Yumisushi Reviews 23

TrustScore 3 out of 5

2.9

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Yumisushi Allerød. Familie på seks var her i aftes. Vi har været her mange gange før. Maden har altid været frisk med masser af smag. Stort udvalg af sushi og dejlige kolde og varme småretter.... See more

Rated 1 out of 5 stars

Har lige prøvet takeaway fra Yumi i allerød! Det kan bestemt ikke anbefales. Så absolut ikke appetitligt ud, det lignede noget der var lavet i i blinde! spiste måske en 1/4 af det hele, resten røg... See more

Rated 5 out of 5 stars

Dejlig sushi og forretter der bliver serveret på en anderledes og flot måde, ingen finger at ligge på der!! Der er robotter som kommer med maden så man får en oplevelse man ikke kan få andre steder i... See more

2.9

2-star
1-star

Yumisushi Allerød.

Yumisushi Allerød.
Familie på seks var her i aftes.
Vi har været her mange gange før.
Maden har altid været frisk med masser af smag.
Stort udvalg af sushi og dejlige kolde og varme småretter.
Vi kan kun anbefale stedet til andre.

December 27, 2025

Dårlig håndtering vælter forretning

Dårlig ledelse vælter forretning
Vi valgte en aften at gå på Yumi i Aalborg. Alt gik galt hos dem, forkerte bestillinger, manglende bestillinger, dårlig kommunikation med personalet og alt i alt en dårlig oplevelse. Da vi endelige, ved lukketid fik det sidste vi bestilte, fik min kone en tandskade af at tygge på noget barnagtigt.
Vi foreholdt restauranten disse ting som ikke kunne håndtere det udover en mindre rabat på 15%, efterfølgende opdagede vi at de havde faktureret os for en del drikkevarer vi aldrig havde fået.
Hele holdningen og måden at håndtere det på gjorde det til en træls oplevelse.
Vi skrev med ledelsen om det og de stillede spørgsmålstegn ved vores klage som de kaldte “tilsyneladende dårlige oplevelse”
Alle kan have en dårlig dag men håndteringen efterfølgende af det viser lederskab og det findes ikke her. Synd for det unge personale der sættes i forlegenhed.
Vi kommer der ikke igen.

June 5, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Vi har lige spist på Yumi sushi i…

Vi har lige spist på Yumi sushi i Aalborg.
6 mennesker, men kun én af de famøse iPads at bestille på til 6 mennesker. Derudover kom kun halvdelen af vores bestillinger i løbet af aftenen, meget forskudt af hinanden og det hele smidt på samme tallerken, så man ikke kunne regne ud hvad der hørte til hvem. Bestillings server nede flere gange, helt igennem uprofessionelt og ubehøvlet ungt personale, som ikke aner hvad de laver.
Den ene unge pige var så fornærmet på vores bord, fordi vi påpegede at vi ikke havde fået halvdelen af hvad vi havde bestilt. Hun kom derefter med maden og nærmest smed den på bordet i irritation, vrissen tone og på ingen måder serviceminded - jeg håber hun er klar over, at det er kunderne som betaler hendes løn og derfor forventer ordentlig service, hvor der er styr på tingene? Derudover havde vi vores datter med som har cøliaki. Min mor spurgte en anden ung tjener om der var gluten i isen hvortil hun svarer “det kan du vel bare google”? Ubehøvlede teenager. En restaurant SKAL som minimum have styr på sine allergener og derved kunne svare på, om der er gluten eller ej i maden. Vi var forberedte på ikke at have høje forventninger til en trailer-park like buffet restaurant, men det her var under al kritik. Vi kommer i hvert fald ikke igen og anbefaler ingen andre med bare en smule sans for kvalitet at komme der heller.

June 29, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Absolut IKKE et besøg værd.

Hvis jeg kunne give 0 stjerner gjorde jeg det. Yumi-sushie i Ålborg er ikke værd et besøg. Vi kom 6 mennesker, og fik kun een iPad,hvilket gjorde det hele til en rodet oplevelse, hvor vi ikke fik hvad vi bestilte,men også fik noget vi ikke havde bestilt. Tjenerne var ikke videre behjælpelige, behandlede os nærmest som var vi i vejen. Det hjalp heller ikke at forbindelsen på iPad røg to gange. Målet for vores tålmodighed røg i top, da vi ville have is, og et barn vi havde med,har cøliaki. Ved spørgsmål om der var gluten i isen, fik vi et surt svar at det kunne vi vel google. Så alt i alt en tjener stab der ikke har overblik,er meget lidt kundevenlige og ikke giver lyst til at besøge stedet igen.

June 29, 2025

Hold jer væk!

Aldrig nogensinde igen! Havde givet 0 hvis jeg kunne.
Vi havde gavekort fra Go Dream, havde printet gavekortet ud, havde booket bord og var klar til at holde min fødselsdag.
Men nej, da vi kommer derhen og halvvejs igennem vores mad siger de at de ikke kan bruge gavekortet og at de skal have en eller anden kode før de kan indløse det. Vi bruger mere eller mindre en halv time på at diskutere frem og tilbage, at vi selvfølgelig ikke vil betale for noget vi har et gavekort til og at go Dream support først åbner dagen efter mellem 9-12, hvor vi kan kontakte dem.
Til sidst efter mange diskussioner ender vi med at aftale at vi ringer til go Dream først og derefter Yumi restauranten for at få det løst.
Dagen efter ringer vi til go Dream, som hjælper os med at få skaffet en stregkode til det her gavekort, som de går ud fra er det de efterspørger. Dog syntes de at det er meget mærkeligt, da id nummeret sagtens burde virke for dem.
Vi kontakter derefter Yumi restauranten som så IKKE skal bruge den her stregkode, men bare det ID nummer som vi dagen før brugte en halv time på at vise og forklare dem hvordan virkede.
Jeg er mildest talt målløs over hvor dårlig service vi fik og maden var på ingen måde noget at råbe hurra for.
Fisken smagte ikke af fisk, risene var overkogte kyllingespyd tørrer og jeg kunne blive ved.
Hold jer langt væk fra det her sted hvis I gerne vil have god mad og god service!

June 2, 2025

Anmeldelse af Yumi Sushi

Anmeldelse af Yumi Sushi, Allerød

Jeg havde en virkelig skuffende oplevelse hos Yumi Sushi i Allerød, og det bliver desværre mit første og sidste besøg.

Alt fisken – både tun og laks – var af dårlig kvalitet. Tunen var mørk i farven og smagte på ingen måde frisk, og laksen virkede vandet og kedelig i smagen. Det virkede ærligt talt som om, fisken havde ligget for længe. Det er ret uacceptabelt, når man serverer sushi, hvor friskhed er helt afgørende.

Stort set alle stykker sushi var dækket af en ulækker, fedtet dressing, som ikke harmonerede med resten af smagen – det føltes som en måde at skjule den dårlige kvalitet på. Der var ingen balance eller finesse i smagene, bare en overdøvende klam sovs på alt.

Edamamebønnerne var triste og tørre – uden citron, uden salt – bare kogte bønner serveret direkte uden nogen form for smag. Og tangsalaten var noget af det værste, jeg har fået: smattet, sej og totalt uden friskhed.

Det hele toppes af, at man skal betale 10 kr. ekstra for en mikroskopisk lille bøtte chilimayo – en sovs man nærmest får smurt ud over det hele i forvejen.

Jeg er på vej hjem med voldsom kvalme og en rigtig dårlig mave, og jeg frygter, at jeg bliver nødt til at kaste op. Det var en ekstremt ubehagelig oplevelse, både smagsmæssigt og fysisk.

Jeg kommer helt sikkert aldrig tilbage og vil ikke anbefale stedet til nogen, der sætter bare lidt pris på god sushi og frisk kvalitet.

March 23, 2025

Super ringe mad

Stedet er pænt og rent. Men maden er simpelthen ufattelig ringe. Det smagte ikke af særlig meget, og fisken i deres sushi var helt misfarvet. Halvdelen af de varme retter var pøset ind i den samme søde ligegyldige sovs, så det smagte af det samme. Kan virkelig ikke anbefales.

March 23, 2025
Rated 3 out of 5 stars

Jeg var på besøg på jeres restaurant i…

Jeg var på besøg på jeres restaurant i Aalborg for første gang sammen med min kæreste, og maden var god nok.
Jeg blev bare virkelig utilfreds med jeres service, for da vi træder ind ad døren, den unge dame (en af jeres tjener) med blonde hår som tog imod mig og min kæreste talte kun til ham som om jeg slet ikke var der, selv om han havde bestilt bord til to, var jeg usynlig.
Jeg var nød til at sige "hey, vi er sammen her" selv om det var kun os to der stod lige foran hende. Meget uprofessionelt, og jeg håber at i bliver bedre til jeres service af tjener som ikke kan finde ud af at behandle folk ens, ellers har man ikke lyst til at kommer igen som kunder.

March 14, 2025
Rated 4 out of 5 stars

Aalborg - Fantastisk første oplevelse som autist med social angst

Som autist med social angst, så var jeg rigtig glad for min oplevelse i Aalborg. Dem der tog imod os var dansker så jeg ikke behøvede at blive angst over ikke at forstå dem. Vi skrev at vi var autister med social angst og blev dermed sat i den anden ende hvor der ikke var andre kunder til at starte med, hvilket hjalp helt gevaldigt på min angst - så tak for det! <3 Super hyggeligt med robotten, men man skal lige være ops på at den ikke bliver hængene i tilfælde af at man har bestilt meget. Så den køre væk med maden fordi kunderne ikke lige havde været hurtig nok. Den kom dog tilbage , det gav et godt grin.
Det eneste der gør jeg ikke giver 5 stjerner var at ikke al maden passede lige helt overens med billederne på tabletten, men for os så morede vi os bare lidt over det, og det smagte jo godt alligevel, og vi kunne altid bestille mere.
Vi vil helt klart anbefale og kommer selv igen flere gange!

February 1, 2025
Rated 2 out of 5 stars

Sushi med betjening af robotter.

Sushi med betjening af robotter.

Sushi og den bestilte mad kom hurtigt, men stemte ikke helt overens med billederne vi så på tabletten.
Smagte ok men blev lidt ødelagt af, at robotterne der kom med maden var trængte til rengøring.
Bordet vi sad ved var fint tørret af på bordpladen men under bordet lå der madrester og gulvet var klistret
Masser af personale som let kunne ha ordnet det og givet os en god oplevelse, men de virkede som om deres vagt bare skulle overstået.
Kommentaren da vi kom fra dansk tjener var - i går bare i gang..... uden instruktion om hvordan vi bestilte og at vi skulle trykke på robotten når vi havde taget maden. Det fortalte andre gæster os.

Nu har vi været der, og tænker at vi ikk kommer tilbage.

January 25, 2025

Flot sted elendig service

Flot sted - vi tog derud med børnene grundet robotterne. Kaotisk trods få mennesker. En asiatisk dreng sad med mobilen midt i restauranten ved et opdækket bord. En asiatisk pige sad og hang henover samme bord. Det vil sige hun lagde med hovedet henover servicen. Mange forkerte bestillinger. Robotterne kørte sammen og smadrede glas, så der lå glasskår over alt ved vores bord.
Tjeneren som kom med drikke varer og dressinger satte bakken halvt på bordet og delte dem ud, hvilket resulterede i stort set alle drikkevarer væltede. Der kom dressing på min kones taske og jakke som de intet gjorde ved. Yderligere fik vi ikke nye drikkevarer og måtte nøjes med de halvfyldte.

December 26, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Har lige prøvet takeaway fra Yumi i…

spiste måske en 1/4 af det hele, resten røg ud!
Ringede til Yumi som bare siger, at de ikke har hørt noget om kvaliteten!
Kan absolut ikke anbefales!!!

December 28, 2024

Vi besøgte i går Yumi sushi i Allerød

Vi besøgte i går Yumi sushi i Allerød. Det er desværre ikke en oplevelse, vi kan anbefale.

Vi bestilte fx. et glas hyldeblomst til 42,- denne smagte kun af vand. Da vi bad om en ny, fik vi en som smagte af lidt mere, men som var blandet på lunken vand.

Serveringer var ikke som på billederne.
Vi bestilte bla. advokado med mandler og mayo. Advokado'en var smurt ind i almindelig mayo, hvor det på billede var vist, at det var ved siden af - så man selv kunne vælge, om man ville have mayo på sin advokado.
Nigiri'erne var store med meget ris og tyk skive laks, hvilket gjorde dem meget voldsomme. Uramaki'erne var tørre og uden smag.

November 12, 2024

Is this your company?