør jeg vender tilbage hertil..

October 18, 2013

Take a closer look