Zwolnieniel4 Reviews

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

17 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Oszuści

Ludzie, trzymajcie się od tego serwisu z daleka. Opłacona wizyta 2 lipca o 13:08, a zero kontaktu przez całe popołudnie. Zrezygnowałem z usługi mailowo o 14:18, czyli ponad 8 godzin przed ich "interwencją". Mimo to, w środku nocy, o 22:50, ktoś do mnie wydzwania z prywatnego numeru! To jest nie tylko łamanie ich własnego regulaminu (pracują do 22:00), ale zwykłe nękanie.
​Samo połączenie trwało 3 sekundy, zdążyłem tylko powiedzieć, że wizyta jest anulowana i się rozłączyli. Teraz twierdzą, że usługa została "wykonana" i nie chcą oddać moich pieniędzy. Próbują wmówić, że moja rezygnacja była nieskuteczna, bo wysłałem ją na zły adres, mimo że sami na ten adres wysłali potwierdzenie zamówienia.
​To jest celowe naciąganie pacjentów, a nie żadna medycyna. Jeśli chcecie mieć spokój i nie zostać oszukanym, to omijajcie ich szerokim łukiem. Ja tego tak nie zostawię, sprawa trafia do Rzecznika Praw Pacjenta. Szkoda czasu i nerwów na takie "leczenie".

July 2, 2026

W dniu 24.05.26 opłaciłam usługę

W dniu 24.05.26 opłaciłam usługę, do następnego dnia żadnego kontaktu, więc skorzystałam prawa odstąpienia od umowy z usługi na odległość i wysłałam sms-a i maila że rezygnuję, trzy godziny później otrzymałam sms-a że mam zgłosić się do lekarza stacjonarnie a przepisane leki mogę odebrać w aptece w Łodzi tym samym usługa została uznana za zrealizowaną i nie otrzymam zwrotu pieniędzy- OSZUŚCI

May 24, 2026

Scam

Lekarze się nie kontaktują z pacjentem. Bez żadnego wywiadu i konsultacji wystawiają odmowę, bez uzasadnienia. Maszynka do zarabiania pieniędzy

June 22, 2026

strona jest oszustwem

strona jest oszustwem - w opcji express telefon po 6 godzinach, z innego nr niż podany, żadnej teleporady, zaleceń, tylko stwierdzenie, że zwolnienie jest wystawione, a nie zostało wystawione w ogóle

June 16, 2026

Beznadzieja.

Zadnego kontaktu z lekarzem, oczekiwanie na zwolnienie 2 dni, w efekcie brak zwolnienia. Dno

May 31, 2026

Omijać szerokim łukiem

Omijać szerokim łukiem. W regulaminie wprost jest napisane, że lekarz będzie kontaktował się telefonicznie. Ja nie otrzymałam takiego telefonu a dostałam maila z odmową wystawienia zwolnienia bez żadnego wyjaśnienia. Oczywiście złożenie reklamacji zostało odrzucone. Nie polecam

May 30, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Nie polecam . Szkoda waszych pieniedzy . Lekarz miał dzwonić nie było kontaktu . Zero kontaktu z ich strony . Bardzo utrudniony kontakt do nich .

May 12, 2026

Oszustwo

Skorzystałam z usługi, dopłacilam za szybszą realizację. Miał być kontakt telefoniczny, cisza. Po półtorej dnia dostałam maila z odmowa L4 od lekarza który w ogóle nie istnieje. Wyszukując po imieniu i nazwisku lekarz w google nie istnieje.

April 11, 2026

Scam

Scam, na stronie mówią że szybka realizacja tym czasem wizyta dopiero na następny dzień i to wieczorem, zero kontaktu nie można nawet wizyty odwołać, zwrotu również nie ma jest od groma lepszych stron które wywiązują się z obietnic

March 4, 2026

Oszustwo!!!

Uważajcie! To oszuści- zwolnienie napisane w jakimś programie typu Word, żadnej pieczątki, podpisu ,w zasadzie samodzielnie mozna byloby sobie to stworzyć, do tego wogole nie dotarło do pracodawcy ani ZUS....

March 12, 2026

Oszustwo i partactwo

Cierpliwie czekałem dwa dni na kontakt. Na wszelki wypadek napisałem również maila, do działu obsługi w celu upewnienia się, że dojdzie do teleporady.
Mimo oczekiwania i próby kontaktu z mojej strony, otrzymałem informację, że jednak nie zostanie wystawione zwolnienie.

January 27, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Nie polecam, odradzam, wyciągają tylko pieniadz

Nie polecam, poprosiłam o zwolnienie lekarskie i na konsultację z lekarzem czekałam 2 dni. Lekarz w końcu oddzwonił i poinformował mnie że on nie wystawia jak inni zwolnień z byle powodu. Lekarz był nieuprzejmy i podnosil głos. kazał wziąć taxi i pojechać do stacjonarnego lekarza jeśli mam jakiś problem medyczny. To totalne nie porozumienie - po co ogłaszają się że wystawiają zwolnienia lekarskie jest kierują de facto nie wystawiają bo jak Pani lekarz powiedziała nie może mnie zbadać online więc nie wie czy jestem chora

January 14, 2026

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look