Bedankt Michel! Voor je expertise, je eerlijkheid en openheid en je fantastische duidelijke informatie op je website met gratis Masterclass! Geen poeha of grootspraak, gewoon weten wat je koopt. Als e... See more

Company replied
De aanschaf van de Vivo circadian desk light, de Vivo nightlight en de circadian bulb waren een schot in de roos. Een zalige en efficiënte manier om s'avonds de nacht in te luiden of fris de dag mee t... See more
Company replied
Snel geleverd, goed verpakt, met duidelijke informatie. Het rode licht van het bureaulampje blijkt voor onze 55plus ogen niet voldoende om bij te lezen of te puzzelen, ook op de hoogste stand. Het con... See more
Company replied
Prettig "zaken" doen, ruim voordat we besloten hebben om ook maar iets te kopen al diverse keren contact gehad. Heel duidelijk, eerlijk, denkt met je mee en absoluut geen "verkoper" we waren zeer welk... See more
Company replied
Bij Vivo Red Light Therapy geloven we dat gezond licht de basis is van een gezond lichaam. Al meer dan zes jaar ontwikkelen we rood- en nabij-infraroodlichttoestellen die wetenschappelijk onderbouwd, veilig en transparant zijn. Onze fotobiomodulatie-panelen onderscheiden zich door de huidcontact-methode, meetbaar lage EMF- en flikkerwaarden en transparante lichtmetingen (mW/cm²). Zo krijgt je lichaam de optimale dosering en behaal je controleerbare resultaten. We helpen mensen hun vitaliteit terug te vinden: ✔️ Een stralendere en stevigere huid ✔️ Minder pijn, ontsteking en vermoeidheid ✔️ Ondersteuning bij fibromyalgie, neuropathie en gewrichtsklachten ✔️ Verbeterde slaap, oogfunctie en hersenactiviteit Om gebruikers optimaal te begeleiden, bieden we een gratis doseringscalculator, een praktische masterclass en een uitgebreid boek over rood lichttherapie. Zo weet iedereen precies hoe en wanneer het licht het meeste effect heeft. Onze missie: heldere informatie, betrouwbare metingen en eerlijke resultaten, zodat jij met vertrouwen kunt genieten van de kracht van gezond licht.
Constructieweg 90k, 3641 SP, Mijdrecht, Netherlands
Goed persoonlijk advies en erg behulpzaam bij bestelling.

Reply from Vivo Red Light Therapy
Het is een schattig lampje met goed licht in de 3 kleuren die het beloofd. Staat prima op m'n nacht kastje. En natuurlijk fijn om te weten dat het een gezond licht is.

Reply from Vivo Red Light Therapy
Toen ik jullie probeerde te bereiken aan het eind vanhet jaar kreeg ik jullie per mail of telefoon niet te pakken. Beter was een soort afwezigheidsassostent geweest.
Nadat we wel contact hadden verliep de service prima

Reply from Vivo Red Light Therapy
Netjes, verrassende verdiepingsinformatie in een boek en masterclassvorm. Top service. De biophoton 2.0 werkt boven verwachting. Beter slapen, minder stramme benen bij lipoedeem.

Reply from Vivo Red Light Therapy
Uiteindelijk product ontvangen na contact te hebben met Vivo light. Na contact is alles soepel gegaan🙏

Telefoon gesprekken waren goed
Goede info
Keuze gemaakt op advies wat bij mij past
Heb mijn pakket vandaag binnen gehad

Reply from Vivo Red Light Therapy
Top bedrijf top service top producten ik kan het alleen maar aanraden

Reply from Vivo Red Light Therapy
Snelle reactie, snelle verzending en duidelijke informatie. Ik gebruik de lamp nu een dag of 3-4 en heb het idee dat de spieren makkelijker ontspannen en minder pijnlijk zijn.

Reply from Vivo Red Light Therapy
Snelle en persoonlijke levering. Product werkt zoals wordt beschreven plus een gratis E-book.

Reply from Vivo Red Light Therapy
Voelt goed, huid defecten voet lijken minder te worden, artrose dikke teen lijkt minder geïrriteerd.
Over geïrriteerde kniegewricht kan ik nog geen oordeel geven, is te kort in tijd

Reply from Vivo Red Light Therapy
Alle lampen gezien op locatie bij Vivoredlight. Hoe veel meer kennis heb ik over het gebruik van de lampen. Mijn lamp Biophotin+ had een mankementje, en werkt nu weer super. Dank je wel.
Mijn kleinkinderen zijn superblij met het nachtlampje.
Zelf ben ik blij met de bewegingssensor lampje . Handig voor mijn bezoekje in de nacht naar toilet.
Mijn biophoton+, die gebruik ik bijna dagelijks. Als ik benauwd ben ( overgehouden aan een griepje), dan verdwijnt dit na het gebruik van de lamp. Zet hem overal voor in. Zo ga ik gezond het nieuwe jaar in.

Wat een fijn bedrijf!
Heb wel twee keer gebeld om advies en en ben zo vriendelijk en zorgzaam geholpen. Niks geen haast maar ALLE tijd. Ben heel blij met mijn lamp. Merk dat ik dieper slaap, meer energie heb en dat mijn huid mooier wordt.

Reply from Vivo Red Light Therapy
Helder bestel- en leverproces.
Apparaat, een vivo desk light, voldoet aan de verwachting.

Reply from Vivo Red Light Therapy
zeer goed advies gekregen met heel veel uitleg daarbij.
Heel tevreden over de aankoop. Betrouwbaar en eerlijk. Zeker aanbevolen.
Sonja

Snelle levering.
Een geweldige service achteraf. Je kan terecht met alle vragen en volgen ook eventueel de behandeling op. Bedankt!

Reply from Vivo Red Light Therapy
Ik kocht het boek over rood-licht-therapie en ben er heel tevreden over. Er staan veel bronnen in vermeld en de uitleg is helder gegeven. Het boek kwam met een introductie-promo en werd correct en perfect geleverd. Er zat ook een hartelijk persoonlijk notaatje bij, erg sympathiek.

Reply from Vivo Red Light Therapy
Learn more about other kinds of reviews.