God service fra servicemann Patryk. Andre gang han kommer for reklamasjon på hytta i Sunne kommune Sverige,denne gang på skyvedør hvor han kom med ny vinduspakke og byttet den raskt og enkelt👍🏻
Company replied
Ja i narzeczona w końcu trafiliśmy na firmę i prawdziwego profesjonalistę! Serdecznie polecam firmę Venska, a szczególnie pana Patryka G., który widać od progu, że jest prawdziwym fachowcem z krwi i... See more
Company replied
Jag beställde fönster och montering 2.0 från Venska och är imponerad av kvaliteten på arbetet. Patryk kan sin sak – han gav råd vid val av fönster och såg till att monteringen blev perfekt. Fönstren ä... See more
Company replied
Jag är väldigt nöjd med tjänsterna från Venska! Det är ett företag som erbjuder tjänster av högsta kvalitet. Teamet är oerhört hjälpsamt och professionellt, de ger alltid sakkunnig hjälp när några pro... See more
Company replied
Venska är en specialiserad leverantör av måttanpassade fönster, dörrar och garageportar för Sverige och Norge. Sedan 2014 hjälper vi återförsäljare, byggföretag och privatkunder att välja rätt lösning för nordiskt klimat – i PVC, trä, trä/aluminium och aluminium. Vi är inte bundna till en enda fabrik. Vi samarbetar med noggrant utvalda europeiska tillverkare och kan därför välja produkt och producent utifrån projektets krav, i stället för att försöka anpassa varje projekt till ett enda sortiment. Det som är viktigast för oss märks ofta först efter leveransen. Venska har egen teknisk service och hjälper kunder i Sverige och Norge med justeringar, reklamationer och tekniska frågor även efter köpet. Våra kundomdömen handlar därför ofta om kunnig hjälp, tydlig kommunikation och att problem faktiskt blir lösta. För våra professionella partners erbjuder vi även Vincent – vår digitala plattform för konfigurering, prissättning och orderuppföljning. Venska – fönster, dörrar och service för Sverige och Norge. Venska er en spesialisert leverandør av skreddersydde vinduer, dører og garasjeporter til Sverige og Norge. Siden 2014 har vi hjulpet forhandlere, byggfirmaer og privatkunder med å finne riktige løsninger for nordisk klima – i PVC, tre, tre/aluminium og aluminium. Vi er ikke bundet til én fabrikk. Vi samarbeider med nøye utvalgte europeiske produsenter og kan derfor velge produkt og produsent ut fra kravene i hvert prosjekt, i stedet for å tilpasse alle prosjekter til sortimentet fra én leverandør. Det viktigste for oss viser seg ofte først etter leveransen. Venska har egen teknisk service og hjelper kunder i Sverige og Norge med justeringer, reklamasjoner og tekniske spørsmål også etter kjøpet. Kundeomtalene våre handler derfor ofte om faglig kompetanse, tydelig kommunikasjon og at problemer faktisk blir løst. For våre profesjonelle partnere tilbyr vi også Vincent – vår digitale plattform for konfigurering, prising og ordreoppfølging. Venska – vinduer, dører og service for Sverige og Norge.
Kartuska 213, 80-122, Gdansk, Poland
No recent history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Vi köpte ett hus där man satt in drutex-fönster (och Venska VERKAR vara den Svenska agenturen, men det hela är riktig lurigt) och dörrar 2018 och hösten 2020 är båda dörrarna mer eller mindre obrukbara. Ena dörren gick i balås, och Drutex / Venska har ingen support eller kompetens som kan fixa det i Stockholm. En kille som kommer ner från Norrland varannan månad var det. Dörren gick sönder våren 2020 och trots att jag erbjudit mig att byta spanjoletten som norrlandskillen sågade av för att bryta upp dörren har jag inte fått köpa den eller någon hjälp att beställa. Det är rejäla glapp i dörrarna också, så på vintern spyr det in kalluft. Riktigt dålig kvalitet och minimal support. Så nu när vi renoverar huset och köper 27 nya fönster åker alla Drutex fönster ut.

Reply from Venska
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.