Calmbeez Reviews 15

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 2 weeks

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

Het bedrijf is echt een no go!

Het bedrijf is echt een no go! Nooit iets bestellen.
Tijd rekken... onzin vertellen... geen antwoordt geven op je vraag....
Het is DROPSHIPPING!
Bestel het artikel zelf voor een paar euro bij Ali. Daar heb je zelfs nog betere service!
12 februari tot 30 maart met hun bezig geweest. Moeten dreigen voordat ze ook maar iets ondernamen!

February 12, 2026

Reply from Calmbeez

Hoi Rachel, bedankt voor je feedback.

We herkennen ons niet volledig in dit beeld en willen graag even de feiten toelichten. Je retourpakket ontvingen we op 17 maart, waarna de terugbetaling op 29 maart is verwerkt, ruim binnen de in onze voorwaarden vermelde termijn van 14 werkdagen na ontvangst. Wat betreft de vergelijking met AliExpress: CalmBeez is een Nederlands bedrijf met Nederlandse klantenservice, een Nederlands retouradres en verzekerde verzending. Dat is een bewuste keuze die wij elke dag waarmaken.

We vinden het jammer dat de ervaring niet naar wens was, maar de afhandeling is netjes en conform onze afspraken verlopen.

Liefs, Team CalmBeez

Rated 1 out of 5 stars

Product geeft pijnlijk stroom schokken…

Product geeft pijnlijk stroom schokken na eerste gebruik. Calmbeez neemt het product niet terug en biedt ook geen oplossing. Pas op voor Calmbeez....dit is oplichting, trap er niet in!

March 25, 2026

Hoi Martine,

Bedankt voor je review, al herkennen we ons helaas niet in het beeld dat je schetst.

We hebben in onze mailwisseling meerdere oplossingen aangeboden: uitleg over de juiste instelling (laagste stand, losser vasthouden), een retourmogelijkheid voor het ongeopende apparaat, én het aanbod van een vervangend apparaat. Op ons laatste bericht van 26 maart hebben we helaas geen reactie meer ontvangen.

Het product geeft van nature een zacht tintelend gevoel, geen stroomschokken. Wanneer het onprettig aanvoelt, is de stand in vrijwel alle gevallen te hoog, iets wat per persoon sterk verschilt. Dat hebben we ook toegelicht.

We staan nog steeds open om dit samen op te lossen. Neem gerust contact op via info@calmbeez.nl, dan kijken we wat we voor je kunnen betekenen.

Wat een oplichters

Wat een oplichters. Ze leveren helemaal niks. Als je ze hierop aanspreekt krijg je mails vol met leugens terug en geven ze niet thuis. Mensen trap er niet in. Je bent je geld kwijt en je krijgt NIKS!!!! En alle zogenaamde goede recensies zijn NEP. Ga maar eens echt dieper kijken dan zie je dat ze de hele boel bij elkaar liegen en met nep accounts doen alsof mensen blij zijn met hun aankopen. Maar de realiteit is dat de mensen die werkelijk wat bestellen en betalen nooit wat krijgen en dus hun geld kwijt zijn. En die recensies werken ze ook nog eens vakkundig weg. Ik heb het even gemeld bij Radar! Doe dat ook als het jou overkomt. Dit soort oplichters moeten aangepakt worden en geweerd van het internet. Het is een schande

Update 3 april:
Je kan onderstaand verhaal wel gaan toevoegen maar de realiteit is dat jullie al mijn mails steeds afwezen en smoesjes bleven geven om niet je juridische plicht te vervullen. In de hoop dat mensen opgeven en afhaken. Maar juist om dit gedrag te stoppen heb ik dus besloten dat niet te doen. En de realiteit is dat, pas toen jullie een mail kregen die mijn rechtsbijstand heeft opgesteld en heeft aangeven waarom het wettelijk onmogelijk is dat jullie mijn geld niet teruggeven en anders alle andere gemaakte kosten met rente op jullie gingen verhalen, er eindelijk een minimale beweging kwam van jullie kant. En tot op de dag van vandaag heb ik pas de helft van mijn aankoop bedrag retour. Weer een duidelijke vorm van doelbewust de boel afhouden, bewust stagneren en vervelend doen. Want het feit is onverminderd dat jullie JURIDISCH VERPLICHT ZIJN mijn volledige aankoopbedrag terug te storten. Dus weet dat de hele zaak gewoon tot op de laatste cent door mijn rechtsbijstand verzekerd geïnd gaat worden. Beter betaal je gewoon meteen want dat scheelt jullie ook een hoop tijd en ellende. En maakt ook dat de maatschappij verkopers als jullie niet verafschuwd.
En aan iedereen die ook zijn geld probeert terug te krijgen. Laat je niet wegsturen want de wet is heel duidelijk op dit punt en zij zijn 100% verantwoordelijk. Niet door jou ontvangen en ook geen bewijs dat jij persoonlijk je bestelling aanneemt (handtekening verplicht) betekent 100 % recht op geld terug. Geen uitzondering! Laten we ervoor zorgen dat we niet toegeven aan dit soort bewuste geldklopperij en dit soort verkopers stoppen om nog langer mensen te belazeren!
En tot slot, betaal mijn volledige bedrag terug. Ga daar je energie eens in steken ipv nog meer leugens hier op trustpilot te verkondigen. Ook dat toont alweer aan dat jullie helemaal niet willen oplossen. Maar focus hebben op bedonderen!

March 18, 2026

Reply from Calmbeez

Hoi Sanna, bedankt voor je reactie. We herkennen ons absoluut niet in dit beeld en willen graag toelichting geven.

Je bestelling is aantoonbaar bezorgd. Wij beschikken over een proof of delivery van de vervoerder waaruit blijkt dat het pakket is afgeleverd bij een naastgelegen adres in jouw straat. Dit bewijs hebben wij met je gedeeld. Bezorging bij buren is in Nederland een volledig gangbare en geaccepteerde praktijk wanneer de ontvanger niet thuis is, en vormt in beginsel een voltooide levering.

Wij zijn momenteel per e-mail met je in contact over de verdere afhandeling van deze situatie en blijven bereid dit samen op te lossen. Dat geldt ook voor de beschuldiging dat wij reviews zouden verwijderen: dat is iets wat wij niet doen en ook niet kunnen doen op Trustpilot. Onze reviews zijn afkomstig van echte klanten.

We hopen dit spoedig samen af te ronden.

Rated 2 out of 5 stars

Dropshipping voor teveel geld

Dropshipping voor teveel geld, met te lange leveringstijd. Apparaatje is ook voor de helft van het geld te koop via bol.com

March 17, 2026

Reply from Calmbeez

Bedankt voor je feedback, we nemen dit soort reacties altijd serieus. Via Trustpilot hebben we je gegevens opgevraagd, omdat we op basis van deze review helaas geen bestelling kunnen terugvinden. We komen graag met je in contact!

Wel willen we even meegeven dat een vergelijkbaar uitziend product op bol.com niet hetzelfde is als wat wij leveren. Bij CalmBeez krijg je een gecontroleerd product met Nederlandse klantenservice, een Nederlands retouradres, verzekerde verzending, een retourgarantie en nog een hoop andere extra's. Dat maakt voor veel klanten toch een groot verschil.

De prijs van €40 is veel te hoog

De prijs van €44,95 is veel te hoog! Je kan hetzelfde kopen voor €19,95 bij Amazone. Tevens moet je 2 weken wachten, omdat het daar ook vandaan komt.
Calmbeez gaat op de website je laten denken dat je een aanbieding krijg van€ 44,95 ipv 90.
Pure oplichting. Dus niet kopen hier!

March 6, 2026

Hoi Mevr. Bakker,

Bedankt voor je review. We hebben via Trustpilot je gegevens opgevraagd omdat we op basis van je naam geen bestelling kunnen terugvinden, we gaan graag het gesprek met je aan.

Wat we wel even willen meegeven: een vergelijkbaar uitziend product op Amazon is niet hetzelfde als de CalmBeez die wij leveren. Bij ons krijg je een gecontroleerd product met Nederlandse klantenservice, een Nederlands retouradres, verzekerde verzending, een retourgarantie en nog een hoop andere extra's.

De opmerking over "oplichting" herkennen we niet. De prijs op onze website is de prijs die je betaalt, zonder verborgen kosten. We staan open voor een goed gesprek als er toch iets niet klopte in jouw ervaring.

Dropshipping!!!

Mijn ervaring met Calmbeez is helaas erg teleurstellend.

Mijn bestelling is inmiddels al een maand onderweg en ik heb nog steeds niets ontvangen. Enkel een louche mail met een shippingslink vanuit China. De communicatie verloopt moeizaam: wanneer je mailt, krijg je standaardantwoorden terug die sterk de indruk geven automatisch of door AI gegenereerd te zijn. Er wordt niet concreet ingegaan op mijn situatie.

Op de website wordt vermeld dat er al duizenden stuks zijn verzonden, maar online zijn er opvallend weinig onafhankelijke reviews te vinden. Dat voelt niet in verhouding met wat er geclaimd wordt.

Daarnaast heb ik exact hetzelfde of sterk gelijkende product inmiddels veel goedkoper op andere websites zien staan, wat bij mij de indruk wekt dat het mogelijk om een doorverkocht product gaat.

Al met al wacht ik nog steeds op mijn bestelling en dat geeft weinig vertrouwen. Op basis van mijn ervaring zou ik hier niet opnieuw bestellen.

Aanvulling op onderstaande reactie:

Dank voor jullie reactie.

Mijn ordernummer is #2150.

Ik heb reeds meerdere e-mails gestuurd naar jullie correspondentieadres met mijn naam en ordernummer, zowel met de vraag naar een update over de levering als met het verzoek om een officiële factuur. Tot op heden heb ik geen inhoudelijke reactie ontvangen en ook geen factuur, ondanks herhaald verzoek.

De bestelling is inmiddels meer dan een maand geleden geplaatst en nog steeds niet geleverd.

Graag ontvang ik binnen korte termijn:

Een duidelijke statusupdate met traceerbare verzendinformatie

Een officiële factuur op naam

Een concrete leverdatum

Indien levering niet mogelijk blijkt, verwacht ik een terugbetaling.

Ik hoop dit spoedig correct te kunnen afronden.

February 1, 2026

Reply from Calmbeez

Vervelend om dit te lezen. We nemen dit soort feedback serieus en willen dit graag voor je uitzoeken. Alleen kunnen we op basis van deze review je bestelling helaas niet terugvinden in ons systeem. Ook hebben we geen eerdere mails van je ontvangen.

We snappen dat dit frustrerend is, maar om je verder te kunnen helpen hebben we je gegevens nodig. Stuur ons een mail op info@calmbeez.nl met je naam en ordernummer, dan kijken we er direct naar.

Wat betreft goedkopere alternatieven op andere websites: we krijgen dit vaker te horen en begrijpen de vergelijking. Maar wie beide producten naast elkaar legt merkt al snel het verschil in kwaliteit, werking en service. Daar staan we voor.

Rated 5 out of 5 stars

Ik schrijf nooit reviews maar dit verdient het

Ik schrijf nooit reviews, maar dit verdient het dubbel en dwars. Mijn dochter die ineens van de een op de andere dag overdag niet meer slaapt overdag en dan ‘s middags hyperactief wordt vind haar rust weer terug en de strijd van naar bed gaan is als sneeuw voor de zon verdwenen. Ook al duurde de levering een paar dagen langer dan verwacht, is dat het team gelijk vergeven, snelle reactie en oplossing binnen een dag geregeld. We zijn nu (een soort van) uitgeruste ouders.

February 16, 2026
Rated 4 out of 5 stars

In eerste instantie was het pakket…

In eerste instantie was het pakket kwijt. Calmbeez nam gelijk hun verantwoordelijkheid en hebben er netjes voor gezorgd dat ik alsnog mijn pakket geleverd kreeg. Goede communicatie, snelle reactie en vriendelijk.

February 16, 2026

Top product

Top product! Ik heb de Calmbeez 2 weken geleden ontvangen en dit helpt ons echt. We merkte dat onze kinderen vaak overprikkeld waren aan het einde van de dag en wisten niet echt waar het vandaag kwam. Net als andere ouders in onze omgeving veel geprobeerd, maar niks werkt heel goed. Met Calmbeez merken we nu na 2 weken dat het echt beter gaat! Ik hoop dat dit door gaat zetten!

Calmbeez had wel wat problemen met de levertijd waardoor het iets langer duurde. Ik ken de eigenaren en heb het met ze erover gehad. Zij konden hier niks aan doen en hebben echt alles eraan gedaan om goede service te leveren + wij kregen een gratis extra hoesje T.w.v. €19,95

February 11, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Voor mijn kleindochter, echt top!

Mijn kleindochter Sanne(6) komt vaak bij ons thuis. Lieve meid maar ze vraagt constant om de iPad. En dan heeft ze zoveel energie die ze niet kwijt kan, rent door het huis, klimt overal op.
Een vriendin van mij vertelde me over CalmBeez voor haar kleinzoon. Ik heb het met mijn dochter (Sannes mama) besproken en we hebben besloten het te proberen.
Nu gebruiken we het een maand. Het werkt echt top! Ze vraagt af en toe nog wel naar de iPad hoor, maar het gaat een stuk beter. Ze kan nu gewoon spelletjes doen of tekenen zonder die wilde energie.
Tip voor andere oma’s: als je het uitlegt als een speeltje gaat het nog beter! Sannen noemt het haar ‘speciale bandje’ en doet het zelf om.

February 13, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Doet wat het beloofd te doen..

Snel geleverd. We gebruiken het nu inmiddels een weekje of 2 voor ons zoontje van 8. Hij slaapt beter in, dus tevreden. Verder zijn ze erg behulpzaam en denken ze goed mee als je een vraag hebt en kijken ze naar een goede oplossing! Heel fijn.
Aanrader!

January 21, 2026

Hi Ann,

Wat fijn om te horen dat jullie zoontje beter inslaapt! 😊 Twee weken en al verschil merken, dat is super. En goed om te lezen dat je onze klantenservice ook positief hebt ervaren. We vinden het belangrijk om echt mee te denken, dus dat doet ons goed. Bedankt voor de mooie review en de aanbeveling!

Rated 5 out of 5 stars

Eindelijk weer een goede nachtrust

Zoveel dingen getest voor mijn jongste dochter, niks werkte! Toen ik de Calmbeez ontdekte, heb ik niet langer getwijfeld. Het helpt enorm en mijn dochter maar ik zelf hebben eindelijk weer een goede nachtrust.

December 2, 2025

Hi Mitchel,

Wat een fijn bericht om te lezen! 😊 We snappen hoe frustrerend het is als je van alles hebt geprobeerd en niks lijkt te werken. Daarom zijn we extra blij dat Calmbeez wél het verschil maakt voor jullie. Een goede nachtrust voor je dochter én voor jou! Beter dan dat wordt het niet. Bedankt voor je vertrouwen en je mooie review!

Kind van bijna 5 valt sneller in slaap

Mijn zoontje kan soms echt een uur blijven kletsen in bed. Met dit apparaatje zakt hij meer in zijn lijf en gaat zijn hoofdje 'uit'. Heel fijn!

December 3, 2025

Hi Kirsten,

Haha, herkenbaar zo'n kleintje dat nog even álles wil vertellen voor het slapen! Mooi om te lezen dat hij nu sneller tot rust komt en lekker wegzakt. Dat "hoofdje uit" is precies hoe het werkt 😄 Dankjewel voor je review!

Bedankt

Bedankt, heeft echt geholpen bij mijn kids. Zeker een aanrader

December 4, 2025

Hi Niels,

Bedankt voor je review en het aanraden van de Calmbeez!

Wat een top ding

Wat een top ding. Onze dochter had een wat moeilijke tijd met de de overgang van 5 dagen naar school en zwemles waardoor zij moeite had met in slaap komen. Na het gebruik van Calmbeez slaapt zij elke avond binnen 10-20 minuten!

December 1, 2025

Hi Kim,

Zo'n drukke overgang is ook best veel voor een kleintje! Logisch dat het inslapen dan even lastig wordt. Gaaf om te horen dat ze nu binnen 10-20 minuten weg is. Dat scheelt voor het hele gezin. Dankjewel voor jouw review

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look