Zitoptimaal Reviews

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 4 out of 5 stars

Wat mij betreft een aanrader!

Al drie jaar in het bezit van een relax tweezits bank en nog steeds erg tevreden. De bank beschikt over een handmatige systeem waarmee verschillende zithoudingen mogelijk zijn. Tot heden nooit problemen ervaren. Voor de aankoop ben ik in de winkel geweest en ben erg vriendelijk geholpen door Burak.
Wat mij betreft een aanrader. Het is een erg mooie bank met super mogelijkheden.

May 10, 2025
Advertisement
Rated 1 out of 5 stars

Heb Lissabon Relaxfautuil gekocht en…

Heb Lissabon Relaxfautuil gekocht en plots viel bediening uit. Wil het alleen gerapareerd hebben. Ben best tevreden over de fijne stoel, maar moet wel weer in zitstand zien te komen. Er is geen mogelijkheid contact met ze te krijgen. Zeer jammer.

January 27, 2025

Ergenis

Helaas las ik het al op de reviews, maar tig keer bellen, op optie 1 of 2, GÉÉN GEHOOR, hebben een klacht over de staopstoel,die mijn man ,die niet kan lopen en dus afhankelijk is vd stoel,zit nu in een verkeerde houding omdat de stoel er ineens mee op hield..ik ben héél kwaad dat er geen reactie komt op mail of telefoon, de garantie duurt nog 2jaar...jammer dat ik er een eind vanaf woon anders ging ik er even langs..!!!

January 4, 2025

Wat een slecht bedrijf

Wat een slecht bedrijf. Ik had een op maat gemaakte stoel besteld met een levertijd van 15 weken. Ik kreeg na nul communicatie pas na 9 maanden een veel te grote stoel geleverd. Ik heb toen de koop geannuleerd en meerdere malen vriendelijk om een reactie gevraagd. Vanaf dat moment stopte alle communicatie en naar mijn geld kon ik fluiten. Ik heb uiteindelijk een incasso buro ingeschakeld om mijn geld terug te krijgen. Dat is Incassocenter (aanbeveling) ook gelukt. Kortom, niet kopen bij dit bedrijf.

June 8, 2022
Advertisement

Zeer zeer slecht...

Zeer slecht. 1 ster is nog teveel. Beloven van alles, maar komen niets na. 24u service werkt niet. Wordt niet terug gebeld, bijna niet gereageerd op mails. Stoel geleverd en deze is niet goed. Wordt een nieuwe beloofd, maar na 2jr na data nog niets....

May 17, 2022

Veel beloven, niets doen

In mei 2021 hebben we bij het bedrijf ZitOptimaal uit Zeewolde (ook bekend onder de naam Batavia Boxsprings) een 2-zitsbank met elektrische bediening gekocht. De bank zou na ongeveer 10 weken geleverd worden. Omdat het bedrijf solide leek hebben wij, tegen onze gewoonte in, een behoorlijk bedrag aanbetaald. De levering bleek echter een probleem. Na veel aandringen onzerzijds werd in oktober 2021 een leenbank geplaatst. In november was onze bank binnen en zou deze geleverd worden. Bij levering bleek dat de accu's voor de elektrische bediening ontbraken en dat de hoofdsteunen veel te breed waren. Het restant van de factuur dienden we wel aan de bezorgers te betalen. Tevens weigerden de bezorgers de leenbank retour te nemen. Na veel over een weer bellen werd overeengekomen dat de fouten bij de bank zouden worden opgelost alvorens het restant van de factuur betaald moest worden. Voor het ophalen van de leenbank is later een nieuwe afspraak gemaakt. Eind maart 2022 kwam dan eindelijk de monteur die de hoofdsteunen zou verwisselen en de accu’s zou plaatsen. De monteur had echter niets bij zich en is onverrichterzake weer vertrokken. April 2022 zijn de accu’s en nieuwe hoofdsteunen geleverd. Dit keer waren de hoofdsteunen echter veel te smal.
Het wachten is op correcte hoofdsteunen en het monteren van de accu’s. We zijn vaak thuis moeten blijven omdat er een afspraak was gemaakt en nog is het niet goed. Mijn berichten naar het bedrijf blijven nu echter onbeantwoord.

Update 4 December 2022:
Mijn rechtsbijstand (ARAG) al een poos geleden ingeschakeld. Deze stuurt geregeld brieven naar ZitOptimaal. Tot nu toe zijn alle pogingen om tot een goede oplossing te komen zonder resultaat.
Het liefste zou ik de koop ongedaan willen maken gezien de onbetrouwbaarheid van dit bedrijf. De jurist van ARAG geeft mij echter telkenmale te kennen dat ik aan de koop gebonden blijf en ZitOptimaal de kans moet geven om de problemen op te lossen.
Het blijft dus nog altijd afwachten.....

Update 18 april 2023:
16 maart 2023 (jawel, 2023) heeft ZitOptimaal een reactie gegeven op mijn laatste schrijven (van 21 februari 2023). Daarin wordt beterschap beloofd en aan mij naar de stand van zaken gevraagd. Deze mail heb ik keurig beantwoord.
Je raadt het al: het blijft wederom héél, héél erg stil aan de zijde van ZitOptimaal. Bellen naar het bedrijf lukt niet, er wordt niet opgenomen......

Mijn advies is en blijft:
NOOIT KOPEN bij ZitOptimaal of bij Batavia Boxsprings !!
(Batavia Boxsprings is hetzelfde bedrijf, in hetzelfde pand en met dezelfde verkopers en dezelfde service.)

April 23, 2022

Is this your company?