dwa tygodnie brak realizacji zamowienia…
lodwa tygodnie brak realizacji zamowienia michal pietka celestynow będę przejeżdżał przez celestynow zglosze na komisarjacie w celestynowie zobaczymy co powiedzą
No history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Zapłaciłam 7 lipca .Paczki nie otrzymałam zwrotu pieniędzy też nie.Kontaktowałam się że sprzedawcą w wiadomościach ale zero odzewu. Zwykłe oszustwo.
Czekam na przesyłkę od 12 lipca!!!Na stronie wyświetla mi się ZWRÓCONO!!!!!Ani pieniędzy,ani paczki!!!Trzeba pójść na Policję,to może sprawa się wyjaśni i OSZUSTa znajdą!!!!
Jest to oszust brak kontaktu brak zwrotu pieniędzy zwykły złodziej
Oszust, 2 miesiące temu opłacone produkty nigdy do mnie nie dotarły.
Firma nie odpisuje na maile ani na telefony.
Teraz nawet strona nie działa.
Zakup na wyższa kwotę więc sprawa zgłoszona na policję.
to złodzieje po przesłaniu pieniędzy zupełny brak kontaktu
Od 16 lipca brak przesyłki (3 tygodnie). Brak możliwości dodzwonienia się nie odpowiadają na @
Czekam na przesyłkę od 17 lipca wiele razy próbowałem się skontaktować jak i telefonicznie i mailowo, zero odpowiedzi. Nie polecam zamawiać oraz próbować.
Dwie gwiazdki bo przy pierwszym zamówieniu wszystko spoko, trochę długo czekałem na przesyłkę ale żelki dobre.
Za drugim zamówieniem z 16 czerwca, dalej czekam na wysyłkę. Zero kontaktu mailowego, numer tel non stop wyłączony.
No.. tak się nie robi.
Kupowałam dwa razy byłam mega zadowolona za 3 razem kupiłam o 3 tygodnie i ani paczki ani kontaktu ,telefon wyłączony ,email nie odpowiadają a jak napisałam na tik toku numer paczki wysyłając potwierdzenie zapłaty co z moją paczka zostałam zablokowana ,nigdy więcej tam nie kupię ,oszust ,zawiodłam się na tej firmie bo tylko grzecznie zapytałam co z moją paczka ponieważ długo jej nie wysyłają co normalne że zaczęłam interesować co nie tak
nie polecam tego sprzedawcy towar zamówiony 14 dni roboczych wstecz jeszcze nie dotarł jakakolwiek próba kontaktu mailowa telefoniczna i nic gościu nie reaguje na tiktoku jak mu się spytałem o moje zamówienie to od razu mnie zablokował miał wyjebane na mnie że pytam się kiedy zostanie zamówienie spakowane. gościu oszust zobaczył kase i dowidzenia.
Bardzo nie polecam. Zamówienia są wysyłane z opóźnieniem 2 tygodni, mimo że w regulaminie sklepu widnieje jasny zapis o wysyłce w 2 dni. Zamówiłem i przez brak wysyłki przez 2 tygodnie oraz całkowity brak kontaktu – sprzedawca nie odpowiada na maile, komentarze na Facebooku, TikToku i Instagramie, a telefon ma zawsze wyłączony – czułem się po prostu oszukany. Sprzedawca wysłał towar dopiero po rażącym przekroczeniu terminów. Te same żelki Vangusto w tej samej cenie można kupić na Allegro z dostawą w ciągu 1-2 dni od wielu rzetelnych sprzedawców. Sklep zelusie.pl pokazuje, jak nie należy prowadzić obsługi klienta, a dodatkowo usuwa niewygodne komentarze w swoich mediach społecznościowych, bo nie potrafi znieść konstruktywnej krytyki.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.