Wat een VAKMANNEN!! 's Ochtends vroeg, druilerig en guur, donker nog komen ze aangereden. Meteen aan de slag. Gaten boren en de palen erin, aanstampen en de eerste tenen al gevlochten voor de eerste k... See more
See what reviewers are saying
Gister is onze erfafscheiding dorr Wilhout geplaatst. We zijn alleen maar vol lof. Snelle communicatie en een snelle levering ondanks we in het hoge noorden wonen! Tijdens het plaatsen goed ove... See more
Wilhout wilgenteen schutting is een aanrader op alle fronten; professionaliteit, samenwerking, service, deskundigheid en ze leveren een fantastisch mooi en eerlijk product. Staan open voor overle... See more
Company details
Information provided by various external sources
Uw specialist in het op maat maken en plaatsen van wilgentenen schuttingen en erfafscheidingen van wilgentakken. Duurzaam en flexibel.
Contact info
Netherlands
- www.wilgentenenschutting.nl
No recent history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
De schutting ziet er precies uit zoals …
De schutting ziet er precies uit zoals we verwacht hadden.
Mooi strak maar met een natuurlijke uitstraling en alles keurig afgewerkt.
Aanrader!
Aanrader! Prettig en snel gewerkt, hele mooie tuinafscheiding geworden waar we ontzettend blij mee zijn.
Erg blij met de wilgentenen omheining
Heel erg blij met de omheining die geplaatst is! Het ziet er mooi en natuurlijk uit. Een aanwinst voor onze tuin.
Mooie schutting geheel naar onze wens
Mooie schutting geheel naar onze wens. Fijne service en snelle afwerking!
Alles is volgens afspraak afgehandeld
Alles is volgens afspraak afgehandeld
Ziet er prachtig uit
Alles positief
Slechte kwaliteit wilgentenen
Via Willem een wilgentenenschutting laten plaatsen. Op de website wordt een levensduur van 8 tot 10 jaar beloofd, zonder behandeling. Echter is na 3 jaar de hele schutting verrot, dat terwijl de schutting met lijnzaad behandeld is. Op klachten wordt nauwelijks gereageerd, pas na veel mails en telefoontjes werd een onbevredigend voorstel gedaan. Oftewel de beloofde duurzaamheid is een fabeltje, pas op.

Reply from Wilhout
Wilgentenenschutting Wilhout
Wilhout heeft bij ons een prachtige wilgentenenschutting geplaatst. Zeer kundig werk en super service. Wij zijn erg blij met het resultaat en bevelen Wilhout van harte aan!
Inschakeling Wilhout voor mijn klant
Ik heb Wilhout benaderd voor de uitvoering van werk voor een klant van mij, voor het plaatsen van twee op locatie gevlochten schuttingen met poorten die al op de werkplaats waren voorbereid. Het is een prachtig geheel geworden. De manier van werken is ook heel prettig. Van het eerste contact, via de offerte tot uitvoering en oplevering is alles heel goed geregeld! Zeer bedankt!
Zeer tevreden over de plaatsing van de…
Zeer tevreden over de plaatsing van de schutting!
Er wordt snel gereageerd op mails en er waren gemakkelijk goede afspraken te maken.
De schutting kon al op korte termijn geplaatst worden op een moment dat mij goed uitkwam.
Er werd snel en netjes gewerkt en ik ben blij met het mooie resultaat.
Kortom, een aanrader deze firma!!
Vakwerk
Op 3 juni is de wilgentenenschutting geplaatst door de firma Wilhout. Ik kan niet anders zeggen dan dat de werkzaamheden professioneel en vakkundig zijn uitgevoerd door de firma Wilhout. De schutting geeft onze tuin een natuurlijke uitstraling.
Wilhout nogmaals bedankt voor de mooie…
Wilhout nogmaals bedankt voor de mooie wilgentenenschutting. Onze wilgenschutting met afmeting 80 meter bij 1,80cm. Goed werk geleverd. Fijne mensen om zaken mee te doen. Goed materiaal, en een hele scherpe prijs vergeleken met collega bedrijven. Nogmaals bedankt
Prachtige natuurlijke afscheiding van 35 meter
Dit weekend een schutting door Wilhout laten zetten. Prima team, werken lekker door, no-nonsense, vriendelijk en kundig. De schutting zelf ziet er absoluut mooi uit. Afwerking is netjes en lijkt zoals op de foto's op de website. Het geeft de tuin een natuurlijke look. Een paar klimmers er tegenaan en de tuinafscheiding is prima. Voordeel van deze wilgentenenafscheiding ten opzichte van de reguliere versies is dat het niet bestaat uit schuttingdelen, maar aan een stuk wordt geregen. Dat oogt mooier.
Zeer tevreden
Super werk, snel, netjes, ruimt op, vriendelijk. Alles volgens afspraak.
Scherm als zijwand veranda
Mooi, degelijk scherm en prettige communicatie vooraf.
De schutting is prachtig
De schutting is prachtig, hij stond snel en de communicatie was duidelijk en prettig. Ik beveel Wilhout van harte aan!
Snel en netjes gewerkt
Snel en netjes gewerkt. Vriendelijke service. We zijn blij met onze nieuwe schutting!
Willem is een vriendelijke man die hard…
Willem is een vriendelijke man die hard werkt en met je meedenkt. Hij ging meteen aan de slag en was erg positief. Hij gaat voor mooi resultaat. Erg prettig! We zijn super blij met onze schutting!!
Dag wilhout
Dag wilhout, wat een super mooi eindresultaat!! En wat een snelle reactie en plaatsing van onze super mooie schutting.wat heb je ons blij verrast met deze kwaliteiten van jullie en natuurlijk het materiaal echt ontzettend mooi ambachtelijk werk. Nogmaals onze hartelijke dank!!
Wat een mooie wilgentenen en wat een…
Wat een mooie wilgentenen en wat een goede palen hebben jullie geleverd exact wat ik zocht en dan ook nog precies op de juiste tijd geleverd. Super niets anders dan lof!!! Groeten uit Den Bosch
The Trustpilot Experience