Der er nu over to uger siden jeg bestilte mine varer. Pengene er trukket fra min konto, men jeg har intet hørt fra Vivamondo. Jeg har end ikke modtaget en bekræftende mail. Vivamondo svarer ikke på... See more
Vivamondo
See what reviewers are saying
Du får en ordrebekræftelse, de hæver beløbet, og så sker der ikke mere. Rykker du for en status, hører du ingenting. LAD VÆRE MED AT HANDLE MED DENNE VIRKSOMHED! Er skaden sket, så kontakt dit peng... See more
Bestilte en varer 24/8-14. Varen er stadig ikke modtaget. Flere mails er sendt til Vivamondo, men intet svar modtaget. Men pengene har de selvfølgelig trukket på min konto 25/8-14- Har givet Vivam... See more
Company details
Information provided by various external sources
Vivamondo, leading online retailer within beauty
People also looked at
Meget lang leveringstid - bortforklaringer
Jeg har købt produkter hos Vivamondo 3 gange. De har mange gode tilbud til fornuftige priser, men deres altoverskyggende problem er de lange leveringstider - og så det faktum, at det ikke står klart og tydeligt på hjemmesiden, at varerne tager lang tid at komme fra Sverige/England - eller hvor de kommer fra. Vivamondo har selv forklaret, at de 5-7-8-13 hverdage, som de mener er fornuftige, at det kan tage skyldes, at varerne kommer fra England...og senest Hong Kong....men helt ærligt, da ikke så mange dage? Jeg har bestilt indgraverede produkter fra USA, som jeg modtog 2 dage efter - og så har jeg prøvet med Vivamondo at vente 13 hverdage, men pengene havde de hævet fra kontoen med det samme. Det er ikke kunkurrencedygtigt :-(
Uprofessionelt
Jeg bestiller en vare på deres hjemmeside, som det viser sig de ikke alligevel har på lager. Det er jo hvad der kan ske, og ikke et ondt ord om det, men det kan ikke være rigtigt at de så alligevel har hævet pengene på mit kort og jeg derefter skal vente på de fører pengene tilbage igen. Alle andre steder jeg handler online, hæves pengene ikke før varen er sendt. Det kunne vivamondo godt lære noget af.
Ikke flere ordre til Vivamondo fra mig
To stjerner fordi jeg faktisk har haft et par gode leverancer. Men den seneste var ikke god. Ordren lagt d. 5. november og beløbet trukket et par dage efter. Først i dag, d. 23. november, modtog jeg varen - efter at have rykket. Det er mig bekendt ikke tilladt at hæve pengene, inden varen er afsendt!
Så er det også et dårligt tegn, at det er svært at kontakte virksomheden. Der er kun en kontaktformular gemt bag et forsvar af FAQ's.
Nej, jeg tør simpelthen ikke handle mere her.
Fin service
Jeg fik tingene forholdsvist hurtigt og produkterne jeg købte var i små "gaver". Super!
GIGA dårlig service - når noget går galt...
Har (igen) bestilt varer hos Vivamondo til levering på min arbejdsplads. Vivamondo sendte (forholdsvis) hurtigt min pakke. Post Danmark returnerede pakken pga. forkert adresse-angivelse, hvorefter jeg kontakter Vivamondo for at få dem til at sende pakken til min hjemmeadresse i stedet for. De har naturligvis sørget for at trække DKK 526 fra mit betalingskort. Har igennem de seneste 3 uger - og 6-7 e-mails (senest har jeg 'tæppebombet' dem på alle de e-mailadresser jeg har kunne finde på deres hjemmeside) - forsøgt at få kontakt til Vivamondo uden overhovedet at få nogen form for respons fra dem.
DÅRLIG KUNDEPLEJE!!! - DET ER HELT SIKKERT SIDSTE GANG, JEG HANDLER HOS VIVAMONDO!!!
MEGA dårlig service
Foreløbig opfatter jeg det, som de har stjålet 541 dkk fra mig. Sagen er 2-3 uger lang, og de lod mig at købe produkt, der manglede på lager. Det fik jeg så besked om, men pengene er ikke til at se nogen steder. Har sendt 20 emails, de svare i øst og vest eller slet ikke svarer. De har stjålet mine penge!!!!
Fick produkten - men lång leveranstid
Jag fick det jag beställt. Men det tog en över vecka att få det. Det var överdrivet fint inslaget - vilket jag som kund inte efterfrågar - jag vill bara ha varan, att de slår in den i fint presentpapper, och sätter sidenband på kartongen är spillt arbete från deras sida. Se till att få varan iväg med rapp fart istället, det uppskattas mer!
Dårlig hjælp
Min pakke er desværre forsvundet i posten. Ved henvendelse til kundeservice har det taget ca 3 dage og 9 mails at få et tracking nummer for PostDanmark. Til gengæld har jeg fået mail fra dem om alt mulig andet end den hjælp jeg efterspugte.
Dog får de to stjerner da de trods alt besvarer mailene.
Super billigt og hurtig levering!
Ja, kritikken nederst har Vivamondo åbenbart taget til sig.
Da varen for mig ikke hastede, valgte jeg at prøve dem, netop fordi det er billigt.
Og 5 dage fra bestilling til posten ringede på, det må da siges at være okay.
Super for mig!
Imponerad!
Är jättenöjd med min beställning! Flickvännen blev också nöjd eftersom hon annars bara hittar sin favoritparym utomlands.
Imponerande stort sortiment till bra pris!
Vivamondo har verkligen allt jag älskar!
Jag är fortfarande helt chockad av hur mycket Vivamondo har. Förutom att de verkar ha typ allt så har de sådant jag bara annars sett utomlands, till exempel coola märken som Nars, Philosophy, Bobbi Brown, Victoria Secret, Joey New York, Becca osv. och dessutom bra priser! Har även varit i kontakt med deras kundtjänst och verkligen trevliga. Rekommmenderas!
Vivamondo är toppen!
har handlat hos Vivamondo många gånger och det är inte några problem. Speciellt kan jag tipsa om att de har superbra priser på Redken och id bare minerals. och så har de lockvaror med tillfälligt bra priser, passa på!
Bra priser och enkelt att beställa
Bra urval, låga priser och enkelt att beställa samt fick varorna i tid (yes, tog 5 dagar som övriga här, borde gå snabbare?). Gillade även att man kunde betala mot faktura.
Jättenöjd och rekommenderar Vivamondo
Jag upptäckte Vivamondo den här julen och gjorde en storbeställning. Fick både rabatt och julklappar till både mig själv och mina kära perfekt till jul. Beställde i god tid och allt fungerade perfekt!
Leveringstid holder ikke
Vivamondo skriver at varen er på lager på deres hjemmeside, og at der går 5-7 arbejdsdage fra bestilling til levering - det holder bare ikke i virkeligheden. Stod nu uden julegave til konen. Ærgeligt. jeg kan ikke forstå at der skal gå så lang tid. - andre firmaer leverer fra hele Europa på 2-3 dage, dette her bør der kigges på kære Vivamondo, det er for ringe. Jeg kan se at jeg ikke er ene om den opfattelse, der er andre anmeldelser som dækker samme problem. Samhandel bygger på tillid. Jeg handler ikke her igen.
God pris, lang leveringstid.
Jeg bestilte en håndfuld Clarins produkter hos Vivamondo.
Prisen var markant lavere end konkurrenternes.
Der var ikke automatisk T&T, men jeg fik det fremsendt på forespørgsel (hurtigt svar). Det kunne dog ikke bruges til, at tracke pakken...
Varen ankom efter 14 dage.
Godt og Stabilt
Købte foundation der er udgået, mærket Kanebo, som normalt er svinedyrt, men hos vivamondo var de særdeles billige.
Var også lidt skeptisk, men alt makeup'en er dukket sikkert frem i pæn indpakning på 8 dage.
Flink kundeservice, der dog tog 2 omgange før jeg fik svar.
Fedt de sender med rekommenderet post.
God pris - skønhedsfejl i levering
Fin pris.
Track & Trace ikke modtaget automatisk som lovet på hjemmeside.
Rimelig responstid fra kundeservice og fyldestgørende svar.
Varen ankom efter 12 dage, men Track & Trace virkede aldrig.
Gode varer til gode priser
Havde bestilt en parfume til julegave den 14. december, den kom først den 7. januar.... Lidt øv når nu det var en julegave.
Jeg blev også lidt overrasket over at det skal sendes via England!? Og de blev jo ramt af snestorm lige op til jul, lige som os andre, hvilket var med til at forsinke varen yderligere....
Men den er kommet frem, og den blev et hit som gave :o)
De har yderst fair priser, men lidt længere leveringstid end forventet.
Kan klart anbefales, men bestil i god tid... ;)
Orginale mærkevarer med god rabat
Jeg havde bestilt 2 parfurmer hos vivamondo.
Fik gode links til track & trace, hos både posten i Sverige og Danmark.
Leveringstiden var dog længere end beregnet, og af en eller anden grund sendes varene via England....
Men alt i alt, en super oplevelse, købte en duft på 100 ml til 460,- mod en på 30 ml til 390,- hos Matas.
Og så er det fragtfrit v/ køb over kr. 700,-
Bare bestil i god tid, du bliver ikke skuffet.