See what reviewers are saying
Gister is onze erfafscheiding dorr Wilhout geplaatst. We zijn alleen maar vol lof. Snelle communicatie en een snelle levering ondanks we in het hoge noorden wonen! Tijdens het plaatsen goed ove... See more
Dit weekend een schutting door Wilhout laten zetten. Prima team, werken lekker door, no-nonsense, vriendelijk en kundig. De schutting zelf ziet er absoluut mooi uit. Afwerking is netjes en lijkt zoals... See more
Wilhout wilgenteen schutting is een aanrader op alle fronten; professionaliteit, samenwerking, service, deskundigheid en ze leveren een fantastisch mooi en eerlijk product. Staan open voor overle... See more
Company details
Information provided by various external sources
Uw specialist in het op maat maken en plaatsen van wilgentenen schuttingen en erfafscheidingen van wilgentakken. Duurzaam en flexibel.
Contact info
Netherlands
- www.wilgentenenschutting.nl
No recent history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Fijn om zaken mee te doen
Mooie prijs, snel handelen, praktisch en super vriendelijk. Resultaat is top. 1000x dank
Top werk!
Het contact was heel prettig vanaf het eerste moment. Een kundige man die echt weet waar hij mee bezig is. Ze komen hun afspraken netjes na, denken goed mee en werken bovendien erg netjes. Alles werd keurig achtergelaten.
De schutting is duidelijk door een echte vakman gemaakt,strak afgewerkt en van topkwaliteit. We zijn er ontzettend blij mee en raden dit bedrijf zeker aan!
Prachtige schuttingen geplaatst
Prachtige schuttingen geplaatst! In korte tijd, professioneel, prettig contact en alles weer keurig opgeruimd!
Wat een VAKMANNEN!
Wat een VAKMANNEN!! 's Ochtends vroeg, druilerig en guur, donker nog komen ze aangereden. Meteen aan de slag. Gaten boren en de palen erin, aanstampen en de eerste tenen al gevlochten voor de eerste koffie. Dan regent het, maar met de regenpakken aan gaan zij gestaag door tot de tweede koffieronde. Helft van de 12 meter afscheiding ruim een meter hoog zit er dan al in. Zo mooi en vakkundig gevlochten en aangeduwd! Tot de afgesproken hoogte, finale check samen. Dan de twijgen eraf, takken en restafval opgeruimd en de aarde weer teruggebezemd. Alle buren vol lof over deze natuurlijke afscheiding van onze tuin. Ook alle vogels!!
Prachtige natuurlijke schutting!
Van een saaie wit/grijze muur van het tuinhuis van de buren een prachtige en natuurlijk uitzicht gemaakt. Vriendelijke mensen, komen op tijd.
Betrouwbaar, levert wat hij zegt
Vandaag een fantastisch mooi wilgenschutting geplaatst!
Willem werkt netjes en doet wat hij zegt. Een fijne vent om over de vloer te hebben.
Ook zijn vrouw, gastvrij en vriendelijk.
Een echt aanrader!!!
Binnen een dag een prachtige…
Binnen een dag een prachtige wilgenschutting geplaatst! Echt vakmanschap! Denken ook goed met je mee over wat handig is qua hoogte, afstand etc.
Vakkundig, netjes en snel
Prachtig half meter hoog wilgentenenheggetje gekregen ter vervanging aangevreten buxus. Vakkundig neergezet en in no-time gevlochten. Specifieke aandachtspunten volledig naar wens uitgevoerd. Straat en oprit netjes aangeveegd achtergelaten. Zeer tevreden.
Super mooie Schutting
Via internet Wilgentenenschuttingen.nl gevonden. Een prijsopgave ondanks de feestdagen snel ontvangen. Door een belletje en goed contact gekozen voor dit bedrijf. Willem is de schutting netjes en vakkundig komen plaatsen. Wij zijn super blij met het resultaat en de tip qua onderhoud met lijnolie. Ook dit had Willem bij hem in de bus. En het ter plaatse toch langer maken van de schutting was geen probleem. Voldoende materiaal meegenomen. Super👍
Wij zijn zeer tevreden over de geplaatste schutting
Wij zijn zeer tevreden over de communicatie en het uitvoeren van onze wens opdracht. Inmiddels is ook een 2e project keurig geleverd.
Heel goed
Gisteren is bij ons de schutting geplaatst. Willem is een vakman en had in een paar uur tijd de schutting prachtig neergezet. Communicatie vooraf ging ook top. Daarnaast alles voor een eerlijke prijs.
Goede communicatie en professioneel
Goede communicatie en professioneel. Zeer vakkundig.
Enorm blij met onze natuurlijke schutting.
Gister is onze erfafscheiding dorr…
Gister is onze erfafscheiding dorr Wilhout geplaatst.
We zijn alleen maar vol lof.
Tijdens het plaatsen goed overleg.
Met als eindresultaat een prachtige stevige erfafscheiding van 22 meter voor een eerlijke prijs.
Ze kwamen met 4 man sterk, waardoor de schutting in een morgen tijd professioneel geplaatst is!
Super blij met het resultaat! Wat zullen we genieten de komende jaren!!
Dank daarvoor!
De nr 1 in wilgentenenschuttingen
Superblij met de mooie wilgentenenschutting van Wilhout. Ze hebben heel netjes gewerkt en alles weer opgeruimd bij vertrek.
Toen het vlechten van de schutting…
Toen het vlechten van de schutting klaar was, de rommel door Wilhout opgeruimd en het herfstzonnetje de wilgentenen in een warme gloed zette……….zó mooi! De tongvaren die er voor stond……..nóg mooier! Hierdoor werd ik.……zó blij! Prachtig prachtig prachtig!
Vanaf het aanvragen van de offerte t/m betalen, liep het contact met Wilhout goed: vlotte reacties op onze vragen, met duidelijke antwoorden. Ook telefonisch vond ik dat Wilhout goed te bereiken was.
Blij met de wilgenschutting!
Vandaag is onze wilgentenenschutting ter plaatse gevlochten. Een rechte schutting van 6m.
Zeer bekwaam, keurig afgewerkt en strak resultaat.
En dat in de stromende regen.
Blij met onze mooie, natuurlijke schutting.
Professioneel betrouwbaar
Wilgentenen schutting laten plaatsen. Snelle respons op mail en offerte. Afspraken worden nagekomen en werkzaamheden professioneel uitgevoerd. Afval wordt netjes opgeruimd en Willem geeft tips over behandeling. Kortom zeker een aanrader
Wilhout wilgenteen schutting is een aanrader!
Wilhout wilgenteen schutting is een aanrader op alle fronten;
Staan open voor overleg op elk moment van het opbouwen van het scherm.
De prijs kwaliteit is perfect passend bij het product.
De afscheiding is natuurlijk, passend bij de drie soorten tuin die we hebben, van fruittuin , naar bostuin tot strakke moderne tuin!
Schutting van wilgentenen laten…
Schutting van wilgentenen laten plaatsen door wilhout, erg tevreden met het resultaat! Professioneel en vriendelijk team! Juiste tips gekregen om de levensduur te verlengen , zeker een aanrader!
Zeer tevreden!
Zeer tevreden over het plaatsen en het resultaat van de tuinafscheiding. Snelle reactie en uitvoering.
Fijn contact met het het bedrijf en voor een zeer gunstige prijs.
Mary Kinkel, Nieuw Vennep
The Trustpilot Experience