Nog geen ster waard! STELLETJE OPLICHTERS!! Ik kwam er helaas te laat achter, pas na het lezen van de reviews. DROPSHIPPING! Bestel hier niet, Eerst komt een verkeerde bestelling en terwijl ik al... See more
See what reviewers are saying
Ik heb een hele fijne ervaring met ZINIQ. De klantenservice reageert snel en denkt echt mee. We merken bovendien duidelijk verschil sinds we de druppels gebruiken – meer rust en focus. De nieuwe ve... See more
Waardeloze service. Product lang onderweg (verzending uit Azië blijkbaar). Schermen met niet goed, geld terug (sowieso heb je recht op retour). Hier retour aangevraagd. Wordt de privacy behoorl... See more
Nog geen ster waard!
Nog geen ster waard!
STELLETJE OPLICHTERS!!
Bestel hier niet,
Eerst komt een verkeerde bestelling en terwijl ik al meerdere keren aangeef dat ik de bestelling niet wil en een retour wil doorvoeren, blijven ze maar aandringen en doen waar ze zelf zin in hebben. Totaal niet van gediend, opeens gaan ze artikelen terug sturen en mij vertellen dat ik daar op moet wachten voor het retour kan gaan. Ik geloof me ogen niet, dat je zo met klanten om mag gaan?.. WEES GEWAARSCHUWD!!
Oplichterij!
Oplichterij!
Bestelling nooit ontvangen en geld niet terug! Ze zeggen dat ze zeker weten dat het bij mij bezorgd is. Oplichters!!! Niet bij ze kopen!
Dropshipping, oplichting
Dropshipping! Het duurde heel lang voordat mijn bestelling kwam. Toen deze eindelijk binnen was bleek het niet hetzelfde artikel als ik had besteld, de foto's waren compleet anders, deze flesjes waren voor een fractie van de prijs te koop.
Het enige dat wel goed was, ze reageerden vlot op mijn mails.
Helaas is het enige dat ze boden, was na iedere mail meer korting.. terug sturen kon ook, dit moest wel naar azië. Dit stond nergens in de voorwaarden. Zeer teleurgesteld!
Let op: Dropshipping uit China – Niet transparant over retourbeleid
Ik heb hier supplementen besteld voor mijn 6-jarige zoontje, in de veronderstelling dat dit een Nederlands product was (gezien de .nl website en het adres in Deventer). Bij ontvangst bleek het echter rechtstreeks uit China te komen. Omdat ik de veiligheid en samenstelling van Chinese supplementen voor mijn kind niet kan controleren, wilde ik het retourneren.
Nu begint de ellende: de klantenservice (Nicole) dwingt mij om het op eigen kosten naar Azië terug te sturen, wat bijna even duur is als het product zelf. In hun eigen algemene voorwaarden staat dit nergens vermeld en wordt alleen hun adres in Deventer genoemd. Ze proberen je vervolgens af te schepen met een schamele 15% korting om de retourzending te voorkomen.
Koop hier niet als je denkt bij een betrouwbare Nederlandse webshop te bestellen. Het is een dropship-constructie waarbij je als consument met de gebakken peren blijft zitten als je gebruik wilt maken van je wettelijke herroepingsrecht.
Super service
Beste Nicole,
heel erg bedankt voor je berichtje en de service. Heel fijn dat het zo is opgelost en nadat er een flesje kapot is aangekomen je een nieuwe toestuurt! Ik denk dat ik vaker een bestelling zal plaatsen want na een paar dagen gebruik merkt onze zoon van 16 met ADHD en zonder medicatie gebruik (ooit geprobeerd toen hij 8 was en was een ramp) al heel erge verschillen en hij slaapt ook beter geeft hij aan🫶
Alles aan homeopathie ook echt geprobeerd de afgelopen 10 jaar, maar zo'n positief effect hebben we nog niet eerder ervaren!
Fijne dag en nogmaals dank voor de service.
4maanden geleden een bestelling…
4maanden geleden een bestelling geplaatst! Nooit ontvangen, klantendienst gecontacteerd, geen antwoord! Pure oplichting!
Slechtste bedrijf ooit!! NIET BESTELLEN!
Op 11 januari een bestelling geplaatst via de website van: 4x ZINIQ™ L-Methylfolaat en 1x ZINIQ+ MethylFocus. Deze bestelling is op 26 januari bezorgd.
Bij het uitpakken van het pakket bleek, dat hierbij niet de bestelde producten geleverd waren.
Het geleverde betrof 5 dezelfde flesjes, waarvan de inhoud niet overeenkomt met de informatie op de site. Daarnaast zit er volgens jullie site verschil tussen de L-Methylfolaat (kids) en MethylFocus (volwassenen).
De kids-versie zou sinaasappelsmaak hebben en de volwassenen smaakloos. Het geleverde product heeft bessensmaak.
In het geleverde product zit 2 fl.Oz (120 doseringen), terwijl er volgens jullie site 30 ml (60 doseringen) in zou zitten.
Er zit vitamine B12 in het geleverde product, terwijl dat er volgens jullie site niet in zou zitten.
Er zit veel meer L-Methylfolate in een dosis van het geleverd, dan op jullie site vermeld.
Op 30 januari is een vervangende zending opgestuurd. Deze is op 7 februari bezorgd. Hierin was slechts één flesje geleverd. Vermoedelijk zou dit het vervangende product van de MethylFocus moeten zijn, maar is nog geen vervangend product van de 4x L-Methylfolaat ontvangen. Het ontvangen flesje betrof daarnaast hetzelfde merk/type als eerder ontvangen (waarvoor deze zending vervangend zou zijn).
Klantenservice geeft aan, dat het geleverde product hetzelfde zou zijn, als het bestelde product, maar dat is dus niet het geval. Hiervan heb ik ook het nodige bewijs aangeleverd, middels foto's en verschillenoverzicht.
Tot op heden heb ik al mijn bestelde producten dus nog steeds niet ontvangen.
Aanspraak maken op de laatste zin uit artikel 6 van hun algemene voorwaarden ("tenzij er sprake is van een fout of beschadigd product bij levering") is niet mogelijk.
Een klacht conform artikel 10 is ingediend, maar tot op heden nog geen reactie op ontvangen.
Super slecht bedrijf
Super slecht bedrijf! Laat overal zien als of ze uit Nederland komen maar vervolgens blijkt het China te zijn. Op de retour aanvraag doet het mail adres het niet wat op de website staat, had wel een ander mail adres gevonden en retour aangevraagd. Vragen om reden bij die aanvraag wat niet eens mag. Dan hoor je nog eens dat je pakketje terug gestuurd moet worden naar Azië ( China) kosten voor de klant, belachelijk! 13 mails veder en je maar afgekocht met 10% terug betaling van je aankoop bedrag. Koop nooit iets bij dit bedrijf ! Het is fraude het is harstikke nep ! Van dit vele geld kan je een hoop andere leuke dingen doen , hopelijk gaat dit bedrijf snel de lucht uit
Belachelijke klantenservice.
Belachelijke klantenservice.
Er staat nergens vermeld dat pakketjes geretourneerd moeten worden naar China. Ze proberen je af te kopen met 10% terugbetaling van de koopsom en dan mag je het houden.
Waardeloze service
Hier retour aangevraagd. Wordt de privacy behoorlijk geschonden door te vragen welke medische reden we hebben om het product terug te sturen.
Vervolgens wordt verwezen naar de voorwaarden waar volgens Ziniq in staat dat het retour moet naar Azië (op kosten klant). Staat nergens in, alleen adres in Deventer. Vervolgens op elke mail standaard reactie, met daarbij elke keer iets hoger percentage van aankoopbedrag retour.
Het product beoordelen wil ik niet eens, vertrouw het niet meer.
Prima
Ik heb onlangs bij ZINIQ besteld en ben erg tevreden over mijn ervaring. De klantenservice was vriendelijk, snel en attent; ik kreeg duidelijk antwoord op mijn vragen en voelde me serieus genomen.
Het product werd netjes en op tijd geleverd en zag er precies zo uit als in de advertentie. Wat ik vooral fijn vond, is dat de smaak aangenaam is. Mijn kind lijkt het zonder moeite in te nemen, wat voor ons echt een groot pluspunt is.
Al met al een fijne ervaring en een product waar wij blij mee zijn.
Goede service en duidelijke verbetering
De nieuwe verpakking ziet er ook professioneel en verzorgd uit. Zeker tevreden!
Let op dropshipping
Let op dropshipping! Ik heb wel een product ontvangen maar komt qua verpakking én belangrijker, qua dosering niet overeen. Klantenservice houdt vol dat ik wel het juiste product heb ontvangen en dit veilig aan mijn kind kan geven. Ik mag retourneren op eigen kosten naar magazijn in China. Niet bestellen dus.
Dropshipping
Dropshipping. Twee maanden na dato de druppels ontvangen uit China. Ze kunnen het beter naar zichzelf laten sturen en dan een nieuwe verpakking eromheen…
Lijkt oplichting te zijn
Lijkt oplichting te zijn. De website geeft de indruk van een Nederlands product. Vervolgens krijg je een verzendupdate vanuit China... Ook kun je niet met Klarna betalen
Wordt niet geleverd
Wordt niet geleverd, af en toe een mail om je het idee te geven dat het product nog komt maar er komt na 4 mnd Geleden bestellen helemaal niets!
Geen bestelling geleverd en gewoon…
Geen bestelling geleverd en gewoon opgelicht!! En dat terwijl ik recensies ook nog gezocht heb..
Oplichting
Zie ook andere Ziniq domeinen voor alle reviews. Op hun website verkopen ze vitaminedruppels voor kinderen. Na bestelling krijg je plotseling een track and trace van een Chinese dropshipper. Het product wordt niet verzonden. Diverse mailadressen op de website werken niet. Het mailadres dat wel werkt wordt beantwoord met een anoniem Gmail adres. Er wordt geen antwoord gegeven op vragen. Ze zeggen het product in Europa te produceren maar op te slaan in China. Uiteraard, dat is heel logisch (cynisme uit). Vragen op Facebook worden verwijderd. Het product is nog steeds niet verzonden. Gelukkig heb ik betaling via Klarna gedaan omdat ik al twijfels had en daar ook melding gedaan. Bestel hier dus niets!
Oplichting Ziniq producten?
Krijg een mail dat ze mijn huisnummer niet hebben, alle mailadressen opgezocht en een poging tot contact opgenomen. Helaas lijkt dit oplichterij en zal helaas waarschijnlijk geen producten ontvangen. 😞
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.