Banner for Vivo Red Light Therapy

Vivo Red Light Therapy Reviews 117

TrustScore 5 out of 5

4.9

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Bedankt Michel! Voor je expertise, je eerlijkheid en openheid en je fantastische duidelijke informatie op je website met gratis Masterclass! Geen poeha of grootspraak, gewoon weten wat je koopt. Als e... See more

Rated 5 out of 5 stars

Snel geleverd, goed verpakt, met duidelijke informatie. Het rode licht van het bureaulampje blijkt voor onze 55plus ogen niet voldoende om bij te lezen of te puzzelen, ook op de hoogste stand. Het con... See more

Rated 5 out of 5 stars

Prettig "zaken" doen, ruim voordat we besloten hebben om ook maar iets te kopen al diverse keren contact gehad. Heel duidelijk, eerlijk, denkt met je mee en absoluut geen "verkoper" we waren zeer welk... See more

Company details

1. Health and Beauty Shop

Written by the company

Bij Vivo Red Light Therapy geloven we dat gezond licht de basis is van een gezond lichaam. Al meer dan zes jaar ontwikkelen we rood- en nabij-infraroodlichttoestellen die wetenschappelijk onderbouwd, veilig en transparant zijn. Onze fotobiomodulatie-panelen onderscheiden zich door de huidcontact-methode, meetbaar lage EMF- en flikkerwaarden en transparante lichtmetingen (mW/cm²). Zo krijgt je lichaam de optimale dosering en behaal je controleerbare resultaten. We helpen mensen hun vitaliteit terug te vinden: ✔️ Een stralendere en stevigere huid ✔️ Minder pijn, ontsteking en vermoeidheid ✔️ Ondersteuning bij fibromyalgie, neuropathie en gewrichtsklachten ✔️ Verbeterde slaap, oogfunctie en hersenactiviteit Om gebruikers optimaal te begeleiden, bieden we een gratis doseringscalculator, een praktische masterclass en een uitgebreid boek over rood lichttherapie. Zo weet iedereen precies hoe en wanneer het licht het meeste effect heeft. Onze missie: heldere informatie, betrouwbare metingen en eerlijke resultaten, zodat jij met vertrouwen kunt genieten van de kracht van gezond licht.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Betrouwbare website met goede producten

Goede en heel veel info op de site, snelle levering met extra boekje over rood licht therapie. En persoonlijke notitie bij mijn bestelling. Mogelijkheid om vragen te stellen.
Lamp is erg prettig in gebruik.
Ik vind dit bedrijf een aanrader als je je wilt verdiepen of roodlicht therapie lamp aan wilt schaffen

February 20, 2026

Reply from Vivo Red Light Therapy

Dankjewel! Leuk dat je de extra informatie en het boek zo hebt gewaardeerd, en natuurlijk mooi dat de lamp prettig in gebruik is.

Rated 5 out of 5 stars

Goede uitleg op de webpagina

Goede uitleg op de webpagina. Veel sneller geleverd dan verwacht. Toestel ziet er topkwaliteit uit. Ik moet natuurlijk afwachten of het allemaal werkt zoals voorgesteld. 1 minpuntje, bij huidcontact is het wel een harde koude plaat op je lichaam, maar daar valt wel mee te leven.

February 25, 2026

Reply from Vivo Red Light Therapy

Dankjewel Jean-Paul, fijn om te horen dat alles zo snel binnen was en dat het toestel een goede indruk maakt.
En dank ook voor je eerlijke opmerking over het huidcontact, dat is waardevolle feedback.

De Home Series: een prachtige aanvulling

De aanschaf van de Vivo circadian desk light, de Vivo nightlight en de circadian bulb waren een schot in de roos. Een zalige en efficiënte manier om s'avonds de nacht in te luiden of fris de dag mee te starten. De slaapkwaliteit is zoveel verbeterd en s'morgens fris weer wakker. De Home Series zijn nu al een onmisbare aanvulling op de reeds andere aangeschafte en zeer gewaardeerde rood licht therapie producten. Weer een innovatieve uitbreiding van uitstekende kwaliteit. Francine en Ronny

February 28, 2026
Unprompted review

Reply from Vivo Red Light Therapy

Dankjewel Francine en Ronny, wat een fijne review!

Heel mooi om te horen dat jullie met de Home Series ’s avonds makkelijker tot rust komen en ’s ochtends frisser wakker worden. En extra leuk dat het zo goed aansluit bij jullie andere rood licht apparaten.

Dank voor jullie vertrouwen en veel plezier ermee!

Goede ervaring

Bij onze zoektocht naar goede rood lichttherapie apparaten kwamen we op de website van ‘VIVO Red Light Therapy’ terecht.
De waardevolle informatie en video’s op de site en, voor mij als elektrohypersensitieve, nóg belangrijker: het feit dat hun apparaten een minimaal elektromagnetisch veld produceren, niet flikkeren en van een geaarde stekker zijn voorzien, gaven veel vertrouwen! Deze positieve “bijkomstigheden” komen wij helaas zelden tegen.
Omdat we nog een specifieke vraag hadden over een eigen apparaat met lasers, maakten we een afspraak om dit apparaat met Michels speciale meetapparaat te laten meten. Michel deed dit graag en met veel interesse.
Het was ook daardoor een heel plezierige kennismaking; ons vertrouwen in hun producten en in de mens(en) achter deze producten werd daardoor nog meer versterkt.
We hebben enkele apparaten aangeschaft en zijn bezig deze in onze dagelijkse routine in te passen.

February 19, 2026

Reply from Vivo Red Light Therapy

Dankjewel voor deze mooie woorden!

Fijn dat juist de technische kant, meetbaar minimale straling en flikkering ,voor jullie vertrouwen gaf. Dat vind ik zelf ook belangrijk, dus mooi dat dat gezien wordt.

En ik vond het ook leuk om samen jullie eigen apparaat te meten. Meten is weten 😉

Succes met het inpassen van de apparaten in jullie dagelijkse routine. Mocht er iets zijn, dan hoor ik het graag!

Rated 5 out of 5 stars

Het hele proces liep soepel en het pakket werd keurig afgeleverd, alles zat erin en zag er netjes en verzorgd uit.

February 18, 2026

Reply from Vivo Red Light Therapy

Dankjewel Isabella, fijn om te horen dat het pakket netjes en verzorgd is aangekomen!

Mooie lamp

Mooie lamp , service altijd goed

February 11, 2026

Reply from Vivo Red Light Therapy

Dankjewel Martin, fijn om te horen dat de lamp zo goed bevalt!

Rated 5 out of 5 stars

Zeer tevreden over het persoonlijke advies

Zeer tevreden over het persoonlijke telefonische advies bij de keuze van het juiste toestel, zonder dat er werd gepusht naar het duurste model.

February 18, 2026

Reply from Vivo Red Light Therapy

Dankjewel Alexandra, wat fijn om te lezen.
Belangrijk dat je gewoon het toestel kiest dat echt bij je past, niet per se het duurste!

Rated 5 out of 5 stars

Snelle levering en goede communicatie.

Snelle levering en goede communicatie.

De BioPhoton+ is heel snel geleverd en ik werd goed geadviseerd door Michel bij het maken van een keuze tussen 2 apparaten. Hij heeft ook een behandelschema opgesteld. Ik kreeg snel een reactie als ik nog aanvullende vragen had en hij gaf uitgebreid antwoord.
Over de werking van de plaat zelf kan ik, op dit moment, nog niet zo veel zeggen omdat ik deze nog te kort gebruik. Wel ervaar ik dat mijn spieren ontspannen tijdens het gebruik. Ik heb goede hoop dat mijn klachten zullen verminderen.

Zeker een aanrader om hier je plaat te bestellen, ze leveren nog echt service!

February 10, 2026

Reply from Vivo Red Light Therapy

Dankjewel Karin, wat een uitgebreide en fijne review.
Mooi dat je het advies en het behandelschema als helpend hebt ervaren en dat je merkt dat je spieren al ontspannen tijdens het gebruik. Dat zijn mooie eerste signalen.

Ik hoop dat je de komende tijd nog meer verbetering zult ervaren. En als er tussendoor vragen zijn, weet je me te vinden!

Goedemiddag,

Goedemiddag,
Via een zeer prettig telefoongesprek met Marcel besloot ik jullie lamp te kopen waar ik heel tevreden mee ben, een weldaad voor t lijf!

February 2, 2026

Dankjewel Marijke!
Fijn om je te hebben gesproken en dat de lamp zo goed bevalt. Een weldaad voor het lijf, dat hoor ik graag 😊

De Vivo Lux S2

De Vivo Lux S2 nu 1.5 week in bezit.
Dit is nog te kort voor echte resultaten maar ik geniet nu al 2 momenten van de dag van heerlijke ontspanning voor mijn lamp.
Ben onder de indruk van de expertise en begeleiding van Michel.

February 10, 2026
Unprompted review

Reply from Vivo Red Light Therapy

Dankjewel Andre, mooi om te lezen.
Fijn dat je nu al twee ontspannen momenten per dag voor jezelf hebt met de Vivo Lux S2, dat is al winst op zich.

En dank voor je vertrouwen in mijn begeleiding, dat waardeer ik echt. Mocht je later nog vragen hebben of je ervaringen willen delen, dan hoor ik het graag!

Rated 5 out of 5 stars

Lampen een dag later al bezorgd

Lampen een dag later al bezorgd, richtlijnen en hoe te gebruiken meegeleverd middels brochure, heel fijn. Na een mailtje te hebben gestuurd al snel reactie, topservice :)

February 5, 2026

Reply from Vivo Red Light Therapy

Dankjewel Diana, fijn om te horen dat alles zo snel binnen was.
Bedankt voor het prettige contact en veel plezier met het gebruik!

Mooi product

Hele vriendelijke berichten met veel informatie! Meteen reacties op vragen. Supersnelle levering. En wat ik het allerleukste vind is het persoonlijke handgeschreven briefje bij de aankoop!
Je voelt bezieling bij dit bedrijf!

January 29, 2026

Reply from Vivo Red Light Therapy

Dankjewel, super om te horen dat de persoonlijke aandacht zo wordt gewaardeerd!

Tevreden!

De site: Informatief met verwijzingen voor verdieping en fact-checking.
Overzichtelijk.
Qua resultaat, wat ik mag verwachten van de bestelde producten(niet therapeutische); rustgevender voor m'n ogen en zo minder vermoeid/hoofdpijn, voldaan.

Minpunt: inloggen/account aanmaken is even zoeken.

January 30, 2026

Reply from Vivo Red Light Therapy

Dankjewel voor je eerlijke review! Fijn dat je merkt dat het rust geeft voor je ogen en minder vermoeidheid.
Dank ook voor het punt over het inloggen, dat neem ik zeker mee om te verbeteren.

Rated 5 out of 5 stars

Alles ok bij de levering

Alles ok bij de levering, ben heel tevreden

January 31, 2026

Reply from Vivo Red Light Therapy

Dankjewel Bie, fijn om te horen dat alles goed is verlopen en dat je tevreden bent!

Persoonlijk

Na het lezen op de site heb ik telefonisch contact gehad met Michel, hij adviseerde mij welk product goed voor mij was. Deze gekocht en de volgende dag al in huis. Netjes en snel met een persoonlijk geschreven briefje erbij. Mooie service!

January 16, 2026

Reply from Vivo Red Light Therapy

Dankjewel Arjen, fijn dat ik je heb kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze.
Veel plezier met je nieuwe toestel!

Kan niet beter

De service is top! En het product ook. Erg blij mee!

January 17, 2026

Reply from Vivo Red Light Therapy

Dankjewel Marielle, wat leuk om te lezen. En fijn dat het product zo goed bevalt!

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look