Venska Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.6

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

God service fra servicemann Patryk. Andre gang han kommer for reklamasjon på hytta i Sunne kommune Sverige,denne gang på skyvedør hvor han kom med ny vinduspakke og byttet den raskt og enkelt👍🏻

Company details

1. Window Supplier
  2. Door Supplier
  3. Garage Door Supplier
  4. PVC Windows Supplier
  5. Window Installation Service

Written by the company

Venska är en specialiserad leverantör av måttanpassade fönster, dörrar och garageportar för Sverige och Norge. Sedan 2014 hjälper vi återförsäljare, byggföretag och privatkunder att välja rätt lösning för nordiskt klimat – i PVC, trä, trä/aluminium och aluminium. Vi är inte bundna till en enda fabrik. Vi samarbetar med noggrant utvalda europeiska tillverkare och kan därför välja produkt och producent utifrån projektets krav, i stället för att försöka anpassa varje projekt till ett enda sortiment. Det som är viktigast för oss märks ofta först efter leveransen. Venska har egen teknisk service och hjälper kunder i Sverige och Norge med justeringar, reklamationer och tekniska frågor även efter köpet. Våra kundomdömen handlar därför ofta om kunnig hjälp, tydlig kommunikation och att problem faktiskt blir lösta. För våra professionella partners erbjuder vi även Vincent – vår digitala plattform för konfigurering, prissättning och orderuppföljning. Venska – fönster, dörrar och service för Sverige och Norge. Venska er en spesialisert leverandør av skreddersydde vinduer, dører og garasjeporter til Sverige og Norge. Siden 2014 har vi hjulpet forhandlere, byggfirmaer og privatkunder med å finne riktige løsninger for nordisk klima – i PVC, tre, tre/aluminium og aluminium. Vi er ikke bundet til én fabrikk. Vi samarbeider med nøye utvalgte europeiske produsenter og kan derfor velge produkt og produsent ut fra kravene i hvert prosjekt, i stedet for å tilpasse alle prosjekter til sortimentet fra én leverandør. Det viktigste for oss viser seg ofte først etter leveransen. Venska har egen teknisk service og hjelper kunder i Sverige og Norge med justeringer, reklamasjoner og tekniske spørsmål også etter kjøpet. Kundeomtalene våre handler derfor ofte om faglig kompetanse, tydelig kommunikasjon og at problemer faktisk blir løst. For våre profesjonelle partnere tilbyr vi også Vincent – vår digitale plattform for konfigurering, prising og ordreoppfølging. Venska – vinduer, dører og service for Sverige og Norge.

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

3 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

God service fra servicemann Patryk.

God service fra servicemann Patryk.

August 28, 2026

Reply from Venska

Stort tack Lars Erik för att du delar med dig av din erfarenhet – och särskilt för förtroendet även när vi har behövt komma tillbaka till er.

För oss visar bra service sig kanske allra tydligast efter köpet. Om något behöver justeras eller åtgärdas ska man som kund känna sig trygg med att vi kommer tillbaka och löser det. Därför är det extra roligt att höra att Patryk ännu en gång kunde hjälpa er på plats i Sunne och att bytet av glaspaketet i skjutdörren gick snabbt och smidigt.

Jag ska självklart se till att Patryk får ta del av dina fina ord. 👍🏻

Tack för förtroendet och allt gott med stugan!

Maciej Wenta
VD

Rated 5 out of 5 stars

Excellent service and excellent…

Excellent service and excellent materials

March 10, 2026

Hej Jose Luis,
Tack så mycket för ditt fantastiska omdöme och för dina 5 stjärnor. Vi är väldigt glada att höra att du är nöjd med både vår service och kvaliteten på materialen. Din feedback betyder mycket för oss.
Venska

Rated 5 out of 5 stars

Ja i narzeczona w końcu trafiliśmy na…

Ja i narzeczona w końcu trafiliśmy na firmę i prawdziwego profesjonalistę! Serdecznie polecam firmę Venska, a szczególnie pana Patryka G., który widać od progu, że jest prawdziwym fachowcem z krwi i kości, a do tego z wyjątkowym podejściem do klienta. Pan Patryk jasno i zrozumiale wyjaśnił, na czym polegały usterki, a następnie szybko i profesjonalnie je usunął. Wizyta przebiegła w miłej atmosferze i szybko.
Polecam i polecać będę.

June 4, 2025

Panie Kamilu, serdecznie dziękujemy za tak ciepłe słowa! 😊
Cieszymy się, że zarówno Pan, jak i narzeczona trafiliście na Pana Patryka – to prawdziwy fachowiec, którego pasja i dbałość o każdy detal są dla nas ogromnym powodem do dumy. Państwa satysfakcja i zaufanie są dla nas największą nagrodą.
Dziękujemy za polecenie i życzymy, aby nowe okna służyły bezawaryjnie przez długie lata – cicho, ciepło i bez przeciągów.

Z pozdrowieniami,
Maciej Wenta, VD

Jättenöjd

Jättenöjd! Kunnig och fick bra hjälp! Trevlig!

August 28, 2025

Hej Line!
Stort tack för din fina feedback!
Vi är glada att du är nöjd med både hjälpen och bemötandet – kunnighet, trygghet och tydlig service är alltid våra ledord.

Flott service

Flott service. Tung jobb for servicemann som tok jobben med et smil.

April 11, 2025

Hei Vidar!
Tusen takk for din flotte tilbakemelding.
Vi er glade for at du er fornøyd med servicen – teamet vårt legger stor vekt på kvalitet, trygghet og et smil, uansett hvor krevende jobben er.
Garantiservice og oppfølging etter kjøp er alltid en prioritet for oss – vi står ved kundens side hele veien.

Venska – Trygge vinduer, tydelig service

Bra o duktig

Bra o duktig

March 31, 2025

Hej Anders!
Tack så mycket för din fina kommentar!
Vi uppskattar verkligen ditt förtroende – vårt mål är alltid att leverera arbete av högsta kvalitet med trygghet och precision i varje steg.

Bra kvalitet!

Jag beställde fönster och montering 2.0 från Venska och är imponerad av kvaliteten på arbetet. Patryk kan sin sak – han gav råd vid val av fönster och såg till att monteringen blev perfekt. Fönstren är täta, stabila och ser fantastiska ut. Om någon letar efter högkvalitativa fönster med professionell montering, rekommenderar jag det verkligen!

March 15, 2025

Hej Piotr!
Stort tack för din utförliga och fina recension!
Vi är väldigt glada att du är nöjd med både kvaliteten på våra fönster och Patricks arbete – han har lång erfarenhet och ser till att varje detalj blir perfekt.

Vårt monteringssystem Venska Montering 2.0 är utvecklat just för att ge bästa möjliga täthet, hållbarhet och energieffektivitet – något som gör stor skillnad under nordiska förhållanden.
Vår målsättning är alltid densamma: högsta kvalitet, tydlig kommunikation och trygg service genom hela processen.

God informasjon hele veien

God informasjon hele veien. Er litt ventetid for å få service. Hyggelig servicemann.

March 8, 2025

Hei Bjørn!
Tusen takk for din tilbakemelding.
Vi setter stor pris på at du er fornøyd med kommunikasjonen og servicen fra vårt team. Vi beklager ventetiden og jobber kontinuerlig for å korte den ned – slik at alt går enda smidigere neste gang.

Maciej, VD
Venska – Trygge vinduer, tydelig service.

Polecam serdecznie

Polecam serdecznie. Fachowo, profesjonalnie i szybko wykonana praca. Bez żadnych problemów. Duże podziękowania dla p. Patryka.

February 6, 2025

Reply from Venska

Pani Patrycjo, serdecznie dziękujemy za tak miłe słowa!
Cieszymy się, że jest Pani zadowolona z naszej pracy i współpracy z Panem Patrykiem.
Szybka, fachowa i bezproblemowa obsługa to dla nas podstawa – a zadowolenie Klienta to najlepsza nagroda.

Z wyrazami szacunku,
Maciej, VD
Venska – Pewne okna, przejrzysta obsługa.

Bästa samarbetspartner👌

February 2, 2025

Stort tack! 🙏
Vi uppskattar verkligen samarbetet och ert förtroende – det är alltid en glädje att jobba tillsammans med så professionella partners.

Venska – Trygga fönster, tydlig service

Rated 5 out of 5 stars

Vi är mycket nöjda med vårt samarbete…

Vi är mycket nöjda med vårt samarbete med Venska, som är vår leverantör i Skandinavien. Vi kan alltid lita på deras professionella stöd och hjälp, och det bästa av allt är att de lyssnar på våra behov och genomför dem effektivt. Venska är ett företag fullt av energi och engagemang, som verkligen går in för varje projekt. Deras professionalism och individuella kundanpassning gör att vi känner oss trygga genom hela samarbetet. Vi rekommenderar dem varmt!

Estera och Patryk
Premium fönster & bygg

January 30, 2025

Hej Estera och Patryk!
Stort tack för ert fina omdöme och för det förtroende ni visar oss.
Vi uppskattar verkligen vårt samarbete med Premium Fönster & Bygg – er professionalism, tydlighet och engagemang gör varje projekt både smidigt och inspirerande.

Vi ser fram emot många fler framgångsrika projekt tillsammans!

Rated 5 out of 5 stars

Bra bemötande och kunnig montör

January 21, 2025

Hej Olof!
Stort tack för din fina återkoppling.
Vi är glada att höra att du uppskattade bemötandet och montörens kunnighet – vi lägger stor vikt vid just det i varje projekt.

Fantastiskt bra service

Fantastiskt bra service. Snabb och kompetent servicetekniker som Patryk hittar ni inte. Kommer rekommendera er till andra.

December 12, 2024

Hej Andreas!
Stort tack för dina fina ord – det betyder mycket för oss!
Patrick och vårt team är stolta över att kunna erbjuda snabb och kunnig service, och vi uppskattar verkligen ditt förtroende.

Varmt välkommen åter om du behöver hjälp i framtiden!

Veldi bra

Veldi Bra jobba

December 10, 2024

Hei Robert!
Tusen takk for din fine tilbakemelding. Vi setter stor pris på det – og lover å fortsette levere samme kvalitet og service framover!

Rated 4 out of 5 stars

Jeg hadde Patryk på besøk

Jeg hadde Patryk på besøk. Hyggelig og serviceinnstilt mann. Problemet er foreløpig ikke løst, men han har lovet å ta det videre med selskapet/fabrikken.

November 14, 2024

Hei Andrzej!
Tusen takk for at du tok deg tid til å dele din opplevelse.
Vi setter stor pris på din tålmodighet mens vi følger opp saken videre med fabrikken. Patrick og vårt team sørger for at alt blir løst på best mulig måte – vårt løfte står fast: vi forlater aldri en kunde med et uløst problem.

De är professionella

Jag är väldigt nöjd med tjänsterna från Venska! Det är ett företag som erbjuder tjänster av högsta kvalitet. Teamet är oerhört hjälpsamt och professionellt, de ger alltid sakkunnig hjälp när några problem uppstår. De är experter på sina produkter och erbjuder komplett stöd genom hela samarbetet. Jag rekommenderar dem varmt!

November 15, 2024

Hej Patryk!
Stort tack för dina värmande ord – det betyder mycket för hela vårt team.
Vi lägger stor vikt vid att varje kund ska känna sig trygg genom hela processen, och det gläder oss att du upplevde just det.

Vår erfarenhet och vårt löfte står fast: vi lämnar aldrig en kund med ett olöst problem.
Tack för förtroendet och varmt välkommen åter!

Rated 5 out of 5 stars

Har hatt Patrick på befaring,kjempegod…

Har hatt Patrick på befaring,kjempegod service,en mann med mye kunnskap på drutex.

November 15, 2024

Hej Raymond!
Tack för din fina recension.
Vi är glada att höra att Patrick gjorde ett så gott intryck – med över 25 års erfarenhet i branschen, från produktionen till rådgivning, har han en unik förståelse för både PVC- och träfönster.

Vår löfte står fast: vi lämnar aldrig en kund med ett olöst problem.
Tack för ditt förtroende och varmt välkommen åter!

Maciej - VD

Veldig bra service

Veldig bra service. Hyggelig og rask!

October 11, 2024

Stien.
Tack så mycket för din fina recension – det betyder verkligen mycket för oss. 🌟
Vi strävar alltid efter att ge snabb, trygg och personlig service, så det gläder oss att du är nöjd med både bemötandet och resultatet.

Om du i framtiden har frågor om underhåll, ROT-avdrag eller energieffektivitet, tveka inte att höra av dig – vi hjälper gärna till så att allt känns tryggt och enkelt.

Maciej VD

The Trustpilot Experience

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look