Company details

1. Glazier

Written by the company

VPGLAS er en Glarmester virksomhed med over 15års erfaring, vi udføre alle opgaver med stor faglig stolhed, altid med kunden i focus.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Topkarakter - meget tilfreds

Jeg skulle bruge en brusedør og har fået leveret en lækker kvalitet opmålt og monteret af glarmester Michael.

VPGlas fortjener topkarakter for:
- God kommunikation
- God service
- God pris
- God kvalitet

Alt i alt er jeg glad for at jeg valgte Michael. Han virker yderst behagelig og kompetent. Og så er det bare rart for en gang skyld når man bestiller en håndværker at tingene spiller.

Næste gang jeg skal bruge en glarmester ved jeg hvem mit førstevalg er!

December 16, 2025
Advertisement

SUPER service

SUPER service. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️Hurtig levering og montering, og til en rimelig pris. Flot stykke arbejde. Vil klart anbefale VPGLAS.

September 29, 2025

God oplevelse

Vi brugte VP-glas til at få monteret en ny termorude med dertilhørende hul til kattelem. Alt forløb efter planen - og prisen var fornuftig ift. det alternative tilbud som vi indhentede. Alt i alt en god oplevelse.

April 16, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Jeg har anvendt VP Glas over 2 omgange…

Jeg har anvendt VP Glas over 2 omgange - er må sige, at jeg er ovenud glad, for Deres hurtige ekspedition og ikke mindst den fine service De yder, samt at De rydder så fint op efter sig.

Det er vel nok dejligt at blive mødt at så professionelle folk og hver gang med et smil.

Tusinde tak

March 3, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Udskiftning af døre og vinduer

Vi har været yderst tilfredse med VP Glas👌 De kommer til aftalte tid, arbejdet er fuldført samme dag som aftalt og udført til UG det ser rigtig godt ud- kan helt klart anbefaledes.

November 19, 2021
Vpglas logo

Reply from Vpglas

tusind tak, det er vi glade for at høre :)

Advertisement

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look